steliosk Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Αν δεν αποφασίσεις 1.Το μέγεθος του ext partition 2.Ποια ρομ θέλεις να έχεις στην nand Θα είσαι συνεχώς στο γράψε-σβήσε Εγώ προσωπικά προς το παρόν αποφάσισα,nexushd2 tytung v2.7 στην nand και παίζω με τις υπόλοιπες στο ext partition Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τώρα με "τρώνε" τα δάχτυλα να βάλω στην nand την sense tbd Mάλλον θα το πουλήσω να πάρω το τηλεκοντρόλ ε... i5 να ησυχάσω :lol::lol::lol::lol::lol: Την stock ή την themed θα βάλεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Δε ξέρω ακόμη :lol: Τώρα βρήκα στο συρτάρι μου μια sandisk 4gb class4 που είχα ξεχασμένη και δοκιμάζω την nativesd cm9ight.Kαταλήγω πάλι στο συμπέρασμα ότι το hd2 "αγαπάει" συγκεκριμένες κάρτες μνήμης.Αν και class4 πάει πολύ καλά η ρομ.Ειχα πάρει πριν λίγο καιρό μια kingston 32gb class4 στα 20€ και το κινητό σερνόταν μόνο με τη χρήση του link2sd.Του είχα βάλει data2sd και με το που μπούταρε,δε μπορούσες να πατήσεις σχεδόν τίποτε.Ευτυχώς κατάφερα να την πουλήσω σε ένα φίλο που την ήθελε για ένα mp3 player και έτσι δεν έχασα χρήματα.Η 16αρα sandisk class2 που είχε στο πακέτο το t-mobile,πάει πολύ καλύτερα από την 32αρα class4.Bεβαια οταν έβαζα τις 2 κάρτες σε card reader και έκανα αντιγραφές αρχείων από και προς το pc,εκεί η kingston υπερτερούσε.Τελειώνω λέγοντας ότι το πως θα τρέχει το android στο hd2 μας,εξαρτάται άμεσα από την κάρτα μνήμης που χρησιμοποιούμε και από θέμα class αλλά και από θέμα "μάρκας". Edited September 14, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 παιδια αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα χώρου στην nand android rom που περασα. το partition που μου δημιουργήθηκε ειναι 150mb, και φουλαρει για πλακα με μερικα install απο το market.εγκατεστησα και το app2sd αλλα δεν λυνει την κατάσταση, γιατι απο οτι ειδα την ιδια δουλεια την κανο και απο την επιλογη εφαρμογες, και μετακίνηση στην sd. καποια αρχεια ομως μενουν παντα και αναγκαστηκά στο εσωτερικό partition. υπαρχει κανενας τροπος να δει σαν εσωτερικο Partition την εξωτερικη sd card? :confused: παιδια κανεις που να εχει απάντηση στο ερωτημά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Δες στον οδηγό της υπογραφής μου για το πως φτιάχνεις sd-ext partition και μετά βάλε το Link2sd σύμφωνα με τις οδηγίες και θα λυθεί το πρόβλημά σου.Επόμενη λύση ειναι η χρήση κάποιου script σαν το int2ext,data2sd κτλ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879806 ή η χρήση nativesd rom.Εν τω μεταξύ το μήνυμα που έκανες παράθεση ειναι από 26 ιουλίου και σε είχα ρωτήσει και τότε ποια ρομ έχεις και ξαναεμφανίζεσαι σήμερα :p Aν έχεις την typhoon έχει ήδη το script για να λειτουργεί το sd-ext partition ως συμπληρωματικός χώρος της εσωτερικής μνήμης και μάλλον δεν έχεις καθόλου sd-ext partition στην κάρτα σου.Ανοιξε την εφαρμογή terminal και δώσε την εντολή su -->enter df και δες αν σου εμφανίζει κάτι που να λέγεται sd-ext και πόσο ειναι σε χρήση Edited September 14, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Χρήστο έχω τώρα στη nand την Nexus v2.7 Για να περάσω NativeSD πρέπει: Η να φτιάξω ένα δεύτερο 4ext partition που σημαίνει ότι θα γίνει format στη κάρτα μνήμης και επομένως θα χαθούν και οι εφαρμογές που έχω αυτή τη στιγμή λόγω link2sd; Η να χρησιμοποιήσω μια άλλη κάρτα στην οποία θα φτιάξω 4ext partition. Σ' αυτή τι περίπτωση τι γίνεται με τη Nand Rom που έχω τώρα; θα χαθούν μόνο οι εφαρμογές και θα μείνει η Nand Rom; Η θα χαθούν όλα και πρέπει να επαναφέρω το nandroid backup; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Αρχικά θα πάρεις ένα nandroid backup.Δε θα φτιάξεις δεύτερο sd-ext partition σε ext4.Θα φορμάρεις το ήδη υπάρχον σε ext4 με την χρήση του 4ext recovery που επιτρέπει μετατροπή του partition σε ext4 και ταυτόχρονα κρατάει και επαναφέρει τα δεδομένα σου.Λογικά μετά θα ξεκινήσεις την nand rom και θα πας στο link2sd όπου θα κάνεις επαναδημιουργία των scripts με ext4 partition.Αν το ext4 partition σου ειναι αρκετά μεγάλο,ώστε να χωράει και την nativesd rom μπορεις να την βάλεις και στην ίδια κάρτα αμέσως μετά την μετατροπή σε ext4.Επισης μπορείς να μεγαλώσεις το ext partition απο το pc με την διαδικασία που γράφει ο kastel71 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4264511#post4264511 να το φορμάρεις σε ext4 και μετά να επαναφέρεις το nandroid backup σου. αν βάλεις άλλη κάρτα η nand rom κατά 99% θα ξεκινήσει αλλά δε θα έχει τις εφαρμογες που έχεις μεταφέρει στο ext partition.To 1% πάει στο γεγονός ότι το link2sd αφήνει τα δεδομένα των εφαρμογων στην εσωτερική μνήμη,οπότε κάποια εφαρμογή ίσως σου δημιουργήσει bootloop Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Στο recovery βλέπει κανονικά την κάρτα; To restore θα σου επαναφέρει κανονικά την nand μνήμη και το sd-ext partition.Αν έχει χτυπήσει το fat32 κομμάτι της κάρτας,το restore δε θα το επαναφέρει. Μπήκα με bootloader και πήγα στο μενού usb mass storage.. κολλούσε το κινητό κ το pc, έβγαλε στο computer εξωτερικό δίσκο, αλλά μάταιο να τον διαβάσω.. ζήτησε και να τον φορμάρω. Μάλλον είναι αυτό που λέτε, το hd2 συμπαθεί συγκεκριμένες κάρτες! Από βδομάδα παραλαμβάνω νέο κινητό, όποτε ίσως του βάλω μια απλή rom γιατί πλέον θα χρησιμοποιείται για τηλέφωνα μόνο, άντε και κάνα sms. :p Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Aν εννοείς την επιλογή magldr--->usb mass stg ειναι buggy.Θα πας magldr--->ad recovery και απο εκεί θα επιλέξεις το usb mass storage Y.Γ. Εγώ πάντως όσο το hd2 μου δουλεύει και υπάρχουν devs που ασχολούνται με αυτό,δε πρόκειται να σταματήσω να ασχολούμαι και εγώ Edited September 14, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ποια native SD νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη? (ποιο ολοκληρωμένη εννοώ) :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εγώ με MAGLDR έχω στη nand TBD sundawq v10 και native sd έχω την CM9iqht v1.1a. Πιστεύω αυτός ο συνδιασμός είναι ο καλύτερος. Ειδικά για εμένα που έπαιζα μεταξύ sense 3.5 και ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Aν εννοείς την επιλογή magldr--->usb mass stg ειναι buggy.Θα πας magldr--->ad recovery και απο εκεί θα επιλέξεις το usb mass storage Y.Γ. Εγώ πάντως όσο το hd2 μου δουλεύει και υπάρχουν devs που ασχολούνται με αυτό,δε πρόκειται να σταματήσω να ασχολούμαι και εγώ Kι έτσι δοκίμασα μόλις.. το windows δεν έχουν πρόσβαση κ προτείνουν φορμάρισμα :cry: Το hd2 είναι καλό κινητό. Μα με έχει παιδέψει πολύ. Λες κ δεν περνιόνται καλά οι rom. Κολλήματα, ξαφνικά σβήνει και δεν ανάβει εκτός αν τραβήξω μπαταρία πρώτα, bugάκια που δεν εμφανίζονται πάντα κλπ.. ίσως φταίει η sd card, μα για τη χρήση που θέλω εγώ το κινητό, δε κάνει. Μια απλή version του android κ απλά sms κ τηλέφωνα θα είναι η "τιμωρία" του.. αρκεί να σου πω πως μέσα στην sd ήταν 14gb από το καλοκαίρι μου κ άλλα σημαντικά αρχεία. Ε όχι κ 4η φορά :cry: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 BBB στον οδηγό σου για nativesd για τα wm λες για δημιουργία.partition 4ext πρέπει να το κανω πριν βάλω τα wm7 .η μετά? Γιατί σε εμένα βγάζει ότι έχει 200mb και αλλά 7.4 (έχω 8αρα). Και δεν με αφίνει να επιλέξω το resize .που έχει σαν επιλογή. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Καταρχήν στον οδηγό για nativesd δε γράφω πουθενά για wp7 --->windows phone 7 αλλά μόνο για wm δηλαδή windows mobile.Για τα wp7 πρέπει αφού εγκαταστήσεις πρώτα τα wp7 να κάνεις μετά το fat32 partition,είτε με cab,είτε με τις οδηγίες του video από το θέμα της ρομ του pdaimatejam http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356833 εγώ στην 8.4 δοκίμασα με cab και επήλθε το χάος στα wp7.Δεν άνοιγαν οι εφαρμογές. Oπότε μένει η μέθοδος του video την οποία όμως δε δοκίμασα γιατι κάθε φορά που βάζω wp7,βλέπω ότι για την δική μου χρήση το android ειναι καλύτερο και ξαναγυρνώ σε αυτό.Αμα βγουν κάποια στιγμή ρομ με wp7.8 ή κάνει ο cotulla καμμία έκπληξη με τον magldr 2 και wp8 rom ίσως να τα ξανατιμήσω τα wp. Απο εκεί και πέρα αφού χωρίσεις την κάρτα σε fat32/wp7 partition με τις οδηγίες του video και ξεκινήσεις τα wp7 με την νέα χωρητικότητα,θα πας πάλι με το mini tool partition wizard και θα χωρίσεις το fat32 partition σε fat32 εμπρός,ένα μεσαίο κομμάτι σε ext4 και το τρίτο partition που θα μείνει θα ειναι των wp7 Kι έτσι δοκίμασα μόλις.. το windows δεν έχουν πρόσβαση κ προτείνουν φορμάρισμα :cry: Το hd2 είναι καλό κινητό. Μα με έχει παιδέψει πολύ. Λες κ δεν περνιόνται καλά οι rom. Κολλήματα, ξαφνικά σβήνει και δεν ανάβει εκτός αν τραβήξω μπαταρία πρώτα, bugάκια που δεν εμφανίζονται πάντα κλπ.. ίσως φταίει η sd card, μα για τη χρήση που θέλω εγώ το κινητό, δε κάνει. Μια απλή version του android κ απλά sms κ τηλέφωνα θα είναι η "τιμωρία" του.. αρκεί να σου πω πως μέσα στην sd ήταν 14gb από το καλοκαίρι μου κ άλλα σημαντικά αρχεία. Ε όχι κ 4η φορά :cry: Δυστυχώς κατι περίεργο γίνεται στην περίπτωσή σου.Μου έχει μείνει αρκετές φορές από μπαταρία ξαφνικά και ποτέ δεν είχα απώλεια δεδομένων.Τι κάρτα έχεις? Edited September 15, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Δυστυχώς κατι περίεργο γίνεται στην περίπτωσή σου.Μου έχει μείνει αρκετές φορές από μπαταρία ξαφνικά και ποτέ δεν είχα απώλεια δεδομένων.Τι κάρτα έχεις? Μια 16άρα class 10 (απ'ότι λέει) και μάρκα δεν θυμάμαι καν.. έχει σβηστεί! Μα την είχα πληρώσει χρυσή! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Χρήστο για το δικό μου ερωτημα τι λες? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Σου απάντησα ήδη.Εβαλα την tbd v10 και παρόλο που ήθελα να την βάλω αποκλειστικά στην nand λόγω t-mobile και έκανα και system partition 250mb αναγνώρισε το ext4 partition μου, το φορμάρισε,μου έσβησε τις Nativesd roms και εγκαταστάθηκε και σε αυτό ένα μέρος της ρομ.Aν τώρα κάνω restore το sd-ext backup των nativesd roms,θα κάνει format το sd-ext και θα χαθούν τα αρχεία της tbd.Ετσι μετά το πρώτο boot και κάποιο ψαχούλεμα η tbd πήρε πόδι και τώρα επαναφέρω την tytung στην nand και στο sd-ext τις nativesd.Πάντως ειναι γρήγορη και αρκετά σταθερή.Bέβαια η λύση θα ήταν να ξαναεγκαταστήσω τις nativesd αλλά γενικά εγώ δεν είμαι λάτρης των sense οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Edited September 15, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 χρηστο, ειμαι μπερδεμένος στο τι κανω μετα την κατασκευή του 4ext διαμερίσματος (εχω windows mobile 7.5) πως θα εγκαταστησω το 4ext recovery οταν εχω τα windows? (Για να βάλω την native sd μετα) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Θα βάλεις το 4ext recovery για την sd.Κατεβάζεις από http://goo.im/devs/Xylograph/Various/Recoveries/SD το recovery_4EXT2.2.7_leo_sd.zip βάζεις στην sd (fat32 κομμάτι) το φάκελο recovery και μετά πας magldr--->ad services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο recovery.Μετά το ξεκινάς από magldr--->boot ad sd και μετά το τέλος της εγκατάστασης της ρομ πας magldr--->ad services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο Νativesd.Αυτά τα έχω αναλυτικά και στον οδηγό. Edit Έχετε δει cm7 rom με softkeys σε ics styl; Πλέον υπάρχει και λέγεται CyanMobileX Leo v1.0 και έρχεται από τον xylograph http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888633 την έβαλα με nativesd και πάει άψογα.Μακράν η πιο παραμετροποιήσιμη cm7 rom.Δοκίμασα το primo για να δω τι θα γίνει με τα softkeys και μόλις το primo ανοίξει, τα softkeys εξαφανίζονται και έχουμε full screen.Aν βγούμε στην κεντρική οθόνη τα softkeys εμφανίζονται πάλι.Τελικά η nativesd μέθοδος ήρθε για να μείνει.... Edited September 15, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Θα βάλεις το 4ext recovery για την sd.Κατεβάζεις από http://goo.im/devs/Xylograph/Various/Recoveries/SD το recovery_4EXT2.2.7_leo_sd.zip βάζεις στην sd (fat32 κομμάτι) το φάκελο recovery και μετά πας magldr--->ad services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο recovery.Μετά το ξεκινάς από magldr--->boot ad sd και μετά το τέλος της εγκατάστασης της ρομ πας magldr--->ad services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο Νativesd.Αυτά τα έχω αναλυτικά και στον οδηγό. Edit Έχετε δει cm7 rom με softkeys σε ics styl; Πλέον υπάρχει και λέγεται CyanMobileX Leo v1.0 και έρχεται από τον xylograph http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888633 την έβαλα με nativesd και πάει άψογα.Μακράν η πιο παραμετροποιήσιμη cm7 rom.Δοκίμασα το primo για να δω τι θα γίνει με τα softkeys και μόλις το primo ανοίξει, τα softkeys εξαφανίζονται και έχουμε full screen.Aν βγούμε στην κεντρική οθόνη τα softkeys εμφανίζονται πάλι.Τελικά η nativesd μέθοδος ήρθε για να μείνει.... Τα softkeys αλλάζουν μέγεθος? Δεν μπορω να βρω τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. στις ρυθμήσεις γιατι εχει τοσες λιγες επιλογες? Edited September 16, 2012 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Νομίζω τελικά πως αυτό το θέμα με τα edit είναι πολύ σπαστικό. Έχασα την τροποποίηση του θέματος από τον bbbb και είναι πολύ σημαντικό μήνυμα. Δοκιμάζω και επανέρχομαι. @bbbb έχεις προβλήματα με εφαρμογές όταν τις μεταφέρεις από την nand στην NativeSD με το titanium;Πιο σωστά, τις παίρνεις backup απο την μια και τις επαναφέρεις στην άλλη απο την επιλογή restore missing apps. η εντολή rm -r * δεν φαίνεται να δουλεύει απο το terminal του recovery. Πως μπορώ να ενώσω δυο fat32 partition; Edited September 16, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 H εντολή rm -r * δουλεύει και στο terminal του recovery. Τα softkeys αλλάζουν μέγεθος? Δεν μπορω να βρω τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. στις ρυθμήσεις γιατι εχει τοσες λιγες επιλογες? Δεν έχει λίγες επιλογές.Απλά ειναι διαφορετικά κατανεμημένες.Για το πληκτρολόγιο όπως μπαίνεις στις ρυθμίσεις,κάνεις scroll εκει που γράφει Main settings και θα βρεις και την επιλογή Γλώσσα και πληκτρολόγιο.Για τα softkeys πας Main settings--->cyanmobile settings--->scroll μεχρι την επιλογή Τweaks για Τablets--->Navigation size Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Μήπως η επιλογή των παλιών κλασικών tablet tweaks είναι πιο όμορφη και βολική; Επιπλέον σε συνδιασμό με την εφαρμογή smart status bar τα κουμπιά στην notification bar εμφανίζονται και σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν όλη την οθόνη, όπως η κάμερα. Έτσι πραγματικά, ελαχιστοποιείς ακόμη περισσότερο την χρήση των hardware . Το ιδανικό θα ήταν κάποια απο τα δυο tweaks, είτε στην notification ,είτε να κρύβονται τα soft buttons στο primo, να υπήρχαν και στην tytung. Edited September 16, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Εννοείς αυτά που ειναι στην πάνω μπάρα; Πιστεύω ότι βολεύουν καλύτερα στο κάτω μέρος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Εννοείς αυτά που ειναι στην πάνω μπάρα; Πιστεύω ότι βολεύουν καλύτερα στο κάτω μέρος Ναι για αυτά λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Στον CLK πως φλασαρουμε το 4ext recovery nand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts