Jump to content

freelance

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

freelance's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ένα απο τα ευτράπελλα του ΟΤΕ! Κάνω αίτηση για DSL γραμμή του ΟΤΕ. Η DSL γραμμή μπαίνει στο σπίτι μου κανονικά. Πολύ μετά την αίτηση της DSL γραμμής και αφού έχει ήδη έρθει στο σπίτι μου, κάνω αίτηση για το πρόγραμμα Κατ' εξοχήν πολύ ωραία μέχρι εδω. Όμως στον ΟΤΕ μου κόβουν το τηλέφωνο που βρίσκεται στην Αθήνα και που έχει DSL γραμμή, αντί του εξοχικού. Το παράδοξο είναι οτι αφού πήρα 200 τηλέφωνα στις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών του ΟΤΕ και αφού μετά απο 2 ώρες μή επανασύνδεσης της γραμμής που βρίσκεται στην Αθήνα. Πήγα στο οικείο παράρτημα του ΟΤΕ για να αντιμετωπίσω την κατάσταση που μου είχε συμβεί. Αφού εξήγησα το πρόβλημα, λεπτομερώς, με τουλάχιστον πέντε υπαλλήλους του ΟΤΕ. Και στο τέλος αφού μίλησα με κάποιον διευθυντή, όπως τον έλεγαν, οι προηγούμενοι υπάλληλοι. Τότε έιδα στον υπολογιστή, όταν έβγαλε το νούμερο της Αθήνας να αναβοσβήνει και να γράφει απο κάτω ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ADSL!! Συμπέρασμα: 1/Μα πως είναι δυνατόν να έβαλα πριν απο μία εβδομάδα DSL και να θέλω να κόψω το τηλέφωνο; 2/Πως είναι δυνατόν το εξοχικό μου να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας; 3/Το να κόψει το τηλέφωνο ο ΟΤΕ ,τελικά, είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Το να το επανασυνδέσει (και μάλιστα απο δικό του σφάλμα) είναι μία διαδικασία που πρέπει να παρακαλάς και να κλαίγεσαι στον καθέ εναν υπάλληλο, είναι μία πραγματικά επίπονη, χρονοβόρα, και παράλλογη χωρίς να σε αποζημιώσει κανεις!! Αυτά τα ωραία του σύγχρονου ΟΤΕ Γράψτε κι εσείς τα ευτράπελλα!! Που ξέρετε μπορει να γίνει καλύτερος!!! :p
  2. Έχω το Samsung E700 athens2004 edition, αλλά το τηλέφωνο παρουσιάζει τα παρακάτω προβλήματα: 1. τα ονόματα στο phone directory μπορείς να τα γράψεις μέχρι 8 χαρακτήρες. Δηλαδή, δεν μπορώ να γράψω όνομα και επώνυμο. 2. η κάμερα έχει θολώσει λίγο. 3. όταν κάνω σύνδεση με irda χρησημοποιόντας το Easy Studio, ξαφνικά βγαίνει η ένδειξη στον υπολογιστή οτι η συνδεση μέσω υπέρυθρων έχει διακοπεί την στιγμή που κάνει upload τα δεδομένα του κινητού. Μπορεί να μου δώσει μία απάντηση σε όλα τα παραπάνω; Γιατί τελικά αυτό το κινητό μάλλον μούφα είναι.
  3. Τους λόγους που έστειλα πιό πάνω είναι για να κάνουμε πλάκα, απλά παραθέτω ένα διαφορετικό σκεπτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι όλοι οι εθελοντές είναι ετσι. Ίσως να είναι κάποιες 'τραβηγμένες απο τα μαλλιά' εξαιρέσεις. Πάντως, στην πραγματικότητα οι εθελοντές είναι αυτοί που, όντως, θα κάνουν την 'βρώμικη' δουλειά. Ενώ υπάρχουν άνθρωποι έμμισθοι και ηψηλόβαθμοι, που στην ουσία, δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτα (και τρέχουν πάντα την τελευταία στιγμή, σε πλήρη ανοργανωσιά) και παίρνουν 'χοντρούς' μισθούς. Συνήθως, στο τέλος την πληρώνουν οι 'απο κάτω'. Γι'αυτό όσοι είναι εθελοντές να μην φρικάρουν με αυτά που θα δούν και να δείξουν πολύ μεγάλη κατανόηση.
  4. 1. Την βεβαίωση την παίρνεις στο τέλος των ημερών που έχεις δηλώσει. Δηλαδή, αν πχ. έχεις δηλώσει οτι θα δουλέψεις από 15 Αυγούστου μέχρι 20 Αυγούστου, την τελευταία ημέρα θα πάς στο staffing της εγκατάστασης και θα ζητήσεις την βεβαίωση και είναι υποχρεωμένοι να σου την δώσουν. 2. Θα πας αεροδρόμιο με μετρό ή προαστιακό ή λεωφορείο express και από εκεί θα πάρεις το Ολυμπιακό λεωφωρείο Ζ10 3. Η μετακίνηση είναι δωρεάν από 1 Αυγούστου.
  5. :lol: kalo ! ksexases omws ena pragma...oti kapoios isws mporei na bgalei kai 10 katigories gia tous mi-ethelontes.. Min krineis gia na min kritheis :whistle: Δεν κρίνω κάνω πλάκα, γιατί είναι αυτοί που θα φάνε χώμα, τους λυπάμαι!!!
  6. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ Τα παρακάτω αφορούν Έλληνες ή ομογενείς εθελοντές 1) ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ: Πιστέυουν οτι υπηρετούν την Νέα Μεγάλη Ιδέα. Αυτοπραγματώνονται κάνοντας αυτό που πιστεύουν οτι είναι χρέος για την πατρίδα τους. 2)ΤΑ ΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ: Νομίζουν οτι μέσα απο τον εθελοντισμό μακροπρόθεσμα έχουν να κερδίσουν κάτι,κι έτσι πρόθυμα "καταθέτουν" τον εαυτό τους (τον χρόνο τους, τον κόπο τους, τις προσπάθειές τους) με την πεποίηθηση οτι κάποτε θα απολαύσουν τους "τόκους". 3)ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ: Άτομα που έχουν για τον εαυτό τους την ιδέα οτι είναι κάτι ανώτερο από τους άλλους, αφού σ'αυτούς έλαχε η μέγιστη τιμή να υπηρετήσουν τους Ολυμπιακούς στη χώρα τους. Με δεδομένη αυτήν την εικόνα για τον εαυτό τους αναπτύσσουν έναν ηγεμονισμό στη συμπεριφορά τους, αξιώνοντας τον σεβασμό των άλλων. 4)ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ: Συνήθως ανήλικοι ή ανώριμοι ενήλικες που ξεσηκώνονται και δονούνται από την ιδέα του εθελοντισμού μόνο και μόνο επειδή έτσι θα δούν από κοντά ή θα αγγίξουν με τα χέρια τους την άπλυτη κάλτσα του αθλητή! 5)ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Άνθρωποι που γεμίζουν ψυχολογικά κενά, ως συλλέκτες εμπειριών, προβάλλουν την ανιδιοτέλεια του πλούτου, αυτοπροβάλλονται και έρχονται για λίγο (όσο θέλουν αυτοί) στη θέση της "πλέμπας" που δουλεύει για να βγάλει μεροκάματο. Κοντά σ'αυτούς πρέπει να σκεφτούμε και τους αλλοδαπούς, για τους οποίους, αν προέρχονται από προηγμένες χώρες τους ταιριάζουν, περίπου, τα παραπάνω με λίγη σάλτσα απο τουρισμό και σουβενίρ τη στολή. Ενώ αν πρόκειται για τριτοκοσμικούς, είναι η καλύτερη ευκαιρία να έρθουν νόμιμοι εθελοντές στην Ελλάδα και να παραμείνουν ως λαθρομετανάστες μετά την λήξη των αγώνων.
×
×
  • Create New...