arxaios15 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 εχει παρατηρησει κανεις ποση μπαταρια τρωει η 4.2.2 του τυτουνγκ εμενα με ανοιχτα τα δεδομενα βαιμπερ,γουοτσαπ και ωοιπ σε 2 ωρες εφαγε το 70% ειναι φυσιολογικο η εγω εχω καποιες ρυθμισεις λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Με την 16άρα Apacer class 4 που έχω το κινητό σέρνεται άσχημα με DataOnEXT και με NAND έβαλα 5 εφαρμογές και fullare (και έχω κάνει και custom install με system partition 200MB). Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Απ ό,τι διάβασα με NativeSD το κινητό μπορεί να είναι πιο γρήγορο κι από NAND. Ισχύει αυτό; Το θέμα είναι ότι αν αγοράσω οποιαδήποτε Micro SD Class 10 ανεξαρτήτου χωρητικότητας θα το ρισκάρω γιατί μπορεί να μην είναι συμβατή με το HD2 γιατί απ ό,τι κατάλαβα παίζει ρόλο, εκτός από το Class, και η μάρκα. Άλλοι λεν ότι οι Sandisk είναι καλύτερες, άλλοι που είχαν Sandisk λεν ότι πήραν Kingston και βρήκαν την υγειά τους κλπ. Εσείς έχετε να προτείνετε συγκεκριμένες testαρισμένες; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) H καλύτερη επιλογή ειναι η sandisk ultra class10 κόκκινη-γκρι μέχρι 16gb.Η 32αρα sandisk έχει πρόβλημα Χρήστο το πρωί που είχα δοκιμάσει με τον mx είχα βρει το έργο και απλός πάτησα να το παίξει και δεν το άνοιγε, τώρα όμως έμεινα πατημένος πάνω στο έργο και μου εμφάνισε τρεις επιλογές Αναπαραγωγη H/W Aποκωδικοποιητης H/W+ Aποκωδικοποιητης και S/W Aποκωδικοποιητης Και με την πρώτη και την τρίτη επιλογή το παίζει κανονικά και με ήχο . Ερώτηση, ποιά από της δυο είναι καλύτερη. Η πρώτη ειναι με hw acceleration και ειναι αυτή που πρέπει.Η τριτη το decoding γινεται από την cpu και λογικά αν δε σου κολλήσει αμέσως,μετά από κάποια λεπτά θα χάσει τον συγχρονισμό εχει παρατηρησει κανεις ποση μπαταρια τρωει η 4.2.2 του τυτουνγκ εμενα με ανοιχτα τα δεδομενα βαιμπερ,γουοτσαπ και ωοιπ σε 2 ωρες εφαγε το 70% ειναι φυσιολογικο η εγω εχω καποιες ρυθμισεις λαθος? Σε 2 ώρες στην αναμονή,έχασε τόση μπαταρία; Δεν ξέρω αν φταιει το voip που έχεις,αλλά τα υπόλοιπα που λες,δεν τρώνε τόση μπαταρία Edited April 14, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Η πρώτη ειναι με hw acceleration και ειναι αυτή που πρέπει.Η τριτη το decoding γινεται από την cpu και λογικά αν δε σου κολλήσει αμέσως,μετά από κάποια λεπτά θα χάσει τον συγχρονισμό Χρήστο όταν δέχομαι κλήση δεν ανοίγει η οθόνη και παταω κάποιο κουμπί, δεν το κάνει πάντα αλλά αρκετές φορές, σου το κάνει και σε εσένα ? κατά τα άλλα η ρομ πεταει ,είμαι clk και nativesd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Nαι έχει συμβεί και σε μένα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxaios15 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Σε 2 ώρες στην αναμονή,έχασε τόση μπαταρία; Δεν ξέρω αν φταιει το voip που έχεις,αλλά τα υπόλοιπα που λες,δεν τρώνε τόση μπαταρία εχω το μπρια σαν βοιπ να φταιει αυτο?μπορει, θα το τσεκαρω με το νατιβ σιπ που εχει η ρομ.παντως πλεον το βαιμπερ δουλευει αψογα σε αυτη τη ρομ παιρνω με παιρνουν κανενα απολυτως προβλημα.ευχαριστω bbbb :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 εχει παρατηρησει κανεις ποση μπαταρια τρωει η 4.2.2 του τυτουνγκ εμενα με ανοιχτα τα δεδομενα βαιμπερ,γουοτσαπ και ωοιπ σε 2 ωρες εφαγε το 70% ειναι φυσιολογικο η εγω εχω καποιες ρυθμισεις λαθος? κι έμενα το έκανε στην αρχή, αλλά είχα ξεχάσει να απενεργοποιήσω το συγχρονισμό του browser. Τον απενεργοποίησα και όλα είναι φυσιολογικά Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Το wifi hotspot το έχετε δοκιμασει ; σε μένα δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Δεν δουλεύει.Δοκίμασε το android wifi tether Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μια ρομ όλα τα λεφτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208626 γρήγορη, απροβλημάτιστη( προς το παρόν) και ένα υπέροχο sense flip clock και πολλά καλούδια για τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxaios15 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μια ρομ όλα τα λεφτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208626 γρήγορη, απροβλημάτιστη( προς το παρόν) και ένα υπέροχο sense flip clock και πολλά καλούδια για τον ήχο. Εγω δοκιμασα αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235043 η διαφορα ακομα δεν καταλαβα ποια ειναι μου φαινονται ιδιες οπως και να χει παντως επισης καλη, χωρις προβληματα, μονο η καμερα κανει κατι χαζα που και που αλλα τιποτα το σπουδαιο.Οι φοτο ειναι μια χαρα.Επισης πρωτη φορα εκανα και οδεξ την ρομ και μπορω να πω πως δουλευει ακομα πιο γρηγορα.Ειμαι σε ντατα ον εξτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Την έβαλα στην nand μόνο και ειναι πολύ καλή.Την xyecmao που γράφει ο Βαγγέλης δεν μπορω να την εγκαταστήσω.Φορτώνει το aroma και κολλάει στο please loading.Την κατέβασα ήδη 2 φορές.Ισως φταίει το ότι δεν έχω swap partition Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Την έβαλα στην nand μόνο και ειναι πολύ καλή.Την xyecmao που γράφει ο Βαγγέλης δεν μπορω να την εγκαταστήσω.Φορτώνει το aroma και κολλάει στο please loading.Την κατέβασα ήδη 2 φορές.Ισως φταίει το ότι δεν έχω swap partitionΧρήστο εγώ τήν έχω nativesd και δεν έχω swap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ρε παιδιά, sorry, τελικά ποιά είναι η 4.2.2 του tytung που έχετε βάλει και λέτε οτι παίζει απροβλημάτιστα εκτός από την εγγραφή βίντεο ; Εχω μπλεχτεί με τις rom και δεν ξέρω ποιά να βάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxaios15 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ρε παιδιά, sorry, τελικά ποιά είναι η 4.2.2 του tytung που έχετε βάλει και λέτε οτι παίζει απροβλημάτιστα εκτός από την εγγραφή βίντεο ; Εχω μπλεχτεί με τις rom και δεν ξέρω ποιά να βάλω... Αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469 αλλα δεν θα ελεγα οτι παιζει απροβληματιστα καθως πρεπει να κανεις καποια πραγματακια που εχει στο φακ για να δουλεψουν ολα εκτος παντα βεβαια απο το βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Επίσης ο tytung έβγαλε μια εφαρμογή για τον χαμηλό ήχο στην jellybean http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39730587&postcount=4153 Καλησπέρα και απο μενα. Χρήστο και οποίος άλλος ΦΙΛΟΣ ξέρη, τη εφαρμογή είναι αυτή για τον χαμηλό ήχο στην jellybean????? Τη δηλαδή κάνει για τον ήχο δεν ξέρω αγγλικά και δεν μπορώ να καταλάβω. Αν ξέρη κάποιος να με εξηγησεται θα του ειμαι ευγνώμον Ευχαριστώ Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Στην jellybean 4.1.2 για κάποιο λόγο οι ειδοποιήσεις χτυπούσαν πολύ χαμηλά ακόμη και αν είχες τέρμα τον ήχο.Στην nexushd2 4.2.2 αυτή την εφαρμογή ο tytung την ενσωμάτωσε στο σύστημα ως διεργασία παρασκηνίου Αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469 αλλα δεν θα ελεγα οτι παιζει απροβληματιστα καθως πρεπει να κανεις καποια πραγματακια που εχει στο φακ για να δουλεψουν ολα εκτος παντα βεβαια απο το βιντεο Για συσκευή σχεδόν 4ετιας και έκδοση λογισμικού μη κατασκευασμένη για το κινητό,τρέχει απλά άψογα.Με εξαίρεση το βίντεο τολμώ να πω ότι παίζει άριστα.Για όσους δεν το έχουν κάνει ακόμη,προτείνω να βάλετε greenify για τον έλεγχο των εφαρμογών σας ώστε να μην τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς λόγο και καταναλώνουν πόρους Edited April 17, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Χρήστο ποιες εφαρμογές δεν πρέπει να "ελέγχονται" με το greenify; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εφαρμογές στις οποίες θέλεις να σου έρχονται ειδοποιήσεις δηλαδή fb,viber,whats app κτλ.Απο την άλλη μπορείς να τις κάνεις κανονικά greenify και ανά κάποιο διάστημα να τις τρέχεις χειροκίνητα για να δεις αν ήρθε ειδοποίηση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδιά, ξαφνικά άρχισε να μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα, γνωρίζετε κάτι ; Το βγάζει κάθε φορά που προσπαθώ να τηλεφωνήσω μέσω των επαφών. Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας android.process.acore. Βρήκα ένα site που υποστηρίζει πως λύνει το πρόβλημα : http://blog.dileno.com/archive/201006/how-to-solve-the-androidprocessacore-error/ Εχει ξαναδει κανεις το πρόβλημα αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ναι ειναι πρόβλημα που συμβαίνει κάποιες φορές.Αν δε λυθεί με τον τρόπο που αναφέρεται στο λινκ, προχωράς στην επαναφορά κάποιου nandroid backup απο το recovery αν έχεις και αν δε λυθεί και έτσι πας για καθαρή εγκατάσταση της ρομ.Φυσικά μπορεις με titanium backup να παρεις backup των εφαρμογών σου και μετά το boot της νέας εγκατάστασης,να δεις αν έχει λυθεί το πρόβλημα.Αν έχει λυθεί,επαναφέρεις τις εφαρμογές χρήστη απο το titanium.Αν μετά την επαναφορά των εφαρμογών σου,αρχίσει πάλι να κάνει το πρόβλημα,σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Ναι ειναι πρόβλημα που συμβαίνει κάποιες φορές.Αν δε λυθεί με τον τρόπο που αναφέρεται στο λινκ, προχωράς στην επαναφορά κάποιου nandroid backup απο το recovery αν έχεις και αν δε λυθεί και έτσι πας για καθαρή εγκατάσταση της ρομ.Φυσικά μπορεις με titanium backup να παρεις backup των εφαρμογών σου και μετά το boot της νέας εγκατάστασης,να δεις αν έχει λυθεί το πρόβλημα.Αν έχει λυθεί,επαναφέρεις τις εφαρμογές χρήστη απο το titanium.Αν μετά την επαναφορά των εφαρμογών σου,αρχίσει πάλι να κάνει το πρόβλημα,σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα Δεν λύθηκε με τον τρόπο που αναφέρεται στο link. Ευτυχώς είχα ένα backup που είχα πάρει κάποιες ημέρες πριν και το πέρασα. Φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα. Υποψιάζομαι πως μου το προκάλεσε το tubemate καθώς ο δημιουργός του πολλές φορές προειδοποιεί πως οι αναβαθμίσεις από το market έχουν ιό. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τη βοήθεια... Πέρασα τη Nexus 4.2.2 με χρήση του CWM 3.2.0.0 ως NativeSD αλλά όταν του ορίζω από τον magldr να ξεκινήσει android από sd μου βγάζει μήνυμα kernel failed. Με την παλαιά μου rom gingerbread 2.3.7 που είναι στη Nand δεν έχει πρόβλημα, ξεκινάει κανονικά. Εχει κανείς καμια ιδέα ; Στην εγκατάσταση δεν είχα κάποιο error message... Πέρασα τη Nexus 4.2.2 με χρήση του CWM 3.2.0.0 ως NativeSD αλλά όταν του ορίζω από τον magldr να ξεκινήσει android από sd μου βγάζει μήνυμα kernel failed. Με την παλαιά μου rom gingerbread 2.3.7 που είναι στη Nand δεν έχει πρόβλημα, ξεκινάει κανονικά. Εχει κανείς καμια ιδέα ; Στην εγκατάσταση δεν είχα κάποιο error message... Ακυρο, ήθελε ρύθμιση το ad sd dir... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 18, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Χρήστο θυμάσαι μια ρομ είχαμε δοκιμάσει πριν κάνα δυο χρόνια, με διπλά turbo που είχε σπάσει τα κοντέρ και την απέσυραν ,τώρα κάτι παρόμοιο γράφει και αυτή στα feature http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235043 ★ Nos_injection_4cylturbo:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Την έχω στην nand.δεν είναι κακή αλλά το turbo είναι απλά να έχουμε να λεμε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι μετά από μια ώρα που την στήνω η free ram δεν έχει πέσει κάτω από 200mb ,συνήθως με αυτά που κάνω είναι κάτω από 100mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts