Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι απαραίτητα.Αν δε σου δουλέψει αλλιώς το yahoo mail δοκίμασε τις εφαρμογές που έγραψα

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

karcharias άκου τι θα κάνεις , γιατί είχα και γω το πρόβλημα και δεν θυμάμαι που διάβασα την ρύθμιση .

δημιουργία λογαριασμού/άλλο/διεύθυνση +κωδικός /χειροκίνητη ρύθμιση

επιλέγεις imap

διακομιστής γράφεις :imap.mail.yahoo.com

προστασία : ssl

επόμενο

διακομιστής smtp : smtp.mobile.mail.yahoo.com

επόμενο

τέλος

καλή επιτυχία

πάντα υπάρχει και η εφαρμογή yahoomail που λέει ο Χρήστος

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Δηλαδη παιδια βαζουμε μια omega rom και μετα ο,τι γουσταρουμε απο android roms?

:yahoo::dance:

γιατι ομως

1, υπαρχουν καθυστερησεις?

2. δεν δουλευει το apps2sd και το leo εχει μονο 170 ελευθερα οποτε ειναι απαραιτητα

3. η καταναλωση μπαταριας ειναι διπλασια?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

1.Κάποιες στιγμές όντως υπάρχει κάποιο lag αλλά παλεύεται η κατάσταση

2.Το app2sd δουλεύει στις τελευταίες ρομ αλλά δε το χρειάζεσαι και ιδιαίτερα

Ξεκινάς με 1gb εσωτερική μνήμη(στην ουσία δεσμεύεις 1gb από την sd στο αρχείο data.img) για εφαρμογές και αν δε σου φτάνει μπορεί να γίνει μέχρι 4 περίπου.Ομως επειδή τρέχουμε froyo και κάποιες εφαρμογές πάνε αυτόματα στην κάρτα,καλό είναι μετά την εγκατάσταση εφαρμογών να πάμε στο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχειρίση εφαρμογών στην κάρτα και εφόσον υπάρχει χώρος να τις μεταφέρουμε στο τηλέφωνο.Αν μείνουν στην κάρτα και συνδέσουμε το τηλέφωνο με το pc ως αφαιρούμενο δίσκο,οι εφαρμογές αυτές ενδέχεται να χρειαστούν επανεγκατάσταση.Αν δε συνδέουμε το τηλέφωνο ως αφαιρούμενο δίσκο,δεν υπάρχει πρόβλημα

3.Η κατανάλωση της μπαταρίας δεν είναι διπλάσια αλλά σίγουρα είναι μεγαλύτερη από τα wm,πιο πολύ κατά την χρήση.Παλιότερα φόρτιζες το βράδυ τη μπαταρία και μέχρι το πρωϊ με το κινητό στην αναμονή είχες χάσει την μισή μπαταρία.Τώρα πλέον η κατανάλωση στην αναμονή είναι περίπου 1% ανά ώρα

Edited by bbbb

karcharias άκου τι θα κάνεις , γιατί είχα και γω το πρόβλημα και δεν θυμάμαι που διάβασα την ρύθμιση .

δημιουργία λογαριασμού/άλλο/διεύθυνση +κωδικός /χειροκίνητη ρύθμιση

επιλέγεις imap

διακομιστής γράφεις :imap.mail.yahoo.com

επόμενο

διακομιστής smtp : smtp.mobile.mail.yahoo.com

επόμενο

τέλος

καλή επιτυχία

πάντα υπάρχει και η εφαρμογή yahoomail που λέει ο Χρήστος

είσαι πρώτος!!!! δούλεψε άψογα!

αν μπορείς να δώσει κάποιος τα φώτα του λίγο στον συνχρονισμό gmail... :)

κοίτα αυτό που ανέφερε ο Γιάννης Athanaso είναι ο μπούσουλας που ξεκίνησα και γω με την διαφορά πως επειδή απεχθάνομαι το outlook και είναι και μπερδεψοδουλειά έστησα στα wm το gmailsync όπως λέει και ο te salat και δεν μπερδεύω το outlook στην μέση , για καλό και για κακό παίρνω και ένα pimbackup στα wm και είμαι χαλαρός .

Μόνο πρόσεξε στα wm να μην έχεις και myphone microsoft sync Στα ίδια στοιχεία γιατί θα έχουμε πρόβλημα , χρησιμοποιούν και τα δύο το exchange....

καλησπέρα παιδιά.μια βοήθεια πολύτιμη θα ήθελα. έχω android στο hd2 από την μέρα που βγήκε.σε όλες τις desire hd rom εκτός του darkstone την αρχική έχω το ίδιο πρόβλημα. ενώ σε οοολα τα builts σκέτο desire η nexus η evo που έχω βάλει κατά καιρούς δεν το είχα... όταν λοιπόν κάνει update το οτιδήποτε δεν δέχομαι κλήσεις. τέρμα λέει προωθείτε...απ ότι καταλαβαίνεται τεράστιο πρόβλημα.το χει και άλλος? υπάρχει λύση?

radio και win rom δεν είναι γιατί δουλεύει με όλες τις άλλες android ρομς.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε ποιο update στο κάνει αυτό;Δοκίμασα πριν λίγο με την desire hd 4.0 του mdj να είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ για συγχρονισμό mail και κάλεσα από άλλο τηλέφωνο.Η κλήση πραγματοποιήθηκε κανονικά.Επίσης δοκίμασα να κάνω κλήση,ενώ φόρτωνε σελίδα ο browser και πάλι χτύπησε κανονικά

στα αρχικα update που κατεβαζει μεγαλα αρχεια...και αργοτερα οταν απλα βγαζει το σημα update πανω και εχω την οθονη κλειστη.ευχαριστω για την απαντηση

Δοκίμασε να τρέξεις τα 2 αρχεία για την εκκίνηση του android,με τέρμα χαμηλωμένο τον ήχο στα wm.Νομίζω πως κάποιος ακόμη είχε παρόμοιο πρόβλημα.Ηχος στο android μόνο αν στα wm είναι τελείως χαμηλωμένος.

Το τρέχω εδώ και ένα δίωρο περίπου.Από τα καλύτερα builds που κυκλοφορούν.Στην πρώτη εκκίνηση έχει αρκετά μεγάλο lag αλλά μετά από 1-2 reboot στρώνει και λειτουργεί κανονικά.Η κάμερα λειτουργεί άψογα με ζουμ και χωρίς πράσινο φλας και λειτουργούν επίσης και η εφαρμογή barcode scanner και το camera 360 που βγάζει φώτο με διάφορα εφέ.

φιλε μου σ ευχαριστω παρα πολυ εδω και καιρο μου σπαγε τα νευρα που δεν ακουγα των αλλο πολυ δυνατα,παιδια καντε το ολοι και θα δειτε σε wm κατεβαστε την ενταση κουδουνισματος και τηλεφωνου μεχρι τελος και μετα θα δειτε σε android τεραστια διαφορα στον ηχο του ακουστικου,και παλι ευχαριστω bbbb

Χρησιμοποιούσα την έκδοση MDJ FroYo Sense Revolution v.1.7 σε ρομ ομεγα 17... μετά 18.. και μετά 19.... σε συσκευή HD 2. στην οποία και έμεινα. Η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν φοβερή. Από χτες εγκατέστησα τη έκδοση MDJ FroYo HD v.4.0 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795914) και διαπίστωσα ότι η κατανάλωση έχει μειωθεί σημαντικά. Βέβαια είναι ακόμα το πρώτο 24ωρο δοκιμής και ακόμα την παρατηρώ.Οι πρώτες μου εντυπώσεις πάντως είναι θετικές . θα πρέπει όμως να σημειώσω ότι βρήκα και ένα προγραμματάκι στο μάρκετ, που λέγεται battery Power Booster , το οποίο στις ρυθμίσεις σου επιτρέπει να ρυθμίσεις τι μένει ανοιχτό όταν κλειδώνει το τηλέφωνο. Έχω ενεργοποιήσει στο κλείδωμα του τηλεφώνου να κλείνει το wifi,άρα λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας και αυτό το πρόγραμμα δεν το είχα στην προηγούμενη έκδοση του android, που είχα εγκαταστήσει.
Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια)

Νέα έκδοση του mdj froyo hd desire 4.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795914 με εγγραφή video 800*480,πληκτρολόγιο με βελάκια και playback video 720p

Νέα έκδοση του mdj froyo hd desire 4.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795914 με εγγραφή video 800*480,πληκτρολόγιο με βελάκια και playback video 720p

Υπάρχει τρόπος να πάμε από την έκδοση 4.0 στην 4.1 χωρίς backup των εφαρμογών;

Μήπως αν αντικαταστήσουμε κάποια αρχεία στον φάκελο Android;

Ευχαριστώ

Βαλε στο φακελο της 4.1 το αρχειο data.img της 4.0 που εχεις ηδη με τις εφαρμογες σου ή το system.ext2 της 4.1 στην 4.0

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

παρατηρώ ότι δεν δίνει ή δεν ζητάνε άλλοι devs τους kernel του , χρησιμοποιούν του hastarin.

Εγώ χρησιμοποίησα τον hastarin 8.5.1 στο mdjHD3.7 αν θυμάμαι καλά ,είχε τον 7.6 ή 7.7 και δεν μπορούσα να ακούσω τι μου έλεγαν στο ακουστικό , ένας σκέτος βόμβος .... και έτσι τον έβγαλα ...;

Tην mdj 3.7 με τους κερνελ που αναφέρεις δεν την έβαλα ποτέ,λόγω του ότι δε δούλευε η κάμερα.Ο mdj δίνει τους κερνελ του,απλά πολλοί επιλέγουν να χρησιμοποιούν του hastarin που είναι επίσης καλοί.

• Administrators

Δημιουργικότατος ο m-deejay! :rolleyes:

Modpic.gif

έχω περάσει και εγώ την έκδοση του mdj froyo hd desire 4.1

πραγμαικά πολύ καλή και πολύ σταθερή . έχω ένα προβληματάκι

όταν πατάω το κουμπί της αρχικής οθόνης και μου βγάζει τις

επιλογές 1)HTC SENSE 2)LAUNCHER PRO 3) ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ όταν

επιλέγω " HTC SENSE" δείχνει μία μπάρα να φορτώνει αλλά ποτέ

δεν σταματάει. Συνέχεια δείχνει να φορτώνει χωρίς να μπαίνει στο

SENSE .καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

επείγον!!!

πως σταματάω το ξυπνητήρι.. μέχρι το μεσημέρι βαράει!!! Δοκίμασα όταν χτυπάει να τραβήξω την μπάρα στην οθόνη προς τα κάτω, να πατήσω το κουμπί που κλείνει η οθόνη, να να να.. δε ξέρω τι κάνω στο τέλος και σταματάει αλλά πρέπει να μάθω τι είναι.

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, όπου αν είναι δύσκολη η απάντησν διότι έχει απαντηθεί πάλι, δώστε απλά ένα link. Έχω εγκατεστημένη στο κινητό την έκδοση 19.2 omega leo rom. Θα ήθελα λοιπόν να βάλω ταυτόχρονα και android (έχω και το magic), και είδα από τη ρομ ότι έχει εγκατεστημένη μία εφαρμογή με την ονομασία Android Ubuntu loader.

Ποια έκδοση προτείνετε εσείς από άποψη σταθερότητας και ποια η διαδικασία??

Αν κοιτάξεις λίγα ποστ πίσω θα βρεις ρομ που προτείνουμε.

Δε βρήκα και εγώ πως σταματάει το ξυπνητηρι και έτσι άλλαξα ξυπνητηρι.έβαλα το alarm clock plus v2 και ησύχασα.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Πάντως η συγκεκριμένη ρομ lagαρει αρκετά ακόμα.

Ενώ είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει από θέμα interface, καθυστερεί αρκετά. Το συμπέρασμα αυτό το αναφέρουν και άλλοι στο xda-developers και εγώ το επιβεβαιώνω.

1) Note 8

2) Note III

κάπου διάβασα στο xda πως εάν ενεργοποιείς το gps πέφτουν τα mah κατανάλωσης , για δοκιμάστε το , γιατί μου φαίνεται ότι δουλεύει Ή το build 4.1 είναι τόσο καλό που έχει μηδενική -που λέει ο λόγος - κατανάλωση .

Επίσης για όσους φαίνεται αρχικά αργό το συγκεκριμένο , κάποιος προτείνει το εξής :

αρχικό boot , 5 λεπτά χωρίς ν' αγγίξουμε την οθόνη , ξεκλειδώνουμε και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά (να πάρει μια βράση που λένε) να ηρεμήσει , reboot και φτιάχνει ....;;;

εγώ πάντως 'αυτό δεν είχα τρομερό lag που λέτε .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795914&highlight=minutes&page=352

Έχει δοκιμάσει κανείς hd build με hastarin 8.5.1 να μας πει διαφορές ;

edit : δεν πάει καλά ο άνθρωπος δεν πάει καθόλου καλά ... [bUILD][03.12.10]-=MDJ FroYo HD v.4.2=-[kernel:MDJ S7.4HD]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859817

Edited by mimo

Αυτά είναι.Πήρε φόρα :lol: και ο kernel φτάνει την cpu στα 1420mhz!!!

Δείτε και αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857261 ποστ 4 εδώ και λίγη ώρα που το δοκιμάζω μου φαίνεται πιο γρήγορο από του mdj 4.1

Edited by bbbb