cb600f Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) 2)when you ready to format your SDCARD, Download Recovery_150M_system_5M_cache[v3.1.0.1].zip from my ROM mirror! unzip to comp and install it, (how to you must know by now) ...έτσι λέει κάπου...χαμηλάαααααα!!!:lol: Ευχαριστώ πολύ , νομίζω πως μερικα threads είναι πολύ δυσανάγνωστα μέσα στην προσπάθεια των δημιουργών τους να καλυψουν όλες τις ανάγκες . Εγω πότε επιτέλους θα γράψω στο xda; :p Από το απόγευμα έχω την nrg 23-1-2012 diet και πραγματικά βλέπω τεράστια διάφορα σε σχέση με την κανονική έκδοση. Edited January 31, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φιλε cb600f αν μπορεις πες μου σε τι βλεπεις διαφορα στην diet rom απ' την κανονικη; εγω εχω την κανονικη nrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Φιλε cb600f αν μπορεις πες μου σε τι βλεπεις διαφορα στην diet rom απ' την κανονικη; εγω εχω την κανονικη nrg Κάποιες λειτουργίες γίνονται γρηγορότερα. Είμαι σίγουρος πως κάθε φορά που έβγαινα από το μενού διαχείρισης εφαρμογών, περνούσαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να μπορέσω να χειριστώ σωστά την οθόνη. Το πέρασμα από την μια καρτέλα στην άλλη γίνεται σχεδόν άμεσα. Το ίδιο συνέβαινε μετά από οποιαδήποτε εργασία με το titanium. Επίσης μετά από την έξοδο απ το μενού αλλαγής widget ή wallpaper. Μιλάμε για μια καθυστέρηση του ενός ή δύο δευτερολέπτων που πλέον δεν υπάρχει. Ακόμη ένα σημείο που υπάρχει ακόμη αλλά έχει βελτιωθεί λίγο είναι η ενημέρωση ή εγκατάσταση νέων εφαρμογών απ το μάρκετ. Επιπλέον έβγαλα περιττά widgets όπως το Facebook και κράτησα περίπου 45 με 50 εφαρμογές. Δεν μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά τονίζω, στο δικό μου κινητό και με τα δικά μου δεδομένα η diet version είναι αισθητά γρηγορότερη. Το κακό θα είναι αν σταματήσει o δημιουργός της TBD την εξέλιξη της ρομ του. Καλό θα είναι να υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν ακόμη την όρεξη να ασχοληθούν με το Leo. Edited February 1, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φιλε cb600f και εγω λεω να την δοκιμασω γιατι και σε εμενα κολλαει η κανονικη rom στα σημεια που λες και εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φιλε cb600f και εγω λεω να την δοκιμασω γιατι και σε εμενα κολλαει η κανονικη rom στα σημεια που λες και εσυδοκιμασε αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 και δεν θα βαλεις ξανα energy;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φιλε cb600f και εγω λεω να την δοκιμασω γιατι και σε εμενα κολλαει η κανονικη rom στα σημεια που λες και εσυ Γράψε και την δική σου άποψη αν θες, όποτε μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Προσωπικα δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος λογος να βαλει καποιος την full nrg εναντι της diet version. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Προσωπικα δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος λογος να βαλει καποιος την full nrg εναντι της diet version. Εγώ ακόμη αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να προτιμήσει την έκδοση Tmobile από την EU. Πέρασα και τον 0.1.8 kernel και προσπαθώ να βρω αν υπάρχουν διαφορές για καθημερινή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 ... Εγω πότε επιτέλους θα γράψω στο xda; :p ... Και γιατί δεν το κάνεις. Τι σε εμποδίζει; Έβαλα πάλι να δοκιμάσω την ΤΒD χθες, αλλά φαίνεται ότι δεν με θέλει. Σήμερα ξαφνικά μη μπορώντας να συνδεθώ στο market έκανα επανεκκίνηση και βλέπω να έχει εξαφανισθεί κι ο λογαριασμός και οι επαφές και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε σε WiFi ούτε μέσω PC!!!:confused: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Και γιατί δεν το κάνεις. Τι σε εμποδίζει; Έβαλα πάλι να δοκιμάσω την ΤΒD χθες, αλλά φαίνεται ότι δεν με θέλει. Σήμερα ξαφνικά μη μπορώντας να συνδεθώ στο market έκανα επανεκκίνηση και βλέπω να έχει εξαφανισθεί κι ο λογαριασμός και οι επαφές και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε σε WiFi ούτε μέσω PC!!!:confused: Δεν μπορώ να γράψω σε thread με rom development αν δεν συμπληρώσω κάποιον αριθμό μηνυμάτων, τα οποία δεν ξέρω που πρέπει να είναι. Μάλλον πρέπει να μπαίνω σε άσχετα θέματα και να γράφω "ναι, μπράβο ευχαριστώ" κ.α. Τέλος πάντων μικρό το κακό. Πρώτη φορά ακούω για τέτοιο πρόβλημα. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Με την nrg έβγαλα όλα τα widgets και κράτησα μόνο του ρολογιού. Είναι όντως λίγο βαριά και δυσκολεύουν την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Σε έμενα δουλεύουν όλα τέλια και από ταχύτητα και ήχο δεν το συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Σε έμενα δουλεύουν όλα τέλια και από ταχύτητα και ήχο δεν το συζητάμε. Για τον ήχο δεν μπορώ να πω τίποτα, είναι τόσο δυνατός που ήθελα να τον χαμηλώσω lol Πως είναι δυνατόν όταν περνάω από την nrg στην TBD να βλέπω στην οθόνη της δεύτερης σαν wallpaper αυτό της πρώτης και το αντίστροφο; Εννοείται πως διαγράφω τα πάντα πριν την εγκατάσταση μέσα από το recovery αλλά δεν κάνω task 29. Και ένα δεύτερο που παρατηρώ και με τις δύο. Κάθε φορά που ανοίγει το τηλέφωνο, μου ζητάει την πρόσβαση root για εφαρμογές που δεν το κάνει συνήθως όπως o es, titanium, quick boot, την πρώτη φορά μόνο, που προσπαθώ να τις ανοίξω. Δεν μιλάω για το button savior που το κάνει συνέχεια μετά από boot. Θυμάμαι πως μερικές εφαρμογές ζητούν μια φορά πρόσβαση root και δεν το ξανακάνεις μέχρι χρειαστεί κάποια ενημέρωση. Edited February 1, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Για το superuser η nrg έχει την παλιά εφαρμογή που κανονικά δε θα έπρεπε να σε ρωτάει.Προσωπικά όσο την είχα (γιατί τώρα έχω wp7) δε με ρώτησε για τίποτε,δευτερη φορά.Για την tbd που έχει την καινούρια έκδοση πήγαινε μενού--->προτιμήσεις--->αυτόματη απάντηση--->επιτρέψτε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Για τον ήχο δεν μπορώ να πω τίποτα, είναι τόσο δυνατός που ήθελα να τον χαμηλώσω lol Πως είναι δυνατόν όταν περνάω από την nrg στην TBD να βλέπω στην οθόνη της δεύτερης σαν wallpaper αυτό της πρώτης και το αντίστροφο; Εννοείται πως διαγράφω τα πάντα πριν την εγκατάσταση μέσα από το recovery αλλά δεν κάνω task 29. task 29 δεν εχω κανει ποτε και εχω βαλει απειρες ρομ,αλλά αυτό που λες δεν μου έχει συμβεί . είχα βάλει την energy για να την δοκιμάσω και στο καπάκι έβαλα την ΤBD και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φιλε cb600f λειτουργώ εδώ και λιγη ώρα την lite έκδοση και η εχω να παω οτι όντως μου φαίνεται οτι είναι ποιο γρήγορη σε σχέση με την κανονική ενώ η κανονική μου κολλούσε σε διάφορα σημεία η lite δεν με κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φιλε cb600f λειτουργώ εδώ και λιγη ώρα την lite έκδοση και η εχω να παω οτι όντως μου φαίνεται οτι είναι ποιο γρήγορη σε σχέση με την κανονική ενώ η κανονική μου κολλούσε σε διάφορα σημεία η lite δεν με κολλάει. Ωραία, η εγκατάσταση εφαρμογών από το μάρκετ; Όλα γίνονται γρήγορα; kernel ποιον έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 εμενα με βολεψε πολυ η NRG. γιατι δεν ξεφευγει πολυ απο την στοκ και μπορω να αλλάξω το δεξι κουμπακι της rossie σε ρυθμίσεις . επίσης έχει % στην μπαταρία . Η TBD η στοκ είναι πολύ γρηγορή αλλά δεν έχει % ούτε μπορείς να αλλάξεις το κουμπάκι . η mwakious running έχει wallpaper review που δεν έχει ουτε η nrg ουτε η tbd... αλλά σε αυτή κολλάει το σύμπαν. Συμπέρασμα ... υπάρχει τελικά μιά ολοκληρωμένη sense ρομ που να λειτουργούν όλα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ειμαστε κοντά αλλά δεν αγγίζουμε ακόμη με καμμία sense rom την τελειότητα.:worry: Αν καθίσουμε και το "ξε-ψειρίσουμε" το πράγμα, θα δούμε ότι καμμία ρομ δεν ειναι τέλεια.Παρόλα αυτά για καθημερινή χρήση ειναι άριστες οι περισσότερες ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ειμαστε κοντά αλλά δεν αγγίζουμε ακόμη με καμμία sense rom την τελειότητα.:worry: Αν καθίσουμε και το "ξε-ψειρίσουμε" το πράγμα, θα δούμε ότι καμμία ρομ δεν ειναι τέλεια.Παρόλα αυτά για καθημερινή χρήση ειναι άριστες οι περισσότερες ρομ Οι non-sense? Καλύτερες? Σταθερότερες και πιο γρήγορες? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 νεα ρομ ics 6.2! \Features : - Camera Panorama mode works (but colours is off) rapmv78 - Fixed DSP manager issues - TTS Fixed - Gallery should work better - Autobrightness should work better - Gapps updated (4.0.3 calendar) - Changes in airplanemode functionality - Market fully working - Missing google maps permissions added - Ad hoc wifi support Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φιλε cb600f ναι και το market μου φαινεται ποιο γρηγορο στης εφαρμογες. Σαν kernel εβαλα τοv marc1706 desire 0.1.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Οι non-sense? Καλύτερες? Σταθερότερες και πιο γρήγορες? Σταθερότερες και πιο γρήγορες για καθημερινή χρήση.Αλλά σε πράγματα που χρειάζονται έντονο hw acceleration π.χ. παιχνίδια ή flash στον browser έχω την εντύπωση ότι οι sense σαν την nrg και την tbd,συμπεριφέρονται καλύτερα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Υπάρχει κάποια nand ics (nand) που να είναι πιο πλήρης;;; Ή υπάρχουν 2-3 που απλά η καθεμιά έχει 1-2 "θεματάκια";; Για καθημερινή χρήση μιλάω πάντα..:rolleyes: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Προσδιόρισε τον όρο "καθημερινή χρήση".π.χ.σε όλες δε δουλεύει σωστά η εγγραφή video και υπολειτουργεί ή δε δουλεύει πάντα το barcode scanner.Επίσης δε δουλεύει το flash στον browser.Τηλέφωνο,sms,wifi,data δουλεύουν κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Προσδιόρισε τον όρο "καθημερινή χρήση".π.χ.σε όλες δε δουλεύει σωστά η εγγραφή video και υπολειτουργεί ή δε δουλεύει πάντα το barcode scanner.Επίσης δε δουλεύει το flash στον browser.Τηλέφωνο,sms,wifi,data δουλεύουν κανονικά. Εγγραφή βίντεο δε με πολυνοιάζει.. και barcode scanner ποτέ! :lol: Το flash στον broswer και τώρα δεν παίζει;;; :confused: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts