Jump to content

Εθελοντές Ολυμπιακών Αγώνων

antonis_wrx
 Κοινοποίηση

Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?  

158 members have voted

1. 1. Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?

• ΝΑΙ
      46
    • ΟΧΙ
      107
    • ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ
      5

Recommended Posts

• Απαντήσεις 446
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μερικοι μαλλον ζουν στο δικο τους κοσμο, αλλιως δεν εξηγειται το γεγονος που ρωτουν αν υπαρχουν εθελοντες. :rolleyes:

Προφανως δεν παρακολουθουν τις εξελιξεις περι Ολυμπιακων Αγωνων ή απο το κομπλεξ που τους διακατεχει, εθελοτυφλουν στην ενημερωση περι Ολυμπιακων Αγωνων. :whistle:

Οπως εχει ειπωθει πολλες φορες απο τα μεσα ενημερωσης, οι αιτησεις ηταν 160.000 :blink: και χρειαζονται 120.000.

Απο αυτες τις 160.000 αιτησεις, οι 40.600 ηταν απο ανθρωπους που εμεναν στο εξωτερικο.

@zaza: Τα σεμιναρια για το Τμημα Τεχνολογιας ηταν στα κεντρικα στη Ν.Ιωνια, δεν ξερω για τους αλλους τομεις. :)

@menelia: Μη ψαρωνεις γλυκια μου :) , στις ειρωνικες ερωτησεις μερικων και τους απαντας. Η ερωτηση περι υπαρξης εθελοντων ειχε καθαρα χαρακτηρα διακομωδησης. :rolleyes:

@Matrix57: Που ησουν εσυ μεγαλε, οταν ψαχναν ανθρωπους για να 'κονομησουν?? :rolleyes: Ψαχναν εκει στην Οργανωτικη, τετοιους ξυπνητζηδες σαν και σενα, να βγαλουν αεριτζιδικα λεφτα, αλλα μαλλον τους ξεφυγες. :whistle:

Τωρα που εμαθες πώς 'κονομανε τα χιλιαδες ευρω, υπομονη 4 χρονια μεχρι το Πεκινο! ;)

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

pantws to olo thema ethelontismos dixase..kyriws i eparxia niothei adikimenh afou tin merida tou leontos tin pire i Athina.tha mou peite megaliteri polh..perissoteros kosmos..alla polis kosmos den to vlepei etsi.

To vlepei kapws etsi..."ola ta parnei i athina kai tipota i eparxia i toulaxiston midamina kai mas lete gia ethelontismo?den kanete 2 fouskes me tis mikses sas"

Tora gia to poios exei dikio.. :whistle:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

re paidia SIGA ta WA me ton e8elontismo!!!

aporw osoi dhlwsan e8elontes an exoun doulepsei pote!!

enas an8rwpos pou doyleyei

1.to aygousto 8a paei diakopes na 3ekourastei na gemisei mpataries kai oxi na ginei o FEREKAFES kai o FERETISMPLOYZES twn Agwnwn!!

2.otan doyleyei yperwries kai 10 wres thn hmera kai pairnei ena mis8o 600 eyrw siga mhn exei th dynamh na paei na phzei TSAMPE!!!

3.de dexetai a8lhtes na pairnoun gia tous sponsores sth mplouza POLLA lefta kai aytos na exei panw tou oles tis diafhmiseis TSAMPA!!!

as edinan ena symvoliko poso h kapoia paroxh opws dwrean eishthria gia ta Mesa Metaforas gia 1 xrono alla TSAMPE kai h ERT 8a konomaei apo ta stigmiotypa 5000 eyrw to LEPTO???

sorry alla 8a mou epitrepsete na pw oti mallon KOROIDA epsaxnan kai ta vrhkan ANETA...

Έλεος.......!!!!!

Έχω παρακολουθήσει τόσα πολλά θέματα......έχω δει συμπεριφορές, έχω διαβάσει γραφόμενα......

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι ότι εφόσον σε ένα θέμα υπάρχουν δύο απόψεις ή και παραπάνω καμιά φορά..και είναι και ακραίες.....γιατί πρέπει να επιτεθόμαστε και ΔΕΝ επιχειρηματολογούμε;

Γιατί για τους μέν που έχουν δηλώσει εθελοντές, όσοι δεν έχουν δηλώσει έχουν τα ....ανάλογα ή τα δυσανάλογα επίθετα, και το αντίστροφο;;;;;

Πείτε τι θα κάνατε ή τι κάνετε εσείς....μην κρίνετε τον απέναντι....

Το θέμα έχει τρεις απαντήσεις....σε άλλο θέμα θα δείτε δεκατρείς....

Απαντήστε και γράψτε επιχειρήματα .....

Πείστε με λόγους κι όχι με λόγια.....

Και συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνετε σε προβλήματα κινητού ή λογισμικού..... Να είστε ενωμένοι....κι όχι από δύο χωριά χωριάτες....

Είναι κρίμα να τρώγεστε έτσι......για κάτι που έχετε την επιλογή να ΜΗΝ το κάνετε.....

Εντελώς φιλικά.....με το χέρι στην καρδιά......

I want it ALL and I want it delivered!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (28 Ιούλ. 2004 , 20:35)

Έλεος.......!!!!!

Έχω παρακολουθήσει τόσα πολλά θέματα......έχω δει συμπεριφορές, έχω διαβάσει γραφόμενα......

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι ότι εφόσον σε ένα θέμα υπάρχουν δύο απόψεις ή και παραπάνω καμιά φορά..και είναι και ακραίες.....γιατί πρέπει να επιτεθόμαστε και ΔΕΝ επιχειρηματολογούμε;

Γιατί για τους μέν που έχουν δηλώσει εθελοντές, όσοι δεν έχουν δηλώσει έχουν τα ....ανάλογα ή τα δυσανάλογα επίθετα, και το αντίστροφο;;;;;

Και συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνετε σε προβλήματα κινητού ή λογισμικού..... Να είστε ενωμένοι....κι όχι από δύο χωριά χωριάτες....

Είναι κρίμα να τρώγεστε έτσι......για κάτι που έχετε την επιλογή να ΜΗΝ το κάνετε.....

good work Natalia :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (28 Ιούλ. 2004 , 20:35)

Έλεος.......!!!!!

καλοοοοοοοό!

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (27 Ιούλ. 2004 , 15:01)

Γνωρίζει κανένας το διαχωρισμό στις ζώνες στις οποίες έχει κάποιος πρόσβαση; Π.χ. η κάρτα μου έχει μπλε χρώμα και από πίσω γράφει "4 ζώνες τύπου" , "5 ζώνες δικαιούχων ραδιο/κων" και με μπλε "αγωνιστικοί και χώροι προπόνησης".

Τι άλλες ζώνες υπάρχουν;

yparxei to kokkino xrwma pou sou dinei prosbash stous perivalontes xwrous twn egkatastasewn+se dioikhtikous xwrous kai to leyko pou einai to pio anisxyro pou sou dinei access mono stous gyrw xwrous.To mple einai to xrwma me to opoio exeis prosvash sto megalytero meros twn egkatastasewn

Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229

Ρε παιδιά, συγγνώμη για το ψιλοάσχετο αλλά υπάρχει κάποιο site για να δούμε που καθόμαστε όσοι έχουμε εισιτήρια; Να έχει δηλαδή διάταξη θυρών κ.λπ.;

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Όλα είναι θέμα πρόθεσης.

Ιδιοτέλεια vs ανιδιοτέλειας...

Αμφιβάλει, κάποιος ότι και οι δυο "προσεγγίσεις" είναι αναγνωρίσιμες, παντού;

Διαφωνεί, κάποιος ότι ενώ η πρόθεση της πλειονότητας των Εθελοντών είναι "η ανιδιοτελής προσφορά", στην ουσία "βγαίνει" ανώδυνα, ασφαλώς και πιο οικονομικά, μέρος της βρώμικης δουλειάς, ενώ το αναμενόμενο κέρδος για φορείς επιχειρηματικότητας είναι, ήδη, τεράστιο;

Σαφώς αντιλαμβάνεται, κάποιος, το μέγεθος της διοργάνωσης αλλά οφείλουμε να αντιλαμβανόμαστε (ενίοτε και κατά περίπτωση προσώπων ή καταστάσεων) και το μέγεθος της υπερβολής και της φαιδρότητας.

Η Εθνική Ανάτασή μας, πρέπει να αφήσει πίσω της, μόνο "καλά".

Ένας τρόπος για να στιγματιστούν τα "κακά" (προς απόρριψη / απόφυγή), είναι να υπάρχει και η επισήμανσή τους.

Η Εθνική Ανάταση δεν αποτελεί πανάκεια...

Είναι πολύ εύκολο, στο όνομά της, να βρούν την ευκαιρία οι επιτήδιοι και να εκμεταλλευτούν καταστάσεις...το κάνουν, ήδη...και δεν μιλώ μόνο για τους κοινούς "σαλταδόρους"...μπροστά στα μάτια μας, το κάνουν ήδη, με τις ευλογίες όλων μας, οι "καθαγιασμένοι" ΧΟΡΗΓΟΙ... :rolleyes:

Και θα είναι κρίμα (αν μη τι άλλο), για ποιούς άλλους...μα για τους Εθελοντές, πρώτους απ' όλους... :o

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Και να θέσω ένα ερώτημα:

ηθικά και στο όνομα του Ιδεώδους, έστω προσαρμοσμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα, μήπως θα όφειλε η Παγκόσμια Κοινότητα (όσο αόριστη και αν ακούγεται η περιγραφή...), να προσανατολίζεται σε διοργανώσεις όπου κάθε σχετική κοινωνική / οικονομική / πολιτική δράση θα διαπνέεται από το πνέυμα του εθελοντισμού και όχι ο τελευταίος να αποτελεί την εύκολη λύση;..

Αν είναι εφικτό ή όχι, δεν ξέρω και δεν οφείλω να απαντήσω.

Άλλοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να το ψάξουν και να πασχίσουν για την υλοποίησή του...π.χ. να δώσουν τον ορισμό του πραγματικού και ανιδιοτελούς Χορηγού...του "Χ" οικονομικού οργανισμού ο οποίος θα λειτουργήσει "εθελοντικά" και θα το αποδείξει, ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για κάθε Πολίτη εθελοντή...τότε, θα εκπλαγούμε από την πραγματική μαζικότητα του εθελοντισμού...

Ας ξυπνήσω τώρα... :rolleyes: :)

εγω εθελοντης ΔΕΝ ειμαι αλλα αυτο δεν παει να πει οτι εδω και δυο εβδομαδες και μεχρι το τελος Σεπτεμβριου δεν θα πυζω μερα νυχτα ( να βρασω την DELL και τα σκαρτα μηχανηματα της )
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yandr (29 Ιούλ. 2004 , 16:43)

Ρε παιδιά, συγγνώμη για το ψιλοάσχετο αλλά υπάρχει κάποιο site για να δούμε που καθόμαστε όσοι έχουμε εισιτήρια; Να έχει δηλαδή διάταξη θυρών κ.λπ.;

Το http://www.tickets.athens2004.gr δεν τα έχει; Συγνώμη δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα, αλλά θα επανέλθω αργότερα...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (30 Ιούλ. 2004 , 09:27)

Το http://www.tickets.athens2004.gr δεν τα έχει; Συγνώμη δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα, αλλά θα επανέλθω αργότερα...

Δεν το βρήκα, αν και έψαξα.

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει να υπάρχει κάπου, αλλά που;

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Κατι σχετικο.

Στην εγκατασταση οπου ειμαι(σκοπευτηριο) περιμεναν 300 εθελοντες απο τους οποιους 150 ηρθαν μονο και ποιος ξερει για ποσο θα μεινουν..

Με οσους μιλησα παντως στα κεντρικα της Ν.Ιωνιας ειχαν πηξει.

Mutilator :shifty:

Στο Μαρκόπουλο είσαι; Εκεί είμαι κι εγώ, αλλά δεν μπόρεσα να έρθω στη συνάντηση το προηγούμενο Σάββατο.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (29 Ιούλ. 2004 , 18:50)

Όλα είναι θέμα πρόθεσης.

Διαφωνεί, κάποιος ότι ενώ η πρόθεση της πλειονότητας των Εθελοντών είναι "η ανιδιοτελής προσφορά", στην ουσία "βγαίνει" ανώδυνα, ασφαλώς και πιο οικονομικά, μέρος της βρώμικης δουλειάς, ενώ το αναμενόμενο κέρδος για φορείς επιχειρηματικότητας είναι, ήδη, τεράστιο;

Σαφώς αντιλαμβάνεται, κάποιος, το μέγεθος της διοργάνωσης αλλά οφείλουμε να αντιλαμβανόμαστε (ενίοτε και κατά περίπτωση προσώπων ή καταστάσεων) και το μέγεθος της υπερβολής και της φαιδρότητας.

Η Εθνική Ανάτασή μας, πρέπει να αφήσει πίσω της, μόνο "καλά".

Ένας τρόπος για να στιγματιστούν τα "κακά" (προς απόρριψη / απόφυγή), είναι να υπάρχει και η επισήμανσή τους.

Η Εθνική Ανάταση δεν αποτελεί πανάκεια...

Είναι πολύ εύκολο, στο όνομά της, να βρούν την ευκαιρία οι επιτήδιοι και να εκμεταλλευτούν καταστάσεις...το κάνουν, ήδη...και δεν μιλώ μόνο για τους κοινούς "σαλταδόρους"...μπροστά στα μάτια μας, το κάνουν ήδη, με τις ευλογίες όλων μας, οι "καθαγιασμένοι" ΧΟΡΗΓΟΙ... :rolleyes:

Και θα είναι κρίμα (αν μη τι άλλο), για ποιούς άλλους...μα για τους Εθελοντές, πρώτους απ' όλους... :o

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου......

Έτσι είναι στα περισσότερα θέματα που μας απασχολούν και τα βιώνουμε.

Μπορώ να καταλάβω τη διαφορετικότητα της σκέψης αλλά και της αντίδρασης, αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όταν πρέπει να επιλέξω κάτι εγώ προσωπικά θα πρέπει να "μειώσω" τη δική σου προσωπική επιλογή καθαρά.....

Μπορώ να διαφωνήσω με το σκεπτικό αλλά όχι με τη βούλησή σου για αυτό που επέλεξες....

Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να στήσουμε σε έναν τοίχο όσους δίνουν αίμα.....γιατί υπάρχουν και κάποιοι που το πουλάνε...

Εκείνους που δουλεύουν εθελοντικά για παιδιά με ειδικές ανάγκες και εκείνους που χρηματίζονται (κι όχι γιατί είναι το επάγγελμά τους) για να βοηθηθούν τέτοια ιδρύματα.......και άλλα πολλά......

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για τους λόγους που είμαι ή δεν είμαι εθελόντρια.

Θα τους απαριθμούσα και θα επιχειρηματολογούσα.

Δεν θα πατούσα όμως ποτέ στην επιλογή του Νίκου, του Γιώργου ή της Ελένης και να την χαρακτηρίσω κιόλας με κοσμητικά επίθετα.....

Ακόμα κι αν δεν ξέρω κανέναν σας εδώ μέσα, σέβομαι τις επιλογές σας, τη γραφή σας, κι όταν θα είναι να βρεθώ αντίθετη θα βρεθώ με λόγους και επιχειρήματα στην επιλογή μου κι όχι στη δική σας...

Απλά λυπήθηκα που σε ένα τέτοιο θέμα που αφορά όλους μας, έχουμε χωριστεί σε βλάκες και έξυπνους...

Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν ήταν αναγκαίο, να χωριστούμε σε υπέρ και κατά.....

Συγνώμη για το οφ τόπικ..... (αν είναι οφ τόπικ)

ΥΣ. Το δεύτερο ενικό πρόσωπο χρησιμοποιείται ποιητική αδεία....κι όχι προσωπικά για σένα μιάου.... :) :)

I want it ALL and I want it delivered!!!

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

Τα παρακάτω αφορούν Έλληνες ή ομογενείς εθελοντές

1) ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ:

Πιστέυουν οτι υπηρετούν την Νέα Μεγάλη Ιδέα. Αυτοπραγματώνονται

κάνοντας αυτό που πιστεύουν οτι είναι χρέος για την πατρίδα τους.

2)ΤΑ ΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ: Νομίζουν οτι μέσα απο τον εθελοντισμό μακροπρόθεσμα

έχουν να κερδίσουν κάτι,κι έτσι πρόθυμα "καταθέτουν" τον εαυτό τους

(τον χρόνο τους, τον κόπο τους, τις προσπάθειές τους) με την πεποίηθηση

οτι κάποτε θα απολαύσουν τους "τόκους".

3)ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ:

Άτομα που έχουν για τον εαυτό τους την ιδέα οτι είναι κάτι ανώτερο από

τους άλλους, αφού σ'αυτούς έλαχε η μέγιστη τιμή να υπηρετήσουν τους

Ολυμπιακούς στη χώρα τους. Με δεδομένη αυτήν την εικόνα για τον εαυτό τους

αναπτύσσουν έναν ηγεμονισμό στη συμπεριφορά τους, αξιώνοντας τον σεβασμό

των άλλων.

4)ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ: Συνήθως ανήλικοι ή ανώριμοι ενήλικες που

ξεσηκώνονται και δονούνται από την ιδέα του εθελοντισμού μόνο και μόνο

επειδή έτσι θα δούν από κοντά ή θα αγγίξουν με τα χέρια τους την άπλυτη

κάλτσα του αθλητή!

5)ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Άνθρωποι που γεμίζουν ψυχολογικά κενά, ως συλλέκτες

εμπειριών, προβάλλουν την ανιδιοτέλεια του πλούτου, αυτοπροβάλλονται και

έρχονται για λίγο (όσο θέλουν αυτοί) στη θέση της "πλέμπας" που δουλεύει

για να βγάλει μεροκάματο.

Κοντά σ'αυτούς πρέπει να σκεφτούμε και τους αλλοδαπούς, για τους οποίους,

αν προέρχονται από προηγμένες χώρες τους ταιριάζουν, περίπου, τα παραπάνω με

λίγη σάλτσα απο τουρισμό και σουβενίρ τη στολή. Ενώ αν πρόκειται για

τριτοκοσμικούς, είναι η καλύτερη ευκαιρία να έρθουν νόμιμοι εθελοντές στην

Ελλάδα και να παραμείνουν ως λαθρομετανάστες μετά την λήξη των αγώνων.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freelance (31 Ιούλ. 2004 , 16:27)

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

των άλλων.

κάλτσα του αθλητή!

:lol: kalo !

ksexases omws ena pragma...oti kapoios isws mporei na bgalei kai 10 katigories gia tous mi-ethelontes..

Min krineis gia na min kritheis :whistle:

:lol: kalo !

ksexases omws ena pragma...oti kapoios isws mporei na bgalei kai 10 katigories gia tous mi-ethelontes..

Min krineis gia na min kritheis :whistle:

Δεν κρίνω κάνω πλάκα, γιατί είναι αυτοί που θα φάνε χώμα, τους λυπάμαι!!!

Ευχαριστούμε τον φίλο/φίλη (ή μήπως να πω κλώνο;:whistle: ) freelance για το copy-paste.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freelance (31 Ιούλ. 2004 , 14:27)

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

των άλλων.

κάλτσα του αθλητή!

Να υποθέσω ότι το ενδεχόμενο να θέλει κάποιος να αποκτήσει κάποιες εμπειρίες συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη σε μέγεθος διοργάνωση που θα γνωρίσει η χώρα απλώς σου διέφυγε ε;

Θα ήμουν κατά στην ανάληψη των ΟΑ αν με ρωτούσε κάποιος τώρα, αλλά δεν μπορώ να μην πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που είναι εθελοντές κι ελπίζω να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Μακάρι να μπορούσα να είμαι κι εγώ εκεί.

@ Natalia (μήνυμα 31 Ιούλ. 2004)

:)

Πρόσεξες την εισαγωγή μου:

Όλα είναι θέμα πρόθεσης.

...

και τον επίλογό μου:

Και θα είναι κρίμα (αν μη τι άλλο), για ποιούς άλλους...μα για τους Εθελοντές, πρώτους απ' όλους...

ΥΓ1...μα, σκεπτικό κρίνουμε, όχι βούληση...αλλά και πάλι, βούληση, χωρίς σκεπτικό... :confused: :)

ΥΓ2...τα παραδείγματά σου, αφορούν μη συγκρίσιμες καταστάσεις...και η αντιπαραβολή που κάνεις, δεν "δένει"... :confused: π.χ. έγραψα ότι οι εθελοντές των Ο.Α. πρέπει να "στηθούν στον τοίχο", έστω και αλληγορικά;.. :confused: :)

btw, είμαι σταθερός αιμοδότης :)

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον freelance. Δυστυχώς δεν βρήκα κάποια κατηγορία που να μου ταιρίαζει απόλυτα. Κρίμα. Έχω βέβαια στοιχεία από κάποιες από αυτές, αλλά από την άλλη έχω και πολλά στοιχεία που δεν υπάρχουν σε καμία.

Το κακό με κάποιους είναι ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Ότι μπορεί πολλοί από τους εθελοντές να είμαστε σκεπτόμενα άτομα που πολύ απλά θέλουμε άλλοι να ζήσουμε από κοντά τους Ο.Α., άλλοι να προσφέρουμε, άλλοι απλά να δούμε τζάμπα αγώνες, άλλοι να γεμίσουμε το χρόνο μας αν δεν δουλεύουμε κάπου, άλλοι να αποκτήσουμε εμπειρίες απο ένα γεγονός που θα γίνει μόνο μια φορά, και χίλιους δυο άλλους λόγους, γνωρίζοντας βέβαια ότι πολλοί άλλοι τα "'κονομάνε", αλλά πολύ απλά να μη μας ενδιαφέρει και να μη μας αποτρέπει από το να συμμετέχουμε.

Πρέπει ντε και καλά να είμαι τόσο μίζερος που να σκέφτομαι πως αφού οι άλλοι πληρώνονται εγώ δεν πάω; Με γεια τους με χαρά τους. Κι εγώ έχω τη δουλειά μου, τα βγάζω πέρα με το μισθό μου, οπότε δεν με πολυενδιαφέρει. Εγώ προσωπικά θέλω απλά να περάσω καλά, να γνωρίσω ανθρώπους που συμμερίζονται την άποψή μου αυτή και να βοηθήσω όσο μπορώ να μείνουν οι επισκέπτες με μια καλή εντύπωση από τη χώρα μας και τους αγώνες.

Αν τώρα κάποιοι πιστεύουν ότι εγώ και χιλιάδες άλλοι, δεν είχαμε με τίποτα άλλο να ασχοληθούμε και ότι είμαστε απλά αργόσχολοι, με αφήνει αδιάφορο. Ας κάνουν αυτοί ό,τι θέλουν κι εγώ ό,τι θέλω, εφόσον δεν με ενοχλούν και δεν τους ενοχλώ. Άλλοι τη βρίσκουν με τη γυμναστική, με τα ταξίδια, τη νυχτερινή διασκέδαση, τα extreme sports κλπ κλπ και άλλοι (και) με τον εθελοντισμό...

Πιστεύω ότι οι αγώνες μας θα έχουν μεγάλη επιτυχία γιατί είδα μεγάλη προθυμία και πολύ καλή διάθεση από όλους όσους εργάζονται γι' αυτό το σκοπό (εθελοντές και μη). Ας αποφύγουμε καλύτερα λοιπον τα αρνητικά σχόλια γιατί δεν προσφέρουν τίποτα.

Σε λίγο θα ακούσω και για τη λαμπαδηδρομία, ότι όσοι έτρεξαν ήταν ανόητοι αφού δεν πληρώθηκαν γι' αυτό. Ας μη φτάσουμε σε τέτοιο σημείο.

Δεν κατηγορώ όσους δεν θέλησαν να γίνουν εθελοντές. Προφανώς άλλοι δεν είχαν το χρόνο και σε άλλους απλά δεν αρέσει να "υπηρετούν" άλλους αμισθί.

Συγγνώμη για το μεγάλο πόστ. :)

Να είμαστε καλά και να κάνουμε τους καλύτερους αγώνες.