bbbb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Γράψε ποια ρομ έχεις.Για τα widget πάτα σε ένα κενό σημείο στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε widget ή γραφικό στοιχείο --->current widget και μετά το πίσω.Kλείσε την οθόνη και περίμενε 2 λεπτά με κλειστή οθόνη,χωρις να αγγίζεις το κινητο.Ανοιξε την οθόνη και δες τι γράφει το currentwidget.Αν ειναι όλα φυσιολογικά θα πρέπει να λέει κάτω απο 10ma Απεγκατάσταση εφαρμογών Ρυθμίσεις--->διαχείριση εφαρμογών και εκεί βρίσκεις την εφαρμογή που θες να διώξεις Αλλη τρόπος που δουλεύει σε κάποιους launchers ---> σέρνεις το εικονίδιο της εφαρμογής που θες να διώξεις απο το μενού του launcher στην επιφάνεια εργασίας και μετά στον "κάδο" του launcher που βρίσκεται συνήθως πάνω κέντρο και κρατώντας λίγο παραπάνω εκεί σου βγάζει απεγκατάσταση Για τα sms εγώ δεν χρησιμοποιώ έξτρα πρόγραμμα για 160 χαρακτήρες.Στις cm9 ics roms όπως του tytung πάω μηνύματα--->ρυθμίσεις--->επιπλέον ρυθμίσεις και επιλέγω το strip unicode Σε gingerbread cm7 roms χρησιμοποιούσα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 CM7: v2 APK διάβασε το how to install αν σου φαίνονται κινέζικα αυτά που λέει σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης τότε παίρνεις το αρχείο mms.apk που κατέβασες και το βάζεις στην sd στο φάκελο που έχεις την rom σε υποφάκελο root/system/app και κάνεις reboot Δηλαδή αν στην sd έχεις φάκελο android θα φτιάξεις μέσα εκεί ένα φάκελο root μέσα στο φάκελο root ένα φάκελο system και μέσα στο φάκελο system ένα φάκελο app και μέσα εκεί θα βάλεις το αρχείο. δηλαδή η διαδρομή να ειναι storage card/android/root/system/app/mms.apk αν μετά το reboot έχει εξαφανιστεί τελείως η εφαρμογή των μηνυμάτων,τότε αντιγράφεις πάλι από το pc σου το αρχείο system.ext της ρομ σου και σβήνεις το φάκελο root και τους υποφακέλους του και ακολουθείς τις οδηγίες how to install στο thread του xda Υ.Γ. Aν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι όπου υπάρχει "καπνός υπάρχει και φωτιά και δε συμφωνώ με κάτι χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν και τους θεωρώ τελείως άδικους,έγραψα ότι μπορούσα για να σε βοηθήσω. Edited August 11, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Τώρα τελευταία με την tytung 2.5 βλέπω αρκετή καθυστέρηση στην απόκριση του τηλεφώνου και σε κάποιες εφαρμογές ακόμη μεγαλύτερη. Μπορεί γιαυτό να ευθύνεται το link2sd; Έχω κρατήσει nandroid backup, πως μπορώ να δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω με ασφάλεια και να συγκρίνω την συμπεριφορά του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Το link2sd αφαιρείται εύκολα.Ανοίγεις το πρόγραμμα,πατάς πάνω στο φίλτρο,επιλέγεις συνδεδεμένο.Μετά μενού--->πολλαπλή επιλογή--->επιλογή όλων--->ενέργειες και επιλέγεις αποσύνδεση Εννοείται όμως ότι επειδή θα πάνε όλα πίσω στην εσωτερική μνήμη,πρέπει να έχεις τον απαιτούμενο ελεύθερο χώρο για να χωρέσει όλα τα αρχεία που ήταν στο sd-ext Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Γράψε ποια ρομ έχεις.Για τα widget πάτα σε ένα κενό σημείο στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε widget ή γραφικό στοιχείο --->current widget και μετά το πίσω.Kλείσε την οθόνη και περίμενε 2 λεπτά με κλειστή οθόνη,χωρις να αγγίζεις το κινητο.Ανοιξε την οθόνη και δες τι γράφει το currentwidget.Αν ειναι όλα φυσιολογικά θα πρέπει να λέει κάτω απο 10ma Απεγκατάσταση εφαρμογών Ρυθμίσεις--->διαχείριση εφαρμογών και εκεί βρίσκεις την εφαρμογή που θες να διώξεις Αλλη τρόπος που δουλεύει σε κάποιους launchers ---> σέρνεις το εικονίδιο της εφαρμογής που θες να διώξεις απο το μενού του launcher στην επιφάνεια εργασίας και μετά στον "κάδο" του launcher που βρίσκεται συνήθως πάνω κέντρο και κρατώντας λίγο παραπάνω εκεί σου βγάζει απεγκατάσταση Για τα sms εγώ δεν χρησιμοποιώ έξτρα πρόγραμμα για 160 χαρακτήρες.Στις cm9 ics roms όπως του tytung πάω μηνύματα--->ρυθμίσεις--->επιπλέον ρυθμίσεις και επιλέγω το strip unicode Σε gingerbread cm7 roms χρησιμοποιούσα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 CM7: v2 APK διάβασε το how to install αν σου φαίνονται κινέζικα αυτά που λέει σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης τότε παίρνεις το αρχείο mms.apk που κατέβασες και το βάζεις στην sd στο φάκελο που έχεις την rom σε υποφάκελο root/system/app και κάνεις reboot Δηλαδή αν στην sd έχεις φάκελο android θα φτιάξεις μέσα εκεί ένα φάκελο root μέσα στο φάκελο root ένα φάκελο system και μέσα στο φάκελο system ένα φάκελο app και μέσα εκεί θα βάλεις το αρχείο. δηλαδή η διαδρομή να ειναι storage card/android/root/system/app/mms.apk αν μετά το reboot έχει εξαφανιστεί τελείως η εφαρμογή των μηνυμάτων,τότε αντιγράφεις πάλι από το pc σου το αρχείο system.ext της ρομ σου και σβήνεις το φάκελο root και τους υποφακέλους του και ακολουθείς τις οδηγίες how to install στο thread του xda Υ.Γ. Aν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι όπου υπάρχει "καπνός υπάρχει και φωτιά και δε συμφωνώ με κάτι χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν και τους θεωρώ τελείως άδικους,έγραψα ότι μπορούσα για να σε βοηθήσω. 1. MccMBoxmaX MixTheme RR V 11 Sense 3.5. Aυτην εβαλα, αν και 'παιζω' και με αλλες γενικα. (Αφου ειναι τοσο απλο να αλλαζεις). 2. Μα δεν το βλεπω καν το currentwidget, πουθενα, ουτε ως widget, ουτε ως προγραμμα.. Τελος παντων, αστο. 3. Με το strip unicode, γινονται 160 οι χαρακτηρες; Δεν το ξερα. Θα δω αν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. Θα δω και το αλλο στο λινκ. 4. Δεν μου εξηγησες, τι ειναι αυτο το 'kernel' που λετε συχνα; Βλεπω οτι φτιαχνουν ρομς και φτιαχνουν και εξτρα εκδοση 'kernel'.. Γιατι; 5. Αν γινεται, καποια στιγμη οταν μπορεσεις, γραψε μου απλα τα βηματα για Nand ρομ φλασαρισμα, γιατι ειμαι ασχετη. Ευχαριστω γενικα, Χρηστο. Οσο για το υστερογραφο, τι εννοεις "οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια"..; Μπηκα (στο Bytheway), ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ (αντιθετως αρχισαν να μου 'την λενε' κατι τυποι διχως λογο, πχ. "γιατι δεν πατησες το 'Like' αφου απαντησες στο αρθρο μου" και τετοιες μπουρδες!), με μπαναραν προσορινα ΑΝΕΥ λογου και αιτιας (και η Γιωτα τους 'την ειπε', τους 'εβαλε χερι' οπως μου ειπε) - ουτε καν λογο δεν μου εγραψαν γιατι με μπαναραν, μετα μπαινει ενας εδω περα και με ειρωνευεται (μου γραφε κατι σαχλες, ενω τολμησε και επιασε στο στομα του το παιδι μου για να με χλευασει!), του ειπα οτι ειναι αναιδης.. και με μπαναρουν δια παντως στο Bythewa!!! Kαι μου λες οτι "οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια"; Ναι, προφανως αυτο ισχυει στο σχολιο ΜΟΥ οτι θελουν ΨΥΧΙΑΤΡΟ! Μανιακοι ειναι.. Δεν μου προκαλει τελικα εντυπωση (γιατι παραξενευτηκα), που στο Bytheway φορουμ, απ τα καθημερινα ποστ που γραφονται, το.. 95% ειναι απο μελη της ομαδας διαχειρισης! Γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ (μελος) δεν υπαρχει εκει, μονοι τους εχουν παραμεινει! Σορρυ παιδια για το οφτοπικ, δεν προκαλεσα (εγω) παλι την συγκεκριμενη συζητηση. Χρηστο, αν θες, τα λεμε μεσω ΡΜ 'η email μου (σου το στελνω αν θες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 στο"συρταρι"του nova launcher εκτος απο τις δυο κατηγοριες "εφαρμογες"και "widgets"δινει την δυνατοτητα να δημιουργησουμε και να ονομασουμε και αλλες κατηγοριες εφαρμογων. δημιουργησα μια ,αλλα δεν μπορω να περασω εκει συντομευσεις εφαρμογων. ξερεις κανεις πως γινεται?και αν δεν γινεται ,τι νοημα εχει να δημιουργησεις αλλη μια κατηγορια αδεια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Η λειτουργία που αναφέρεις θέλει την paid έκδοση του nova; Γιατι στην free δε με αφήνει να δημιουργήσω άλλη κατηγορία.Πάντως για τους launchers υπάρχει συζήτηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4234128#post4234128 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Χρήστο καλησπέρα, Θέλω να βάλω την Dorimax αλλα ενω κανω εγκατάσταση, δεν μου κατεβαζει καμια εφαρμογή από το market (οταν ξεκινάει το download μου βγάζει error) Εχω τα εξης: 5/200/5 partition με ext4 1024 MB swap 256 τα οποια εχω φτιαξει με αυτό: Recovery_5.0.2.7_B6-TOUCH_CWR-FIXED Ξέρεις τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Φίλε έχω πολύ καιρό να βάλω ρομ του dorimanx και δε μπορώ να ξέρω τι παίζει.Δωσε μου λινκ ποια ακριβώς ρομ του dorimanx πας να βάλεις,να την δοκιμάσω να δω αν έχουμε το ίδιο bug.Απο partitions πάντως και εγώ 5/200/5 έχω αλλά με clk 1.5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Φίλε έχω πολύ καιρό να βάλω ρομ του dorimanx και δε μπορώ να ξέρω τι παίζει.Δωσε μου λινκ ποια ακριβώς ρομ του dorimanx πας να βάλεις,να την δοκιμάσω να δω αν έχουμε το ίδιο bug.Απο partitions πάντως και εγώ 5/200/5 έχω αλλά με clk 1.5 εχω αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 αν δουλεψει καλα στο μαρκετ πες μου σε παρακαλω πως την έβαλες για να το κανω ετσι ακριβως και εγω. Edited August 11, 2012 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.Εβαλα μάλιστα να κατεβαίνουν μαζί angry birds,skype,οpera mobile και όλα εγκαταστάθηκαν κανονικά.Κατά την εγκατάσταση στο aroma στην πρώτη καρτέλα δεν άλλαξα κάτι και στη δεύτερη επέλεξα adw launcher.Οταν ξεκινούσε, μου πέταξε στο wizard ένα fc αλλά μπήκε κανονικά στο μενού.Εκανα και 2 reboot,ξαναδοκίμασα και εγκατάσταση και άλλων εφαρμογών και όλα καλά.Και επίσης δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το sd-ext partition μου ειναι ext3.Και φυσικά στην high end rom πρέπει οπωσδήποτε να έχεις task killer αλλιώς αρχίζει και σέρνεται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 artemisrodos σε παρακαλώ να μην είσαι ερειστική και να αφήσεις κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς. Όταν έχεις πρόβλημα εσύ και οποιοσδήποτε άλλος θα πρέπει να πατά το κουμπί "Αναφορά" και να μην ασχολείται περαιτέρω. Επίσης, δεν μας ενδιαφέρει το τι μπορεί να έγινε σε άλλα forum εκτός του myphone επομένως παρακαλώ να μη γράφονται άσχετα στο παρόν thread, το οποίο αφορά το HTC HD2. Συνεχίζουμε εντός θέματος παρακαλώ:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.Εβαλα μάλιστα να κατεβαίνουν μαζί angry birds,skype,οpera mobile και όλα εγκαταστάθηκαν κανονικά.Κατά την εγκατάσταση στο aroma στην πρώτη καρτέλα δεν άλλαξα κάτι και στη δεύτερη επέλεξα adw launcher.Οταν ξεκινούσε, μου πέταξε στο wizard ένα fc αλλά μπήκε κανονικά στο μενού.Εκανα και 2 reboot,ξαναδοκίμασα και εγκατάσταση και άλλων εφαρμογών και όλα καλά.Και επίσης δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το sd-ext partition μου ειναι ext3.Και φυσικά στην high end rom πρέπει οπωσδήποτε να έχεις task killer αλλιώς αρχίζει και σέρνεται to ext3 με ποιο recovery το έκανες? και αν το εχεις με clk ποιο clk ειναι? Απο task killer ποιον να βαλω? Edited August 11, 2012 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Eχω το touch recovery beta 8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419733 clk v1.5 απο kokotas http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21821506&postcount=883 απο task killer βάλε αυτά που προτείνει ο dorimanx δηλαδή System Tuner Pro + Advanced Task Killer εγώ δεν την κράτησα τη ρομ,ξαναέβαλα την tytung Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Eχω το touch recovery beta 8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419733 clk v1.5 απο kokotas http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21821506&postcount=883 απο task killer βάλε αυτά που προτείνει ο dorimanx δηλαδή System Tuner Pro + Advanced Task Killer εγώ δεν την κράτησα τη ρομ,ξαναέβαλα την tytung "άρχοντα" ξεκίνησα instalation και θα αναφέρω... Edit: ολα οκ πρως το παρον, αμα βάλω και τον task killer που θα μου πεις θα εμαι set! Edited August 11, 2012 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.Εβαλα μάλιστα να κατεβαίνουν μαζί angry birds,skype,οpera mobile και όλα εγκαταστάθηκαν κανονικά.Κατά την εγκατάσταση στο aroma στην πρώτη καρτέλα δεν άλλαξα κάτι και στη δεύτερη επέλεξα adw launcher.Οταν ξεκινούσε, μου πέταξε στο wizard ένα fc αλλά μπήκε κανονικά στο μενού.Εκανα και 2 reboot,ξαναδοκίμασα και εγκατάσταση και άλλων εφαρμογών και όλα καλά.Και επίσης δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το sd-ext partition μου ειναι ext3.Και φυσικά στην high end rom πρέπει οπωσδήποτε να έχεις task killer αλλιώς αρχίζει και σέρνεταικαι εγώ παλιότερα πού είχα δοκιμάσει και τις δύο εκδόσεις δεν είχα κάποιο θέμα.Έχω είχα και έχω 200/5 και ext4. Τώρα έχω την TBD Leo v6 και έχω μόνο καλά λόγια να πω.ξέρω ότι δεν είσαι λάτρης τον 3.5 αλλά είναι η μόνη ρομ που με υπερκαλύπτει και ότι και να βάλω μετά γυρνάω σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Φίλε το καλό με το leo ειναι ότι σχεδόν 3 χρόνια μετά συνεχίζει να έχει πολύ καλό development.Οπότε έχουμε πάρα πολλές ρομ να επιλέξουμε και αυτό μόνο θετικό μπορεί να ειναι Edit: ολα οκ πρως το παρον, αμα βάλω και τον task killer που θα μου πεις θα εμαι set! φίλε δοκίμασε αυτά που λέει ο dorimanx για task killer. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Φίλε το καλό με το leo ειναι ότι σχεδόν 3 χρόνια μετά συνεχίζει να έχει πολύ καλό development.Οπότε έχουμε πάρα πολλές ρομ να επιλέξουμε και αυτό μόνο θετικό μπορεί να ειναι φίλε δr.σήμερα ήμουν με έναν φίλο μου πού έχει το desireHD και φλασαρε μια 3.5 και εγώ μόλις είχα βάλει την TBD και ας πούμε ότι στήσαμε τα εργαλεία. για τηλέφωνο 3 χρόνον τολμώ να πω ότι για κάποιον που δεν ξέρει δεν θα έβλεπε διάφορα στην ταχύτητα. και αυτό πού έλεγες ότι στο δικό μας παίζουν τα πάντα ισχύει ,σε πολλές ρομ που έχει δοκιμάσει δεν Παίζει με τίποτα το spiritfm. HD2 μέχρι να του τιναξουμε πέταλα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 ολα ok. Τρέχει μια χαρα, βεβαια ειμαι με clk, μετα από παρα πολυ καιρο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Με clk αν εξαιρέσεις ότι κάπου-κάπου κόβεται η data σύνδεση και θέλει reboot για να επανέλθει δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα.Και στις ics συνήθως επανέρχεται και χωρίς reboot.Ανοιγοκλείνω τη σύνδεση και ειναι οκ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Έχοντας περάσει τη NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.5 με το default kernel (tytung_HWA_r3.2) στη NAND είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμή, όμως θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1. Για την αλλαγή του kernel (για να εγκαταστήσω το r3.4 update) ποια διαδικασία θ' ακολουθήσω; Θα χρειαστεί να κάνω εκ νέου εγκατάσταση της rom; 2. Έκανα backup μέσω του AD Recovery, αλλά όταν χρειάστηκε να κάνω restore, η επαναφορά ναι μεν έγινε αλλά μετά η συσκευή κόλλαγε, δε δούλευε σωστά και χρειάστηκε να ξανά εγκαταστήσω τη rom. Ίσως κάτι να μην έκανα εγώ σωστά. Ποια διαδικασία θ΄ακολουθήσω έτσι ώστε να γίνει σωστά ένα backup και ένα restore μέσω του AD.Recovery; 3. Αν θελήσω να αλλάξω rom (προφανώς δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το backup που έκανα μέσω του AD Recovery). Υπάρχει τρόπος να κάνω restore τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τις ξανά περάσω από την αρχή; Το Titanium Backup απ' ότι είδα έχει τη δυνατότητα να κάνει τέτοιου είδους backup. Δηλαδή να κάνω backup apps+data & system (ή σκέτο apps+data) και όταν θα κάνω restore μπορώ να επιλέξω μόνο apps+data. Είναι σωστός αυτός ο τρόπος; 4. Αν κάνω backup με το Titanium Backup επιλέγοντας "apps+data & system" και κάνω ξανά εγκατάσταση της ίδιας rom και μετά κάνω restore του backup του Titanium θα επανέλθει η συσκευή πλήρως; Θα περάσει δηλαδή όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές και θα επανέλθει η συσκευή πλήρως στο σημείο που είχα κάνει το backup; 5. Η συγκεκριμένη rom δεν έχει προ-εγκαταστημένα τα softkeys. Δοκίμασα ένα zip που βγάλανε (softkeys-buttons_activator_update.zip), τα εγκατέστησα μέσω του AD Recovery -> install zip from SD card αλλά μετά η συσκευή κόλλαγε και δε δούλευε σωστά και χρειάστηκε να ξανά κάνω εγκατάσταση της rom. Πως θα μπορούσα να τα εγκαταστήσω; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος εγκατάστασής τους; Αν θα γίνει η εγκατάστασή τους, θα υπάρχει menu ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ή θα πρέπει να βάζω το zip που τα απενεργοποιεί; 6. Έχω βάλει το link2SD για να περνά τις εφαρμογές στην SD, όταν πηγαίνω στις Ρυθμίσεις-Εφαρμογές και επιλέγω μια εφαρμογή, σε κάποιες από αυτές βλέπω ενεργοποιημένη την επιλογή "Μετακίνηση στην κάρτα SD", θα πρέπει να κάνω κάτι; Και αν το επιλέξω θα ωφελήσει αυτό; 7. Αν θέλω να κάνω εγκατάσταση μιας άλλης rom, τα αρχεία των εφαρμογών που έχουν μεταφερθεί στην SD μέσω του link2SD, πως θα διαγραφούν; Θα πρέπει να κάνω κάτι πριν ή μετά την εγκατάσταση της rom για να καθαρίσω το partition αυτό. 8. Είναι σωστό πριν την εγκατάσταση μιας rom να κάνω Wipe (Task29); 9. Αν βγει update της rom που χρησιμοποιώ πως θα το περάσω; Θα χρειαστεί να γίνει από την αρχή η εγκατάσταση; Συγνώμη για τον όγκο των ερωτήσεων. Πιθανό κάποιες από αυτές να έχουν ήδη απαντηθεί σε κάποια προηγούμενα posts, αλλά ο όγκος είναι μεγάλος η αναζήτηση δε βοήθησε και πολύ. :O Edited August 12, 2012 by kastel71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Με clk αν εξαιρέσεις ότι κάπου-κάπου κόβεται η data σύνδεση και θέλει reboot για να επανέλθει δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα.Και στις ics συνήθως επανέρχεται και χωρίς reboot.Ανοιγοκλείνω τη σύνδεση και ειναι οκ. για δοκιμασε αυτο απο την σελιδα του Dorimax Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Eχω το touch recovery beta 8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419733 clk v1.5 απο kokotas http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21821506&postcount=883 απο task killer βάλε αυτά που προτείνει ο dorimanx δηλαδή System Tuner Pro + Advanced Task Killer εγώ δεν την κράτησα τη ρομ,ξαναέβαλα την tytung Ποιά ακριβώς είναι τα zip που πρέπει να κατεβάσω; Είμαι από tapatalk και μου είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω ποιό είναι το σωστό αρχείο για το cLK 1.5 και του beta rc8. Εγώ εχω το beta rc6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το λινκ με την τελευταία έκδοση clk του kokotas http://www.mediafire.com/?sz9794577aixc89 θα σου περάσει μαζι και το touch recovery rc beta8 μόνο το recovery απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419733 κατεβάζεις το CWM_Touch_HD2_Beta_8_RC1.rar για δοκιμασε αυτο απο την σελιδα του Dorimax Aυτό ειναι για την data σύνδεση; Γιατί λέει κάτι για wifi Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ποιά ακριβώς είναι τα zip που πρέπει να κατεβάσω; Είμαι από tapatalk και μου είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω ποιό είναι το σωστό αρχείο για το cLK 1.5 και του beta rc8. Εγώ εχω το beta rc6. αυτο ειναι http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=875102&d=1327669785 για το beta8 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Έχοντας περάσει τη NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.5 με το default kernel (tytung_HWA_r3.2) στη NAND είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμή, όμως θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1. Για την αλλαγή του kernel (για να εγκαταστήσω το r3.4 update) ποια διαδικασία θ' ακολουθήσω; Θα χρειαστεί να κάνω εκ νέου εγκατάσταση της rom; 2. Έκανα backup μέσω του AD Recovery, αλλά όταν χρειάστηκε να κάνω restore, η επαναφορά ναι μεν έγινε αλλά μετά η συσκευή κόλλαγε, δε δούλευε σωστά και χρειάστηκε να ξανά εγκαταστήσω τη rom. Ίσως κάτι να μην έκανα εγώ σωστά. Ποια διαδικασία θ΄ακολουθήσω έτσι ώστε να γίνει σωστά ένα backup και ένα restore μέσω του AD.Recovery; 3. Αν θελήσω να αλλάξω rom (προφανώς δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το backup που έκανα μέσω του AD Recovery). Υπάρχει τρόπος να κάνω restore τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τις ξανά περάσω από την αρχή; Το Titanium Backup απ' ότι είδα έχει τη δυνατότητα να κάνει τέτοιου είδους backup. Δηλαδή να κάνω backup apps+data & system (ή σκέτο apps+data) και όταν θα κάνω restore μπορώ να επιλέξω μόνο apps+data. Είναι σωστός αυτός ο τρόπος; 4. Αν κάνω backup με το Titanium Backup επιλέγοντας "apps+data & system" και κάνω ξανά εγκατάσταση της ίδιας rom και μετά κάνω restore του backup του Titanium θα επανέλθει η συσκευή πλήρως; Θα περάσει δηλαδή όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές και θα επανέλθει η συσκευή πλήρως στο σημείο που είχα κάνει το backup; 5. Η συγκεκριμένη rom δεν έχει προ-εγκαταστημένα τα softkeys. Δοκίμασα ένα zip που βγάλανε (softkeys-buttons_activator_update.zip), τα εγκατέστησα μέσω του AD Recovery -> install zip from SD card αλλά μετά η συσκευή κόλλαγε και δε δούλευε σωστά και χρειάστηκε να ξανά κάνω εγκατάσταση της rom. Πως θα μπορούσα να τα εγκαταστήσω; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος εγκατάστασής τους; Αν θα γίνει η εγκατάστασή τους, θα υπάρχει menu ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ή θα πρέπει να βάζω το zip που τα απενεργοποιεί; 6. Έχω βάλει το link2SD για να περνά τις εφαρμογές στην SD, όταν πηγαίνω στις Ρυθμίσεις-Εφαρμογές και επιλέγω μια εφαρμογή, σε κάποιες από αυτές βλέπω ενεργοποιημένη την επιλογή "Μετακίνηση στην κάρτα SD", θα πρέπει να κάνω κάτι; Και αν το επιλέξω θα ωφελήσει αυτό; 7. Αν θέλω να κάνω εγκατάσταση μιας άλλης rom, τα αρχεία των εφαρμογών που έχουν μεταφερθεί στην SD μέσω του link2SD, πως θα διαγραφούν; Θα πρέπει να κάνω κάτι πριν ή μετά την εγκατάσταση της rom για να καθαρίσω το partition αυτό. 8. Είναι σωστό πριν την εγκατάσταση μιας rom να κάνω Wipe (Task29); 9. Αν βγει update της rom που χρησιμοποιώ πως θα το περάσω; Θα χρειαστεί να γίνει από την αρχή η εγκατάσταση; Συγνώμη για τον όγκο των ερωτήσεων. Πιθανό κάποιες από αυτές να έχουν ήδη απαντηθεί σε κάποια προηγούμενα posts, αλλά ο όγκος είναι μεγάλος η αναζήτηση δε βοήθησε και πολύ. :O 1.Μπαίνεις στο recovery και φλασάρεις το αρχείο.Δε χρειάζεται να ξαναφλασάρεις την ρομ.Υπόψιν ότι για να είσαι σίγουρος ότι δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα με το φλασάρισμα αρχείων,εχω παρατηρήσει ότι χρειάζεται στο /system partition να έχεις ελεύθερο χώρο πάνω από 5-6mb. Οπότε κατεβάζεις από το play την εφαρμογή terminal emulator και αφού την ανοίξεις,πληκτρολογείς την εντολή df για να δεις το μέγεθος των partitions.Παρατηρώ τώρα τελευταία στις ρομς που βγαίνουν οι chefs να αναφέρουν ένα χ μέγεθος partition που όμως δεν επιτρέπει το φλασάρισμα νέων κερνελ ή αρχείων,γιατί αφήνει λιγότερο από 5-6mb ελεύθερο χώρο στο /system.Κάποιοι chef έχουν δίπλα μια υποσημείωση που αναφέρουν ότι χρειάζεται μεγαλύτερο partition για φλασάρισμα έξτρα αρχείων. 2.H διαδικασία ειναι ad recovery--->backup and restore--->backup. Οταν θες να κάνεις restore πας ad recovery--->backup and restore--->restore.Το έχω κάνει άπειρες φορές και πάντοτε όλα επανέρχονται κανονικά,χωρίς κολλήματα. 3.Για τις εφαρμογές χρήστη θα κάνεις backup user apps + data.Κατα την επαναφορά αυτό θα επαναφέρει τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει σε αυτές.Αν πάρεις full backup user apps + system τότε στην νέα ρομ,μπορείς να επαναφέρεις και τα εικονίδια στον launcher (τα widgets μάλλον θα τα χρειαστεί να τα περάσεις από την αρχή αλλά τα εικονίδια-συντομεύσεις των εφαρμογών θα στα επαναφέρει κανονικά) από την επιλογή "application widgets" ή widgets εφαρμογής του titanium.Υπάρχει μια περίπτωση να μπορείς να επαναφέρεις και κωδικούς wifi και ρυθμίσεις αλλά δεν κάτι τέτοιο δεν ειναι εγγυημένο ότι θα δουλέψει σωστά από ρομ σε ρομ.Γενικά ότι βλέπεις με πράσινο χρώμα στο backup του titanium απο το backup των δεδομένων συστήματος,θεωρητικά μπορείς να το επαναφέρεις και αυτό αλλά πρακτικά δεν ειναι 100% σίγουρο ότι δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα αν π.χ. επαναφέρεις ρυθμίσεις από την aokp στην tytung ή στην paranoid.Επισης καλό ειναι να μην επαναφέρεις δεδομένα εφαρμογών από διαφορετική έκδοση android,δηλαδή π.χ. από ginger σε ics ή το αντίστροφο. 5.Aυτός ειναι ο ένας τρόπος ενεργοποίησης.Το έχω δοκιμάσει και ποτέ δε μου κόλλησε.Δυστυχώς η συγκεκριμένη ρομ δεν έχει "on the fly" τρόπο απενεργοποίησης των softkeys.Οπότε για να τα απενεργοποιήσεις πρέπει να φλασάρεις το de-activator Δεύτερος τρόπος ενεργοποίησης ειναι να ανοίξεις το αρχείο build.prop που βρίσκεται στο /system και να προσθέσεις την γραμμή qemu.hw.mainkeys=0 και reboot .H να φτιάξεις ένα νέο αρχείο στο /data/local με όνομα local.prop και να βάλεις εκει την γραμμή αλλά στην ουσία αυτό ειναι που κάνει το activator zip και το de-activator zip σβήνει το αρχείο από το /data/local 6.Oι εφαρμογές που έχουν το εικονίδιο για μετακίνηση στην sd ειναι αυτές που έχουν κατασκευαστεί απο τον developer ώστε να επιτρέπεται ένα μέρος τους,να μεταφερθεί στην sd χωρίς root και τα διάφορα script και προγράμματα.Εφόσον βάλεις το link2sd και έχεις φτιάξει και το sd-ext partition στην κάρτα,δεν έχει νόημα να μην κάνεις "σύνδεση" της εφαρμογής στο ext partition και να την έχεις μετακινήσει στην sd.Οδηγό χρήσης του link2sd έχω γράψει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4225099#post4225099 7.Μπαινεις στο recovery και επιλέγεις wipe all userdata.Αυτό θα φροντίσει να σβήσει ότι υπάρχει στα partition data,sd-ext,cache οπότε δε χρειάζεται εσύ να σβήσεις κάτι χειροκίνητα. 8.Προσωπικά θεωρώ ότι δε χρειάζεται.Το wipe all userdata και μετά εγκατάσταση της νέας ρομ ειναι αρκετό για μένα.Αν τώρα κάποιος "νιώθει" καλά να κάνει κάθε φορά task29,οκ. 9.Αν ο chef αναφέρει "clean install" τότε κάνεις wipe all userdata και προχωράς στην εγκατάσταση της ρομ. Αν δεν αναφέρει ότι πρέπει να γίνει καθαρή εγκατάσταση,μπορείς απλά να μπεις στο recovery και να φλασάρεις το νέο αρχείο zip της νέας ρομ.Αν δεις όμως ότι μετά την εγκατάσταση της νέας ρομ έχεις π.χ. force close ή κολλήματα που δεν είχες πριν τότε θα δοκιμάσεις καθαρή εγκατάσταση και αν τα κολλήματα συνεχίζονται ή θα επαναφέρεις την παλιά ρομ ή θα βάλεις άλλη ρομ . Edited August 12, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts