anastassis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Μέσω καλωδίου εσείς συνδέεστε κανονικά με το pc σας? Γιατί εγώ δε μπορώ Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Εδώ υπάρχει θέμα.Στο build του mattc υπάρχει μια εφαρμογή automount.Πριν συνδέσεις το καλώδιο,ανοίγεις την εφαρμογή επιλέγεις το enable sd card auto-mounting και βάζεις το καλώδιο.Παρόλα αυτά κάποια αρχεία μπορεί να εμφανίζονται corrupted στο σύστημα ή να μην εμφανίζονται καθόλου. Μια δεύτερη και σίγουρη λύση(χωρίς corrupted αρχεία) αν δε θέλεις να μπουτάρεις στα wm είναι να εγκαταστήσεις στο pc σου το android sdk και μέσω command prompt και της εντολής adb να στείλεις τα αρχεία στη συσκευή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Θα επιχειρήσω να κάνω sync με Outlook με το HTC Sync 3. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Χρηστο λες να δοκιμασω τα start txt που εχεις κανει της Αλλαγες;;Ειχα δοκιμασει και εγω με το htc syng αλλα δεν γινοτανε τιποτα..οχι τιποτε αλλο αλλα δεν μπορω να περασω της επαφες γιατι τα office μου ειναι του 10 και δεν μπορω να κανω αλλαγη σε ενα αρχειοο και μεσω exanged μου λεει στα wm οτι υπαρχει ηδη λογαριασμος και δεν μπορω να κανω νεο..Καποιος που ξερει απο pc καλα πρεπει να τον αγκαρεψω μεσω time view να προσπαθησει..Γιατι δεν παλευεται καθε λιγο να μπουταρω σε wm για να παρω τηλεφωνο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Το startup.txt δε το έφτιαξα εγώ.Το έχει στο πρώτο ποστ στο build του mattc.Για τις επαφές δε μπορείς να τις κάνεις export σε csv από το outlook και μετά εισαγωγή στο google λογαριασμό και με συγχρονισμό να τις πάρεις στο android; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Καλησπέρα στην παρέα αρχιζουν και τις ρομ τις προσαρμοζουν να ειναι Android_Friendly. πχ αυτη http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1732 δεν τη δοκιμασα εχω αλλη αλλα φανταζομαι να ισχυει Αυτή είναι η τρίτη rom του dutty προκειμένου να τρέξουν τα android και επειδή παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread τα καταφέρνει πολύ καλά! Με το build mattc και εγώ έπαιρνα άσπρη οθόνη στην εκκίνηση μέχρι που άλλαξα το startup.txt με αυτό set mtype 2524 set ramaddr 0x18000000 set ramsize 0x0fc00000 set initrd_offset 0x00a00000 set KERNEL zImage set initrd initrd.gz set cmdline "rel_path=Android" boot Έπαιρνα και εγώ άσπρη οθόνη, άλλαξα το startup.txt με το συγκεκριμένο, μπουτάρει κανονικά, δουλεύει τέλεια αλλά όταν πάω να ξαναξεκινήσω τα android κάνει επανεκκίνηση στη συσκευή και μπουτάρουν τα wm :confused:. Έχει κανείς καμία εξήγηση για αυτό? Αυτή η έκδοση τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα:) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg444 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Χρηστο λες να δοκιμασω τα start txt που εχεις κανει της Αλλαγες;;Ειχα δοκιμασει και εγω με το htc syng αλλα δεν γινοτανε τιποτα..οχι τιποτε αλλο αλλα δεν μπορω να περασω της επαφες γιατι τα office μου ειναι του 10 και δεν μπορω να κανω αλλαγη σε ενα αρχειοο και μεσω exanged μου λεει στα wm οτι υπαρχει ηδη λογαριασμος και δεν μπορω να κανω νεο..Καποιος που ξερει απο pc καλα πρεπει να τον αγκαρεψω μεσω time view να προσπαθησει..Γιατι δεν παλευεται καθε λιγο να μπουταρω σε wm για να παρω τηλεφωνο. Για μεταφορά των επαφών υπάρχει ένα πρόγραμμα το Sprite Migrate για πληροφορίες στο link http://www.spritesoftware.com/products/migrate/how-does-it-work- είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Καλησπέρα στην παρέα Αυτή είναι η τρίτη rom του dutty προκειμένου να τρέξουν τα android και επειδή παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread τα καταφέρνει πολύ καλά! Έπαιρνα και εγώ άσπρη οθόνη, άλλαξα το startup.txt με το συγκεκριμένο, μπουτάρει κανονικά, δουλεύει τέλεια αλλά όταν πάω να ξαναξεκινήσω τα android κάνει επανεκκίνηση στη συσκευή και μπουτάρουν τα wm :confused:. Έχει κανείς καμία εξήγηση για αυτό? Αυτή η έκδοση τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα:) Σπυρο καλησπερα:) αν δουλευετε ρομς με document viewer στο μανιλα,βρειτε ενα cab που δινει ο energy στα addons του που το κανει disable . σβηστε μετα το application data folder της storage card και καντε επανεκινηση.δεν ξαναδημιουργειται παλι αυτος ο φακελος,που τελικα κατι μπερδευει στα android και δημιουργει προβληματα. αυτο τουλαχιστον σε μενα μου εξαφανισε την ασπρη οθονη στο μπουταρισμα των android:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Σπυρο καλησπερα:) αν δουλευετε ρομς με document viewer στο μανιλα,βρειτε ενα cab που δινει ο energy στα addons του που το κανει disable . σβηστε μετα το application data folder της storage card και καντε επανεκινηση.δεν ξαναδημιουργειται παλι αυτος ο φακελος,που τελικα κατι μπερδευει στα android και δημιουργει προβληματα. αυτο τουλαχιστον σε μενα μου εξαφανισε την ασπρη οθονη στο μπουταρισμα των android:) Καλησπέρα Δημήτρη στη Froyo w/Sense 1.5 είχα το πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω (εμφάνιζε άσπρη οθόνη, άλλαξα το startup, μπουτάρισε, δούλεψα κανονικά "τα πάντα όλα", όταν όμως ξαναπήγαινα να δουλέψω προσπαθούσε να μπουτάρει στα adroid και τελικά έκανε restart τα wm φυσικά). Δε χρησιμοποιώ rom με document viewer, κάτι άλλο πρέπει να είναι γιατί όλες οι άλλες εκδόσεις τρέχουν χωρίς πρόβλημα (με εξαίρεση το πρόβλημα του ήχου) παρότι χρησιμοποιώ 2.14 base rom. Τώρα θα δοκιμάσω αυτή να δω πως θα πάει γιατί μου αρέσει πολύ εμφανισιακά:lol: Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Καλησπέρα Δημήτρη στη Froyo w/Sense 1.5 είχα το πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω (εμφάνιζε άσπρη οθόνη, άλλαξα το startup, μπουτάρισε, δούλεψα κανονικά "τα πάντα όλα", όταν όμως ξαναπήγαινα να δουλέψω προσπαθούσε να μπουτάρει στα adroid και τελικά έκανε restart τα wm φυσικά). Δε χρησιμοποιώ rom με document viewer, κάτι άλλο πρέπει να είναι γιατί όλες οι άλλες εκδόσεις τρέχουν χωρίς πρόβλημα (με εξαίρεση το πρόβλημα του ήχου) παρότι χρησιμοποιώ 2.14 base rom. Τώρα θα δοκιμάσω αυτή να δω πως θα πάει γιατί μου αρέσει πολύ εμφανισιακά:lol: εγω δουλευω την 4august energy με το ραδιο 2.12 και η 1.5 μου δουλευει αψογα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Για οσους χρησιμοποιουν την mattc 1.5 (κατα τη γνωμη μου η καλυτερη εκδοση μεχρι στιγμης) δοκιμαστε το νεο zimage που χρησιμοποιει ολη την ram. Οδηγιες εδω, 1ο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748451&page=10 Αν και δεν δινει πολλα περισσοτερα mb διαθεσιμα, εχει τρελη διαφορα στο ολο feeling της συσκευης ( το Sense δε καταλαβαινει τπτ ακομα και με LWP, το google maps ειναι αρκετα γρηγοροτερο κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Για οσους χρησιμοποιουν την mattc 1.5 (κατα τη γνωμη μου η καλυτερη εκδοση μεχρι στιγμης) δοκιμαστε το νεο zimage που χρησιμοποιει ολη την ram. Οδηγιες εδω, 1ο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748451&page=10 Αν και δεν δινει πολλα περισσοτερα mb διαθεσιμα, εχει τρελη διαφορα στο ολο feeling της συσκευης ( το Sense δε καταλαβαινει τπτ ακομα και με LWP, το google maps ειναι αρκετα γρηγοροτερο κλπ) πατριωτη και android?βλεπω το λιωνεις το μηχανακι:lol::lol:και πολυ καλα κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Δοκίμασε κανείς τη νέα shubCRAFT CM6/Froyo/Themed V1.2b, σε μένα χτες που τη δοκίμασα για λίγο δε μου εμφάνιζε σωστά τα ελληνικά, τόσο στο λειτουργικό όσο και στις ιστοσελίδες. Το ίδιο πρόβλημα είχε και η V1.1 ενώ η V 1.0 τα εμφάνιζε κανονικά. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 mg 444 ευχαριστω πολυ,λυθηκε και αυτο το προβλημα,περασα της επαφες.Μιαα χαρα ολα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Δοκίμασε κανείς τη νέα shubCRAFT CM6/Froyo/Themed V1.2b, σε μένα χτες που τη δοκίμασα για λίγο δε μου εμφάνιζε σωστά τα ελληνικά, τόσο στο λειτουργικό όσο και στις ιστοσελίδες. Το ίδιο πρόβλημα είχε και η V1.1 ενώ η V 1.0 τα εμφάνιζε κανονικά. Υπάρχουν 2 εκδόσεις.Αυτή με τα origfonts εμφανίζει κανονικά τα ελληνικά. @mg444 Πολύ καλή εφαρμογή :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) χρησιμοποιω την mattc 1.5 εχω βαλει καποιες εφαρμογες και παιζουν αλλα οταν εβαλα το asphalt και αλλο ενα παιχνιδι δεν ξεκινανε καν υπαρχει καποιο τιπ που δεν ξερω?Aκυρο το βρηκα. Edited August 13, 2010 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Καλημερα,ερωτηση.Εβαλα ενα προγραμμα το ouick settinks...Ολα καλα,το κακο ειναι οτι πειραζα της ρυθμισεις και μου εσβησε τελειως την οθονη.Δεν βλεπω για να το ξαναφερω στα κανονικα επιπεδα...Το ndroid τρεχει κανονικα μιας και ακουω τον ηχο ξεκλειδωματος..Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα και backup δεν εχω παρει.Μπορω μεσα απο τα windows να επαναφερω την ρυθμιση η να διαγραψω το προγραμμα;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Μέσα από τα windows δε μπορείς να κάνεις κάτι.Εχεις στον υπολογιστή σου το android sdk tools; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7658297&postcount=2499 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Oχι Χρηστο.Δεν το εχω.Για πες σε παρακαλω σε Ελληνικα απλα τι και πως αν ξερεις γιατι απο Αγγλικα τρεις λαλουν και δυο χορευουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Πρέπει να κατεβάσεις το android sdk http://developer.android.com/sdk/index.html Aποσυμπιέζεις σε ένα φάκελο π.χ. στο c ώστε να το βλέπεις c:\android-sdk-windows\tools Eπειτα κατεβάζεις τους drivers για να αναγνωρίσει τη συσκευή το pc http://rapidshare.com/files/412934655/usb_driver_r03-windows.rar Συνδέεις τη συσκευή στο pc και θα σου εμφανίσει το wizard για να εγκαταστήσεις νέο υλικό.Προχωράς τη διαδικασία και επιλέγεις να γίνεις εγκατάσταση από το φάκελο που αποσυμπίεσες το usb_driver_r03-windows.rar Αφού τελειώσει η διαδικασία εγκατάστασης,κάνεις επανεκκίνηση σε κινητό και pc Επειτα ξανασυνδέεις το κινητό και κάτω δεξιά στο εικονίδιο του pc με τις εγκατεστημένες usb συσκευές θα πρέπει να σου γράφει και το adb android interface Μετά πας start--->run--->cmd.exe για την γραμμή εντολών γράφεις cd c:\android-sdk-windows\tools-->enter μετά γράφεις adb shell και μετά echo 255 >/sys/class/leds/lcd-backlight/brightness Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Κυριοι θα θυμαστε που εριχνα καντηλια γιατι δεν ειχα ιντερνετ μεσω wifi στο δροιδ... λοιπον καμια εκδοση δεν εχει ιντερνετ μεσω wifi σε OPEN NETWORK !!! μολις δοκιμασα με WEP και κλειδι επαιξαν ολα ρολοι..... pffff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Nεο build απο τον μετρ του ειδους! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=735532 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Nεο build απο τον μετρ του ειδους! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=735532 βασιλη ειναι αγγλοφωνη(nexus).οσους δεν τους ενοχλει!εχει βελτιωσεις παντως απο οτι ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 βασιλη ειναι αγγλοφωνη(nexus).οσους δεν τους ενοχλει!εχει βελτιωσεις παντως απο οτι ειδα Τολη,ο μετρ ειναι ο Matt τελικα. τσαμπα την κατεβασα.. οσοι γουσταρουν τα android,ας παρουν συσκευη με αυτα,η απλα να παρουν αποφαση,πως στο λεο ακομη ειναι για παιχνιδι μονο κ για να ψαρωνουν τους αδαεις :lol: ειναι μια καλη εισαγωγη στο λειτουργικο για οσους δεν το ξερουν καν,η απλα να κραταει ενημερωμενους,οσους εχουν ασχοληθει με αυτα :) αν δεν εχουμε bootable ρομ,δεν θα τα εκμεταλευτουμε σωστα με αυτον τον τροπο που τα δουλευουμε τωρα.εμενα προσωπικα,με κανουν να μην χανω επαφη με το αντικειμενο κ να ενημερωνομαι με τις εξελιξεις,στην περιπτωση που καποια στιγμη,περασω σε τετοια συσκευη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Δημήτρη έχεις δίκιο.Προσωπικά όμως έχω ξεχάσει πως είναι τα windows.:p Μπαίνω σε αυτά,μόνο για να αλλάξω build.Aπό χθες δοκιμάζω του xcelsior με το sense.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=754671 Σε σχέση με του mattc δίνει περισσότερη διαθέσιμη ραμ.Από τότε που ανακάλυψα και το adb για τη μεταφορά των αρχείων,σταμάτησα να γυρίζω σε wm για απλή αντιγραφή κάποιου αρχείου.Εβαλα και τον root explorer και εξερευνώ τα "ενδότερα" του συστήματος.Γενικά την έχω καταβρεί και δοκιμάζω διάφορα κόλπα.Πράγματα που ίσως δε θα τολμούσα να κάνω ποτέ σε κανονική android συσκευή,γιατί θα είχα τον φόβο ότι θα μου μείνει τούβλο.:lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts