Te_salat Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 μου αρεσουν Κωστη και αν βρω μια ρομ που θα δουλευει αποδεκτα σταθερα και σωστα,θα τα παιδεψω περισσοτερο..εχουν πολλα δυνατα στοιχεια που μου αρεσουν πολυ και θα τα ηθελα στην καθημερινοτητα μου.αλλα οχι μεσα στο ολο πακετο που δινεται απο την android...οχι ακομη τουλαχιστον... καλημερα σε ολους παιδια :) Δημητρη το Developing εχει ανεβει πολυ στα android ακομα και για το Galaxy. Πλεον μπηκαν γερα καλοι developers με λυσεις απλες που δεν χρειαζονται adb κλπ. Μπορεις να φλασαρεις, να περασεις οποιοδηποτε update.zip περιεχει βελτιωσεις κατευθειαν απο την καρτα σου χωρις να χρησιμοποιησεις θπολογιστη καθολου. Κατεβαζεις απο την συσκευη σου το zip, το μετονομαζεις, κλεινεις την συσκευη και την ανοιγεις σε boot mode, τρεχεις το αρχειακι και εισαι ετοιμος. Δες τιμες σε benchmark με official beta firmware, εχοντας εγκαταστησει το τελευταιο fix, με τον τροπο που σου περιεγραψα πριν. http://img11.imagehosting.gr/out.php/i1439751_snap20100818-121143.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Δημητρη το Developing εχει ανεβει πολυ στα android ακομα και για το Galaxy. Μπορεις να φλασαρεις, να περασεις οποιοδηποτε update.zip περιεχει βελτιωσεις κατευθειαν απο την καρτα σου χωρις να χρησιμοποιησεις υπολογιστη καθολου. Κατεβαζεις απο την συσκευη σου το zip, το μετονομαζεις, κλεινεις την συσκευη και την ανοιγεις σε boot mode, τρεχεις το αρχειακι και εισαι ετοιμος. το ξερω φιλε μου,στο hero ετσι γινεται εδω και πολυ καιρο τωρα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 ο..εχουν πολλα δυνατα στοιχεια που μου αρεσουν πολυ και θα τα ηθελα στην καθημερινοτητα μου.αλλα οχι μεσα στο ολο πακετο που δινεται απο την :) Μα είναι και πρόβλημα applications. Μάθαμε με συγγεκριμενα προγράμματα και τα θελουμε στην καθημερινότητα μας. Θέλω οπωσδήποτε ένα οικονομικό προγραμμα που να συγχρονιζει με το PC, στα android δεν υπάρχει ούτε και στο IPHONE αντίθετα στα WM ξέρω τουλάχιστον τρία που συγχρονιζουν με MS Money, Quiquen. Θέλω ένα ewallet που να συγχρονιζει με το PC, στα android υπάρχει μόνον viewer. Αυτά και αλλά πολλά σκέφτομαι τώρα που θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τα wm. Αλλά μάλλον το αφήνω για τα Χριστουγεννα, που πιθανόν να ωριμάσουν περισσότερο οι εφαρμογές . Καιτοι το Σαββατο μ´ετρωγε το χέρι μου για ένα steak, που έπαιζα μαζυ του σ´ ένα Phone House . Συμπέρασμα Με δυσκολία θα αποχωριστουμε το HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Έχεις δοκιμάσει κάποια από τις πρόσφατες rom που θεωρούνται android compatible και είχες το ίδιο πρόβλημα; Γιατί η συγκεκριμένη που χρησιμοποιείς δεν είναι. και όλες τις προηγούμενές android versions πως μου τις άνοιγε αδερφέ?δεν το 'ξερα πως δεν ήταν android compatible.μπορείς να μου προτείνεις κάποια έκδοση rom ελληνική για το κινητό μου που να είναι android compatible? Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 μόλις έβαλα την Artemis 29.5 που λέει πως είναι android compatible και τώρα δεν ξεκινάει καθόλου το android.φορτώνει κανονικά από το boot screen και στην τελική κάνει επανεκκίνηση.τι θα πρέπει να κάνω για να το διορθώσω?Για όσους δεν ξέρουν θέλω να περάσω την FroyoStone By Darkstone V1. Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 (edited) Σβήσε από την κάρτα ότι αρχείο έχεις σχετικό με το android,φτιάξε ένα φάκελο android και βάλε μέσα όλα τα αρχεία του build που θέλεις να δοκιμάσεις.Το android φορτώνει και σε μη compatible roms απλά στις κλήσεις ακούγεται περίεργα η φωνή και ο dialer έχει πολύ μεγάλο lag.Tα υπόλοιπα πράγματα λειτουργούν. Edited August 18, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 παιδια καλησπερα :) καθε φορα που "φλασαρω" μια νεα Android ρομ στο λεο μου,κου κανει το τηλ πτανα:wacko: καλο το παιχνιδι κ τα πειραματα,αλλα καθε φορα που δοκιμαζω καποια νεα ανδροειδη ρομ,τοσο πιο πολυ εκτιμω το λεο μου με τα wm 6.5.x ! η εγω ειμαι βολεμενος με τα wm,η απλα ειμαι πολυ απαιτητικος απο τα android.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 H κάρτα μνήμης γίνεται λίγο άνω-κάτω με τις cache από το android.Γιαυτό και εγώ χρησιμοποιώ άλλη κάρτα για το android και άλλη για τα wm. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 H κάρτα μνήμης γίνεται λίγο άνω-κάτω με τις cache από το android.Γιαυτό και εγώ χρησιμοποιώ άλλη κάρτα για το android και άλλη για τα wm. λιγο ?? :confused: ποιο πολυ,δεν γινεται Χρηστο :lol: :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 μπορείς να μου προτείνεις κάποια έκδοση rom ελληνική για το κινητό μου που να είναι android compatible? Για ελληνική δεν έχω να προτείνω κάτι στην παρούσα φάση. Για αγγλικές υπάρχουν επιλογές όπως του NRG, του Duttythroy κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 (edited) παιδια καλησπερα :) καθε φορα που "φλασαρω" μια νεα Android ρομ στο λεο μου,κου κανει το τηλ πτανα:wacko: καλο το παιχνιδι κ τα πειραματα,αλλα καθε φορα που δοκιμαζω καποια νεα ανδροειδη ρομ,τοσο πιο πολυ εκτιμω το λεο μου με τα wm 6.5.x ! η εγω ειμαι βολεμενος με τα wm,η απλα ειμαι πολυ απαιτητικος απο τα android.... To ιδιο και εδω.. Οι φωτο μπλεκονται με καποιες φωτο απο το boot του android και σημερα συγκεκριμενα οι φωτο που ειχα τραβηξει με τα windows οταν παω να της δω παλι σε windows τις εμφανιζει πολυ μικροτερες.. Μαλλον η πρεπει να εγκαταληψουμε τα πειραμματα η να παρουμε ενα android (desire-galaxy κτλ) :) Το θεμα ειναι οτι τωρα με το νεο συμβολαιο που εκανα πηρα και ενα galaxy s μαζι αλλα το πουλησα κατευθειαν με το κουτι ανοικτο ακομα.. Αν παω σε android μονο σε desire με βλεπω.... Edited August 18, 2010 by malias4 Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Μαλλον η πρεπει να εγκαταληψουμε τα πειραμματα η να παρουμε ενα android (desire-galaxy κτλ) :) Όπως λέω από την πρώτη στιγμή, για πειράματα είναι μια χαρά. Αλλά για αξιόπιστη χρήση του Android εκμεταλλεύοντας πλήρως όλες τις δυνατότητες του... θα χρειαστεί να πάρεις και μια αντίστοιχη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 δεν ξέρω ρε παιδιά...με έχει εκνευρίσει απίστευτα η κατάσταση. έβαλα την artemis v29.5 και μόλις κατάλαβα ότι σαν την σειρά Omega δεν υπάρχει τίποτα ακόμη σε θέμα ρομ.για να καταλάβετε η Άρτεμις έφαγε ένα κόλλημα όταν πήγα να πάρω τηλέφωνο και δεν ξεκολλούσε με τίποτα.έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και δεν άνοιγε.κολλούσε όταν φόρτωνε τα windows.έπαθα πλάκα καθώς ακόμη και την μπαταρία να έβγαζα και να την ξανα έβαζα πάλι δεν ξεκινούσε και κολλούσε.ευτυχώς το έκανα ένα hard reset και ξανα άνοιξε. τώρα περνάω την Omega και πάλι.πιο σταθερή και αξιόπιστη ρομ δεν υπάρχει(κατά την άποψη μου πάντα).τέλος πάντων θα δοκιμάσω να φορμάρω την κάρτα μου και να ξαναπεράσω την android μέσα μπας και αλλάξει κάτι.θα σας ενημερώσω για τυχόν αλλαγές.. Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 τώρα περνάω την Omega και πάλι.πιο σταθερή και αξιόπιστη ρομ δεν υπάρχει(κατά την άποψη μου πάντα).τέλος πάντων θα δοκιμάσω να φορμάρω την κάρτα μου και να ξαναπεράσω την android μέσα μπας και αλλάξει κάτι.θα σας ενημερώσω για τυχόν αλλαγές.. Ενημερωτικά... ο ioathe επεξεργάζεται την τελευταία omega του για να γίνει Android friendly μιας και παρουσιάζεται το γνωστό θέμα ασυμβατότητας με το robovoice. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις παράλληλα και Android, θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 To ιδιο και εδω.. Το θεμα ειναι οτι τωρα με το νεο συμβολαιο που εκανα πηρα και ενα galaxy s μαζι αλλα το πουλησα κατευθειαν με το κουτι ανοικτο ακομα.. Αν παω σε android μονο σε desire με βλεπω.... Γουστα ειναι αυτα αλλα αν θες πες μας τον λογο γιατι δεν νομιζω να ειναι βλακες σε ολα γενικα τα γνωστα blogs που το θεωρουν πολυ καλυτερο. Κι εγω τον Νοεμβριο μπορει να παρω καποιο HTC η το iphone, αλλα στην παρουσα φαση δεν υπηρχε κατι αλλο καλυτερο για την δουλεια που το ηθελα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Γουστα ειναι αυτα αλλα αν θες πες μας τον λογο γιατι δεν νομιζω να ειναι βλακες σε ολα γενικα τα γνωστα blogs που το θεωρουν πολυ καλυτερο. Κι εγω τον Νοεμβριο μπορει να παρω καποιο HTC η το iphone, αλλα στην παρουσα φαση δεν υπηρχε κατι αλλο καλυτερο για την δουλεια που το ηθελα. Δε λεω οτι ειναι βλακες απλα λογω samsung το φοβηθηκα λιγο γιατι δεν ξερω αν το στηριξει σαν συσκευη οπως επισης οτι δεν ειχα παρει ποτε samsung και :ninja:... Eπισης με το συμβολαιο που εκανα διαλεξα το galaxy επειδη ηξερα οτι θα ειχε καλυτερη τιμης πωλησης, μιας και αποφασισα να μην κρατησω τη συσκευη τελικα,οποιαδηποτε και να επαιρνα με το νεο συμβολαιο... Με τα εξτρα χρηματα απο την πωληση σκεφτομαι και εγω την περιπτωση του iphone4.. Για το desire δεν τιθετε θεμα αγορας μονο αν το ανταλαξω με το leo.. Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Δε λεω οτι ειναι βλακες απλα λογω samsung το φοβηθηκα λιγο γιατι δεν ξερω αν το στηριξει σαν συσκευη οπως επισης οτι δεν ειχα παρει ποτε samsung και :ninja:... Eπισης με το συμβολαιο που εκανα διαλεξα το galaxy επειδη ηξερα οτι θα ειχε καλυτερη τιμης πωλησης, μιας και αποφασισα να μην κρατησω τη συσκευη τελικα,οποιαδηποτε και να επαιρνα με το νεο συμβολαιο... Με τα εξτρα χρηματα απο την πωληση σκεφτομαι και εγω την περιπτωση του iphone4.. Για το desire δεν τιθετε θεμα αγορας μονο αν το ανταλαξω με το leo.. Το Leo θα σου ελεγα να μην το πουλησεις. Τα λεφτα που θα παρεις δεν αξιζουν για μια τετοια συσκευη. Εγω παρ ολο που χρειαζομουν τα χρηματα, προτιμησα να το δωσω στην κορη μου γιατι θελω να ξερω οτι υπαρχει. Πολυ πιθανον αν αγορασω το iphone4 να δωσω της μικρης το galaxy και να παρω πισω το Leo για να το εχω σαν δευτερη συσκευη μονο για να ασχολουμαι και να πειραματιζομαι. Ειναι οτι πρεπει για δευτερη συσκευη γιατι θα κρατησει χρονια. Θα δικιμασουμε απανω του και τα series 7 και παει λεγοντας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Το Leo θα σου ελεγα να μην το πουλησεις. Τα λεφτα που θα παρεις δεν αξιζουν για μια τετοια συσκευη. Εγω παρ ολο που χρειαζομουν τα χρηματα, προτιμησα να το δωσω στην κορη μου γιατι θελω να ξερω οτι υπαρχει. Πολυ πιθανον αν αγορασω το iphone4 να δωσω της μικρης το galaxy και να παρω πισω το Leo για να το εχω σαν δευτερη συσκευη μονο για να ασχολουμαι και να πειραματιζομαι. Ειναι οτι πρεπει για δευτερη συσκευη γιατι θα κρατησει χρονια. Θα δικιμασουμε απανω του και τα series 7 και παει λεγοντας. Κατι τετοιο σκεφτομαι και εγω, να καταφερω να παρω το 4 αλλα να μπορεσω να κρατησω και το λεο για να του βγαζω το λαδι και να κανω τα πειραματα μου:) Οποτε ισως περιμενω λιγο να μαζεψω κατι ακομα χωρις να θυσυασω το λεο, που σιγουρα δεν θα παρω τα χρηματα τα οποια στην ουσια αξιζει.. Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 H κάρτα μνήμης γίνεται λίγο άνω-κάτω με τις cache από το android.Γιαυτό και εγώ χρησιμοποιώ άλλη κάρτα για το android και άλλη για τα wm. Και εμενα μου προκαλει μια αναστατωση στο τηλεφωνο καθε φορα που τρεχω το android και ετσι οπως εσυ εχω βαλει αλλη καρτα για αυτο και ησυχασα ... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Και με την επίσημη ελληνική 1.66 και τη ρομ του matt δεν έχω robovoice.Απλά χρειάστηκε να του βάλω άλλο ράδιο.Τώρα περιμένω να βγει και η omega 8.0 για την οποία διαβάζω πολύ καλά λόγια.Εχω ενθουσιαστεί πραγματικά από τον τρόπο που λειτουργεί και στα wm αλλά και στο android.Προηγούμενη εμπειρία με wm το samsung omnia και ένα κινέζικο diamond2 με wm και android.Φοβερή αίσθηση οθόνης το hd2.Δεν ξέρω αν το android που δοκιμάζουμε είναι alpha ή beta, αλλά τρέχει δεκάδες φορές καλύτερα από τα διάφορα κινέζικα που κυκλοφορούν και πωλούνται στο μισό της τιμής του hd2.Μπορεί να μην συγκρίνεται με το galaxy ή το desire αλλά έχει διαφορά να πληρώνεις 500€ για να πάρεις μικρότερη από 4,3" οθόνη και ένα os,τη στιγμή που με τα ίδια χρήματα παίρνεις 2.Με το ένα να τρέχει άψογα και το άλλο να τρέχει τόσο καλά,ώστε να είναι χρησιμοποιήσιμο.Συγχαρητήρια στην htc που έβγαλε αυτή την κινητάρα και εκατομμύρια μπράβο σε όλους τους developers που το απογείωσαν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλά... για το κατά πόσο το Android στην παρούσα φάση του τουλάχιστον είναι απόλυτα χρησιμοποιούμενο, το συζητάμε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 athanasso77 πέρασα την Artemis 29.5 που θεωρείται android friendly και τώρα δεν μου ξεκινάει καθόλου η android.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.ξεκινάω τον HaReT.exe και δεν ξεκινάει.φορτώνει κανονικά αλλά κάνει επανεκκίνηση και με βάζει ξανά στο λειτουργικό των windows. Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Και εγω περιμενω αυτην την 8αρα για να σωθω απο το robovoice...Μια ερωτηση,διαβαζω οτι το swype που φοραει το galaxy s εχει και Ελληνικα..Μπορουμε να κανουμε κατι για το δικο μας το swype γιατι το δοκιμασα και μου αρεσε παρα πολυ...Για τα wm υπαρχει κατι τετοιο αλλα με Ελληνικα;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Για τα wm υπαρχει κατι τετοιο αλλα με Ελληνικα;; [Πληκτρολόγιο] SlideIT Και το Swype παίζει αλλά δεν έχω έχω κοιτάξει πρόσφατα εάν έχουν βάλει τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 athanasso77 πέρασα την Artemis 29.5 που θεωρείται android friendly και τώρα δεν μου ξεκινάει καθόλου η android.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.ξεκινάω τον HaReT.exe και δεν ξεκινάει.φορτώνει κανονικά αλλά κάνει επανεκκίνηση και με βάζει ξανά στο λειτουργικό των windows. φιλε μου εγω εβαλα αυτην της υπογραφης μου και ησυχασα.τρεχει το android μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts