Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Χρήστος εννοεί τις "ρυθμίσεις" του λειτουργικού , δηλαδή σαν να λέμε παγώνεις τον παλιό superuser ...

Έτσι δεν είναι Χρήστο ;

ΥΓ πάντως παρ' ολ' αυτά , αν ανοίξω το πχ youtube ή colornote , μπαίνουν σε pending . Πόση ώρα δεν ξέρω . Πάντως δεν βλέπω να αλλάζουν σε hibernate .

Η διαφορά στην λειτουργία είναι εμφανής

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο Χρήστος εννοεί τις "ρυθμίσεις" του λειτουργικού , δηλαδή σαν να λέμε παγώνεις τον παλιό superuser ...

Έτσι δεν είναι Χρήστο ;

ΥΓ πάντως παρ' ολ' αυτά , αν ανοίξω το πχ youtube ή colornote , μπαίνουν σε pending . Πόση ώρα δεν ξέρω . Πάντως δεν βλέπω να αλλάζουν σε hibernate .

Η διαφορά στην λειτουργία είναι εμφανής

Εχεις δικιο, οκ λυθηκε η ασυνεννοησία..

Nαι έτσι ακριβώς.Γιώργο από την στιγμή που άλλαξα σε supersu οι εφαρμογές που έχω ρυθμίσει,πάνε απο pending σε hibernate αυτόματα σε 5 λεπτά το πολύ από την στιγμή που βάζω την συσκευή στην αναμονή

Γεια χαρά.

Έχω πια iPhone 4, αλλά χρειάζομαι και μια Android συσκευή (για την εργασία μου). Έλεγα να πουλήσω το HD2 (TMobile USA) που ακόμα έχω και να πάρω ένα σύγχρονο Αndroid. Αλλά παραπάνω από 150-170 ευρώ δεν "πιάνει" πια το HD2, οπότε σκέφτηκα μήπως να βάλω κάποια Android...

Τώρα πάνω στο HD2, έχω την WinMo6.5 "Energy" και μια AndroidSD (που τρέχει απ' την κάρτα).

Θέλω να βάλω μια NAND Android ρομ και να πετάξω την WinMo6.5...

Σκέφτομαι μια απ' αυτές (εκτός κι αν προτείνετε και κάποιοες άλλες):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264828

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240

Γενικά θέλω μια πολύ σταθερή και δίχως προβλήματα NAND Android ρομ, "κομπλέ" - γιατί δεν θα κάτσω ν' ασχοληθώ με Android εφαρμογές κτλ, να 'χει καλή διαχείρηση μπαταρίας κτλ.

Και ΠΩΣ φλασάρω μια NAND Android ρομ;;; Διότι στα λινκς αυτά που κοίταξα, τα γράφουν (τις οδηγίες install) ολίγον "περιεκτικά" (προφανώς γιατί απευθύνονται σε ήδη γνώστες για φλασάρισμα Android NAND, ενώ εγώ είμαι άσχετος)...

Γεια χαρά.

Έχω πια iPhone 4, αλλά χρειάζομαι και μια Android συσκευή (για την εργασία μου). Έλεγα να πουλήσω το HD2 (TMobile USA) που ακόμα έχω και να πάρω ένα σύγχρονο Αndroid. Αλλά παραπάνω από 150-170 ευρώ δεν "πιάνει" πια το HD2, οπότε σκέφτηκα μήπως να βάλω κάποια Android...

Τώρα πάνω στο HD2, έχω την WinMo6.5 "Energy" και μια AndroidSD (που τρέχει απ' την κάρτα).

Θέλω να βάλω μια NAND Android ρομ και να πετάξω την WinMo6.5...

Σκέφτομαι μια απ' αυτές (εκτός κι αν προτείνετε και κάποιοες άλλες):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264828

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240

Γενικά θέλω μια πολύ σταθερή και δίχως προβλήματα NAND Android ρομ, "κομπλέ" - γιατί δεν θα κάτσω ν' ασχοληθώ με Android εφαρμογές κτλ, να 'χει καλή διαχείρηση μπαταρίας κτλ.

Και ΠΩΣ φλασάρω μια NAND Android ρομ;;; Διότι στα λινκς αυτά που κοίταξα, τα γράφουν (τις οδηγίες install) ολίγον "περιεκτικά" (προφανώς γιατί απευθύνονται σε ήδη γνώστες για φλασάρισμα Android NAND, ενώ εγώ είμαι άσχετος)...

Εγώ θα πρότεινα μια gb 2.3.7. Ευτυχώς που έχει στην υπογραφή του οδηγό ο bbbb και δεν χρειάζεται να γράφουμε τα ίδια :p

Εγώ θα πρότεινα μια gb 2.3.7. Ευτυχώς που έχει στην υπογραφή του οδηγό ο bbbb και δεν χρειάζεται να γράφουμε τα ίδια :p

Έχεις λινκ για δαύτη που προτείνεις;

Τον οδηγό τον είδα, είναι λίγο "μπερδεψομπούτικος", αλλά θα το βρω πως γίνεται.

Πάντως, αυτά που γράφει (να έχεις πριν πας να φλασάρεις) - ράδιο και SPL, τα έχει το δικό μου, κοίταξα.

Nαι αν έχεις ήδη

1.t-mobile hd2

2.custom rom nrg

έχεις και hspl και radio συμβατά με nand android

Στον οδηγό προχώρα στο βήμα που γράφω για εγκατάσταση magldr.Μετά ανάλογα την ρομ που θα βάλεις,θα φλασάρεις και το κατάλληλο partition.Xωρίς χρήση pc και για άμεση αλλαγή partitions για το nand android απο την συσκευή,δες στον οδηγό εκεί που γράφω για την εγκατάσταση nand android με τη χρήση clk bootloader

απο τα λινκ που έδωσες πιο πάνω θα συμφωνήσω στις 3 επιλογές σου.Τyphoon για android 2.3.7,nexushd2 για ics και αν θες κάτι πιο καινούριο και πιο αργό συνάμα nexushd2 jb.Η δική μου πρόταση ειναι nexushd2 ics και κατά την εγκατάσταση θα επιλέξεις την πρώτη επιλογή στον aroma με 200mb partition

Edited by bbbb

Nαι αν έχεις ήδη

1.t-mobile hd2

2.custom rom nrg

έχεις και hspl και radio συμβατά με nand android

Στον οδηγό προχώρα στο βήμα που γράφω για εγκατάσταση magldr.Μετά ανάλογα την ρομ που θα βάλεις,θα φλασάρεις και το κατάλληλο partition.Xωρίς χρήση pc και για άμεση αλλαγή partitions για το nand android απο την συσκευή,δες στον οδηγό εκεί που γράφω για την εγκατάσταση nand android με τη χρήση clk bootloader

απο τα λινκ που έδωσες πιο πάνω θα συμφωνήσω στις 3 επιλογές σου.Τyphoon για android 2.3.7,nexushd2 για ics και αν θες κάτι πιο καινούριο και πιο αργό συνάμα nexushd2 jb.Η δική μου πρόταση ειναι nexushd2 ics και κατά την εγκατάσταση θα επιλέξεις την πρώτη επιλογή στον aroma με 200mb partition

1. Έχω TMobile USA HD2

2. Αυτό που λες τί είναι; Έχω custom WinMo6.5 "Energy" rom τώρα πάω (και μια Android SD από την κάρτα).

Αν θες, επειδή είμαι εντελώς άσχετος με φλασάρισμα NAND Android (μόνο Win φλασάριζα ως τώρα), μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω (έτσι όπως ξεκίνησες, με "1.", "2." κτλ);

Δεν θέλω "κάτι πολύ καινούργιο", θέλω κάτι ΑΨΟΓΟ, σταθερό, γρήγορο κτλ.

Ποια δηλαδή απ' όλες όσες έβαλα πάνω, λες ότι συμφωνείς; Για την Nexus - την μη Jelly, την ICS; Αυτή προτείνεις;

Επειδή εμείς φτιάχνουμε εφαρμογές (παιχνίδια καζίνο) για σύγχρονα (σχετικά) Android ('ντάξει, όχι απαραίτητα 4), είναι σχετικά "σύγχρονη" ρομ αυτή που λέμε;

Αυτό το "Άρομα", ποιό είναι (λινκ);

Επίσης, αυτά με τα ρικάβερι και τα παρτίσιονς δεν πολυκατάλαβα. Γιατί "διαλέγουμε εμείς" κάτι; Και τί διαλέγουμε, με ποιό κριτήριο; Μου το εξηγείς;

Edited by simfan

Μια ερώτηση τώρα που το θυμήθηκα: Για να περάσω android native sd σε "μαμά" HD2 χρειάζεται hspl?

Γιατί προσπαθώντας να την περάσω σε ένα φίλο μου κολλάει στο haret....

Στο δικό μου την είχα περάσει κανονικά αλλά είχα omega (προφανώς με hspl...)

Σήμερα το σκάλισα για τα καλά το κινητό...τι μ' έπιασε...

έκανα task 29, magdlr, partition 200 από το hd2 toolkit, αλλά όταν πάω άνοιγμα-->power button-->usb flasher και πατάω το daf.exe από το 4ext200M μου βγάζει το μήνυμα της συνημμένης εικόνας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως 4ext partition δεν έχω σίγουρα και δε μπορώ να το περάσω πάλι.

Κανένας άλλος τρόπος παίζει??

Μια ερώτηση τώρα που το θυμήθηκα: Για να περάσω android native sd σε "μαμά" HD2 χρειάζεται hspl?

Γιατί προσπαθώντας να την περάσω σε ένα φίλο μου κολλάει στο haret....

Στο δικό μου την είχα περάσει κανονικά αλλά είχα omega (προφανώς με hspl...)

Αν έχει πάνω την τελευταία επίσημη ρομ 3.14 όχι δεν χρειάζεται hspl

Σήμερα το σκάλισα για τα καλά το κινητό...τι μ' έπιασε...

έκανα task 29, magdlr, partition 200 από το hd2 toolkit, αλλά όταν πάω άνοιγμα-->power button-->usb flasher και πατάω το daf.exe από το 4ext200M μου βγάζει το μήνυμα της συνημμένης εικόνας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως 4ext partition δεν έχω σίγουρα και δε μπορώ να το περάσω πάλι.

Κανένας άλλος τρόπος παίζει??

Δεν έχει να κάνει με το ext4 partition αυτό το μήνυμα.Για δοκίμασε με κλειστό κινητό να πατήσεις power + volume down.Μπαίνει στην οθόνη με τα 3 χρώματα;

1. Έχω TMobile USA HD2

2. Αυτό που λες τί είναι; Έχω custom WinMo6.5 "Energy" rom τώρα πάω (και μια Android SD από την κάρτα).

Αν θες, επειδή είμαι εντελώς άσχετος με φλασάρισμα NAND Android (μόνο Win φλασάριζα ως τώρα), μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω (έτσι όπως ξεκίνησες, με "1.", "2." κτλ);

Δεν θέλω "κάτι πολύ καινούργιο", θέλω κάτι ΑΨΟΓΟ, σταθερό, γρήγορο κτλ.

Ποια δηλαδή απ' όλες όσες έβαλα πάνω, λες ότι συμφωνείς; Για την Nexus - την μη Jelly, την ICS; Αυτή προτείνεις;

Επειδή εμείς φτιάχνουμε εφαρμογές (παιχνίδια καζίνο) για σύγχρονα (σχετικά) Android ('ντάξει, όχι απαραίτητα 4), είναι σχετικά "σύγχρονη" ρομ αυτή που λέμε;

Αυτό το "Άρομα", ποιό είναι (λινκ);

Επίσης, αυτά με τα ρικάβερι και τα παρτίσιονς δεν πολυκατάλαβα. Γιατί "διαλέγουμε εμείς" κάτι; Και τί διαλέγουμε, με ποιό κριτήριο; Μου το εξηγείς;

Nαι την nexushd2 ics λέω και ειναι σχετικά "σύγχρονη".Το κριτήριο με το οποίο διαλέγουμε τα recovery-partitions εξαρτάται απο την ρομ που θέλουμε να βάλουμε.Επειδή το hd2 δεν ειναι "κανονικό" android τηλέφωνο η μνήμη του δεν ειναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να δέχεται απευθείας την android rom και ο χρήστης ανάλογα την ρομ που θέλει να περάσει,φλασάρει και τα κατάλληλα partition σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο chef της ρομ που θέλουμε να περάσουμε

Xωρίς να είμαι προγραμματιστής ώστε να γνωρίζω ακριβεις λεπτομέρειες για το θέμα αλλα απο android 4 και μετά εισήχθη το full hardware acceleration που σημαίνει καλύτερη εκμετάλευση της gpu άρα και καλύτερη αξιοποίηση της στα παιχνίδια και αλλάξαν κάποια api.Εδώ http://developer.android.com/about/dashboards/index.html μπορείς να δεις περίπου τι έκδοση android έχουν οι περισσότερες συσκευές και να κάνεις ανάλογα συμβατή την εφαρμογή σου.

Για το aroma που ρωτάς ειναι ο installer της ρομ.Oταν φτάσεις στο σημείο στο recovery "install zip from sd card" και επιλέξεις το zip της nexushd2 θα ανοίξει ο aroma installer και θα σε καθοδηγήσει στην εγκατάσταση της ρομ

Edited by bbbb

εκεί μπαίνει.

και magdlr μπαίνει και πάω 8.ad recovery -->usb flasher.

Ενώ το hd2 toolkit λειτουργεί, δε μπορώ να περάσω το 4ext.

Δε γίνεται να πας 8.ad recovery--->usb flasher.Μάλλον εννοείς 5.usb flasher--->usb και τσεκάρεις αν γράψει usb...usb

Δοκίμασε να φλασάρεις απευθείας το recovery που θες,χωρις την μεσολάβηση του toolkit.

σωστά.

5.usb flasher

εκεί πάω και δε μου δουλεύει.

Μήπως "Run as Administrator"???

Η μήπως να ξαναπεράσεις τους drivers του HD2?

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

πως περνάω τους drivers?

μου έκανε εντύπωση, πως μετά το task 29, πηγαίνοντας στο usb flasher, δεν είδα να κάνει εγκατάσταση τους οδηγούς.

ενώ μέσα από το hd2 toolkit συνδέεται κανονικά.

EDIT: δεν ξέρω ποιο από τα δύο έκανε τη δουλειά.

1. formara το ext partition (ενώ υπήρχε και πριν στην κάρτα, απλά δεν είχα το 4ext recovery) με το minitool partition

2. έτρεξα το daf.exe σαν administrator!!!

έπρεπε να τα κάνω χωριστά, να δω ποιο από τα δύο έπιασε!!! :p

όπως και να χει, επανήλθα....έφαγα όλο το βράδυ...

ευχαριστώ πολύ.

Edited by demakhs

Αν έχει πάνω την τελευταία επίσημη ρομ 3.14 όχι δεν χρειάζεται hspl

Δεν έχει να κάνει με το ext4 partition αυτό το μήνυμα.Για δοκίμασε με κλειστό κινητό να πατήσεις power + volume down.Μπαίνει στην οθόνη με τα 3 χρώματα;

Nαι την nexushd2 ics λέω και ειναι σχετικά "σύγχρονη".Το κριτήριο με το οποίο διαλέγουμε τα recovery-partitions εξαρτάται απο την ρομ που θέλουμε να βάλουμε.Επειδή το hd2 δεν ειναι "κανονικό" android τηλέφωνο η μνήμη του δεν ειναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να δέχεται απευθείας την android rom και ο χρήστης ανάλογα την ρομ που θέλει να περάσει,φλασάρει και τα κατάλληλα partition σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο chef της ρομ που θέλουμε να περάσουμε

Xωρίς να είμαι προγραμματιστής ώστε να γνωρίζω ακριβεις λεπτομέρειες για το θέμα αλλα απο android 4 και μετά εισήχθη το full hardware acceleration που σημαίνει καλύτερη εκμετάλευση της gpu άρα και καλύτερη αξιοποίηση της στα παιχνίδια και αλλάξαν κάποια api.Εδώ http://developer.android.com/about/dashboards/index.html μπορείς να δεις περίπου τι έκδοση android έχουν οι περισσότερες συσκευές και να κάνεις ανάλογα συμβατή την εφαρμογή σου.

Για το aroma που ρωτάς ειναι ο installer της ρομ.Oταν φτάσεις στο σημείο στο recovery "install zip from sd card" και επιλέξεις το zip της nexushd2 θα ανοίξει ο aroma installer και θα σε καθοδηγήσει στην εγκατάσταση της ρομ

Λαμπρά, τα ψιλο-κατάλαβα.

Οπότε σε ΑΥΤΗ που λες να βάλω (προτείνεις) που βλέπω πιο παρτίσιον θέλει ο σεφ; Διότι είναι λίγο "λακωνικός" το τύπος, στο ποστ του.

Αν υποθέσουμε ότι εσύ ήθελες αυτήν να βάλεις, τί θα έκανες - για να δω εγώ τι θα κάνω;

(Μπήκα στο λινκ που λες, αλλά μου φαίνονται "κινέζικα" αυτά που γράφει). Δες λίγο κι εσύ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860) να μου πεις τί λέει να κάνουμε, γιατί "έπηξα" να διαβάζω ...ακαταλαβίστικα πράγματα.

Οκ, πρώτα εγκαθιστώ το magldr.

Μετά στο παρτίσιον και ρικόβερι είναι που 'χω "πελαγώσει" τί πρέπει να κάνω.

Edited by simfan

Bαλε το zip αρχείο της nexushd2 ics στην κάρτα μνήμης.Μετά εγκατέστησε τον magldr.Με κρατημένο το power μπες στον magldr και μετά 5.usb flasher--->usb και σύνδεσε το καλώδιο.Κατέβασε το αρχείο 150 εώς 200mb αποσυμπίεσε και μπες στο φάκελο με το partition των 200mb και τρέξε ως administrator σε win7/8 ή κανονικά σε xp το daf.exe.

Αφου τελειώσει η εγκατάσταση αυτή,πήγαινε στο magldr--->8.ad recovery και περίμενε να ξεκινήσει.Μετά πατα στο install zip from sd card,βρες το zip αρχειο της nexushd2 ics και πάτα να ξεκινήσει η εγκατάσταση.Σε αυτό το σημείο θα δεις να γράφει η οθόνη "aroma installer".Στην εγκατάσταση επέλεξε το 1 δηλαδή t-mobile nand κάπως έτσι το λέει και αν θες ή όχι softkeys (τα κουμπιά που έχουν κάτω οι nexus συσκευές λογω της ελλειψης των hard πλήκτρων),full wipe,rmnet σύνδεση και προχώρα στην εγκατάσταση.

πως περνάω τους drivers?

μου έκανε εντύπωση, πως μετά το task 29, πηγαίνοντας στο usb flasher, δεν είδα να κάνει εγκατάσταση τους οδηγούς.

Κατέβασε απο τον οδηγό το κατάλληλο partition για την ρομ που έχεις ειτε απο 150 εώς 200mb είτε από το 220 εως 330 ανά 10mb αυξάνονται,αποσυμπίεσε,βάλε το κινητό στη λειτουργία 5.usb flasher--->usb και τρέξε ως administrator σε win7/8 ή κανονικά σε xp το daf.exe

Edited by bbbb

πως περνάω τους drivers?

EDIT: δεν ξέρω ποιο από τα δύο έκανε τη δουλειά.

1. formara το ext partition (ενώ υπήρχε και πριν στην κάρτα, απλά δεν είχα το 4ext recovery) με το minitool partition

2. έτρεξα το daf.exe σαν administrator!!!

έπρεπε να τα κάνω χωριστά, να δω ποιο από τα δύο έπιασε!!! :p

όπως και να χει, επανήλθα....έφαγα όλο το βράδυ...

ευχαριστώ πολύ.

To ext partition νομίζω ότι δεν έχει καμιά σχέση σ' αυτή τη φάση.

Ο Administrator έκανε τη δουλειά:lol:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Στη σελίδα που αναφέρεις γράφει το εξής: The required system partition is 175 MB.

Κατέβασε τα παρακάτω

https://www.dropbox.com/s/hl9362k11eq15nr/4ext150%CE%9C-210M.rar

https://www.dropbox.com/s/3k9k10emk453abj/4ext220-330%CE%9C.rar

και κάνε unzip το 4ΕΧΤ 180Μ

Power button πατημένο καθώς ανοίγεις το κινητό -->magdlr-->5. usb flasher-->daf.exe (από τον φάκελο 4ΕΧΤ 180Μ σαν administrator!?!) και έτοιμος

Στη σελίδα που αναφέρεις γράφει το εξής: The required system partition is 175 MB.

Κατέβασε τα παρακάτω

https://www.dropbox.com/s/hl9362k11eq15nr/4ext150%CE%9C-210M.rar

https://www.dropbox.com/s/3k9k10emk453abj/4ext220-330%CE%9C.rar

και κάνε unzip το 4ΕΧΤ 180Μ

Power button πατημένο καθώς ανοίγεις το κινητό -->magdlr-->5. usb flasher-->daf.exe (από τον φάκελο 4ΕΧΤ 180Μ σαν administrator!?!) και έτοιμος

Ευχαριστώ πολύ. Το 'δα (κάποια στιγμή!) αυτό το 175ΜΒ, αλλά ΜΕΤΑ δεν ήξερα τί να κάνω.

Ευχαριστώ.

Oντως θα δουλέψει και με 180mb partition αλλά έγραψα 200mb για να έχει κάποιο "αέρα" στο /system partition ώστε άμα θέλει κάποια στιγμή να φλασάρει mods κτλ

To ext partition νομίζω ότι δεν έχει καμιά σχέση σ' αυτή τη φάση.

Ο Administrator έκανε τη δουλειά

+1 για τον admin

Δηλαδή, αφού εγκαταστήσω το magdlr, τρέχω το romupdateutility.exe (και σβήνω το τρέχον λειτουργικό), μετά κάνω κάπου unzip αυτό το αρχείο που λες, έχω κλειστό το HD2 και το ανοίγω... (έχω ήδη τρέξει κι είναι ανοικτό το magdlr και έχω με USB σύνδεση PC/HD2; )... επιλέγω magdlr (βγαίνει επιλογή; )... επιλέγω την 5η επιλογή USB FLASHER... μετά επιλέγω daf.exe (απ' το φάκελο που μου 'πες)... και μετά τί, τρέχω την ρομ;

Ειλικρινά συγγνώμη για πιθανόν κουτές ερωτήσεις, αλλά εάν στα παλιά WinMo6.1 ήταν πανεύκολο το φλασάρισμα και στα WiMo6.5 (Leo) αρκετά εύκολα τα στάδια, εδώ στο Android... έχω "πελαγώσει" με τα ΑΠΕΙΡΑ στάδια και ΠΑΜΠΟΛΑ αρχεία που πρέπει να τρέξω.

το romupdateutility.exe δεν το ξανατρέχεις. αφού έχεις περασμένο το magdlr, ανοίγεις το τηλέφωνο κρατημένο πατημένο το power button και μπαίνεις στο magdlr-->5. usb flasher-->daf.exe--αφού τρέξεις το daf.exe (το 4ext 200M καλύτερα όπως είπε και ο bbbb) και τελειώσει τότε θα κάνεις install from sd card-->επιλέγεις το αρχείο της rom που έχεις αντιγράψει στην κάρτα, το φλασάρεις και ακολουθείς οδηγίες. Edited by demakhs