bbbb Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Επανέφερα τη stock rom και προς στιγμής δούλευε μια χαρά το κινητό και ανησύχησα.....τελικά άρχισε πάλι να κολλάει η οθόνη (thank god)....οπότε το πακετάρω και το στέλνω με....τσαμπουκά!!!:tease: Η ευχή πλέον ειναι να στο στείλουν πίσω με ανταλακτικό που θα ειναι συμβατό με android/wp γιατί αν τρέχει μόνο wm :cry: θα ειναι απλως ένα κινητό αντίκα :p Edited December 22, 2012 by kollatos Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Δοκίμασε κάποιος το update της JellyBelly_HD2_v1.1...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021483; Στο τέλος γράφει:Note:This version doesn't have the option to enable softkeys in the aroma installer Αυτό σημαίνει ότι τα έχει ενεργοποιημένα η δεν έχει καθόλου soft keys? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Οτι και να ειναι σωκρατη αφου μπορεις να τα βαλεις μετα,δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.εγω εχω μεινει με την tytung v1.3a και περιμενω ειτε την 4.2,ειτε να δοκιμασω την ics sense edit Mε nexushd2 jellybean nativesd 2,5 μέρες αυτονομία με ανοιχτούς συγχρονισμούς, με την γνήσια μπαταρία και χρήση οθόνης 1 ώρα και 20 λεπτά που περιλαμβάνει internet browsing,youtube,tapatalk,διάβασμα gmail.Το θεωρώ απόλυτα ικανοποιητικό νούμερο για την τεχνολογία του hd2 και την 1230αρα μπαταρία του. Edited December 21, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 ..... Mε nexushd2 jellybean nativesd 2,5 μέρες αυτονομία με ανοιχτούς συγχρονισμούς, με την γνήσια μπαταρία και χρήση οθόνης 1 ώρα και 20 λεπτά που περιλαμβάνει internet browsing,youtube,tapatalk,διάβασμα gmail.Το θεωρώ απόλυτα ικανοποιητικό νούμερο για την τεχνολογία του hd2 και την 1230αρα μπαταρία του. Χρήστο το νούμερο δεν είναι απλά ικανοποιητικό. Είναι φανταστικό!!! Η μπαταρία είναι η μαμά η την έχεις αλλάξει; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Eιναι η γνήσια που είχε το κινητό.Ειχα και μια ακόμη γνήσια η οποία δυστυχώς μπήκε χθες για... πλύσιμο και άντε γεια.:p Κάποια στιγμή ανάλογα του πως θα πάει το development από την νέα χρονιά,θα αγοράσω άλλη μια γνήσια. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Επειδή δεν έχω βάλει δεύτερη ρομ στο ext4 και θα βάλω την 1.3a (και ίσως κάποια sense ) , η ερώτηση είναι : μετά μόνο με το multiboot θα μπορώ να μπουτάρω όποια θέλω , το exceller πάει περίπατο (μιλάμε βέβαια για wm-nand) ;;; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Γιώργο μετά την εγκατάσταση της δεύτερης nativesd στο φάκελο sdcard/Nativesd θα υπάρχει ο υποφάκελος με το όνομα της ρομ που εγκατέστησες.Τον κάνεις μια αντιγραφή στο /sdcard (storage card στα wm) και το exceller θα λειτουργεί κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) A.στο recovery σε κάποια φάση στο φλασάρισμα σε ρωτάει (εκεί που ζητάει ppp or rmnet & enable softkeys (αλήθεια αν δεν τα επιλέξω μπαίνουν μετά με κάποιο πείραγμα ; ) wipe : a.dalvik... b. data/factory reset c.no wipe , άμα έχεις ήδη μια ρομ επιλέγεις το c. ? edit: απ'ότι βλέπω δεν κάνει κακό να κάνεις wipe ???? edit2: αλλά εγώ δεν θα κάνω ..... (άβυσσος) Edited December 22, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Γεια σας παιδιά, αν και δε χρησιμοποιώ πιά το HD2, πολύ χαίρομαι που η υποστήριξη του για Android απο τους developers συνεχίζεται. Επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η πιο γρήγορη και απροβλημάτιστη NAND ROM που υπάρχει. Το έχω δώσει εδώ και καιρό στην αδερφή μου με μια πανάρχαια 2.3.3 Sense ROM και θέλω να της βάλω κάποια καινούρια πιο γρήγορη. Δε με ενδιαφέρει να έχει Sense, απλά να είναι γρήγορη, να δουλεύουν όλα και να είναι σταθερή. Ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) του tytung ICS και tytung JB είναι τουλάχιστον οι πιο αξιόπιστες , και από αυτόν αρχίζουν όλα ή τουλάχιστον όταν αυτός τα εφαρμόζει στις roms του πα να πει ότι δουλεβγουνε καλά edit: Χρήστο έκανα ένα copy τον νέο φάκελο από το sdcard /nativesd/nexushd2ics & nexushd2jb στο sdcard/nexushd2jb , παρ' όλα αυτά ο exceller "βλέπει" μόνο το recovery και το nativesd με συνέπεια να φορτώνει πάντα την τελευταία που στην περίπτωσή μου είναι η JB Edited December 22, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 του tytung ICS και tytung JB είναι τουλάχιστον οι πιο αξιόπιστες , και από αυτόν αρχίζουν όλα ή τουλάχιστον όταν αυτός τα εφαρμόζει στις roms του πα να πει ότι δουλεβγουνε καλά Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Καλά αυτός δεν έβγαζε μόνο kernels? Το γύρισε και στις ROMS τώρα? :lol: Δε με ενδιαφέρει αν είναι JB η ICS αρκεί να μην έχει προβλήματα γιατί η αδελφή μου δεν ξέρει και πολλά κι εγώ μετά τις γιορτές δε θα είμαι μαζί της για να τη βοηθήσω αν χρειαστεί κάτι. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Καλά αυτός δεν έβγαζε μόνο kernels? Το γύρισε και στις ROMS τώρα? :lol: Δε με ενδιαφέρει αν είναι JB η ICS αρκεί να μην έχει προβλήματα γιατί η αδελφή μου δεν ξέρει και πολλά κι εγώ μετά τις γιορτές δε θα είμαι μαζί της για να τη βοηθήσω αν χρειαστεί κάτι. "ναι είδε λεφτά και μπήκε !! " χωρίς πλάκα τώρα πάντα έφτιαχνε roms και επί sd , αλλά επειδή τις φτιάχνει απέριττες και δεν ήταν famous παλιά αυτό , που οι άλλοι έκαναν διάφορες τσαχπινιές , δεν ήταν πολύ γνωστός . Μήπως κάνει και για άλλες συσκευές ; edit: ανακοίνωση : στο myphone στις 16:49 22/12/12 HD2 : 32.563POSTS & 1.970.191 θεάσεις !!! Edited December 22, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Η nexus hd2 jellybean 1.3α σαν nativesd από το ext partition πετάει..... το ίδιο και η jelly belly, όπως και μια aopk τη λέτε? α ναι....την είδα....AOPK-JB05-HD2_v1.0. Καλά αυτό με τις nativesd, να βάζεις όσες θέλεις και να τις δοκιμάζεις με τόση ευκολία είναι καταπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εγώ με AOKP είμαι και είναι πολύ γρήγορη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εγώ με AOKP είμαι και είναι πολύ γρήγορη ;)Εγώ που τις τεστάρισα και τις δυο, μιλάμε πάντα για nativesd, του tytung είχε καλύτερα σκορ .αλλά άσχετα από τις μετρήσεις δούλευα περίπου τρεις ημέρες την AOKP και μετά έβαλα την nexus hd2 jellybean 1.3α η διαφορά στη ταχύτητα ήταν εμφανείς προς τη δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Με την nexus hd2 jellybean 1.3α χρησιμοποιείτε κανένα task killer ή δεν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 οχι δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 του tytung ICS και tytung JB είναι τουλάχιστον οι πιο αξιόπιστες , και από αυτόν αρχίζουν όλα ή τουλάχιστον όταν αυτός τα εφαρμόζει στις roms του πα να πει ότι δουλεβγουνε καλά edit: Χρήστο έκανα ένα copy τον νέο φάκελο από το sdcard /nativesd/nexushd2ics & nexushd2jb στο sdcard/nexushd2jb , παρ' όλα αυτά ο exceller "βλέπει" μόνο το recovery και το nativesd με συνέπεια να φορτώνει πάντα την τελευταία που στην περίπτωσή μου είναι η JB Γιωργο δες αν υπαρχει στους φακελους που αντεγραψες startup.txt αρχειο και αν οχι φτιαξε ενα με το καταλληλο ονομα του φακελου,haret.exe κτλ και αν οχι,βαλε εσυ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Χρήστο (θέλουμε κέρασμα Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ) ο φάκελος nexushd2jb περιέχει μόνο τα initrd & zlmage , ούτε startup ούτε haret ούτε clrcad , και παραξενεύτηκα πως θα το δει το exceller . Βέβαια και ο προηγούμενος nexus2.7ics δεν τα έχει ... Δεν έχω βέβαια πρόβλημα γιατί τρέχω πριν κάνω shutdown το multiboot και έτσι το επόμενο που θα δει το exceller είναι αυτό που δήλωσα στο multiboot . Απλά νόμιζα πως κατευθείαν από το exceller θα έβλεπε και τις άλλες ρομ... Είναι η ιδέα μου ή η JB είναι ένα κλικ πιο αργή από την ics ; edit: ανακοίνωση : στο myphone στις 16:49 22/12/12 HD2 : 32.563POSTS & 1.970.191 θεάσεις !!! Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Nαι ειναι ένα κλικ πιο αργή από την ics σε πλοήγηση μενού αλλά στο browsing μου φαίνεται πιο γρήγορη σε ενέργειες όπως π.χ. το pinch2zoom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 "ναι είδε λεφτά και μπήκε !! " χωρίς πλάκα τώρα πάντα έφτιαχνε roms και επί sd , αλλά επειδή τις φτιάχνει απέριττες και δεν ήταν famous παλιά αυτό , που οι άλλοι έκαναν διάφορες τσαχπινιές , δεν ήταν πολύ γνωστός . Μήπως κάνει και για άλλες συσκευές ; edit: ανακοίνωση : στο myphone στις 16:49 22/12/12 HD2 : 32.563POSTS & 1.970.191 θεάσεις !!! Δεν το ήξερα, μάθαμε κάτι και σήμερα. Ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω μια απο τις 2. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 παιδιά έχω θέμα με το usb.ξαφνικά άρχισε να κουνάει πέρα δώθε .την ώρα που το συνδέω για φόρτιση δεν κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα να μην φορτίζει .τι κάνουμε? Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Κάρφωσε το για να μην κουνιέται!!!! :lol: :p :lol: Μην ανησυχείς....είναι απλά (σχετικό αυτό..απλά θα προσαρμοστείς σε μια καινούρια κατάσταση, στο κλίμα της εποχής) τα πράγματα: 1) Θα πάρεις μία βάση φόρτισης....αν δεν έχεις και μία δεύτερη μπαταρία...και θα τις φορτίζεις εκεί. 2) Όσον αφορά τη σύνδεση με το pc είτε με bluetooth, ή ακόμα και πρόγραμμα μέσω wi-fi νομίζω υπάρχει. Αν είσαι καλός και ευγενικός μαζί του και κάνει επαφή ακόμα, τότε χρησιμοποίησέ το για τη σύνδεση με το pc, κάνοντας ευχέλαια να κρατήσει...εξακολουθείς για την φόρτιση της μπαταρίας με την κουρτίνα 1! ;) Good luck...δεν είναι εποχές για έξοδα για καινούρια κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 θα τα δω αυτά φίλε μου αλλά αν θυμάμαι καλά πριν λίγο καιρό είχε ένα άλλο παιδί το ίδιο πρόβλημα και έψαχνε για μαγαζί να το πάει να το επισκευάσουν .θυμάται κανείς τι και πως? *νομίζω ότι του είπε κάποιος για αυτό το μαγαζί http://9volto.gr/catalog/index.php ή κάνω λάθος? Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 εγώ ήμουν :p είχα γράψει αυτό: http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php αλλά κάποιος είπε πως ήταν παλιότερα για service htc και όχι πια. δεν χάνεις κάτι να επικοινωνήσεις. Θα σου έλεγα όμως, να έμενες στις κουρτίνες 1 & 2 που σου πρότεινα πριν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts