Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί μετά από επανεκκίνηση εμφανίστηκε στον magldr το παρακάτω μήνυμα 1EFATAL HIT 1. Προσπάθησα να ξαναπεράσω την rom (RCMix3D Runny v5.1) από την αρχή (task 29, magldr, recovery, rom) αλλά τίποτα. Προσπάθησα να περάσω την wm rom αλλά η εγκατάσταση κολλάει στο 8%. Χρησιμοποίησα και το ΜΤΥΥ βρήκα ένα bad blog αλλά το πρόγραμμα δεν μπόρεσε να το φτάξει (task 2a). Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω σωστά στο τηλέφωνο είναι task29 και εγκατάσταση νέου hspl. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δύσκολη περίπτωση αυτό το μήνυμα.Θα έλεγα να βάλεις clk bootloader 1.5 και να δοκιμάσεις να φορτώσεις την ρομ πάλι.

φυσικά και τα βλέπει :D storagecard 1 και storagecard 2

Δοκίμασες να ξεκινήσεις το android από την "δεύτερη" κάρτα; Λειτουργεί κανονικά;

Edited by bbbb

Δύσκολη περίπτωση αυτό το μήνυμα.Θα έλεγα να βάλεις clk bootloader 1.5 και να δοκιμάσεις να φορτώσεις την ρομ πάλι.

Δοκίμασες να ξεκινήσεις το android από την "δεύτερη" κάρτα; Λειτουργεί κανονικά;

αν δεν φτιαχτεί σωστά το # rel_path: Android δεν δουλεύει διότι δεν είναι πρωτεύον διαμέρισμα το storagecard 2 :cry:

http://www.bytheway.gr/images/curves/buttons/edit.gif

κάπως έτσι να το γράψω ? # rel_path:/storagecard 2/Android

Edited by michalis100
ROM Omega v30 Lite Radio 2.15.50.14 & NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9-SD V1.3

Στην αρχή δε χρειάζεται # γιατί η δίεση ακυρώνει την εντολή

Το κανονικό είναι έτσι

set cmdline "rel_path=Android"

δοκίμασε λοιπόν οπως το γράφω ή

set cmdline "rel_path=storagecard 2\Android" ή

set cmdline "rel_path=\storagecard 2\Android"

ή αν μπορείς ονόμασε τις "κάρτες" ώστε να μην έχει κενό στο όνομα π.χ. storagecard2

Σήμερα το πρωί μετά από επανεκκίνηση εμφανίστηκε στον magldr το παρακάτω μήνυμα 1EFATAL HIT 1. Προσπάθησα να ξαναπεράσω την rom (RCMix3D Runny v5.1) από την αρχή (task 29, magldr, recovery, rom) αλλά τίποτα. Προσπάθησα να περάσω την wm rom αλλά η εγκατάσταση κολλάει στο 8%. Χρησιμοποίησα και το ΜΤΥΥ βρήκα ένα bad blog αλλά το πρόγραμμα δεν μπόρεσε να το φτάξει (task 2a). Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω σωστά στο τηλέφωνο είναι task29 και εγκατάσταση νέου hspl. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.

Το μήνυμα αυτό (FATAL HIT 1) μου το έβγαλε και μένα πριν από λίγο καιρό και πήγε για αλλαγή πλακέτας :((ευτυχώς λίγο πριν λήξει η εγγύηση)!!!

Πηγα να βάλω το igo My Way και κόλλησε. Έκανα reboot και κόλαγε στο recovery με ένα μήνυμα με κόκκινα γράμματα: Fatal hit 1.

Προσπάθησα διάφορα. Task 29, Magldr, Recovery. Τα περνούσα κανονικά. Αλλά μόλις πήγαινα στο Ad Recovery ξανά τό ίδιο μήνυμα και δεν προχωρούσε.

Μετά πήγα και του πέρασα, μέσω SD Oficial Rom. Την πήρε κανονικά, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, αλλά δεν μπουταρε. Κολλούσε στην άσπρη οθόνη με το πράσινο logo htc.

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Το μήνυμα αυτό (FATAL HIT 1) μου το έβγαλε και μένα πριν από λίγο καιρό και πήγε για αλλαγή πλακέτας :((ευτυχώς λίγο πριν λήξει η εγγύηση)!!!

Πηγα να βάλω το igo My Way και κόλλησε. Έκανα reboot και κόλαγε στο recovery με ένα μήνυμα με κόκκινα γράμματα: Fatal hit 1.

Προσπάθησα διάφορα. Task 29, Magldr, Recovery. Τα περνούσα κανονικά. Αλλά μόλις πήγαινα στο Ad Recovery ξανά τό ίδιο μήνυμα και δεν προχωρούσε.

Μετά πήγα και του πέρασα, μέσω SD Oficial Rom. Την πήρε κανονικά, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, αλλά δεν μπουταρε. Κολλούσε στην άσπρη οθόνη με το πράσινο logo htc.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δικό μου έκλεισε δύο χρόνια. Ξέρει κάποιος πόσο στοιχίζει η αλλαγή πλακέτας και αν συμφέρει γενικά η αλλαγή της.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δικό μου έκλεισε δύο χρόνια. Ξέρει κάποιος πόσο στοιχίζει η αλλαγή πλακέτας και αν συμφέρει γενικά η αλλαγή της.

http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php

Αυτό είναι το service. Πάρε τηλ. και ρώτα.

Νομίζω όμως ότι δεν συμφέρει. Ίσως σου πούνε κανά 200άρι!!:(

Παίδες έχετε να μου πείτε καμιά sense rom που να έχετε δοκιμάσει με καλή αυτονομία στην μπαταρία; γιατί εγω που εχω την energy rom την κανονική οχι την lite μου φεύγει πολύ η μπαταρία σε σχεση με την typhoon rom που ειχα!

Μου έβγαλε και μένα στο t-mobile hd2 αυτό το μήνυμα μετά από reboot στα wp7.Kατάφερα να το επαναφέρω με τον clk 1.5 του kokotas.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21821506&postcount=883

ισως να στάθηκα τυχερός αλλά δε τολμω να βάλω κάποιο άλλο λειτουργικό και bootloader για να διαπιστώσω αν έφτιαξε για τα καλά

Παίδες έχετε να μου πείτε καμιά sense rom που να έχετε δοκιμάσει με καλή αυτονομία στην μπαταρία; γιατί εγω που εχω την energy rom την κανονική οχι την lite μου φεύγει πολύ η μπαταρία σε σχεση με την typhoon rom που ειχα!

την εχω πανω δεκα μερες και προβλημα με την μπαταρια δεν εχω.πριν ειχα και εγω την typhoon .swap κτλ τα εχεις φτιαξει?

να κανω και εγω μια ερωτηση παιδια .το πσ δεν μπορει να δει το κινητο σαν σκληρο.εκανα φορματ το πσ αυτες τις μερες και στην αρχη το εβλεπε.καποια στιγμη τραβηξα το καλωδιο ενω το ειχα συνδεδεμενο σαν σκληρο .απο τοτε δεν..μπηκα στο recovery εκανα anmount sd, παλι τιποτα .

περασα τους drivers απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5456461&postcount=2 ,παλι τιποτα .ξερει κανεις πως θα λυσω το προβλημα?

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Το μόνο πράγμα που μου λείπει από την energy είναι η αναγνώριση και εμφάνιση της επαφής από το bt (SE MW600).

Μου εμφανίζει τον αριθμό αλλά όχι και το όνομα. Τι είναι αυτό που έκανε την energy να το εμφανίζει αλλά όχι και την typhoon; Έψαξα λίγο στο google αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Για τον φίλο πάνω που λέει για την κατανάλωση της μπαταρίας στην nrg, δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Ίσα ίσα που η κατανάλωση ήταν παραπλήσια της typhoon. Είχα την "κανονική" έκδοση και σε μέτρια λειτουργία μέσα στην ημέρα γύριζα σπίτι μετά από 10-12 ώρες και είχα ακόμη 75%. Εντάξει μετά ότι και να γίνει το βάζεις στο ρεύμα. Το θέμα είναι να σου βγάλει την μέρα.

Φίλε Sisferas_sax και swap εχω φτιάξει κ.τ.λ. αλλά οταν δουλεύω το τηλέφωνο μου φαίνετε ότι καταναλώνει περισσότερο μπαταρία από την typhoon π.χ. 10' λεπτά στο ιντερνετ σήμερα μου έχασε 8% μπαταρία είναι λογικό;

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από σχεδόν 2 χρόνια με WM6.5, λέω να κάνω δοκιμή μια Android rom στο Leo μου..Προτιμώ αρχικά μια SD rom ώστε να μπορώ να λειτουργώ και τα WM6.5.

1) Υπάρχει κάποια rom που θα συνιστούσατε;

2) Επίσης, για ελληνικό πληκτρολόγιο ακολουθώ τον οδηγό στο πρώτο post, ή υπάρχει άλλη λύση; (π.χ. κατεβάζω κάποιο app

3) Τις επαφές πώς μπορώ να μεταφέρω σε Android? Μόνο μέσω gmail ??

Ευχαριστώ,

Γιώργος

Για το 1,2 διάβασε τον οδηγό εγκατάσταστασης http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021&page=7

για το 3 δες το spb migration tool http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=36310

Το μόνο πράγμα που μου λείπει από την energy είναι η αναγνώριση και εμφάνιση της επαφής από το bt (SE MW600).

Μου εμφανίζει τον αριθμό αλλά όχι και το όνομα. Τι είναι αυτό που έκανε την energy να το εμφανίζει αλλά όχι και την typhoon; Έψαξα λίγο στο google αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Πιθανότατα οι διαφορετικοί drivers του kernel για το bluetooth.Αν βάλεις sense kernel σε cm7 rom ή το αντίστροφο, είτε δε θα λειτουργεί το bluetooth σωστά,ειτε θα έχεις το bug των 60ma.Εμένα μου έτυχε bluetooth headset της motorola που στα wm δεν είχε ήχο και στο android λειτουργεί κανονικά.

Μου έβγαλε και μένα στο t-mobile hd2 αυτό το μήνυμα μετά από reboot στα wp7.Kατάφερα να το επαναφέρω με τον clk 1.5 του kokotas.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21821506&postcount=883

ισως να στάθηκα τυχερός αλλά δε τολμω να βάλω κάποιο άλλο λειτουργικό και bootloader για να διαπιστώσω αν έφτιαξε για τα καλά

Μπορεί να ήσουν τυχερός.Ας το δοκιμάσει και ο φίλος που έχει το πρόβλημα μπας και σωθεί.Το ανησυχητικό σε αυτή την υπόθεση ειναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα,έχει συμβεί-ξεκινήσει μόνο σε όσους έχουν magldr και ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για eu ή t-mobile hd2 ή αν τρέχεις wp7 ή nand android.Σε καμμία περίπτωση δε λέω ότι ο cotulla θέλει να καταστρέψει τα hd2 μας αλλά όλοι μας ας έχουμε υπόψιν μας ότι από τη στιγμή που τρέχουμε κάποιο λειτουργικό που δεν είχε κατασκευαστεί για το hd2,ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας μείνει στο χέρι :worry:

Edited by bbbb

Πιθανότατα οι διαφορετικοί drivers του kernel για το bluetooth.Αν βάλεις sense kernel σε cm7 rom ή το αντίστροφο, είτε δε θα λειτουργεί το bluetooth σωστά,ειτε θα έχεις το bug των 60ma.Εμένα μου έτυχε bluetooth headset της motorola που στα wm δεν είχε ήχο και στο android λειτουργεί κανονικά.

Να δοκιμάσω έναν του marc1706; Ο ίδιος λέει να μην χρησιμοποιηθεί σε cm.

Κάποιον άλλο;

Aκριβώς.Του marc oι kernel ειναι μόνο για sense roms και στην ουσία πιστεύω ότι ειναι αυτοί που μας έχουν δώσει την τόσο καλή απόδοση στις sense roms.Δοκίμασε του dorimanx http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1322639 ή του warrenb213 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1272523

του dorimanx κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει αν έχεις clk ή magldr.Toυ warrenb213 σε clk πρέπει να τον εγκαταστήσεις χειροκίνητα με το script του tytung http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258110 διάβασε εκεί που λέει installation for other roms ή να τον βάλεις μέσα στο zip-script του dorimanx αλλά μετά πρέπει να ξέρεις πως να το διαχειριστείς.Ισως υπάρχει και ευκολότερη λύση και απλά δεν την γνωρίζω

Εβγαλε και o marc1706 καινούριο kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385486 οι εντυπώσεις των περισσότερων ειναι θετικές και προσωπικά συμφωνώ μαζί τους.Τον εγκατέστησα στον clk 1.5 με το script του tytung http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258110 το initrd.gz το πήρα από το zip της nrg. Edited by bbbb

TBD V 3.4 έτσι απλά όλα τα λεφτά.ένα κλικ πιο γρήγορη από την προηγούμενη έκδοση.επίσης έβγαλα και αρκετές εφαρμογές που δεν δουλεύω,και έτσι πάει ακόμη πιο γρήγορα.

Μήπως ξέρετε αν έχει λυθεί το πρόβλημα με την φόρτιση του τηλεφώνου με cLK και 4ΕΧΤ recovery;

Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω, η νέα TBD είναι πάρα πολύ καλή.

Βλέπω πως η ενημέρωση των εφαρμογών από το μάρκετ είναι δύσκολη διαδικασία και το τηλέφωνο ζορίζεται αρκετά. Αυτό το έβλεπα και με την nrg. Είναι φυσιολογικό; συμβαίνει και σε άλλους;

Μπορώ να βάλω wallpaper απλά μια μαύρη οθόνη;

Edited by cb600f

για να λυθεί αυτό πρέπει να βγει νεα έκδοση του 4ext recovery που θα περιλαμβανει κάποιες αλλαγές που χρειάζονται.απο ότι έγραψαν στο θέμα του clk ετοιμαζεται νεα έκδοση αλλά δε δοθηκε χρονοδιάγραμμα.για τις εφαρμογές που ρωτάς έχω πλέον τις λιγες που χρειάζομαι πραγματικα και συνήθως ανανεώνονται μια-μια οπότε δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.

Για την ρομ του dorimanx http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 ποιο partition χρειαζόμαστε;

2)when you ready to format your SDCARD, Download Recovery_150M_system_5M_cache[v3.1.0.1].zip from my ROM mirror!

unzip to comp and install it, (how to you must know by now)

...έτσι λέει κάπου...χαμηλάαααααα!!!:lol:

Edited by sso