Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω τοσο δυσκολο τους ειναι να παρεχουν μια υπηρεσια και να μπορεις να μαθαινεις με ενα sms ποσα ΜΒ εχεις καταναλωσει οποτε να μπορεις να κοντρολαρεις τι γινετε ποσα τρως ποσα δεν τρως...και να γινεται μονο αν εισαι με καρτοκινητο...ελεος

Κανονικά θα έπρεπε να 'χαν πέσει πρόστιμα από την ΕΕΤΤ γι' αυτό το θέμα, αλλά και για τα λεπτά ομιλίας που δεν είναι σε real time.

Τι ρόλος της πέφτει της ΕΕΤΤ σ'αυτό;; :blink: Εάν κάποιου δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος ενημέρωσης μπορεί να επιλέξει άλλη εταιρία,απλά τα πράγματα...

Άλλωστε,οι άλλες 2 δεν παρέχουν καν ενημέρωση για τον υπολειπόμενο όγκο δεδομένων,ούτε με κληση στην εξυπηρέτηση!Απ'το ολότελα,καλή κι η Παναγιώταινα λοιπόν..

Τι ρόλος της πέφτει της ΕΕΤΤ σ'αυτό;; :blink: Εάν κάποιου δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος ενημέρωσης μπορεί να επιλέξει άλλη εταιρία,απλά τα πράγματα...

Άλλωστε,οι άλλες 2 δεν παρέχουν καν ενημέρωση για τον υπολειπόμενο όγκο δεδομένων,ούτε με κληση στην εξυπηρέτηση!Απ'το ολότελα,καλή κι η Παναγιώταινα λοιπόν..

Όταν θα σου 'ρθει 1000€ λογαριασμός, επειδή έκανες χρηση 5-10 mb παραπάνω, τότε τα ξαναλέμε...;)

Όταν ο συνδρομητής ενεργοποιήσει πρόγραμμα surf and mail τότε:

-στα 30 και 150 χρεώνεται με 0.0006 euro/kb

-στα 250 και 500 χρεώνεται με 0.0001 euro/kb!

Ακόμη και 1 gb να ξεπεράσεις τον όγκο(τουλάχιστον στη 2η περίπτωση),τα 1000 ευρώ θες πολύ να τα φτάσεις!

Στην 1η περίπτωση,1 gb επιπλέον κοστίζει 630 ευρώ(ναι,απλησίαστο)

Στην 2η περίπτωση,1 gb επιπλέον κοστίζει 105 ευρώ

Αλλά και πάλι,είναι δύσκολο να πάρει κανείς τηλ στο 13830 να ρωτήσει πόσος όγκος του απομένει;11 λεπτά είναι η κλήση,σιγά το πράγμα!Απ'το νά'ρθει ο λογαριασμός 100+ ευρώ,προτιμότερο να δώσεις 11 λεπτά και να ενημερωθείς!Ξαναλέω,ότι οι άλλες 2 δεν παρέχουν καν κάτι ανάλογο και ότι οι χρεώσεις τους είναι 12 ευρώ το MB παρακαλώ :blink: :blink:

Tι προτιμάς επομένως;Ενημέρωση έστω και με κλήση και χρέωση φθηνή όταν ξεπερνάς την ενσωματωμένη κίνηση ή τα αντίθετα; :)

καλησπερα!!

εκανα σημερα το iphone lite 250

μου προσφερουνε 1,5gb για ενα χρονο

και μετα απο 1χρονο 250mb.

πανω κατω τα 250mb ειναι καλα

για 1μηνα??:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ μιας και είμαι συνέχεια σπίτι η δουλειά με wifi σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το Surf & Email 30 με 30 MB και 3.5€/μήνα...

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Κανονικά θα έπρεπε να 'χαν πέσει πρόστιμα από την ΕΕΤΤ γι' αυτό το θέμα, αλλά και για τα λεπτά ομιλίας που δεν είναι σε real time.

Ουτε ο παπας ο ιδιος δεν μπορει να ριξει προστιμο. Και αν θελει την κοβει την ενημερωση.

Δεν ειναι στις υποχρεωσεις της εταιριας.

1 Βδομαδα τωρα προσπαθω μεσω 13830 να μαθω ποσα ΜΒ εχω καταναλωσει και δεν τους εμφανιζει λενε τα ΜΒ που εχω καταναλωσει.Τωρα που πηρα 10 λεπτα πριν τις 1 το βραδυ ο τυπος λεει θα δηλωσει στο τεχνικο τμημα το προβλημα και ο θεος βοηθος...στα προηγουμενα 7 τηλεφωνα που εκανα τις προηγουμενες 6 μερες δηλαδη οι αλλοι το βλεπανε λογικο να μην τους βλεπουν τα δεδομενα που εχει καταναλωσει καποιος και κανεις τους δεν εκανε τιποτα!Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με αυτους εκει...

ετυχε κανεις αλλος να παρει στο 13830 αυτες τις μερες και αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα?

1 Βδομαδα τωρα προσπαθω μεσω 13830 να μαθω ποσα ΜΒ εχω καταναλωσει και δεν τους εμφανιζει λενε τα ΜΒ που εχω καταναλωσει.Τωρα που πηρα 10 λεπτα πριν τις 1 το βραδυ ο τυπος λεει θα δηλωσει στο τεχνικο τμημα το προβλημα και ο θεος βοηθος...στα προηγουμενα 7 τηλεφωνα που εκανα τις προηγουμενες 6 μερες δηλαδη οι αλλοι το βλεπανε λογικο να μην τους βλεπουν τα δεδομενα που εχει καταναλωσει καποιος και κανεις τους δεν εκανε τιποτα!Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με αυτους εκει...

ετυχε κανεις αλλος να παρει στο 13830 αυτες τις μερες και αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα?

Στο λεω για 2 φορα. Στο surf and mail 30 ΔΕΝ μπορουν να δουν ποσα δωρεαν σου απομενουν.

Ναι, εγω. Μπορουσανε να μου πουνε μονο μέχρι τις 24 του μηνα. Ειχα υπολοιπο 12 mb. Σιγουρα τα εφαγα...Προχθες τους πηρα.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

καλησπερα!!

εκανα σημερα το iphone lite 250

μου προσφερουνε 1,5gb για ενα χρονο

και μετα απο 1χρονο 250mb.

πανω κατω τα 250mb ειναι καλα

για 1μηνα??:O

Έχω 500MB και με 8 λογαριασμούς mail να κάνουν έλεγχο για νέα mail ανά μισάωρο, συχνό έλεγχο και ανάγνωση RSS feeds και αρκετό browsing φτάνω μετά βίας τα 200-220MB. Βέβαια, όπου έχω τη δυνατότητα, χρησιμοποιώ WiFI.

Έχω 500MB και με 8 λογαριασμούς mail να κάνουν έλεγχο για νέα mail ανά μισάωρο, συχνό έλεγχο και ανάγνωση RSS feeds και αρκετό browsing φτάνω μετά βίας τα 200-220MB. Βέβαια, όπου έχω τη δυνατότητα, χρησιμοποιώ WiFI.

ευχαριστω πολυ και εγω

πανω-κατω για κανενα email

το θελω καμια ανανεωση καιρου

και κανενα browsing.

wifi εχω μονο στο σπιτι αρα δεν εχω

καποιο προβλημα:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο λεω για 2 φορα. Στο surf and mail 30 ΔΕΝ μπορουν να δουν ποσα δωρεαν σου απομενουν.

Φιλε εχεις δικιο !! ... υπομονη ακομα 3 μηνες και εχε γεια βοδιφον γιατι δεν παει αλλο!

Γιατι δεν αλλαζεις προγραμμα και να πας στο s&m 150? Oι 2 πρωτοι μηνες ειναι δωρεαν. Κανονικο παγιο 10 ευρω.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Φιλε εχεις δικιο !! ... υπομονη ακομα 3 μηνες και εχε γεια βοδιφον γιατι δεν παει αλλο!

Δηλαδή,θα πας σε μια απ'τις άλλες 2 που δεν παρέχουν καν ενημέρωση;;;

Δηλαδή,θα πας σε μια απ'τις άλλες 2 που δεν παρέχουν καν ενημέρωση;;;

Αν δεν βαλουν 3G τουλαχιστον σε μεγαλο μερος στον νομο Σερρων σε 2 μηνες οπως η Cosmote δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω θα παω cosmote ολα σε ενα και τελος!Δεν βλεπω κανεναν λογο να μενω πλεον μιας και οι χρεωσεις ειναι ιδιες στο προγραμμα που χρησιμοποιω..

Αν δεν βαλουν 3G τουλαχιστον σε μεγαλο μερος στον νομο Σερρων σε 2 μηνες οπως η Cosmote δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω θα παω cosmote ολα σε ενα και τελος!Δεν βλεπω κανεναν λογο να μενω πλεον μιας και οι χρεωσεις ειναι ιδιες στο προγραμμα που χρησιμοποιω..

Εγώ αναφερόμουν μόνο όσον αφορά τα προγράμματα Ίντερνετ!

Ναι .. και μονο αυτο μπορεις ..

Λογικά και από το cu? Και αν ναι ποιές είναι οι χρεώσεις? Παλαιότερα υπήρχαν 2 υπηρεσίες στο cu' δεν θυμάμαι τα ονόματά τους αλλά η μία με 5 ευρώ σ έδεινε τηλεώραση? μηνιαια και η άλλη 10 mb περιήγηση? πάλι με 5 ευρώ. αν θυμάμαι καλά. μιλάω για αυγουστο σεπτεμβριο, ίσως και ιούλιο 2008. δε θυμάμαι καλά. υπάρχει κάτι ανάλογο σήμερα? έχω και σύνδεση στη βοντα. για το internet ενδιαφέρομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Στο Cu η προσφορά του 2009 περιλαμβάνει και Internet

ΤΟ Vodafone live unlimited κάνει 5 ευρώ και είναι για τηλεόραση

το Surf&e-mail 30 κάνει 3,5 ευρώ και δίνει το live και το Internet με 30 ΜΒ .

Δυστυχώς τόσο σε cu όσο και σε a la carte δεν επιτρέπετε ενεργοποίηση μεγαλύτερων πακέτων π.χ το surf&e-mail 150 είναι μόνο για συμβόλαια .

προφανώς η Vodafone δεν ενδιαφέρετε για τα καρτοκινητά.....

Στο Cu η προσφορά του 2009 περιλαμβάνει και Internet

ΤΟ Vodafone live unlimited κάνει 5 ευρώ και είναι για τηλεόραση

το Surf&e-mail 30 κάνει 3,5 ευρώ και δίνει το live και το Internet με 30 ΜΒ .

Δυστυχώς τόσο σε cu όσο και σε a la carte δεν επιτρέπετε ενεργοποίηση μεγαλύτερων πακέτων π.χ το surf&e-mail 150 είναι μόνο για συμβόλαια .

προφανώς η Vodafone δεν ενδιαφέρετε για τα καρτοκινητά.....

ψιλομπαχαλο ειναι ολες ...ετσι θελουν να κρατησουν τα κινητα . ειδος πολυτελειας στην Ελλαδα.Να πληρωνουμε τα περισσοτερα λεφτα μεσο ορο τον χρονο και οι υπηρεσιες να ειναι απατη τελειως!

:X

Μεταφέρθηκα στο πρόγραμμα Surf & Talk 100 lite το οποίο δίνει κανονικά 250ΜΒ το μήνα και με την προσφορά πάει στο 1,5GB για ένα χρόνο. Έχω δύο ερωτήσεις:

1. Λέγοντας 1,5GB εννοούμε 1,5GB κάθε μήνα;
  2. Στο Internet Plus με τα 30ΜΒ που είχα πριν συνδεόμουν μέσω του wap.vodafone.gr. Τώρα θα συνδέομαι μέσω του internet.vodafone.gr;

Ευχαριστώ.

Μεταφέρθηκα στο πρόγραμμα Surf & Talk 100 lite το οποίο δίνει κανονικά 250ΜΒ το μήνα και με την προσφορά πάει στο 1,5GB για ένα χρόνο. Έχω δύο ερωτήσεις:

1. Λέγοντας 1,5GB εννοούμε 1,5GB κάθε μήνα;
  2. Στο Internet Plus με τα 30ΜΒ που είχα πριν συνδεόμουν μέσω του wap.vodafone.gr. Τώρα θα συνδέομαι μέσω του internet.vodafone.gr;

Ευχαριστώ.

αν εχεις βοδιφον συσκευη λογικα εχεις και τις 2 παραμετρους του ιντερνετ περασμενες μεσα.αν εχεις καποιο πακετο ιντερνετ πρεπει να ειναι το ιδιο παντως στην χρεωση..