KPERI Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλά... για το κατά πόσο το Android στην παρούσα φάση του τουλάχιστον είναι απόλυτα χρησιμοποιούμενο, το συζητάμε. :rolleyes: Είναι πολύ κοντά στο 100% και έχουμε μέλλον μπροστά μας. φιλε μου εγω εβαλα αυτην της υπογραφης μου και ησυχασα.τρεχει το android μια χαρα Και έγω αυτήν έχω πιο συκγεκριμένα την Miri-Dinik 6.5Χ-17.6 και όλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Προσωπικά δοκιμάζω και το νέο zimage(kernel) που πόσταραν στο xda και παρατηρώ ότι έχουν μειωθεί πάρα πολύ τα τυχαία παγώματα της οθόνης Sent from my HTC Leo Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλησπέρα σας! Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει το MotoNAV; Παίζει μια χαρά, μα οι οδοί πάνω στο χάρτη είναι στα αγγλικά! Υπάρχει καμιά λυσή γι αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλησπέρα σας! Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει το MotoNAV; Παίζει μια χαρά, μα οι οδοί πάνω στο χάρτη είναι στα αγγλικά! Υπάρχει καμιά λυσή γι αυτό; Ευχαριστώ Έχεις βάλει ελληνική γλώσσα στο προγραμμα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Καλημερα σ ολους, Για όσους δεν το γνωρίζουν η νεα Omega v8.0 σε ολες τις εκδοσεις (WWE+ELL) ειναι Android Friendly. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Καλημερα σ ολους, Για όσους δεν το γνωρίζουν η νεα Omega v8.0 σε ολες τις εκδοσεις (WWE+ELL) ειναι Android Friendly. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Ειμαι fan των rom omega φιλε ioathe και περασα την νεα v8.0 αλλα δυστηχώς δεν ειναι τόσο android friendly μιας και το robovoice συνεχίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Ποια έκδοση της omega έβαλες;Με την αγγλική χωρίς το secure box και την ελληνική dinik,δεν έχω robovoice. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Ειμαι fan των rom omega φιλε ioathe και περασα την νεα v8.0 αλλα δυστηχώς δεν ειναι τόσο android friendly μιας και το robovoice συνεχίζει κανονικά. εγω δεν εχω καθολου ρομποτβοις... μια χαρα λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Ειμαι fan των rom omega φιλε ioathe και περασα την νεα v8.0 αλλα δυστηχώς δεν ειναι τόσο android friendly μιας και το robovoice συνεχίζει κανονικά. Θα ηθελα να ξερω και εγω ποια δοκιμασες! Μηπως καπου αλλου ειναι το προβλημα? Σε παρακαλω ενημέρωσε με :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Θα ηθελα να ξερω και εγω ποια δοκιμασες! Μηπως καπου αλλου ειναι το προβλημα? Σε παρακαλω ενημέρωσε με :) Την ελληνική dinik εχω περάσει, μόλις την έστησα και δοκίμασα χωρις να κάνω restore τιποτα δουλεψε με ελαχιστο θορυβο η κληση του android. Μολις εκανα restore τις επαφες και τα sms αρχησα να εχω το θεμα με το robovoice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Καλημερα σ ολους, Για όσους δεν το γνωρίζουν η νεα Omega v8.0 σε ολες τις εκδοσεις (WWE+ELL) ειναι Android Friendly. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Τι πρεπει να κανω για να βαλω Android φιλοι μου και ποια εκδοση... Διαβασα αρκετα αλλα συγχωρηστε με δεν εχω καταλαβει...Εχω βαλει την omega 8.0 Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Τι πρεπει να κανω για να βαλω Android φιλοι μου και ποια εκδοση... Διαβασα αρκετα αλλα συγχωρηστε με δεν εχω καταλαβει...Εχω βαλει την omega 8.0 Σου προτείνω την Froyo w/Sense 1.5b Διαβασε οδηγιες και κατεβασε την απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545 Αν εχεις προβλημα εδω είμαστε :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) Ευχαριστω θερμα.. Να εισαι παντα καλα Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Δουλεψε.. Ελπιζω να μην καταχρωμαι της καλοσυνης σας αν ρωτησω που μπορω να βρω καποιον καλο οδηγο στα ελληνικα κατα προτιμηση για το android (συγχρονισμος, πως δουλευει κλπ). Ευχαριστω εκ των προτερων ΥΓ. Πρεπει να κανω την ιδια διαδικασια εγκαταστασης καθε φορα για να περασω στο Android? Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα, πάτησε Τροποποίηση και πρόσθεσε ότι θέλεις. Edited August 21, 2010 by ioathe Διπλό post. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Και εγώ έβαλα την V8 omega dinik και δουλεύει πολύ καλά.robovoice ανύπαρκτο μέχρι τώρα.βέβαια μου έκανε αυτα που μου έκανε η 5.μετά από κάποια προγράμματα και επανεκκίνηση παγωνε στην εκκίνηση αλλά τελικά την εστησα Sent from my HTC HD2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Αυτη εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545 χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο radio? γιατι δεν αναφερει κατι. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Τα περισσοτερα android builds δουλευουν καλυτερα με ραδιο 2.10 η 2.12. Εγω εχω το 2.12 . Πρεπει ομως να ειναι συμβατο και με τη windows rom που εχεις.. Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Τα περισσοτερα android builds δουλευουν καλυτερα με ραδιο 2.10 η 2.12. Εγω εχω το 2.12 . Πρεπει ομως να ειναι συμβατο και με τη windows rom που εχεις.. Με Original rom 1.66 δεν παιζει δηλαδη? Οκ. :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Οταν συνδεομαι στο PC μου βγαζει οτι δεν αναγνωριζει καποιο driver και στον πινακα ελεγχου δειχνει την συσκευη LEO oτι δεν εχει εγκατασταθει σωστα... Τι φταιε? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Για να στο αναγνωρίζει το pc πρέπει να εγκαταστήσεις το android sdk tools και τον ανάλογο usb driver http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3275268#post3275268 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Με Original rom 1.66 δεν παιζει δηλαδη? Οκ. :) Παίζει μια χαρά με το radio 2.12.50! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Παιδια ξερει κανενας καμμια καλη εφαρμογη για internet radio, οπως παραδειγμα εχουμε για τα wm το spb radio η κατι αντιστοιχο? Αλλα με επιλογη για ελληνικους σταθμους, ? Edited August 23, 2010 by malias4 Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδια ξερει κανενας καμμια καλη εφαρμογη για internet radio, οπως παραδειγμα εχουμε για τα wm το spb radio η κατι αντιστοιχο? Αλλα με επιλογη για ελληνικους σταθμους, ? Ρώτησε στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Νεα εκδοση και φαινεται απο οτι προλαβα και διαβασα το πιο γρηγορο και με τα λιγοτερα προβληματα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Νεα εκδοση και φαινεται απο οτι προλαβα και διαβασα το πιο γρηγορο και με τα λιγοτερα προβληματα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545 εκτος απο αυτην υπαρχει αλλη ελληνικη για δοκιμη? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Δες την Shubcraft 1. 4d with orig fonts Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts