Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να περάσω την τελευταία του Cyanmodgen αυτή εδώ δεν είναι?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

Τώρα από το post αυτό κατεβάζω ένα από τα παρακάτω?

[u]Download:[/u]
[b]-Experimental version (based on Nightly) v3.7.4: [/b]
MAGLDR md5sum 00fe780d60bd7b6500e12cc917ab22b4: Mirror 1-Failed Upload | Mirror 2 | Mirror 3 | Mirror 4 | Mirror 5
cLK md5sum 237a9cb3ba3718a783f9b292c59a7f88: Mirror 1-Failed Upload | Mirror 2 | Mirror 3 | Mirror 4 | Mirror 5

[b]Stable version (Based on CM 7.1.0) v3.7.0: [/b]
MAGLDR md5sum a3de71856a331651aab8540293da2654: Mirror 1-Failed Upload | Mirror 2 | Mirror 3 | Mirror 4 | Mirror 5
cLK md5sum 7320663bd7f94934e1caa223d703f571: Mirror 1-Failed Upload | Mirror 2 | Mirror 3 | Mirror 4 | Mirror 5

Καλύτερα θα είναι την Stable version παρά την Experimental? Υπάρχει πιθανότητα η δεύτερη να μη τρέχει σταθερά και να έχει προβλήματα?

Κατεβάζω την ROM και την περνάω στην SD Card και μετά από από το aMAGLDR την φορτώνω από εκεί (όπως έκανα και με την ROM που φοράω τώρα) και γίνεται η εγκατάσταση κανονικά?

Έχω περασμένο το aMAGLDR v1.13. Θα χρειαστεί να περάσω κάποιο άλλο ή μου αρκεί και αυτό? Αν θα χρειαστεί κάποιο άλλο μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το ποιο και γιατί?

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aρκεί ο magldr.Μπαίνεις στο recovery,κάνεις wipe all userdata και εγκαθιστάς τη ρομ.Θεωρητικά όλα δουλεύουν κανονικά για καθημερινή χρήση, μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί το πρόβλημα...

Aρκεί ο magldr.Μπαίνεις στο recovery,κάνεις wipe all userdata και εγκαθιστάς τη ρομ.Θεωρητικά όλα δουλεύουν κανονικά για καθημερινή χρήση, μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί το πρόβλημα...

και σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω στη προτέρα κατάσταση τι είδους backup πρέπει να πάρω?

ΥΓ- όταν λέω πρότερη κατάσταση εννοώ τα πάντα να μην χρειαστεί να κάνω καμία πρόσθετη ρύθμιση:shifty::shifty:

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Μπαίνεις στο clockwork--->backup and restore και παίρνεις backup.Οταν θέλεις πατάς restore και επανέρχεσαι στην προηγούμενη ρομ

Μπαίνεις στο clockwork--->backup and restore και παίρνεις backup.Οταν θέλεις πατάς restore και επανέρχεσαι στην προηγούμενη ρομ

Συγνώμη για την επιμονή μου αλλά κανοντας restor θα επανέλθουν όλες οι λεπτομέρειες? ΔΕΝ θα χαθεί τίποτα:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:??????????

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

εχω περασει την typhoon 3.7.0 nightly και στο δικο μου και στου ξαδερφου μου.Ενω με το δικο μου δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα ,του ξαδερφου μου κανει συνεχη restart.Eκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων,εκανα wipe και απο το recovery και τιποτα.Το κινητο παγωνει και κανει restart.Mπορω να μπω στο recovery και να ξανακανω install παλι την ρομ?και κατι αλλο θελω να ρωτησω ,αν θελω να εγκαταστησω μια καινουρια ρομ την περναω στην sd και την φλασαρω κανονικα απο το menu του magldr με τη γνωστη διαδικασια?

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Nαι το φλασάρισμα νέας ρομ είναι το ίδιο.Δεν έχω βάλει την 3.7.0 αλλά έχω κατεβάσει την σημερινή 3.7.5 και βλέπω ότι στο /system/etc/init.d υπάρχει ένα αρχείο 98cpuvoltage που κάνει undervolt την cpu.Ανοιξε λοιπόν το zip,σβήσε αυτό το αρχείο,ξαναζίπαρε και φλάσαρε.Ισως το hd2 του ξαδερφου σου,έχει cpu "ευαίσθητη" στο undervolt-overclock και γιαυτό κάνει reboot Edited by bbbb

Nαι το φλασάρισμα νέας ρομ είναι το ίδιο.Δεν έχω βάλει την 3.7.0 αλλά έχω κατεβάσει την σημερινή 3.7.5 και βλέπω ότι στο /system/etc/init.d υπάρχει ένα αρχείο 98cpuvoltage που κάνει undervolt την cpu.Ανοιξε λοιπόν το zip,σβήσε αυτό το αρχείο,ξαναζίπαρε και φλάσαρε.Ισως το hd2 του ξαδερφου σου,έχει cpu "ευαίσθητη" στο undervolt-overclock και γιαυτό κάνει reboot

ευχαριστω!θα το δοκιμασω.Εννοεις στο zip της 3.7.0 ετσι?

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Καλημερες. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις να κανεις delete τις preinstalled εφαρμογες? π.χ. google maps(εχω το igo) οποτε αδικα επιβαρυνει το τηλεφωνο. Και για αναβαθμηση του kernel tytung_r13 ποια η διαφορα των 2 εκδοσεων για magdlr που αναφερει. εχω την nexushd2 gingerbread v3.1a (2.3.6) ποια αναβαθμιση θα πρεπει να κατεβασω για magdlr, χανοντε τα δεδομενα που εχω στο τηλ? και αν περασω την αναβαθμιση της ρομ σε 2.3.7 8α πρεπει να κανω backup της υπαρχουσας. τα δεδομενα της υπαρχουσας μπορουν να περαστουν στην νεα ρομ? Ευχαριστω.:)

Μπορείς να κάνεις freeze τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς,οπότε κάποια στιγμή αν τις χρειαστείς,δε χρειάζεται να τις ξανα-εγκαταστήσεις

Aυτό γίνεται είτε αν έχεις το titanium backup pro ή με το free antek app manager

Οι 2 kernel έχουν την διαφορά στο ότι ο callrec enabled,έχει ενεργοποιημένη την αμφίδρομη ηχογράφηση κλήσεων.Ομως.. με αυτόν τον kernel υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να αντιμετωπίσεις το "no sound" bug.Δηλαδή κάποια στιγμή εντελώς ξαφνικά, σταματά να υπάρχει ήχος στη συσκευή και πρέπει να κάνεις reboot για να επανέλθει

Καλό είναι να κάνεις ένα nandroid backup της υπάρχουσας ρομ.Θεωρητικά ναι μπορείς,να φλασάρεις την νέα ρομ 2.3.7 χωρίς να κάνεις πρώτα από το clockwork wipe all userdata και στη νέα ρομ θα έχεις τα δεδομένα της τωρινής ρομ.Πρακτικά όμως μπορεί να αρχίσεις να έχεις περίεργα force close.

Αρα δοκιμάζεις και αν σου κάτσει οκ,όλα καλά.Αν όχι πρέπει να κάνεις wipe all userdata για καθαρή εγκατάσταση.Σε αυτή την περίπτωση τις εφαρμογές χρήστη,μπορείς να τις επαναφέρεις μέσω titanium

Εχω γράψει και παλιότερα ένα τρόπο για να επανέρχονται στον launcher μέσω titanium και τα widget στον launcher.H διαδικασία είναι η εξής

Απαραίτητη προϋπόθεση ο launcher που χρησιμοποιούμε να μην είναι ο default που έχει η ρομ

1.Εγκαθιστούμε από το μάρκετ το quick boot.Παίρνουμε από το titanium ένα full system+apps backup

2.Φορτώνουμε την νέα ρομ με καθαρή εγκατάσταση

3.Πάμε στο titanium και κάνουμε επαναφορά τις εφαρμογές μας με την επιλογή app+data,χωρίς όμως τον launcher.Θα δούμε ότι επανήλθαν τα εικονίδια των εφαρμογών μας αλλά στα widget θα βγάζει error

4.Mόλις τελειώσει,επαναφέρουμε και τον launcher και τον επιλέγουμε ως default

5.Πάμε πάλι στο titanium,βρίσκουμε την επιλογή application widgets ή widgets εφαρμογής και κάνουμε επαναφορά.

6.Κάνουμε reboot μέσω του quick boot και όταν επανέλθει στο λειτουργικό,θα έχουν φορτώσει και τα widgets.

Mε αυτόν τον τρόπο σε ένα δεκάλεπτο έχω στημένο το τηλ σε νέα ρομ και είμαι χωρίς και force close..

Μεχρι και την εγκατασταση της νεας ρομ ειμαι οκ. Ευχαριστω. Εκει που εχω μπερδευτει λιγο ειναι με την επαναφορα των widgets. Eχω καποια παιχνιδια περασμενα που εχουν username και points κερδισμενους αν κανω ολη την διαδικασια θα επανελθουν με την νεα ρομ? Για τις εφαρμογες δεν εχω προβλημα επειδη τις ξανακατεβαζω:) Ευχαριστω

Αν δεν κάνεις wipe all userdata πριν βάλεις την νέα ρομ,δε θα χάσεις τίποτε.Τώρα αν σε ταράξει στα force close,τότε ακολουθείς τον τρόπο που γράφω με το titanium

Eυχαριστω.:) Θα ακολουθησω τις οδηγιες σου:) Και κατι τελευταιο. Στο gsmarena αναφερει οτι το κινητο εχει 448mb ram και 512mb rom. Στο δικο μου γιατι δειχνει Total memory ram 411,13mb και total space rom 217,12mb. μηπως κανω κατι λαθος στην εγκατασταση? και αν μπορει να μεγαλωσει το total space rom. :)

Υ.Γ. τον καινουργιο κερνελ τον περναω μετα την εγκατασταση της νεας ρομ?

Edited by vassilis018

Μετά από μια προσπάθεια για wp7 γύρισα πίσω στην αγαπημένη μου nightly. Παρατήρησα όμως πως μετά από task29 για καθαρή εγκατάσταση η πρώτη αρχική οθόνη που πέρασα κάποτε στο magldr έχει παραμείνει ότι κι'αν έχω προσπαθήσει. Μετά το task29 και εγκατάσταση radio, αντί για την λευκή οθόνη με τα πράσινα γράμματα HTC εγώ έχω την εικόνα που είχα εγκαταστήσει κάποτε. Πως αλλάζει αυτό;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=895089 δες πως αλλάζεις splash screen

Eυχαριστω.:) Θα ακολουθησω τις οδηγιες σου:) Και κατι τελευταιο. Στο gsmarena αναφερει οτι το κινητο εχει 448mb ram και 512mb rom. Στο δικο μου γιατι δειχνει Total memory ram 411,13mb και total space rom 217,12mb. μηπως κανω κατι λαθος στην εγκατασταση? και αν μπορει να μεγαλωσει το total space rom. :)

Υ.Γ. τον καινουργιο κερνελ τον περναω μετα την εγκατασταση της νεας ρομ?

To κινητό κανονικά έχει 576mb ram τα οποία ενεργοποιούνται όταν βάλεις ράδιο 2.χχ.50.χχ.Ενα μέρος της ραμ δεσμεύεται από το σύστημα.

Η ρομ που βλέπεις είναι ο ελεύθερος χώρος που σου απομένει για αποθήκευση εφαρμογών και όχι ο συνολικός χώρος της ρομ.Τα υπόλοιπα mb πάνε στο σύστημα,στο recovery (magldr,clockwork),στον kernel,στην προσωρινή μνήμη (cache) και τα τελευταία 24mb της μνήμης είναι απενεργοποιημένα για λόγους ασφαλείας

Τον kernel τον περνάς μετά το φλασάρισμα της ρομ

Edited by bbbb

Οπως ειχες αναφερει και σε παλιοτερο ποστ σου, καμια σχεση οι ονομαστικες τιμες με τις πραγματικες δηλαδη. Ευχαριστω:)

Μετά από μια προσπάθεια για wp7 γύρισα πίσω στην αγαπημένη μου nightly. Παρατήρησα όμως πως μετά από task29 για καθαρή εγκατάσταση η πρώτη αρχική οθόνη που πέρασα κάποτε στο magldr έχει παραμείνει ότι κι'αν έχω προσπαθήσει. Μετά το task29 και εγκατάσταση radio, αντί για την λευκή οθόνη με τα πράσινα γράμματα HTC εγώ έχω την εικόνα που είχα εγκαταστήσει κάποτε. Πως αλλάζει αυτό;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Το έχω πάθει και εγώ με την WM6.5 Energy ROM, που μου άφησε "αμανάτι" την δικιά της εισαγωγική οθόνη.

Εγώ επανέφερα την "κανονική" εισαγωγική οθόνη εγκαθιστώντας την official WM6.5 Rom της HTC.

Από κει και μετά, του "έδωσα και κατάλαβε" (μετά από αρκετά πειράματα με NAND Android, γύρισα στην Omega v.30 και τη NexusHD2 στην SD)

Η οθόνη παρέμεινε η παλιά καλή λευκή με πράσινα γράμματα.

επειδη το ενα απο τα 2 hd2 της οικογενειας θα παει για πουλημα δυστυχως(αγορα γαλαξια s) πρεπει να κανουμε μια επαναφορα σε στοκ windows .Υπαρχει καποιος οδηγός?το κινητο εχει την typhoon 3.7.0.

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 υποθέτω ότι είναι hd2 eu και ελληνικό

αν δεν είναι ελληνικό πρέπει να βάλεις με τον ίδιο τρόπο από την sd,την αντίστοιχη επίσημη ρομ π.χ. wwe,de,fr κτλ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 υποθέτω ότι είναι hd2 eu και ελληνικό

αν δεν είναι ελληνικό πρέπει να βάλεις με τον ίδιο τρόπο από την sd,την αντίστοιχη επίσημη ρομ π.χ. wwe,de,fr κτλ

ναι ελληνικο ειναι !ευχαριστω και παλι bbbb για την αμεσοτητα.

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

βρε παιδια κατι συμβαινει με το market! παλι κατερρευσε σημερα και το εστρωσα με τον τροπο που αναφερει ο bbbb λιγα post παραπανω. Το θεμα ειναι, πως αυτο δεν το βρισκω φυσιολογικο και καθε 3 και λιγο παρεχω τηλεφωνικη βοηθεια στον αδερφο μου. Αθηνα-Καλαματα online. :X Nα ξαναπεραστει η rom μηπως? Δεν ξερω την τυφλα μου απο android! :cry::cry:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Δυστυχώς δε γνωρίζω τι συμβαίνει.Εχει το καινούριο μάρκετ έκδοση 3.x (αυτό με τα μεγάλα tiles-κουτάκια) ή το παλιό;

Δυστυχώς δε γνωρίζω τι συμβαίνει.Εχει το καινούριο μάρκετ έκδοση 3.x (αυτό με τα μεγάλα tiles-κουτάκια) ή το παλιό;

το καινουριο Χρηστο! αυτο το ειχα προσεξει ηδη απο οταν του περασα τη rom... δε μπορω να καταλαβω... ψαχνω και σε ξενογλωσσα fora, αλλα μαλλον μονο στου αδερφου μου γινεται.:wacko:

Μολις κατεβω στο χωριο μου, θα του φλασαρω παλι τη rom. δεν ξερω τι αλλο να κανω.:blink:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr