soublaki-3 Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo ( 9 Ιαν. 2005 , 01:21) ΧΑΧΑΧΑΧΑ εδώ γελάμε... μέτρα πόσοι είναι οι κορυφαίοι σε κάθε άθλημα και θα καταλάβεις γιατί στο ποδόσφαιρο δεν φαίνεται το doping. Μια χαρά ντοπάρονται και εκεί, πως νομίζεις ότι ξεπερνάνε τους τραυματισμούς τους; Πως νομίζεις ότι επανέρχονται γρήγορα μετά από τις εγχειρίσεις ; Δηλαδή είναι εμπορευματοποιημένοι οι ολυμπιακοί αγώνες και δεν είναι η Skoda Ξάνθης; Δεννομίζω να είπα ότι δεν ντοπάρονται και στα ομαδικά αθλήματα. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα ποσοστά των αθλητών που πιάνονται ντοπαρισμένοι στον κλασσικό αθλητισμό είναι πολύ μεγαλύτερα από το ποσοστό των αθλητών που πιάνονται ντοπέ σε ομαδικά αθλήματα γενικά ή στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ειδικότερα (επειδή μπορέι να πεις ποιος θα ντοπαριστέι στο handball). Όσον αφορα την εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου, δεν είμαι τυφλός. Προσπαθώ όμως κάτι να αλλάξω, στην δικιά μου ομάδα τουλάχιστον. Αγόρασα πέρυσι μετοχές της ΠΑΕ, γνωρίζοντας ότι αυτά τα χρήματα τα δίνω από το υστέρημα μου, ότι δεν θα πήγαινα διακοπές, ότι θα έχανα τα λεφτά μου, ότι δεν θα έβγαζα κέρδος, ότι..., ότι, ότι....Αλλά το έκανα...Εσείς τι κάνετε για τους Ολυμπιακούς; Ποιος από σας ξεσηκώθηκε για τους χαμένους εργάτες, για το τραμ, για τις μίζες, για τις αναληψεις των έργων από τις κατασκευαστικές εταιρέιες; Αλλά βέβαια, το ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ... Εγώ λέω "ΟΙ ΟΛΥΜΙΑΚΟΙ ΑΩΝΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ". Άδοξα για μένα, αν και θα συνεχιστούν σε 4 χρόνια στο Πεκίνο (ή μήπως όχι αφού παρέδωσε τη φλόγα η γκαντέμο;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Εσείς τι κάνετε για τους Ολυμπιακούς; Ποιος από σας ξεσηκώθηκε για τους χαμένους εργάτες, για το τραμ, για τις μίζες, για τις αναληψεις των έργων από τις κατασκευαστικές εταιρέιες; Αλλά βέβαια, το ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ... Εγώ λέω "ΟΙ ΟΛΥΜΙΑΚΟΙ ΑΩΝΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ". Άδοξα για μένα, αν και θα συνεχιστούν σε 4 χρόνια στο Πεκίνο Γίνεσε άδικος, γιατί μπλέκεις όλα τα άσχετα με τον εθελοντισμό. Τον αν οι εργάτες σκοτώνονται σε οποιοδήποτε έργο, είναι ευθύνη του εργοδότη τους που δεν τηρεί τους κανόνες ασφαλείας, και του κράτους που δεν ελέγχει επαρκώς. Για ποιο σκοπό γίνεται το έργο δεν έχει καμία σχέση με το ατύχημα. Τώρα τα έργα έπρεπε από κάποιον να γίνουν, αν έχεις καμία καλύτερη εναλλάκτικη πρόταση στις κατασκευαστικές εταιρείες πέστην... Επισης σου προτείνω να διαβάσεις για τους Ολυμπιακούς της αρχαιότητας, εμείς τους έχουμε εξιδανικεύσει κάπως σαν λαός... Οι εθελοντές δούλεψαν γιατί τους άρεσε η ιδέα του να πάρουν μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση... για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Και τι κατάφεραν; Να μειώσουν το κόστος των αγώνων, και φυσικά να διαφημίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χώρα μας στο εξωτερικό... το έχεις για λίγο; Αν το θεωρείς λίγο τότε καλύτερα να ρωτήσεις τα ενναλακτικά πλάνα που θα μίλαγαν για μισθωτούς υπαλλήλους στους ολυμπιακούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo ( 9 Ιαν. 2005 , 01:49) Οι εθελοντές δούλεψαν γιατί τους άρεσε η ιδέα του να πάρουν μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση... για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Και τι κατάφεραν; Να μειώσουν το κόστος των αγώνων, και φυσικά να διαφημίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χώρα μας στο εξωτερικό... το έχεις για λίγο; Αν το θεωρείς λίγο τότε καλύτερα να ρωτήσεις τα ενναλακτικά πλάνα που θα μίλαγαν για μισθωτούς υπαλλήλους στους ολυμπιακούς... Το ζήτημα για μένα δεν είναι η μείωση του κόστους αλλά η ανάληψη των Ολυμπιακών από την Ελλάδα. Αμαυρώθηκε η ιστορία μας...Ολυμπιακό ιδεώδες δεν υπάαρχει πια, ξεχάστε το. Που έιναι η άμυλα, που είναι ο ευ αγωνίζεσθαι, που είναι η ειρήνη; Εδώ έχουμε ντόπινγκ, αστυνόμευση, και χίλια δυο άλλα...Αυτό είναι το νόημα των Ολυμπιακών Αγώνων; Εγώ έχω μάθει να τα δίνω όλα για την νίκη, χωρίς τη χρησιμοποίηση αθέμητων μέσων και στο τέλος να συγχέρω τον αντίπαλο. Αλλά τίποτα από αυτά δεν γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες πριν ελαχίστων εξαιρέσεων, ποιος ο λόγος λοιπόν να εξυπηρετείς τα συμφέροντα των πολυεθνικών; Και ένας ακόμα παράγοντας ο οποίος επιρρέασα κατάφορα το ευ αγωνίζεσθαι στους ΟΛυμπιακούς, είναι και η έλλειψη παιδείας από τους αθλητές. Άλλη παιδεία έχει ο Έλληνας, άλλη ο Ινδός, άλλη ο Σουηδός και άλλη ο Αμερικανός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Εμένα μου κάνει εντύπωση που η Ελλάδα διοργάνωσε το μεγαλύτερο γεγονός στον πλανήτη τη χρονια που πέρασε και αντί να το θυμόμαστε και να λέμε "κάτι άλλαξε προς το καλύτερο", καθόμαστε ακόμα και μιζεριάζουμε με το αν οι εθελοντές ήταν υπηρέτες της Γιάννας και των πολυεθνικών και άλλα τέτοια μισαλλόδοξα. Οι εθελοντές ήταν αναπόσπαστο μέρος του μεγαλύτερου γεγονότος στην ιστορία της Ελλάδας τα τελευταία 50 χρόνια. Η Ελλάδα έφερε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο μια διοργάνωση που το πολύ 20 χώρες στον πλανήτη είναι σε θέση να αναλάβουν. Και κάποιοι επιμένουν να υποστηρίζουν ότι οι οπαδικές τους ανησυχίες είναι ανώτερες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι καιρό κάνει εκεί στο σκότος, σουβλάκι?? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Κατακρίνω τους εθελοντές των Ολυμπιακών γιατί δεν υπάρχει πλέον Ολυμπιακό ιδεώδες, και ούτε μάχονται γι' αυτό... Mallon den ksereis ti einai to olympiako idewdes... min ksexname oti oi xorigoi protoksekinisan sthn elliniki arxaiotita kai fysika oi epaggelmaties twn agonwn. Oti den ypirxan etairies alla fysika prosopa sthn thesi twn xorigwn den nomizo oti allazei polly thn filosofia. Stis armatodromies (pou itan olympiako athlima), vravevotan o idioktitis tou armatos kai oxi autos pou etrexe... Τεσπα το νόημα είναι άλλο, επειδή εσύ θεωρείς τον εαυτό σου εθελοντή δεν σημαίνει ότι το ίδιο πιστεύουν και οι υπόλοιποι, και επειδή εσύ θεωρείς ότι κάνεις κάτι καλύτερο από τους άλλους , δεν σημαίνει οτι συμφωνούν και οι υπόλοιποι. Περιμένεις μπράβο; Προσπαθείς να μας αποδείξεις ότι πασχίζεις για την εταιρεία που είσαι συμμέτοχος και έτσι ακυρώνεις την ιδέα του εθελοντισμού, που σημαίνει κάνω κάτι για το κοινό καλό (των ελλήνων στην περίπτωση των ολυμπιακών αγαθών), και δεν προσδοκώ ανταλλάγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 off topic :wacko: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Και κάτι ακόμα για να τελειώνουμε: Από πριν είχανε τάξει ότι: 1. θα χορηγούνται άδειες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα για εθελοντές 2. θα δίδονται τιμητικές άδειες στο στρατό 3. θα παρατείνεται η αναβολή 4. θα γίνονται προαγωγές σε ανώτερο βαθμό 5. θα υπάρξε αναστολή ποινικών διώξεων για τους ανυπότακτους 6. ακόμα και πιστοποιητικό κατάρτισης από την Ολυμπιακή Επιτροπή φουσκώνοντας τα εφόδια των "εθελοντών" και εξασφαλίζοντας τους περισσότερα εφόδια στη μάχη για μια θέση εργασίας. Εθελοντισμός είναι αυτό η καταναγκαστικός εθελοντισμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Α, και όσο για το ντόπινγκ: Έχετε δίκιο ρε παιδιά, στις Ολυμπιάδες δεν ντοπάρονται, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ...Φαίνεται και από τα στατιστικά στους ελέγχους...Χαχαχαχαχα...Αυτό είναι το Ολυμπιακό Ιδεώδες σας, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (18 Αύγ. 2003 , 13:01) Όταν λέω εδώ εννοώ στο unwired.gr... Μερικά ανέφερε το παλικάρι ποηγουμένως.. Ξέρεις μωρέ τα γνωστά περί Ολυμπιακούς της cocacola και των McDolands, του ντόπινγκ, των διαφημίσεων, των πολυεθνικών... Επίσης ότι μας έχουν φάει τα νιάτα και τα λεφτά με τους ολυμπιακούς τους.. Τα γνωστά ξέρετε, μην τα πολυλογώ και έχει και ζέστη.. :cool: :whistle: Bayern7, αλλάξαμε γνώμη; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (11 Ιαν. 2005 , 01:57) Bayern7, αλλάξαμε γνώμη; :worry: pwpwp τι ξέθαψες. 1,5 χρόνο πίσω. Και όχι δεν άλλαξα. Απλά δεν υποτιμώ την συμβολή των εθελοντών στη σωστή διοαργάνωση των Ολυμπιακών. Ίσα ίσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Ιαν. 2005 , 02:01) pwpwp τι ξέθαψες. 1,5 χρόνο πίσω. Και όχι δεν άλλαξα. Απλά δεν υποτιμώ την συμβολή των εθελοντών στη σωστή διοαργάνωση των Ολυμπιακών. Ίσα ίσα... Σωστή οργάνωση θα ήταν αν δεν πήγαινε κανείς και βάζανε την Δασκαλάκη να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 akiro to thread ohi to post mou....pleon.......... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (10 Ιαν. 2005 , 23:30) τότε τι είσαι ; Θύμα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 gmac , απλώς ο καθένας υπερεκτιμά την προσφορά του, δεν γνωρίζει τι είναι εθελοντής... απλώς ένας φανατικός οπαδός (και μέτοχος μιας και είναι) μιας ομάδας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo (11 Ιαν. 2005 , 16:12) gmac , απλώς ο καθένας υπερεκτιμά την προσφορά του, δεν γνωρίζει τι είναι εθελοντής... απλώς ένας φανατικός οπαδός (και μέτοχος μιας και είναι) μιας ομάδας... Δεν σε καταλαβα :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Energie, απλώς ο όρος εθελοντίσμος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος... εθελοντισμός για μια εταιρεία δεν νοείται ... φανατικός οπαδός ίσως, εθελοντής όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo (11 Ιαν. 2005 , 22:35) Energie, απλώς ο όρος εθελοντίσμος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος... εθελοντισμός για μια εταιρεία δεν νοείται ... φανατικός οπαδός ίσως, εθελοντής όχι. Εταιρεία για σένα, ΙΔΕΑ για μας. Για μένα δεν νοείται εθελοντισμός για τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo (11 Ιαν. 2005 , 22:35) Energie, απλώς ο όρος εθελοντίσμος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος... εθελοντισμός για μια εταιρεία δεν νοείται ... φανατικός οπαδός ίσως, εθελοντής όχι. Δεν διαφωνω, ποσο μαλλον για μια εταιρια που επαιζε με τα ΔΙΣ, βλεπε Αθηνα 2004! Να πω, πως δεν ειμαι κατα του "εθελοντισμου" ισα ισα το σκεφτομουν σοβαρα να κανω μια αιτηση. Δεν πιστευω ομως οτι θα πηγαιναν και πολλοι αν δεν τους εταζαν χιλια δυο προνομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (11 Ιαν. 2005 , 22:40) Δεν διαφωνω, ποσο μαλλον για μια εταιρια που επαιζε με τα ΔΙΣ, βλεπε Αθηνα 2004! Τρις :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Εταιρεία δημόσια όμως... δεν ήταν ιδιωτική, απλώς επιλέχτηκε αυτό το σχήμα για μεγαλύτερη ευελιξία... δεν ήταν κάποιος ιδιώτης που ανέλαβε το έργο της διοργάνωσης των αγώνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo (11 Ιαν. 2005 , 22:47) Εταιρεία δημόσια όμως... δεν ήταν ιδιωτική, απλώς επιλέχτηκε αυτό το σχήμα για μεγαλύτερη ευελιξία... δεν ήταν κάποιος ιδιώτης που ανέλαβε το έργο της διοργάνωσης των αγώνων. Με τη λογική τη δικιά σου ούτε ο ΑΡΗΣ δεν είναι ιδιωτική εταιρεία, αφού όλοι είναι μέλη της ΑΡΕΙΑΝΗΣ οικογένειας. Είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο basket, είτε στον ΑΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Nrg: Εγω τόση ώρα θέλω να τονίσω (το έγραψα και πιο πάνω) ότι γίνετιαι μια πιο σημαντική προσπάθεια από άλλες χρονιές!!!Δεν είπα ότι είναι άγιοι!Δεν είπα οτι εξαλειφθηκε αλλά σιγά σιγά φτιάχνει αυτό! 1.Δεν είμαι ενεργός στον ερασιτεχνικό αθλητισμό!Αλλά στον επαγγελματικό! 2.Ακόμα είμαι φοιτητής των ΤΕΦΑΑ και τελειώνω την σχολή μου! 3.Έχω δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλές θέσεις περιστασιακά που έχουν σχέση με τον αθλητισμό(από ομοσπονδίες μέχρι σωματεία κ.α.). 4.Ευτυχώς έχω αρκετές γνωριμίες μέσα σε αυτόν τον τομέα, δηλαδή τον αθλητισμό(από συνδέσμους μέχρι ότι θες)! 5.Στα "αληθινά γήπεδα" όπως τα αποκαλείς πηγαίνω από πολύ μικρός!!!!Και όχι μόνο ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ ειδικότερα τον καιρό που "ακουγόταν" πολύ! Άρα όπως βλέπεις είμαι αρκετά σχετικός και εκτός από δικές μου εμπειρίες ξέρω αρκετά πράγματα για το πως λειτουργουν κάποια συστήματα και πως αντιδρούν/σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι! soublaki-3: Θες να σου πούμε τι είσαι αν δεν είσαι εθελοντής;;;;Στο απάντησα πιο πριν με έμμεσο τρόπο(είναι στα off topic)!! Για αυτά που λες ότι είχαν τάξει!Είσαι λάθος φίλε μου! Από τα 6 που ανέφερες μόνο 1 ισχύει και εν μέρει ένα ακόμα!Αυτό που ισχύει είναι η τιμητική που είναι 15 μέρες και θα ισχύει μέχρι κάποια χρονική στιγμή όχι για πάντα!!!Αυτό που ισχύει εν μέρει είναι είναι το 6 δηλαδή αν θέλει κάποιος να μπει στο δημόσιο με ΑΣΕΠ θα πάρει κάποια έξτρα μόρια!Δεν θυμάμαι πόσα αλλά δεν είναι τοοοοοοοοόσα πολλά που σου διασφαλίζει μία σίγουρη θέση εργασίας!! Δεν είπαμε ότι στις Ολυμπιάδες δεν ντοπάρονται!!!!Είπαμε ότι τα ίδια χάλια είναι και στο ποδόσφαιρο(και όχι μόνο)!!!Απλώς εκεί δεν φαίνεται!Στα ατομικά αθλήματα κάνει μπαμ!Ένας βγαίνει πρώτος σε αυτόν στρέφουν όλοι τα βλέμματα και όχι σε 20 παίκτες μιας ομάδας!!Συν ότι είναι πιο αυστηρά τα κριτήρια στον στίβο από ότι στο ποδόσφαιρο!! ΙΔΕΑ λέγεται η εταιρεία που λέγεται ΑΡΗΣ,ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ;;;Έτσι σου είπαν να λες;;;Και γιατί δηλαδή να μην λέγονται έτσι και οι Ολυμπιακοί;;;;Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι σαν τρόπο διακίνησης χρημάτων(χορηγοί,μπόνους κ.α.)!!! Για το γιουχάρισμα που λες...........δεν ξέρω για ποιο ακριβώς γεγονός μιλάς!Αλλά από ότι κατάλαβα ούτε καν πήγες σε κάποιον αγώνα!Ούτε καν πήγες στο ΟΑΚΑ!Ούτε καν πήγες σε κάποιον αγώνα στίβου!Ούτε καν πήγεσ σε κάποιον αγώνα τέννις,ενόργανη,μπάσκετ κ.α.!!!Μέσα στο ΟΑΚΑ(όχι μόνο το γήπεδο του στίβου) ήμουν 1 μήνα στους Ολυμπιακούς(αλλά στην ουσία 2.5 εβδομάδες με τους αγώνες) και 15 μέρες στους Παραολυμπιακούς!!!Άρα τυχαίνει να ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 αφού όλοι είναι μέλη της ΑΡΕΙΑΝΗΣ οικογένειας. Και ο παναθηναϊκός από μέλη μιας οικογένειας αποτελείται (κυρίως),ιδιωτική εταιρεία παραμένει. Άλλο εταιρεία ελεγχόμενη από το δημόσιο και άλλο εταιρεία που ελέγχεται από ιδιώτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (11 Ιαν. 2005 , 23:00) Δεν είπαμε ότι στις Ολυμπιάδες δεν ντοπάρονται!!!!Είπαμε ότι τα ίδια χάλια είναι και στο ποδόσφαιρο(και όχι μόνο)!!!Απλώς εκεί δεν φαίνεται!Στα ατομικά αθλήματα κάνει μπαμ!Ένας βγαίνει πρώτος σε αυτόν στρέφουν όλοι τα βλέμματα και όχι σε 20 παίκτες μιας ομάδας!!Συν ότι είναι πιο αυστηρά τα κριτήρια στον στίβο από ότι στο ποδόσφαιρο!! Αφού λες ότι είσαι και αθλητής θα πρεπε να ξερες ότι το αντιντόπινγκ κοντρόλ γίνεται ύστερα από κλήρωση, καθώς δεν μπορούν να ελέγχονται όλοι οι αθλητές. Γιατί όμως έχουμε περισσότερα θετικά δείγματα στους Ολυμπιακούς απ' ότι στα ομαδικά αθλήματα σε συλλογικό επίπεδο; Όπως και να χει, δεν έχει σημασία το γιατί, αλλά το γεγονός...Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν κάτι το ιερό αλλά με όλα αυτα τα γεγονότα έχουν αμαυρωθεί...Γι αυτό δεν ήθελα επ ουδενί να γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα...Α, και τι καταφέρανε που κάνανε κάποια αγωνίσματα στην Αρχαία Ολυμπία; Σίγουρα θα γνωρίζετε για την ντοπαρισμένη αθλήτρια...Ευ αγωνίζεσθαι ε; Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (11 Ιαν. 2005 , 23:00) Για το γιουχάρισμα που λες...........δεν ξέρω για ποιο ακριβώς γεγονός μιλάς!Αλλά από ότι κατάλαβα ούτε καν πήγες σε κάποιον αγώνα!Ούτε καν πήγες στο ΟΑΚΑ!Ούτε καν πήγες σε κάποιον αγώνα στίβου!Ούτε καν πήγεσ σε κάποιον αγώνα τέννις,ενόργανη,μπάσκετ κ.α.!!!Μέσα στο ΟΑΚΑ(όχι μόνο το γήπεδο του στίβου) ήμουν 1 μήνα στους Ολυμπιακούς(αλλά στην ουσία 2.5 εβδομάδες με τους αγώνες) και 15 μέρες στους Παραολυμπιακούς!!!Άρα τυχαίνει να ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω!!! Τυχαίνει να πήγαν φίλοι μου, τυχαίνει να πήγα κι εγώ (παρά τη θέληση μου γιατί είχε πάρει τα εισητήρια ο πατέρας μου και δεν ήθελα να τσακωθούμε). Τι λεφτά σπαταλήθηκαν για το ΟΑΚΑ ξέρεις; Για τον ΗΣΑΠ στο Φάληρο; Αλλά εμείς οι Έλληνες είμαστε φρου φρου και αρώματα... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (11 Ιαν. 2005 , 23:00) ΙΔΕΑ λέγεται η εταιρεία που λέγεται ΑΡΗΣ,ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ;;;Έτσι σου είπαν να λες;;;Και γιατί δηλαδή να μην λέγονται έτσι και οι Ολυμπιακοί;;;;Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι σαν τρόπο διακίνησης χρημάτων(χορηγοί,μπόνους κ.α.)!!! Κάποτε ήταν ΙΔΕΑ οι Ολυμπιακοί, πλέον ΟΧΙ. ΑΡΗΣ ξέρεις δεν είναι μόνο η ΠΑΕ, η ΚΑΕ, αλλά και ο ΑΣ στον οποίο είμαι και μέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Να σε ρωτήσω ξέρεις τα λεφτά που χρώσταγε ο Άρης πόσα ήταν; Και ποιός ουσιαστικά του τα χαρίζει ; (μιλάμε για την παε) . Παρεπιπτοντος το να έισαι μέλος σε ένα σωματείο δεν είναι εθελοντισμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts