Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bγήκε νέα nrg και σε έκδοση lite με τον kernel 0.2.0.Πρώτη εντύπωση πριν πέσω σε bootloop μετά από ένα "πειραματάκι" :lol: άψογη και απόλυτα λειτουργική

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέρασα εκ νέου τα wm και το πρόβλημα της οθόνης δυστυχώς εξακολουθεί. Γνωρίζει κάποιος το κόστος αντικατάστασης;

φίλε εγώ μετά από ένα ατύχημα που έσπασε η οθόνη παρήγγειλα αυτή την οθόνη απ΄ το ebay:

http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-HD-2-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Complete-Replacement-/280742486011?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item415d8e5ffb#ht_1504wt_1139

Mόλις ήρθε πήγα στο service ενός καταστήματος vodafone, όπου έχω και σύνδεση, μου την αλλάξαν και το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ μεγάλη επιτυχία :).

Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα και καλή ανάσταση....του κινητού (είναι πολύ δύσκολη η ζωή χωρίς το HD2 ;) ).

φίλε εγώ μετά από ένα ατύχημα που έσπασε η οθόνη παρήγγειλα αυτή την οθόνη απ΄ το ebay:

http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-HD-2-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Complete-Replacement-/280742486011?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item415d8e5ffb#ht_1504wt_1139

Mόλις ήρθε πήγα στο service ενός καταστήματος vodafone, όπου έχω και σύνδεση, μου την αλλάξαν και το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ μεγάλη επιτυχία :).

Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα και καλή ανάσταση....του κινητού (είναι πολύ δύσκολη η ζωή χωρίς το HD2 ;) ).

Δεν μας είπες πόσο σου πήρε η voda η οποία με την ευκαιρία θα πρέπει να το δωσε έξω γιατί δεν νομίζω αυτή να βάζει χέρι ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Bγήκε νέα nrg και σε έκδοση lite με τον kernel 0.2.0.Πρώτη εντύπωση πριν πέσω σε bootloop μετά από ένα "πειραματάκι" :lol: άψογη και απόλυτα λειτουργική

Την πέρασες απλά απο πάνω;

Καθαρή εγκατάσταση έκανα μιας και πριν είχα βάλει cm7.Mετά πήγα να βάλω κάποια script από την gt turbo extreme hyperdroid και πήρα bootloop.Τώρα δοκιμάζω την ics evohd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 με dorimanx kernel. Στο πρώτο boot δε δούλευε το wifi,μετά στο δεύτερο δούλεψε.Μου φαίνεται και λίγο πιο γρήγορη από την tytung και έχει και ωραίο (αν και αυτό ειναι υποκειμενικό) σκιν

Καθαρή εγκατάσταση έκανα μιας και πριν είχα βάλει cm7.Mετά πήγα να βάλω κάποια script από την gt turbo extreme hyperdroid και πήρα bootloop.Τώρα δοκιμάζω την ics evohd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 με dorimanx kernel. Στο πρώτο boot δε δούλευε το wifi,μετά στο δεύτερο δούλεψε.Μου φαίνεται και λίγο πιο γρήγορη από την tytung και έχει και ωραίο (αν και αυτό ειναι υποκειμενικό) σκιν

Την πέρασα από πάνω χωρίς να κάνω wipe τίποτα, so far so good...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Aψογα.εγώ πάντως έχω κολλήσει με τις ics και ακόμη έτσι που τρέχουν αυτή την στιγμή,δε σκέφτομαι καν για αγορά νεότερης συσκευής με ics.Τώρα πια πάω για το 2013 για αγορά συσκευής με jelly bean αν και εφόσον το hd2 δε θα τρέχει το ίδιο καλά και την jelly bean.Και από wp7 μεριά ήδη έχουμε τις πρώτες tango roms και άμα έρθει και το apollo-->wp8 στο hd2 μας.. Edited by bbbb

Φίλε Θανάση (αν δεν κάνω λάθος) νομίζω ότι είναι ασύμφορο. Είχα αλλάξει κι εγώ, αλλά εντός εγγύησης.

Ρώτα εδώ...http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php

Αχ βρε Σωκράτη, μόνο το βουνό με το βουνό δεν σμίγει.....

Νάσαι καλά! Όσο για το HD θα δω τι θα κάνω.

Δεν μας είπες πόσο σου πήρε η voda η οποία με την ευκαιρία θα πρέπει να το δωσε έξω γιατί δεν νομίζω αυτή να βάζει χέρι ...

Έβαλε χέρι ο τεχνικός από το servive (πρέπει να συμβουλεύτηκε λίγο και οδηγίες από το youtube :lol:) και η μικρή σχετικά

χρέωση αφορούσε επισκευή κινητού, με την προϋπόθεση (μάλλον) πως έχεις μία κάποια οικειότητα με τα άτομα στο

κατάστημα λόγω του συμβολαίου που υπάρχει και της πρότερης προσωπικής επαφής.

Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο το service της vodafone μπορεί(/είναι υποχρεωμένο) να το κάνει. Δηλαδή όσον αφορά

στην επισκευή μίας συσκευής, γιατί περί αυτού πρόκειται.

Απ' την άλλη, αν πιάνουν λίγο τα χέρια κάποιου, με τις οδηγίες από το youtube, μια χαρά φαντάζομαι θα τα καταφέρει....

*Σημείωση: Εμένα δεν πιάνουν :lol:.*

Πάντως όπως και να χει εύχομαι να αλλάξει η οθόνη γρήγορα, γιατί χωρίς HD2, προκοπή δεν γίνεται :p :p....

Καλησπέρα λέω αλλάξω ρομ αλλά για ασφάλεια θα κάνω την sd αντιγραφή στο κομπιούτερ. το ερώτημα είναι, αν τα βρω σκούρα μπορώ να επαναφέρω την συσκευή στην προτέρα κατάσταση, με όλες τους ρυθμίσεις όπως τις είχα? έχω κάνει nandroid backup &titanium

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Ναι θα επαναφερεις το nandroid backup και θα είσαι οκ.στη χειρότερη ίσως χρειαστεί να ξαναφλασαρεις από πάνω τον κερνελ μετά την επαναφορά του nandroid backup σου

Καλησπερα παιδια,

εχω την NexusHD2-Gingerbread V3.2a NAND και επειδη γεμισε η μνημη ακολουθησα ΕΔΩ τις οδηγιες για να τις μεταφερω στο ext partition που ειχα φτιαξει. Εγινε η διαδικασία μια χαρα αλλα τωρα ανοιγει το κινητό και εχει χαθει ο Go Launcher, το Button Savior και καποιες αλλες εφαρμογες.

Πως θα τα επαναφέρω?

Μετά το ext partition έκανες καθαρή εγκατάσταση; Kανονικά αυτά τα script πρέπει να τα φλασάρεις αμέσως μετά το φλασάρισμα της ρομ και πριν το πρώτο μπουτάρισμα της rom

Ναι το ext partition το ειχα φτιαξει πριν περασω την ρομ αλλα επειδη ελεγε

Flash dtapps2sd-2.7.5.2-signed.zip for Apps2SD+. (2.59 MB)

Optional. Flash it only when you install too many apps and the internal memory (i.e. data partition) is out of space.

If you ever enabled Apps2SD+, you need to flash it every time when upgrading the ROM.

το εβαλα τωρα που γεμισε η εσωτερικη μνημη. αρα χαθηκαν αυτες οι εφαρμογες τωρα?

Οταν γραφω a2sd check παντως δεν τα βγαζει και ολα correct

Edit: Υπαρχει αλλος τροπος να πηγαινουν οι εφαρμογες στο ext partition?

Edited by Bictor

προσπαθώ κα κάνω φορματ της sd με card reader

remove your SDCARD and using card reader format the FAT32 partition with 32Block NOT the 4096 by default. (this will increase reading and writing performance)

αλλά δεν γνωρίζω πως

αστο το βρήκα

Edited by skstelios

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

Δοκίμασε το link2sd από το play store

Sent from my Evo HD2 using Tapatalk

Εκανα wipe userdata απο CWR και ξαναπερασα τις εφαρμογες απο την αρχη μετα μετεφερα οσες μεταφεροταν με το link2sd στην SD και ολα μια χαρα.

Κλεινω και ξανανοιγω το τηλεφωνο και εχει εξαφανισθει παλι ο Go Launcher το Play market button savior κ.α

Εχει γινει κατι με το σκριπτακι που εβαλα νωριτερα?

Πρεπει να κανω καινουργια καθαρη εγκατασταση της ρομ?

Το script έχει πάει στο /system οπότε δε θα σβηστεί με wipe all userdata.

Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση της ρομ.Aπό εκεί και πέρα με το link2sd μεταφέρονται στο ext partition όλες οι εφαρμογές χρήστη + τα lib αρχεία των εφαρμογών αυτών + η dalvik cache τους και έτσι κερδίζεις αρκετό χώρο.Στο link2sd στην αρχική του οθόνη πατώντας το πρώτο επάνω εικονίδιο σου λέει ποιες εφαρμογές ειναι συνδεδεμένες (δηλαδή στο ext partition) στην επιλογή "συνδεδεμένο" . Οσες εφαρμογες βλέπεις στην επιλογή "στην κάρτα sd" κάντες σύνδεση,ώστε να πάνε στο ext partition.Yποθέτω ότι οι εφαρμογές που σου εξαφανίζονται τις βάζεις στην επιλογή "στην κάρτα sd".

Αν είχες cm7 ρομ,υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά στην ρομ που έχεις τώρα,δε ξέρω αν θα δουλέψουν.Τις εφαρμογές σου μαζί με τα δεδομένα τους,μπορείς να τις έχεις backup με το titanium.Δε χρειάζεται κάθε φορά να τις εγκαθιστάς από το market

Edited by bbbb

εκανα format FAT32 Αλλά δεν βρήκα πως να κάνω format the FAT32 partition with 32Block

ξέρει κανεις πως γίνεται?

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

Κατέβασε το minitool partition home wizard http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html και μπορείς να κάνεις και με 32 block και όχι μόνο

Ναι

ok τώρα μου λέει ο dorimax 5)copy your stuff back as was to SD.

και η αντιγραφή από το pc στην sd θέλει 80 λεπτά

όμως το αντίθετο δεν έκανε ούτε 5

είναι λογικό?

ΥΓ- ακολουθώ τις οδηγίες από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948

ΥΓ2 δεν καταλαβαίνω γιατί ζητα να επαναφέρω τα αρχεία στην sd .Αφου αλλάζω ρομ ,τι να τα κάνω πίσω??

Edited by skstelios

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

προσπαθώ να βάλω αυτή εδώ τη ρομ αλλά εχω που περιμένω κανένα μισάωρο και η οθόνη είναι κολλημένη στο americanandroid :mad:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957652

το μόνο που έκανα είναι να κατεβάσω το αρχείο και να τρέξω τα 2 exe

πρέπει να κάνω φορματ κάρτες κλπ για να τρέξει???

εχω περασμένη την energy 15.40.50.070 και radio 2.12.50.02_2

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσπαθώ να βάλω αυτή εδώ τη ρομ αλλά εχω που περιμένω κανένα μισάωρο και η οθόνη είναι κολλημένη στο americanandroid :mad:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957652

το μόνο που έκανα είναι να κατεβάσω το αρχείο και να τρέξω τα 2 exe

πρέπει να κάνω φορματ κάρτες κλπ για να τρέξει???

εχω περασμένη την energy 15.40.50.070 και radio 2.12.50.02_2

Κατ αρχάς πρέπει το όνομα folder του κάθε build να είναι μοναδικό και αυτό ακριβώς το όνομα να γράψεις στο startup.txt (rel_path =...) για να μπορεί να το διακρίνει από άλλους φακέλους. Από αυτό που κατέβασες παίρνεις, δηλαδή, το folder android μόνο και το βάζεις στην κάρτα και το μετονομάζεις όπως θες βάζοντας το όνομα εκεί που είπα.

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr