sso Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) τα παράγγειλα Χρήστο ευχαριστώ και πάλι.το ανταπτορακι υπάρχει φαντάζομαι στην Ελλάδα!!!! Υπάρχουν και γνήσιες (όπως τουλάχιστον διαφημίζουν), σε σχετικά προσιτές τιμές! http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Battery-HTC-touch-HD2-T8588-T8585-1230mA-/251188360408?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D5940759904745345081%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D4%26sd%3D320953249840%26 Επίσης υπάρχει και η GOLD-made in Japan-που , αν θυμάμαι καλά είχε αγοράσει ο Βαγγέλης (menioseten), και είχε πει ότι είναι πολύ καλή. http://www.ebay.com/itm/251210892263 Edited March 1, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια .αυτά παράγγειλα http://www.ebay.com/itm/2x-1350mAh-battery-Dock-Wall-charger-for-HTC-HD2-Touch-HD2-T8585-HTC-LEO-NEW-/320818466373?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab2454e45 13 ευρώ με τα μεταφορικά.δεν θέλω και πολλά πολλά σε 2 μήνες βγαίνει το s4 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση για το link2sd. κάποιες εφαρμογές που δεν ειναι σε γκρι φόντο αλλά έχουν στην άκρη μία καρτούλα sd σημαίνει ότι δεν ειναι καλό να μεταφερθούν ? Ρωτάω γιατί όσες ειναι στην sd ή στο partition το αναφέρει από κάτω το πρόγραμμα. Για παράδειγμα στο camera zoom x ειναι εφαρμογή που χρησιμοποιώ και ειναι εγκατεστημένη στην internal memory και έχει στην άκρη μία καρτούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Αυτές που έχουν το εικονίδιο της κάρτας,σημαίνει ότι ένα μέρος τους,μπορεί να μεταφερθεί στην sd με τον κανονικό τρόπο του android 2.2 και μετά.Δηλαδή ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->στην κάρτα sd.Το σημείο που πάει ένα κομμάτι της εφαρμογής ειναι /sdcard/.android_secure Φυσικά το link2sd με την λειτουργία "σύνδεση" μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά και γιαυτες τις εφαρμογές και το προτείνω Οι διαφορές μεταξύ του link2sd και αυτού του τρόπου για όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν 1.Με τον τρόπο του android αν μια εφαρμογή έχει widget και την μεταφέρεις στην κάρτα,το widget δε λειτουργεί 2.Μεταφέρεται μέρος της εφαρμογής ενώ με το link2sd ολόκληρη συν τις τυχόν βιβλιοθήκες που έχει το πρόγραμμα (lib αρχεία) συν την dalvik cache της εφαρμογής και φυσικά κερδίζεις περισσότερο χώρο στην εσωτερική μνήμη Αρκετοί μπερδεύουν την μεταφορά στην κάρτα που έχει το link2sd με την λειτουργία "συνδεση" του προγράμματος.H μεταφορά στην κάρτα κάνει ότι και ο τρόπος του android συν του ότι αναγκάζει και εφαρμογές που κανονικά δεν υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία να πάνε στην sd με απρόβλεπτα όμως αποτελέσματα ως προς την απρόσκοπτη λειτουργία της εφαρμογής. Ο σωστός τρόπος ειναι σύνδεση και φυσικά προϋποθέτει στην κάρτα,την ύπαρξη δεύτερου ext partition Edited March 3, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Ευχαριστώ χρήστο. Εγώ αυτό που κάνω ειναι αφού ήδη έχω δεύτερο partition fat32 στην κάρτα να επιλέγω εφαρμογή και να πατάω link. Δεν χρησιμοποιώ αυτόματο link. Edited March 3, 2013 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Οκ το ίδιο ειναι και χειροκίνητα αν και δε ξέρω γιατί έχεις fat32 και όχι ext3/4 .Tελοσπάντων αφού δουλεύει όλα καλά Edit Τytung is back προς το παρόν με μια αναβάθμιση της nexushd2 ics http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38696192&postcount=12084 ελπίζω να συνεχίσει με jb 4.2 και να μας δώσει το πολυπόθητο wifi Edited March 3, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) η 4.2.2 android εκδοση ειναι πολυ πιο γρηγορη και απο την jellybean.ελπιζουμε συντομα μια 4.2 εκδοση με wifi να πεταει το κινητο. Edited March 3, 2013 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Χρήστο έχω την κλασσική πια ερώτηση... Circlebatterypercentage έχουμε για τουτη: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38696192&postcount=12084 Αν και νομίζω ότι είναι αρκετά πιο αργή σαν nativesd (το λέει και ο antutu) από την jellybean... Ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) To http://uot.dakra.lt/ ειναι off και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω την μπαταρία.Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.Για την ταχύτητα της nexushd2 ics μετά την απενεργοποίηση του hwa σε ρυθμίσεις,μηνύματα,επαφες κτλ δε μου φαίνεται πιο αργή απο την jb 4.1.2. Edited March 8, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Παιδιά μια ερώτηση, έχω στο hd2 την rom του tytung την Gb v3.3a. Όταν καλώ στο τηλέφωνο αυτό με το viber όλα είναι καλά. Όταν προσπαθήσω αμέσως μετά να το καλέσω κανονικά, τότε κολλάει και στρώνει μόνο με reset. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; είναι πρόβλημα του viber (2.1.2 έκδοση) ή της rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Δυστυχώς ειναι από τα κλασσικά alltime προβλήματα που υπάρχουν.Εχω την εντύπωση ότι λύνεται στην typhoon αυτό το θέμα (παλι με το viber 2.1.2) λόγω διαφορετικής έκδοσης του αρχείου libaudio.so.Δεν ειμαι σίγουρος 100% αλλά αν θες δοκίμασέ το.Και αυτό το wifi στην 4.2 τόσους μήνες τώρα και κανένας δε μπορεί να το φτιάξει δυστυχώς.Οχι ότι πρόκειται το hd2 να τρέξει την 4.2.2 όπως την τρέχει ακόμη και ένα παλιό πλέον διπύρηνο με 1gb ram αλλά έτσι για το γμτ ότι ένα κινητό που πλησιάζει τα 4 χρόνια ζωής έχει την τελευταία έκδοση ενός λογισμικού για το οποίο δεν κατασκευάστηκε, τα βασικά πράγματα σε λειτουργία. Edited March 8, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ευχαριστώ θα δοκιμάσω την typhoon και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) To http://uot.dakra.lt/ ειναι off και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω την μπαταρία.Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.Για την ταχύτητα της nexushd2 ics μετά την απενεργοποίηση του hwa σε ρυθμίσεις,μηνύματα,επαφες κτλ δε μου φαίνεται πιο αργή απο την jb 4.1.2. Δεν τα λες όλα....δεν τα λες ολα.... Τα ΚΤΛ τα δικά σου είναι αΚαΤαΛαβίστικα για μένα..... Ρυθμίσεις, μηνύματα & επαφές τα ξεΗαρWαλιασΑ. Δεν πετάς ακόμα κανένα????? Και τι εννοείς ότι η κουζίνα είναι off? Αφού μετά τις πέντε το απόγευμα κάνουν και delivery!!!! Edited March 8, 2013 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Τηλέφωνο,πληκτρολόγιο,gmail,swipepad,apex launcher,titanium,ρολόι,lmt launcher. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Με λίγα λόγια, όλα?!? Μήπως κ το hwa? lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μήπως κ το hwa? lolΓιατί δεν το δοκιμάζεις και περιμένεις από τον Χρήστο να σου πει. Καλοπροαίρετα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 γιατί φοβάμαι να μην το κολλήσω ...... :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν τα απενεργοποίησα όλα.Το σύστημα android και το ui συστήματος δεν τα απενεργοποίησα.Αν τα απενεργοποιήσεις και αυτά, όταν θα κατεβάζεις την μπάρα ή θα ανοίγεις την λίστα με τις πρόσφατες εφαρμογές θα ειναι πιο αργά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 γιατί φοβάμαι να μην το κολλήσω ...... :lol: :p :lol:το αγροτικό μηχάνημα που έχεις στα χέρια σου δεν καταλαβαίνει τίποτα, προχώρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αγροτικό και πετρελαιοκίνητο....δε χαμπαριάζει. Αφού λοιπόν απενεργοποιούμε τα περισσότερα στο hwa, ποιος ο λόγος ύπαρξής του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Ξαναλέω ότι δεν απενεργοποιούμε τα περισσότερα.Δε θα το απενεργοποιήσεις στα παιχνίδια ή στον browser γιατί θα σέρνονται.Eιδικά ο browser με ενεργοποιημένο το hwa ειναι σαφώς πιο γρήγορος απο ότι στην gingerbread και έχει πολύ καλύτερο pinch2zoom. Ο λόγος που απενεργοποιούμε κάποια πράγματα ειναι γιατί το hwa μέχρι να πάρει μπροστά,σπάει νεύρα.π.χ. Αν έχεις ώρα να ανοίξεις τις ρυθμίσεις ή τα μηνύματα με ενεργοποιημένο το hwa θα κάνουν 4-5" να ανοίξουν και μέχρι να ομαλοποιηθεί το scroll θα περάσει κάποιος χρόνος ακόμη και θα μείνει έτσι όσο χρόνο η εφαρμογή ειναι φορτωμένη στη ραμ.Με απενεργοποιημένο το hwa κάνουν το μισό χρόνο στο άνοιγμα.Ομως..... Με απενεργοποιημένο το hwa η εφαρμογή θα ανοίξει μεν πιο γρήγορα αλλά στο scroll θα κάνει σπασίματα.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή :lol: Στις συσκευές με τις 4πυρηνες cpu και τα 2gb ram δεν υπάρχει λόγος να απενεργοποιείς κάτι Edited March 9, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τελευταία έχω το εξής πρόβλημα με οποιαδήποτε Native SD rom (GB, ICS,JB) και αν έχω εγκαταστήσει. Μετα από λίγη ώρα η συσκευή παγώνει. Τι εννοώ με αυτό. Μετά από κάποιο διάστημα, όταν πάω να την ανοίξω (από κατάσταση αναμονής) ενώ ανάβουν τα leds στα κουμπιά, η οθόνη παραμένει "μαύρη" (υποφωτίζεται μεν αλλά εξακολουθεί να είναι μαύρη). Για να την επαναφέρω θα πρέπει να βγάλω τη μπαταρία και να την ανοίξω ξανά. Αυτό μου συμβαίνει 100% κάθε πρωί. Το βράδυ αφήνω τη συσκευή ανοιχτή και το πρωί που θα πρέπει να χτυπήσει το ξυπνητήρι είτε κάνει ένα μικρό ήχο ή δόνηση, η συσκευή βρίσκεται πάντα στην κατάσταση που προανάφερα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να συμβαίνει αυτό σε κάποια τακτά χρονικά διαστήματα ή να έχει προηγηθεί κάποια συγκεκριμένη ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Τελευταία έχω το εξής πρόβλημα με οποιαδήποτε Native SD rom (GB, ICS,JB) και αν έχω εγκαταστήσει. Μετα από λίγη ώρα η συσκευή παγώνει. Τι εννοώ με αυτό. Μετά από κάποιο διάστημα, όταν πάω να την ανοίξω (από κατάσταση αναμονής) ενώ ανάβουν τα leds στα κουμπιά, η οθόνη παραμένει "μαύρη" (υποφωτίζεται μεν αλλά εξακολουθεί να είναι μαύρη). Για να την επαναφέρω θα πρέπει να βγάλω τη μπαταρία και να την ανοίξω ξανά. Αυτό μου συμβαίνει 100% κάθε πρωί. Το βράδυ αφήνω τη συσκευή ανοιχτή και το πρωί που θα πρέπει να χτυπήσει το ξυπνητήρι είτε κάνει ένα μικρό ήχο ή δόνηση, η συσκευή βρίσκεται πάντα στην κατάσταση που προανάφερα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να συμβαίνει αυτό σε κάποια τακτά χρονικά διαστήματα ή να έχει προηγηθεί κάποια συγκεκριμένη ενέργεια. Αυτό το φαινόμενο λέγεται S.O.D. (sleep of death) και ήταν πιο συχνό σε μένα στις sdroms (κυρίως στις American Android & ginger bread) , στις native μου έχει συμβεί μια φορά και το αποδίδω σε κάποια εφαρμογή σε συνδυασμό με μειωμένη μνήμη. Δεν πιστεύω πως είναι hardware πρόβλημα (κρατάω και μια πισινή όμως) . Δούλεψε κάποια ρομ χωρίς εφαρμογές να δεις αν συμβαίνει, μήπως χρειασθεί να κάνεις κάποιο format την κάρτα (ή φταίει η μάρκα της κάρτας) . Edited March 11, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Γιώργο εμένα μου τύχαινε συχνά με την 32αρα sandisk κόκκινη-γκρι και δεν είχε λυθεί ούτε με φορμάτ.Με την 8αρα που έχω τώρα,δε μου ξαναέτυχε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Χρήστο έχεις δίκιο, εγώ native χρησιμοποιώ μόνο μια SanDisk 16 class 10, που μπορεί να έχει κάτσει καλά στις native. Το read and write speed παίζει σαφώς ρόλο. Πάντως και κάποιες εφαρμογές παίζουν κάποιο ρόλο, ή τουλάχιστον επισπεύδουν την εμφάνιση του . Τις τελευταίες μέρες για παράδειγμα, για κάποιο άγνωστο σε μένα λόγο, έχω μουρλαθεί στο Hot reboot στην jb & ICS ενώ η GB καθυστερεί περισσότερο από ότι συνήθως. Το μόνο που αλλάζει είναι οι εφαρμογές που δοκιμάζω, που πλέον είναι υπερβολικές για ένα μονοπύρηνο του '10. 380mb ελεύθερα στο ext4, και 2.6gb στο υπόλοιπο.... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts