bbbb Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ναι στις ics rom των desire/nexus one/hd2 δεν παίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) εχει βαλει κανεις την τελευταια ics (6.2)? edit: κατα δηλωση του δημιουργου της σημερα το βράδυ ή αυριο θα εχει και την 6.3. Edited February 2, 2012 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σκεφτομαι να δοκιμάσω την TBD Stock Sensation XL Gen3 EU αλλα για να ειμαι σίγουρος πως δεν θα κανω κατι λαθος θα ηθελα να ρωτησω... Αλλαζει o τροπος φόρτωσης νεας rom σε σχεση με αυτο που εκανα ως τωρα με τις cyan η miui και την χρήση του CLK ? Με CLK ειναι απίθανα ευκολο αφου φορτώνω στη καρτα το zip και μετα το κανω ad . Εδω όμως βλεπω πως εχω να κανω με ενα αρχειο των 452 mb σε σύγκριση με τα zip των 83mb... Μάλλον κατι αλλαζει αλλα τι; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Είναι μεγαλύτερη η ρομ σε μέγεθος.θα χρειαστεί να φτιάξεις μεγαλύτερο system partition στην nand, ext partition στην κάρτα μνήμης και να βάλεις αν δεν έχεις ήδη clk v1.5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 καλησπερα. εβαλα πρωτη φορα android rom αυτη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 ειμαι ξετρελαμενος απλα εχω ενα θεματακη οταν κλινω το wifi κολαει το τηλ. καμια βοηθεια αν καπιος ξερει? ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. οσον αφορα τα android ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. υπεροχα καταπλικτικα....!!!!!:) Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Απο οτι βλεπω εχω MAGLDR 1,13 ClockworkMod v3.0.2.5 ( αυτο δεν ενονουμε οταν λεμε clk ?) πρεπει να παω πιο πισω; Edited February 2, 2012 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Oχι.Δεν έχει σχέση ο clk με το clockworkmod recovery.O clk ειναι bootloader πάνω στον οποίο "κάθεται" το clockwork και εν συνεχεία και η ρομ..Το θέμα πάντως ειναι ότι το ext partition στην sd και την αλλαγή των partition στην nand,πρέπει να τα κάνεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 καλησπερα. εβαλα πρωτη φορα android rom αυτη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 ειμαι ξετρελαμενος απλα εχω ενα θεματακη οταν κλινω το wifi κολαει το τηλ. καμια βοηθεια αν καπιος ξερει? ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. οσον αφορα τα android ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. υπεροχα καταπλικτικα....!!!!!:) Με μια επανεκκίνηση συνήθως στρώνει! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Με μια επανεκκίνηση συνήθως στρώνει! οχι δεν εστρωνε. το τηλ γονατιζε. εβαλα ενα τασκ μαναger και νομιζω οτι τωρα δουλευει τελια γιατι κλεινω ολα τα προγραμματα που τρεχουν και το τηλ δεν κολαει λογω υπερκοποσης....:lol: Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 εγώ πάντως το wi fi το έχω μόνιμα ανοιχτό,ετσι και αλλιώς σχεδόν κάθε βράδυ το φορτίζω Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εγώ στην nrg το ανοιγοκλείνω αλλά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.Τώρα δοκιμάζω την icecream tosti http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441462 μου φαίνεται πιο γρήγορη από του tytung και έχει αρκετή παραμετροποίηση στο μενού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 μαλον δεν εφτεγε το wifi παιδια. το τηλ κολαγε απο της πολλες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. με τον task manager της κλινω ολες και δεν αντιμετοπιζω προβλημα μνήμης και κολληματα...μεχρι τωρα!!!!:lol: Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Άλλο παράξενο!!!! Με την Energy diet και bootloader clk 1.5 άλλαξα την κάρτα SD για να δοκιμάσω κάτι και δεν μπουτάρει!!! Κρατάει κάτι στην SD όταν γίνεται εγκατάσταση της Rom; Ξαναέβαλα την άλλη κάρτα και μπούταρε κανονικά!!!:wacko: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 μου φαίνεται πιο γρήγορη από του tytung και έχει αρκετή παραμετροποίηση στο μενούMAX CPU 768 MHz :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) H cpu πάει μέχρι τα 1190.To ρυθμίζεις μέσα από την ρομ Άλλο παράξενο!!!! Με την Energy diet και bootloader clk 1.5 άλλαξα την κάρτα SD για να δοκιμάσω κάτι και δεν μπουτάρει!!! Κρατάει κάτι στην SD όταν γίνεται εγκατάσταση της Rom; Ξαναέβαλα την άλλη κάρτα και μπούταρε κανονικά!!!:wacko: Στην άλλη κάρτα έκανες το sd ext partition και επαναφορά των δεδομένων από την παλιά κάρτα στη νέα; Πολλά μέρη του συστήματος πάνε εκεί και δε πρόκειται να μπουτάρει από άλλη κάρτα,έτσι απλά... Edited February 3, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ναι ,αλλα αυτος μαμα το εχει 768 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Όχι, στην άλλη κάρτα δεν έχω ext partition. Είναι η μαμά 2gb. Όμως έχω την εντύπωση (είμαι σχεδόν σίγουρος:p) ότι με άλλες Roms και με το magldr μπούταρε και με αυτή τη κάρτα!!!:wacko: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Όχι, στην άλλη κάρτα δεν έχω ext partition. Είναι η μαμά 2gb. Όμως έχω την εντύπωση (είμαι σχεδόν σίγουρος:p) ότι με άλλες Roms και με το magldr μπούταρε και με αυτή τη κάρτα!!!:wacko: Mε ρομ που το system partition χωράει όλο στην nand π.χ. cm7/aosp/miui ή τις ics,θα μπουτάρει κανονικά. ναι ,αλλα αυτος μαμα το εχει 768 ? Eγώ το βρήκα στα 998 όταν ξεκίνησε η ρομ. Edited February 3, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Καλησπέρα παίδες.. Έχω την Energy εδώ και καμιά βδομάδα περίπου και σήμερα το μεσημερι το κινητό κόλλησε. Δλδ πάταγα κουμπί να ανοίξει η οθόνη για να το ξεκλειδώσω, φώτιζαν τα κουμπιά αλλά η οθόνη παρέμεινε μαύρη! βγάζω μπαταρία και από τότε όταν το ανοίγω δεν ξεκινάει, δλδ μένει εκεί που φεύγει από το MAGLRD και ξεκινάει να φορτώνει η ROM κολλάει.. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω να το ξεκολλήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Έχεις κρατήσει nandroid backup; το επαναφέρεις και λογικά θα είσαι οκ.επομενη λύση επανεγκατασταση της ρομ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 όχι, δεν έχω κρατήσει.. αλλά μπορεί και μπαίνει στο MAGLRD.. τώρα δεν θα με αφήσει να κάνω? και στην επανεγκατάσταση της ROM θα πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Αρχικά δες και την κάρτα στο pc σου για να δεις αν έγινε κανένα corrupt. Φυσικά και θα μπορέσεις να κάνεις και τώρα backup.Μπαινεις στον magldr--->ad recovery--->backup and restore--->backup. Aφού πάρεις backup μέσω του recovery,μετά για να εγκαταστήσεις πάλι την ρομ θα κάνεις wipe all userdata και ξανα φλασάρισμα της rom.Αφού ξεκινήσει με την καθαρή εγκατάσταση,μπορείς να δοκιμάσεις να επαναφέρεις τμηματικά το backup.Από την επιλογή advanced του backup and restore,μπορείς να δοκιμάσεις να επαναφέρεις το data partition και το sd-ext partition του backup σου.Αν δουλέψει θα το έχεις και πάλι όπως πριν το κινητό σου.Αν όχι,τότε πρέπει πάλι να κάνεις wipe all userdata και ξανα φλασάρισμα της rom.Και από την αρχή εγκατάσταση των εφαρμογών σου. Υπάρχει και η εφαρμογή appextractor με την οποία μπορείς να δεις το backup που έκανες με το recovery και να εγκαταστήσεις πάλι τις εφαρμογές σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Δυστυχώς δεν έχω card reader μαζί μου για να την βάλω στο pc να δω αν είναι εντάξει.. Βασικά τώρα μόλις έκανα το backup. Οποτε μετά πάω και κάνω wipe userdata και μετά τρέχω πάλι την ROM σωστά? Με το ext partition και γενικά με τα recovery δεν ασχολούμαι, μιας και θα ξαναβάλω την ιδια ROM.. αφού κάνει το πρώτο boot η ROM μετά κλείνω πάλι το κινητό και πάω ad recovery-->backup and restore--> advanced για να επαναφέρω το backup.. Αν όχι τότε ξαναφλασάρω την ROM και στείνω το κινητό από την αρχη? όπως και να έχει δεν ασχολούμαι με τα ext partition και τα recovery. Μία παράλειψη που έκανα είναι πως το κινητό μου έβγαλε ένα μνμ όταν ακόμα έτρεχε σχετικά με το RCmix και να θέλω να κάνω update σε κάτι γραμματοσειρές (???) και πατησα ναι.. μετά φαίνεται πως έπαθε το ταράκουλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Tην κάρτα μπορείς να την δεις στο pc και μέσω του clockwork.Πας στην επιλογή mounts and storage--->mount usb storage και συνδέεις το καλώδιο.Αν και αυτό που γράφεις σχετικά με το rcmix,μάλλον από εκεί έγινε το μπάχαλο.Πάντως η rcmix team έχει κάνει απίστευτη δουλειά πάνω στο sense Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εγω λεω να περασω την light γιατι εχω μεινει με 15ΜΒ εσωτερικη μνημη παρ ολο που εχω τις απαραιτητες εφαρμογες μονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts