dimikord Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Άνοιξε το flash.cfg με το wordpad και άλλαξε την τιμη στο system. Για το λάθος που βγάζει ξε-τσεκαρισε τις usb συνδέσεις στο ActiveSync ή αν έχεις 7αρια τρέξε το daf.exe ως administrator. Επίσης δοκίμασε και σε μια άλλη θύρα στο. pcτελικα το προβλημα ηταν τα windows 7 64bit. δοκιμασα με ενα netbook με xp,και ολα εγιναν με την πρωτη προσπαθεια.:) εφτιαξα και το partition 170 mb με τον τροπο που μου ειπες. σ ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Πριν λίγο διαπίστωσα ότι η ics tytung v2.5 γράφει hw video encoding 640*480 μεν αλλά 25fps και 1,1mbits.Σε παλιότερες εκδόσεις που είχα δοκιμάσει,έγραφε 9-10fps που ήταν πράγματι χαμηλό.Και γενικά μου φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί κάπως η ποιότητα της κάμερας.Και βγήκε και ο kernel tytung r3.3 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29592784&postcount=546 που περιλαμβάνει τις αλλαγές που έκανε χθες ο securecrt συν το patch για τη σωστή λειτουργία της "χρήσης δεδομένων". Και από ότι φαίνεται δε πρόκειται να υπάρξει άλλο update του kernel για ics μιας και o securecrt ξεκίνησε να δουλεύει τον kernel για την jelly bean Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 κανω παρατεταμενο πατημα για να βαλω συντομευσεις εφαρμογων στην επιφανεια,και μου βγαζει επιλογες για ταπετσαριες! πως διορθωνεται αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δε διορθώνεται αυτό.Ειναι έτσι το "σύστημα" που λειτουργεί ο launcher της ics.Για να βάλεις κάτι στην επιφάνεια πας μέσα στο μενού του launcher και μετά στην καρτέλα "γραφικά στοιχεία".Φυσικά μπορείς να βάλεις άλλο launcher π.χ. apex,holo,nova που έχει αυτη τη δυνατότητα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 οκ τοτε,θα βαλω τον nova. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Αν και είναι λίγο εκτός συγκεκριμένου θέματος.....ξέρει κανείς πώς μπορώ να εμφανίζω % ποσοστό πάνω στο εικονίδιο της μπαταρίας σε μια ics 4.0.3 ενός galaxy s2 ενώ το έχω εγώ στην nexus sd gingerbread που έχω στο leo μου? Στις επιλογές δεν το βλέπω....(text και graphic είναι νομίζω...)... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Στο hd2 το έχεις γιατί είναι mod που έφτιαξε η cm team.Αν στο s2 βάλεις cm9 θα το έχεις και εκεί.Αν έχεις την επίσημη ics της samsung,ρώτα στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4222431#post4222431 αν υπάρχει κάτι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδια εχω περασμενη την typhoon,το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το κινητο αναβοσβηνει μονο του(οχι reboot)μονο η οθονη, κανω format και μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια επισης μου βγαζει και καποια σφαλματα οπως αδυνατη η εκκινηση του dsp manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αυτό το πρόβλημα με την οθόνη το έχω διαβάσει και για άλλες android συσκευές.Το πιο πιθανό ειναι το πρόβλημα να προέρχεται από κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει μιας και όπως λες μετά από format στρώνει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 σ εμενα βγαζει μερικες φορες ενα μηνυμα"δεν υπαρχει χωρος στην οθονη". οχι μονο στο LEO ,και στο dHD. μαλλον θα ειναι bug του ics. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδια εχω περασμενη την typhoon,το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το κινητο αναβοσβηνει μονο του(οχι reboot)μονο η οθονη, κανω format και μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια επισης μου βγαζει και καποια σφαλματα οπως αδυνατη η εκκινηση του dsp manager. Σ εμενα γινοταν με την εφαρμογή go weather EX, εβγαλα το auto update για δοκιμη και μεχρι τωρα (3 ωρες) δεν μου το εχει ξανακάνει. Εχω την [sense 3.5] Energy™ -.¸¸.·´¯ Sense 3.5 build Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 σ εμενα βγαζει μερικες φορες ενα μηνυμα"δεν υπαρχει χωρος στην οθονη". οχι μονο στο LEO ,και στο dHD. μαλλον θα ειναι bug του ics. Αυτό στο βγάζει όταν πας να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή από το play και συγκεκριμένα μετά το τέλος της εγκατάστασης.Στις ρυθμίσεις του play έχει μια επιλογή "αυτόματη προσθήκη widget" ώστε με το που εγκαθιστάς την εφαρμογή να την εμφανίζει άμεσα στην επιφάνεια εργασίας.Μέχρι λοιπόν να βρει κενή θέση σε κάποια οθόνη για να βάλει την συντόμευση της εφαρμογής,σου πετάει αυτό το μήνυμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 οκ,τοτε δεν υπαρχει προβλημα του λειτουργικου:) χρηστο για soft keys χρησιμοποιω το button savior που μου ειχες προτεινει απο παλια. μηπως υπαρχει καποια αλλη παρομοια εφαρμογη που να απεικονιζει τα soft keys παραλληλα στο κατω μερος της οθονης οπως ειναι στα κινητα χωρις κουμπακια? πιστευω οτι θα βολευε καλυτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ναι υπάρχει.Φλάσαρε από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26916535&postcount=6903 το activator zip αν και πλέον αντί για button savior,χρησιμοποιώ το lmt launcher Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ναι υπάρχει.Φλάσαρε από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26916535&postcount=6903 το activator zip αν και πλέον αντί για button savior,χρησιμοποιώ το lmt launcherτο φλασαρισα τωρα,και η συσκευη ηρθε εκει που ηθελα απο καιρο:) θα δοκιμασω και αυτο που χρησιμοποιεις ,γιατι καποιος λογος θα υπαρχει για να το κανεις:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 To μόνο πρόβλημα με τα softkeys στο κάτω μέρος είναι ότι σε κάποιες εφαρμογές π.χ. igo κρύβουν πληροφορίες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 To μόνο πρόβλημα με τα softkeys στο κάτω μέρος είναι ότι σε κάποιες εφαρμογές π.χ. igo κρύβουν πληροφορίεςθα εγκαταστησω τωρα το igo να δω αν μ ενοχλουν τα soft keys. παντως δυσκολο να τα αλλαξω γιατι μου αρεσει πολυ η συσκευη με αυτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αν σε ενδιαφέρει να έχεις πιο πολλά χρήσιμα softkeys υπάρχει και αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29120384&postcount=9416 εκτός από τα κλασσικά 3 που έχει η κανονική μπάρα,προσθέτει στα αριστερά ένα power πλήκτρο και ένα ακόμη στα δεξιά που το παραμετροποιείς όπως θες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ακουγεται πολυ καλο! το προβλημα που εχω τωρα,ειναι οτι μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει χωρος για την εγκατασταση της εφαρμογης. πηγα να βαλω το whatsapp απ play market και το igo απο την sd,και δεν με αφηνει! τι κανω τωρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μήπως δεν έχεις όντως χώρο; Πήγαινε ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος και δες τι χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη.Εχεις κάνει στην sd ext partition; Αν ναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις χώρο ειναι με την εφαρμογή link2sd Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μήπως δεν έχεις όντως χώρο; Πήγαινε ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος και δες τι χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη.Εχεις κάνει στην sd ext partition; Αν ναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις χώρο ειναι με την εφαρμογή link2sd δεν εχω κανει sd ext partition και μαλλον θα μου χρειαστει,γιατι βλεπω συνολικο χωρο 197mb ,εφαρμογες 148 mb,διαθεσιμο 21,48 mb. πες μου χρηστο πως κανουμε sd ext partition,για να χρησιμοποιησω την εφαρμογη που μου ειπες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μπαίνεις στο recovery στην επιλογή advanced--->partition sd card.1gb ειναι οκ.Θα χρειαστεί να γίνει format στην κάρτα.Για περισσότερα δες στον οδηγό της υπογραφής μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinma Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 καλησπέρα στην παρέα σας.Ενας φίλος που πήρε s3 μου πουλάει το hd2 του στα 130€.Το έχει ακόμη με windows mobile γιατί λέει ότι φοβάται να το πειράξει.Tώρα έχω ένα zte blade που έχω ξεκλειδώσει και τρέχω cm7.Αξίζει να το δώσω 60€ και να βάλω άλλα 70€ για να πάρω το hd2 στο οποίο θα τρέχω cm7 ή cm9; Ειναι εύκολο να του βγάλω τα windows και να του βάλω το android; Πως τα πάει από bugs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 προβλημα Πηγα να βάλω την [sense 3.5] Energy™ -.¸¸.·´¯ Sense 3.5 (για αλλη μια φορα) και ενω εχω partitin 5/22/5 οταν ξεκιναω εγκατασταση μου βγαζει τον aroma και στις επιλογες μου εχει Tmobile from nad μετα εχει SDEXT βαζω την πρωτη επιλογη μετα κανει boot αλλα μενει στην οθονγ που λεει Emergize, γιατι το κανει αυτο? EXT 1024 MB χωρις swap Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Δεν έχω δοκιμάσει την τελευταία του έκδοση με τον aroma installer.Μπορείς να εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς; Αν στο aroma γράφει πάνω t-mobile from nand και κάτω sd-ext επιλέγεις το δεύτερο για το ευρωπαϊκό hd2 καλησπέρα στην παρέα σας.Ενας φίλος που πήρε s3 μου πουλάει το hd2 του στα 130€.Το έχει ακόμη με windows mobile γιατί λέει ότι φοβάται να το πειράξει.Tώρα έχω ένα zte blade που έχω ξεκλειδώσει και τρέχω cm7.Αξίζει να το δώσω 60€ και να βάλω άλλα 70€ για να πάρω το hd2 στο οποίο θα τρέχω cm7 ή cm9; Ειναι εύκολο να του βγάλω τα windows και να του βάλω το android; Πως τα πάει από bugs; Εχω ασχοληθεί αρκετά με το blade ενός φίλου μου, που το ξεκλείδωσα αρχικά για να έχει 512mb ραμ και στη συνέχεια το έκανα gen2 για να του βάλω την cm7. Το hd2 εκτός από το προφανές που ειναι η μεγαλύτερη οθόνη,πάει πολύ καλύτερα από το blade.Αν δε φοβάσαι να ασχοληθείς,δες στον οδηγό της υπογραφής μου,τα βήματα που απαιτούνται για να πετάξεις τα wm και να βάλεις android.Aπο bugs από θέμα sw το μόνο που ίσως ειναι σοβαρό ειναι ότι έχει κάποια προβλήματα με το viber με τις κλήσεις και ισως με μερικά ακόμη voip προγράμματα.Skype παίζει κανονικά και γενικά έχοντας δοκιμάσει και το blade,δεν νομίζω να είναι σε κάτι άλλο καλύτερο από το hd2.Και από θέμα hw η αδυναμία του hd2 ειναι το πλήκτρο power που η συνεχής χρήση του,μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή της οθόνης.Οπότε καλό ειναι να αποφεύγεις όσο γίνεται,την χρήση αυτού του πλήκτρου. Edited August 2, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts