Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το αρχείο από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39322537&postcount=93 βελτιώνεται αρκετά η οθόνη αφής.Εννοείται πως είναι για την ρομ

[18 March 2013] [ROM] [JB 4.2.2] [WIFI] XYLON-EV V1 :p

Πέρασα το αρχείο στην ρομ πριν την εγκατάσταση. Όλα λειτουργούν άψογα, αν και έχω την υποψία μετά από 48 ώρες ότι, τρώει περισσότερη μπαταρία (από την Νεξους του tytyng).

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους !

Εχω στο κινητό μου την NexusHD2-Gingerbread v3.2a NAND η οποία μου λειτουργεί κανονικά.

Θέλοντας πλέον να περάσω σε Jellybean ROM (συγκεκριμένα σκέφτομαι την NexusHD2-JellyBean-CM10 V1.4a) προμηθεύτηκα μια κάρτα Sandisk 10άρα των 32GB.

Διαβάζω όμως πως δεν συνεργάζεται καλά με το HD2. Να βάλω καλύτερα μια Samsung 10άρα στα 16GB που μπορώ να έχω ; Η να ρισκάρω εγκατάσταση με την 32άρα ;

Ποιά έκδοση της ROM να βάλω ; NAND, NativeSD ; Τι έχουν οι περισσότεροι ; Οσο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι μου φαίνεται... Επίσης, επειδή το γεμίζω εφαρμογές, θέλω να υπάρχει κάτι σαν το Apps2SD ώστε να μη στερούμε αποθηκευτικού χώρου.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στα παραπάνω... και οδηγούς θα δοκιμάσω του bbbb.

Ευχαριστώ,

Πέτρος.

Προσωπικά η 32αρα sandisk δε με ικανοποίησε με την απόδοσή της.Nativesd έχουμε αρκετοί λόγω της ευκολίας με την οποία εγκαθίστανται αυτές οι ρομ και δεν χάνεις σε απόδοση σε σχέση με τις nand.Με nativesd επίσης δε σε απασχολεί ο χώρος αποθήκευσης για τις εφαρμογές.Στον οδηγό για android υπάρχουν οδηγίες για την εγκατάσταση της.

Δεν ήταν αργή αλλά είχα κολλήματα και παγώματα στιγμιαία με πιο σημαντικό όμως το sod--->μαύρη οθόνη στην αναμονή με τα πλήκτρα να δείχνουν ότι η συσκευή λειτουργεί αλλά να μην ανοίγει και να θέλει βγάλσιμο μπαταρίας

καλησπερα παιδια,

την NexusHD2-JellyBean V1.4a μπορω να την περασω κατευθειαν πανω στην 1.3 για να μην χασω εφαρμογες δεδομενα κτλ ή ειναι καλυτερα να κανω clean install για να εχω καλυτερα αποτελεσματα?

Mπορείς να την περάσεις απο πάνω.Αν όμως δεις κάποια περίεργη συμπεριφορά,κάνε καθαρή εγκατάσταση.

ΟΚ ευχαριστώ.

γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την ρομ και για καθημερινη χρηση ειναι πολυ σταθερη. Το μονο που μου παρουσιασε ειναι καποια ελαχιστα bugs η εφαρμογη της καμερας και τωρα μετα απο τοσο καιρο που εχει γεμισει με εφαρμογες ειναι σημαντικα πιο αργη απο την πρωτη μερα!

Για εμάς που έχουμε πρόβλημα χαμηλής μνήμης η λύση είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapit.expander.de&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5zd2FwaXQuZXhwYW5kZXIuZGUiXQ.. Δημιουργεί στην κάρτα μνήμης έναν swap φάκελο 1230mb αλλά προσοχή πρέπει να έχετε γρήγορη κάρτα γιατί το απαιτεί η εφαρμογή, από το πρωί που την έχω τα πάει καλά. δυστυχώς είναι επί πληρωμή δεν το έψαξα αν υπάρχει στο play κάποια lite free.

Πολύ "βαριά" :p τα 7€.Εγώ πλέον έχω την συσκευή και πάει σφαίρα γιατί την άφησα τελείως άδεια από εφαρμογές.Tapatalk,gmail και youtube.Oλα τα υπόλοιπα πλέον τα κάνω σε άλλη συσκευή.Εχω πραγματικά εκτιμήσει το hd2 για όσα μου έδωσε 3 χρόνια τώρα αλλά πλέον νομίζω ότι δεν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου και το έχω ως δεύτερο.

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

παιδια στην NexusHD2-JellyBean αξιζει η χρησιμοποίηση καποιου προγραμματος σαν το Greenify για να παει λιγο πιο γρηγορα η συσκευη ή δεν θα προσφερει κατι ουσιαστικο?

Στην αρχη ηταν πολυ γρηγορη αλλα με την παροδο του χρονου και με το φορτωμα πολλων εφαρμογων εχει πεσει αισθητα.

Nαι αξίζει η χρήση του greenify.Αν και δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει αυτόματα στην jb.Τουλάχιστον στην nexushd2 ics που είμαι τώρα,δεν λειτουργεί αυτόματα και πρέπει ο χρήστης να κάνει hibernate την εφαρμογή αλλά ειναι σαφώς καλύτερο από το freeze του titanium για εφαρμογές που κάποιος δεν χρησιμοποιεί συχνά και τρέχουν μόνες τους στο παρασκήνιο,καταναλώνοντας πόρους.

Επίσης ο tytung έβγαλε μια εφαρμογή για τον χαμηλό ήχο στην jellybean http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39730587&postcount=4153

Edited by bbbb

Nαι αξίζει η χρήση του greenify.Αν και δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει αυτόματα στην jb.Τουλάχιστον στην nexushd2 ics που είμαι τώρα,δεν λειτουργεί αυτόματα και πρέπει ο χρήστης να κάνει hibernate την εφαρμογή αλλά ειναι σαφώς καλύτερο από το freeze του titanium για εφαρμογές που κάποιος δεν χρησιμοποιεί συχνά και τρέχουν μόνες τους στο παρασκήνιο,καταναλώνοντας πόρους.

Επίσης ο tytung έβγαλε μια εφαρμογή για τον χαμηλό ήχο στην jellybean http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39730587&postcount=4153

To greenify το έχω δοκιμάσει και είναι όντως πολύ καλό, θα το χρησιμοποίησω όμως όταν ο δημιουργός το αναβαθμίσει ώστε για κάποιον χρόνο να αφήνει τις εφαρμογές να "ξυπνήσουν" για να πάρουν ειδοποιήσεις, όπως το Facebook, viber κ.α.

Εγώ αυτές δεν τις βάζω καθόλου σε hibernate.Στο hd2 δε βάζω τις εφαρμογές σε hibernate για να κερδίσω σε μπαταρία αλλά σε μνήμη,ώστε εφαρμογές όπως viber,whatsapp κτλ να τρέχουν χωρίς να έχω τη μνήμη ραμ στα 50mb.Kακά τα ψέμματα αλλά πλέον το 1gb ram ειναι must have και τα 2gb απαραίτητα για non stop lagfree απροβλημάτιστη λειτουργία.Το swap βοηθάει μεν αλλά δεν αντικαθιστά πληρως την φυσική μνήμη ραμ

Μόλις την έβαλα την greenify ,και έχω την εντύπωση πως βελτιώθηκε κατά 10% ++ στην jb, ευχαριστώ λοιπόν . Ελπίζω να δουλεύει μετά από reboot . Ελπίζω επίσης να έχει θετική επίδραση στα hot reboots .

Όταν λες Χρήστο "αυτόματα " τι εννοείς ; Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν επιλέγουμε χειροκίνητα ποιες εφαρμογές θα "κοιμηθούν" ;

Αν βάλουμε e-mail apps & Instagram & eyeem & Pinterest etc ... Δεν θα χάσουμε τις ειδοποιήσεις ;

Πάντως μόνο για το maps αξίζει .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Αυτόματα εννοώ ότι απο την στιγμή που θα βάλεις μια φορά την εφαρμογή να μπαίνει σε hibernate δε χρειάζεται να ξανασχοληθείς με αυτό.Ανοίγεις όποτε θες την εφαρμογή,την χρησιμοποιείς και μόλις την βάλεις στο παρασκήνιο και κλείσεις την οθόνη,αυτή μετά από κάποια λεπτά θα γίνει αυτόματα hibernate.Στην ics όπως βλέπω,αυτό δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά.Μόλις γίνει hibernate ειναι σαν να την έκανες freeze με το titanium,οπότε ναι θα χάσεις τις ειδοποιήσεις.Απλά έχει το + σε σχέση με το titanium ότι η εφαρμογή ειναι εκεί για να την χρησιμοποιείς όποτε θες,χωρίς να κάνεις freeze-unfreeze

Υ.Γ. Tην ics την θεωρώ καλύτερη από την jellybean 4.1.2.Aν κάποια στιγμή καταφέρουν να φτιάξουν full hwa encoding-decoding στην 4.2.2 θα ειναι σούπερ

Edited by bbbb

Στην jb όντως δεν "κρατάει" το hibernation , εφόσον ανοίξεις την εφαρμογή αυτή μπαίνει σε pending , και κάποιες μάλιστα φεύγουν μόνες τους από το hibernation χωρίς να τις ανοίξεις (color note ) . Παρ' ολα αυτά έχω πάνω από 80mb πάντα και είναι σημαντικό .

Το pending σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα μπει σε hibernation αυτόματα.To θέμα ειναι ότι στην ics τουλάχιστον ακόμη και μετά από 1 ώρα στην αναμονή,ειναι στο pending κάτι που δεν ειναι σωστό.Τσεκαρε στην jb αν μετά από κάποια ώρα η εφαρμογή γίνεται μόνη της hibernate

Εdit

Για να δουλέψει σωστά,θέλει εγκατάσταση του SuperSU μετά superuser άδεια στο greenify με το supersu και απενεργοποίηση της απλής superuser εφαρμογής απο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->όλα

Edited by bbbb

Κοίτα, δεν το είπα ολόκληρο, εννοούσα ότι μπαίνει σε pending και μένει εκεί . Βέβαια την εφαρμογή την έχω ούτε δύο ώρες , αλλά το είχα παρατηρήσει από την αρχή απλά δεν είχα καταλάβει την σημασία . Θα απεγκαταστησουμε το su χωρίς προβλήματα ;

Υγ : οκ την λειτουργία superuser του supersu απενεργοποιούμε .

Υγ2 : πάντως μόλις την απενεργοποιω ,τσουπ πετάγεται το YouTube από το hibernation at pending ...

Edited by mimo

Γιώργο μάλλον δεν έγινα κατανοητός και έκανα edit και στο προηγούμενο ποστ μου γιατι όντως δεν το εξήγησα σωστά.Δεν απενεργοποιείς κάτι στο supersu γιατι αν απενεργοποιήσεις το superuser στο supersu δε θα δουλεύουν οι root εφαρμογές.Για να λειτουργoύν οι εφαρμογές που θέλουν root δηλαδή δικαιώματα διαχειριστή στο σύστημα όπως το greenify, υπάρχουν 2 εφαρμογές.To απλό superuser και το supersu

Αν στην ρομ που έχεις υπάρχει το superuser,εγκαθιστάς το supersu,το τρέχεις και μετά πας ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->όλα--->superuser και πατάς απενεργοποίηση.Mετά πας στο greenify και πατάς να γίνει hibernate κάποια εφαρμογή.Θα ανοίξει πλέον το παράθυρο supersu για root πρόσβαση.Την δίνεις και απο εδώ πέρα το greenify θα λειτουργεί όπως πρέπει.Αν η ρομ έχει ήδη το supersu το greenify λειτουργεί εξαρχής σωστά

Edited by bbbb

Δεν ψάχνουμε κάποιο μενού στο supersu.Μάλλον κάτι δεν έχω καταφέρει να εξηγήσω σωστά :worry:

Κανοντας swype αριστερα 2 φορες βρισκεσαι στις ρυθμισεις του supersu. Εκει δεν μπορω να εντοπισω "πας ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->όλα--->superuser και πατάς απενεργοποίηση"