Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα delete το προηγούμενο copy της ρομ και την ξαναέβαλα μπας και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα.

Βλέπει το δίκτυό μου, έχει δεχθεί τον κωδικό και συνδέεται αλλά στο καπάκι κάνει disconnect!

Αυτό γίνεται συνέχεια. Από WinMo rom έχω την Omega 20 & radio το 2_15_50_14

Resolved...έκανα add το νέο MAC στο δίκτυό μου και όλα οκ lol

Mπορείς να βάλεις και την κανονική σου mac address που έχεις στα windows.Στo startup.txt στη

γραμμή

set cmdline "rel_path=Android" το μετατρέπεις σε

set cmdline "rel_path=Android wifi.mac=00:22:κτλ"

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Εβαλα αυτη τη version MDJ FroYo Streak Lite v. 0.5 RAM Edition και παω στα μηνυματα και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο πως μπορω να το βαλω???????????

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Modpic.gif

• Administrators
Επειδή είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί καθώς και η επιλογή της rom προαπαιτεί και αυτό κάποιο ψάξιμο από τη μεριά σου... δεν το γλυτώνεις το διάβασμα. Εντούτοις... αν διαβάσεις σε αυτό το thread πιο πίσω, τα παιδιά εξηγούν τη διαδικασία πολλάκις.

Modpic.gif

Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα για τον καιρό, ας πούμε περίπου σαν το htc sense, ευχαριστώ.

πολυ καλο ειναι το fancywidget

http://www.cyrket.com/p/android/com.anddoes.fancywidget/

Ρε παιδιά το APN SETTINGS που αναφέρεται οτι πρέπει να ρυθμίσουμε στην MDJ FroYo HD v.4.6=-[FRG83D][kernel:MDJ S8.0] τι σημαίνει? Είναι κάποια ρύθμιση του μενού?

Ρυθμίσεις--->ασύρματα δίκτυα--->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας--->ονόματα σημείου πρόσβασης

Εμένα με την sim της wind τα παίρνει αυτόματα.Δε χρειάστηκε ποτέ να τα πειράξω για να έχω data internet

Για δωστε τα φωτα σας λιγο..Λεω να δοκιμασω την 1,5superam...Το θεμα ειναι οτι δεν εβγαλα ακρη με της επαφες μου,δεν θα της παρει αυτοματα απο το gmail;;Καταλαβα μονο οτι λεει για εισαγωγη μεσω SIM αλλα εκει μεσα δεν εχω τιποτα...Θα βαλω μεσα στον φακελο που ειπε ο χρηστος τον launxer pro και το νεο market και θα τρεξω το haret;τιποτα αλλο δεν θελω;;:lol:

Φιλικά Γιώργος

Θα τις πάρει από το gmail τις επαφές.Αυτό που λέει για τη sim είναι γιαυτούς που έχουν επαφές στη sim.Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο boot,μπαίνεις πάλι στα wm και σβήνεις το φάκελο Data από το φάκελο Android\root Edited by bbbb

Χρηστο,ευχαριστω,κατι ακομα μεσα στον root εχει το data και ενοιγοντας το βλεπεις της εφαρμογες και εναν ακομα data...Αν σβησω τον αρχικο δεν θα εχω προβλημα με της εφαρμογες οπως τον louncer κτλ;;

Φιλικά Γιώργος

Μετά το πρώτο boot τα αρχεία του φακέλου data,αντιγράφονται μέσα στο data.img,οπότε μπορείς να τον σβήσεις άφοβα

ρε παιδιά σας γύρισε το desktop σε χριστουγεννιάτικο με "merry christmas" και κάτω toolbar με χιόνια και άλλες μπουρδίτσες ;;;;;

http://184.72.239.143/mu/4fa73f42-3080-50ec.jpg

edit: βρήκα το wireless scheduler που κάνει μια δουλειά σαν το wireless time των wm , όχι τόσο λεπτομερή ίσως με εβδομαδιαίο προγραμματισμό αλλά κάτι είναι κι αυτό , υπάρχει και νον φρι βερσιον

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

αυτή που βλέπεις είναι η mdj froyo sense 1.7s6.1 με τόσα πολλά φορτωμένη που δεν είμαι σίγουρος ποιός το έκανε το build ή κάποια εφαρμογή , έχω βαρεθεί και να αλλάζω συνέχεια ....

πολύ καλό! την δούλεψα την rom αυτή αλλά όχι μέχρι σήμερα για να το παρατηρήσω. έμεινα στην 4.3 γιατί βαρέθηκα να αλλάζω rom, να περνάω συνέχεια τις εφαρμογές και να χάνω τις επαφές μου :D

θα περιμένω κάτι ποιο συγκλονιστηκό για να αλλάξω rom.

Παρεπιπτώντος οι rom που φορτώνουν από ram σε μένα δε παίζουν.. :/ κολλάει στο bootάρισμα...

αα σκέτο? εκεί έκανα το λάθος. άλλαζα ονομασία στο φάκελο Android. θα το ξαναδοκιμάσω.

το start up το αφήνω όπως έχει ή το αλλάζω όπως κάνουμε και στις άλλες rom?

τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα. σε σας χάνεται ο καιρός?

τι εννοώ. κάνω ενημέρωση τον καιρό μέσω Wi-Fi και το gprs το έχω κλειστό από το APN. Γίνεται η ανανέωση για τις τελευταίες 5 μέρες αλλά μόλις αλλάξει μέρα δεν έχει τον καιρό για την περιοχή μου. πρέπει να ξανακάνω ανανέωση, ενώ για τις υπόλοιπες πόλης που ενημερώνονται (πχ Πράγα, Βουδαπέστη κτλ κτλ) υπάρχει κανονικά η ενημέρωση.

Γιατί συμβαίνει αυτό?

εννοώ ότι γράφεις ότι και στο folder αλλά τώρα γράψε androidI or II or III όχι : superam1.5........hast8.5darkstone............ λιτός τίτλος ,είχα πρόβλημα και μου δούλεψαν έτσι ...

εχω την εντύπωση ότι το δοκίμασα και έτσι αλλά πάλι δε δούλεψε. βασικά οι άλλες rom όταν τρέχουν δημιοουργούν έναν φάκελο android και εγώ, παίζει, όταν έκανα επικόλληση τον φάκελο να τον έκανα επικόλληση πάνω στον ήδη υπάρχον φάκελο. εκεί ίσως μπερδεύτηκε και δε δούλεψε. θα το ξαναδοκιμάσω μόλις βρω χρόνο.

σχετκά με τον καιρό έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα με μένα (βλ. δυο post ποιο πάνω.)

Εγώ την super ram την έχω σε φάκελο Android4 και στο startup.txt έχω

stecmdline "rel_path=Android4" και λειτουργεί κανονικά

Για τον καιρό δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα στις sense rom

Ο MDJ έβγαλε νέο build για το Gingerbread

[bUILD][AOSP] -=MDJ Gingerbread=- v. 0.6 [Android 2.3.1 GRH55] [Kernel: MDJ S8.0]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Κάτι περίεργο γίνεται , τώρα έχω και άλλο πληκτρολόγιο ;;;;

http://184.72.239.143/mu/4fa73f42-7f35-99e3.jpg

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk