Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκεί που ήμουνα έτοιμος να δώσω το Leo μου για να πάρω το Desire HD διαβάζω σήμερα για αυτή την έκδοση android http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 που λένε ότι είναι πολύ καλή.Για τις υπόλοιπες όλο και κάποιο πρόβλημα υπήρχε και είχα απογοητευτεί.Τελικά λέω να δοκιμάσω και εγώ παρόλο που στο HD2 και στο HD που είχα δεν πέρασα ποτέ cooked rom!!

Διάβασα στο πρώτο ποστ κάποιες οδηγίες αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο ικανά ώστε να εμπιστευτώ αυτές τις σελίδες.Έτσι ψάχνω να βρώ Ελληνικούς οδηγούς.Exω κάποιες απορίες όμως..

1.Καταρχήν έχω την 1.66.482.1 official.Χρειάζεται να περάσω τη νέα 3.14?Αν όχι μπορώ να περάσω μετά τη 3.14 αφού κάνω τη διαδικασία του android?

2. Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 στο post 2 έχει οδηγίες για να περάσω το HSPL πρώτα και μετά το radio.Να περάσω το HSPL3?Ποιο προτείνετε εσείς?Eπίσης αν τα λέω σωστά έχω τη radio 2.06.51.07.Για radio μου πρότεινε κάποιο παιδί να περάσω τη 2.10.50.28_2.Εσείς τι λέτε?

3.Υπάρχει κάποιος ολοκληρωμένος οδηγός για την εγκατάσταση του android, γιατί στις σελίδες που έψαξα εδώ μέσα δε βρήκα κάτι..

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν και βλέπουμε..

Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators

1. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις rom για να περάσεις Android. Μπορείς να αλλάξεις και μετά. Δεν εξαρτάται το ένα από το άλλο.

2. Όποιο και να βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το HSPL3 για να περάσεις στη συσκευή σου το 2.08.HSPL. Με το radio που αναφέρεις δεν θα έχεις πρόβλημα αν και μπορείς να βάλεις και κάποιο από τα 2.14 ή 2.15 που προτείνονται ιδιαίτερα.

3. Στο forum της rom που αναφέρθηκες έχει και οδηγίες εγκατάστασης.

Modpic.gif

Πάντως δε χρειάζεται να περάσω κάποια cooked rom?Έτσι δεν είναι?Επίσης η rom της android που ανέφερα παραπάνω έχει Ελληνικά?Γράφει 100% Multilanguage, αυτό δεν είναι?
Xiaomi Mi Mix 3

Πάντως δε χρειάζεται να περάσω κάποια cooked rom?Έτσι δεν είναι?Επίσης η rom της android που ανέφερα παραπάνω έχει Ελληνικά?Γράφει 100% Multilanguage, αυτό δεν είναι?

καλημέρα , όσ' αναφορά σ' αυτό το build είναι αρκετά καλό αλλά μην νομίσεις πως απέχει παρασάγγας από τα σύγχρονα του , περίπου τα ίδια είναι , δηλαδή αρκετά καλά . Οσ' αναφορά stock vs cooked , εγώ άρχισα με την 1.66ell και 2.14 ραδιο , (το ράδιο είναι επιβεβλημένο να αλλαχτεί) στην αρχή δεν είχα προβλήματα , είχα ενημερωθεί όμως , διαβάζοντας εδώ και κει πως υπάρχει πιθανότητα να "χτυπήσουν κάποια αρχεία .exe των wm , ή να έχω κάποια περίεργη άλλη συμπεριφορά πάντα στα wm ,με συνέπεια να πάω για hard reset ( :) @bbbb ), οπότε έπαιρνα συνέχεια pimbackup . Τελικά συνέβη , τι ; αυτό : έχανα συνέχεια τους κωδικούς σε email και άλλες εφαρμογές , προβλήματα στην ημ/νια κ.α. , όσα hr και αν έκανα δεν λύθηκε το πρόβλημα , παρά μόνο με cooked rom . Λοιπόν ενώ η διαδικασία είναι σχετικά απλή πρέπει να εξασφαλίσεις τα δεδομένα σου .

edit: τώρα είδα πως δεν έχεις ξαναπεράσει cooked , λοιπόν εσύ χάνεις θα δεις στα wm ένα άλλο τηλέφωνο σχεδόν ,όχι θα θες να το δώσεις αλλά σχεδόν δεν θα θες να τρέξεις android ,που λέει ο λόγος . Έτσι είχα κολλήσει και 'γω στην stock , όμως δεν είναι μόνο αυτές οι δυνατότητες της συσκευής .... omega

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators

Αν είναι να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου με hard-spl, βάλε μια Omega (όπως προαναφέρθηκε) και θα δεις μεγάλη διαφορά στη συσκευή σου. Η v18.x έχει και ενσωματωμένο Android Loader. Για radio ισχύει αυτό που λέω παραπάνω.

Modpic.gif

Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω, να περάσω μια Omega!Αν περάσω τη android rom με τη 1.66.482.1 που έχω τώρα και μετά περάσω μια omega πχ την v1.8.x που ανέφερε ο athanaso77 πιο πάνω ,θα είναι το ίδιο με το να περάσω πρώτα την Omega και μετά την android?Απλώς δε θέλω να κάτσω να σετάρω πρώτα τη wm και παράλληλα την android (λόγω έλλειψη χρόνου)..

Επίσης pimbackup είναι συμβατό με amdroid?Τις επαφές μου τις έχω μόνο σε pimbackup.Να τις μεταφέρω σε outlook για να τις περάσω μετέπειτα στην android rom η υπάρχει και πιο απλός τρόπος?

Και κάτι άλλο :rolleyes: η v1.8x Omega είναι βασισμένη στα γνωστά 6.5.xx?Θα μπορώ να τρέξω φαντάζομαι προγράμματα που έχω τώρα στην official, spbwirelessmonitor,spritebackup κτλπ?

Xiaomi Mi Mix 3

επειδή το android δεν το "περνάς" όπως την cooked , είναι ένα copypaste στην κάρτα , που θα γίνει έτσι το androidfolder μια εικονική εσωτερική μνήμη , μπορείς να το κάνεις όπως θες , radio όμως ν'αλλάξεις πρώτα , γιατί μάλλον δεν θα τρέχει το build. Βάλε το 2.14 . Το pim δεν είναι συμβατό με android , μπορείς μέσω google sync. , και επίσης βγήκε μια εμπορική έκδοση του sprite :

http://www.spritesoftware.com/

που μεταφέρεις από wm σε άλλα λειτουργικά .

Τα υπόλοιπα προγράμματα στα 6.5.xxxx είναι "όπως αμερική" τρέχουν όλα...

Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω, να περάσω μια Omega!Αν περάσω τη android rom με τη 1.66.482.1 που έχω τώρα και μετά περάσω μια omega πχ την v1.8.x που ανέφερε ο athanaso77 πιο πάνω ,θα είναι το ίδιο με το να περάσω πρώτα την Omega και μετά την android?Απλώς δε θέλω να κάτσω να σετάρω πρώτα τη wm και παράλληλα την android (λόγω έλλειψη χρόνου)..

Επίσης pimbackup είναι συμβατό με amdroid?Τις επαφές μου τις έχω μόνο σε pimbackup.Να τις μεταφέρω σε outlook για να τις περάσω μετέπειτα στην android rom η υπάρχει και πιο απλός τρόπος?

Και κάτι άλλο η v1.8x Omega είναι βασισμένη στα γνωστά 6.5.xx?Θα μπορώ να τρέξω φαντάζομαι προγράμματα που έχω τώρα στην official, spbwirelessmonitor,spritebackup κτλπ?

Οι επαφές καλό είναι να περαστούν στο Outlook για να έχεις εξασφαλισμένο back up.

Μόλις εγκαταστήσεις το Android κάνεις ένα sync με το HTC Sync 3.0 και έχεις κανονικά της επαφές σου.

Νομίζω οτι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και σαφώς θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο (χρονικά) ψάχνωντας άλλο τρόπο.

Εγώ φοράω την Omega v.14.4 με την οποία είμαι υπερευχαριστημένος και δεν προτίθεμαι να την αλλάξω, τουλάχιστον σύντομα καθώς το κινητό μου έχει όλα όσα ζητούσα όταν το αγόρασα και τα οποία φυσικά δεν μου τα παρείχαν.

Έχω ξεχάσει κολλήματα, lags και οτιδήποτε άλλο μου έσπαγε τα νεύρα.

Θεωρώ οτι ο συνδιασμός της συγκεκριμένης ROM καθώς και αυτής απο android, είναι ότι καλύτερο (προσωπική αποψη) και ειλικρινά δεν θα ξέρεις ποιά απο τις 2 να bootάρεις.

Καλή επιτυχία.

Μπορώ να περάσω την android χωρίς να κάνω HSPL?Μου λες να αλλάξω radio το οποίο συνεπάγεται πρώτα με πέρασμα HSPL.Σωστά?O Athanaso77 μου είπε ότι με αυτό το radio δε θα χω προβλημα.Αν μπορούσα να αποφύγω το HSPL θα το ήθελα, για να δω πως είναι η android εξ'αρχής, μπορώ?
Xiaomi Mi Mix 3

υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασουμε την 14.4 με cht?

http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v14.x%20ELL/

Βέβαια είμαστε off topic

Μπορώ να περάσω την android χωρίς να κάνω HSPL?Μου λες να αλλάξω radio το οποίο συνεπάγεται πρώτα με πέρασμα HSPL.Σωστά?O Athanaso77 μου είπε ότι με αυτό το radio δε θα χω προβλημα.Αν μπορούσα να αποφύγω το HSPL θα το ήθελα, για να δω πως είναι η android εξ'αρχής, μπορώ?

κοίτα , υπάρχουν τρεις δρόμοι στη ζωή : 1ος παίρνεις αιφοουν :X ,2ος το αφήνεις stock και δεν το γαργαλλας , και είσαι με τα μικροπροβληματα των stock και 3ος μπαίνεις στα "βαθειά" και κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει έως όποιο επίπεδο γαργαλήματος θέλεις εσύ και ζεις σε άααλλλοο επίπεδο . (χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά ε;)

σουπερ!

ευχαριστω.

εχω εγκατεστημενη απο τον ιουλιο την 4.1 αν δεν κανω λαθος η οποια δουλευει τελεια αλλα δεν ειναι android friendly(εχει το robovoice)

θα δοκιμασω την 14.4 λοιπον γιατι θεωρω την ελλειψη bug πιο σημαντικη απο το να εχω το τελευταιο build.

κοίτα , υπάρχουν τρεις δρόμοι στη ζωή : 1ος παίρνεις αιφοουν :X ,2ος το αφήνεις stock και δεν το γαργαλλας , και είσαι με τα μικροπροβληματα των stock και 3ος μπαίνεις στα "βαθειά" και κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει έως όποιο επίπεδο γαργαλήματος θέλεις εσύ και ζεις σε άααλλλοο επίπεδο . (χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά ε;)

Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης φίλε μου.Ξέρω μπορεί να γίνομαι σπαστικός με τις ερωτήσεις μου αλλά μια ζωή ήμουνα με stock rom!Έχω διαβάσει και γνωρίζω τι σημαίνει να περάσεις μια cooked rom και ότι συνεπαγεται με αυτό.Δεν είμαι κατα αυτού αλλά θέλει και λίγο ψάξιμο διάβασμα και πειράματα τα οποία δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να τα κάνω.

Απλώς είδα αυτή τη προς το παρον αξιόπιστη rom του android και είπα να τη δοκιμάσω.Ρώτησα αν γίνεται να τη περάσω με τη rom και το radio που έχω χωρίς να έχω προβλήμα εννοείται και χωρίς να μπω στη διαδικασία του HSPL.Κατάλαβα και το εμπέδωσα ότι η συνεργασία μια cooked rom με τη συγκεκριμένη android θα είναι καλύτερη.

Κύριο μέλημά μου είναι να δοκιμάσω και γιατί όχι να έχω και μια δεύτερη rom στο κινητό μου.Εγώ με την official είμαι ευχαριστημένος για τη χρήση που του κάνω.Aν πιστεύετε η κάποιος απο σας γνωρίζει ότι θα έχω πρόβλημα τότε να κάνω τα απαραίτητα που δε θα με χαλάσει και καθόλου..

Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
Ούτως ή άλλως το android φορτώνει από την κάρτα μνήμης. Γιατί δεν το βάζεις με τη συσκευή ως έχει με official rom & radio, να δεις τι γίνεται και αν αντιμετωπίσεις προβλήματα, ειδικά αυτά που αναφέρονται εδώ βλέπεις τι θα κάνεις. Με την τελευταία επίσημη πάντως που έχει καινούργιο radio εκτιμώ ότι ίσως να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Modpic.gif

Athanaso77, mimo και λοιποί ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και για τη κατατόπισή σας! Νόμιζα απο την αρχή ότι για να περάσεις την android πρέπει να περάσεις HSPL.Θα δοκιμάσω έτσι όπως είμαι με τα official και μετά θα κάνω και τη τελευταία official αναβάθμιση αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Επίσης έψαξα στο youtube κάποιο video για την Omega rom αλλά δε βρήκα κάτι ώστε να πάρω μια ιδέα.Υπάρχει κάποιο video η μήπως είναι με κάποια άλλη ονομασία?

Xiaomi Mi Mix 3

Όλες οι τελευταίες εκδόσεις της omega είναι android friendly.

το ξερω γιαννη και ευχαριστω για την κατανοηση αν εβγαλα τον φιλο offtopic,με την ερωτηση μου

• Administrators
Athanaso77, mimo και λοιποί ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και για τη κατατόπισή σας! Νόμιζα απο την αρχή ότι για να περάσεις την android πρέπει να περάσεις HSPL.Θα δοκιμάσω έτσι όπως είμαι με τα official και μετά θα κάνω και τη τελευταία official αναβάθμιση αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Επίσης έψαξα στο youtube κάποιο video για την Omega rom αλλά δε βρήκα κάτι ώστε να πάρω μια ιδέα.Υπάρχει κάποιο video η μήπως είναι με κάποια άλλη ονομασία?

Δες εδώ τα σχετικά screenshots για να πάρεις μια εικόνα για την εμφάνιση των rom του Γιάννη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Modpic.gif

Καλησπέρα.

Επανήλθα και πάλι με νέο HD2…:)

Δεν μπόρεσα να βρω κάτι πιο αξιόλογο από αυτό. Γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε.

Την προηγούμενη φορά που το είχα, δεν είχαν πέσει τα Android ούτε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων…!

Σαν νέος στον τομέα αυτό ρωτάω λοιπόν ποια android rom μου προτείνετε να δοκιμάσω; Απότι διάβασα αρκετά καλή είναι η

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 . Σωστά;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Administrators
Σωστά;

Σωστά.

Τα έχω δει αυτά απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι σε live για να το δω πιο καλά..

Σε live να δεις τι; Η rom τρέχει απροβλημάτιστα, χωρίς κολλήματα και πιο smooth από την official.

Modpic.gif

Κατα πόσο γρήγορη είναι και γενικά πως συμπεριφέρεται!Αλλά αφου δεν υπάρχει δεν πειράζει..
Xiaomi Mi Mix 3

Σωστά.

Ευχαριστώ.

Αυτή η rom είναι βασισμένη στο desire. Σωστά;

Μήπως η επιλογή μίας rom που προέρχεται απο Desire HD είναι καλύτερη; Το λέω γιατί το Desire HD είναι ίδιο (σχεδόν) με το HD2. Ή μήπως αυτό δεν παίζει ρόλο;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ευχαριστώ.

Αυτή η rom είναι βασισμένη στο desire. Σωστά;

Μήπως η επιλογή μίας rom που προέρχεται απο Desire HD είναι καλύτερη; Το λέω γιατί το Desire HD είναι ίδιο (σχεδόν) με το HD2. Ή μήπως αυτό δεν παίζει ρόλο;

βάλε froyo βάλε desire βάλε desire hd βάλε evo, μόνο έτσι θα καταλάβεις ότι όλες τρέχουν μια χαρούλα μην σε αγχώνει ,(μόνο οι nexus αν και ενδιαφέρουσες έχουν κάποια θεματάκια)