harris78 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πολύ καλή η NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a!!! Άρχισα να την χρησιμοποιώ σαν βασική ρομ σε native sd. Το θέμα όμως είναι οτι η μπαταρία δεν βγάζει ούτε μια μέρα... Υπάρχει με την ευκαιρία ένας καλος task manager/killer να κλείνει τις εφαρμογές αυτόματα? Γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Και μένα ρουφούσε απίστευτη μπαταρία ;) Επέστρεψα στα παλιά με NRG sense ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Αμα μπορειτε εν ετει 2012 να τρεχετε gingerbread πραγματι ειναι η καλυτερη λυση.προσωπικα δε παω κατω απο ics με τιποτε και ας ειναι buggy η κατασταση το έβαλα στο γενικό φόρουμ, θα το ποστάρω κι εδώ (αν δεν ενοχλεί) Άλλαξα αριθμό τηλεφώνου και πρέπει να ενημερώσω τις επαφές μου τις οποίες έχω κατηγοριοποιήσει σε ομάδες (φίλοι, πελάτες, συνάδελφοι, κ.ο.κ.). Αγόρασα πακέτο sms, αλλά δεν ξέρω πως να κάνω την μαζική αποστολή σε κάθε ομάδα ξεχωριστά :confused: η ρομ που φοράω ειναι η... [Dec. 9, 2012][ROM][720p] NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD] Απο οσο εψαξα δεν υπαρχει η δυνατοτητα αποστολης sms σε ομαδες με το default sms app.δες μηπως κανουν δουλεια go sms,handcent κτλ Edited December 12, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 :-) άμα έχεις και δεύτερο κινητό με ics δε σε ενοχλεί η sense στο hd2 :-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Προσωπικά ούτε για δεύτερο δεν πάω την gingerbread.Eυτυχώς που βγήκε alpha rom 4.2.1 για το desire και υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε και στο hd2 μας την 4.2.1.Aν φτάσουμε τέλος ιανουαρίου και δεν έχουμε ούτε wp8 αλλά ούτε και 4.2.1 θα μπει στο συρτάρι :p Δε λέω καλό το hd2 αλλά άμα δεν τρέχει τις τελευταίες εκδόσεις είναι απλώς ένα παλιό κινητό και δε μου αρέσουν οι αρχαιότητες... Edit Πάντως από μπαταρία εγώ είμαι ευχαριστημένος από την nativesd nexushd2 jb v1.3a.Τώρα που δεν έχω το n7 και το ξαναχρησιμοποιώ για τα πάντα όλα,έχω μέχρι στιγμής 2 ώρες οθόνης με ιντερνετ και κλήσεις 7 λεπτά και 7 ώρες εκτός μπρίζας και είμαι στο 44%.Εννοείται πως έχω ανοιχτά wifi,data,συγχρονισμούς.Δηλαδή κανονική αυτονομία και ίσως και καλύτερη μιας και το μέγιστο για το hd2 με χρήση οθόνης ειναι γύρω στις 3 ώρες Edited December 12, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπέρα στην παρεα, Προσπαθω να περασω και εγω την NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a. Ακολουθω τον οδηγο του bbbb και αφου τελειωσε η εγκατασταση με τον aroma και εκανε επανεκκίνηση μπηκα στον magldr για το 7ο βημα 7.Πάμε magldr--->services--->boot settings--->Ad sd dir και επιλέγουμε τον φάκελο NativeSD Οταν ομως παταω Ad sd dir με πεταει παλι στην πρωτη οθονη του magldr και δεν μπορω να επιλεξω τον φακελο Η προηγουμενη ρομ που ειναι ηταν η hyperdroid στην nand Κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται σωστά η κάρτα μνήμης σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Απο οσο εψαξα δεν υπαρχει η δυνατοτητα αποστολης sms σε ομαδες με το default sms app.δες μηπως κανουν δουλεια go sms,handcent κτλ Τελικά κατάφερα την μαζική αποστολή μηνυμάτων (και από ομάδες) με το hancent. Ευχαριστώ bbbb Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται σωστά η κάρτα μνήμης σου Υπαρχει τροπος να περασω Jelly Bean στην NAND οπως καναμε και με τις ginger roms? EDIT: Επελεξα την πρωτη επιλογη στον aroma και τωρα πεφτει σε bootloop... Edited December 13, 2012 by Bictor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Έκανες σωστό μέγεθος των partitions; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Υπαρχει τροπος να περασω Jelly Bean στην NAND οπως καναμε και με τις ginger roms? EDIT: Επελεξα την πρωτη επιλογη στον aroma και τωρα πεφτει σε bootloop... το εκανα δουλεύει τέλεια, με 200 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εβαλες 200mb αλλά προφανώς επέλεξες το light install? Γιατί αν επιλέξεις όλα τα προγράμματα στον aroma, δηλαδή full install θέλει 285 τουλάχιστον Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καμοια ιδέα γιατί μου βγάζει το παρακάτω το app2sd? Χρησιμοποιώ native sd την pure aokp jb 4.1.2 η κάρτα μου είναι SanDisk u1 class 10 σε fat32 και το partition 2gb ext4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καμοια ιδέα γιατί μου βγάζει το παρακάτω το app2sd? Χρησιμοποιώ native sd την pure aokp jb 4.1.2 η κάρτα μου είναι SanDisk u1 class 10 σε fat32 και το partition 2gb ext4 Αφού πέρασες ρομ με την μέθοδο nativeSD, τι το θέλεις το app2sd; Και η ρομ αλλά και το app2sd πηγαίνουν στο ext4 partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Στη ρομ του tytung δε μου το έβγαζε. Γι'αυτό ρώτησα μηπως έκανα κάνα λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εβαλες 200mb αλλά προφανώς επέλεξες το light install? Γιατί αν επιλέξεις όλα τα προγράμματα στον aroma, δηλαδή full install θέλει 285 τουλάχιστον σωστά φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Τελικα για καποιο λογο εφταιγε η Καρτα SD. Δοκίμασα με αλλη και εγκαταστάθηκε μια χαρα η ρομ. Τα soft keys τα ενεργοποιούμε φλασαροντας το αντιστοιχο zip απο το recovery? Edited December 14, 2012 by Bictor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Ναι φλασάρεις το αντίστοιχο zip.Κυκλοφόρησε και η πρώτη alpha ρομ με android 4.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046327 Εdit Η 4.2.1 ειναι απλά σε φάση για να πεις ότι το hd2 μπούταρε android 4.2.1.Δεν ειναι απλά slow όπως γράφει στο not working ειναι very very very slow σε σημείο αηδίας.. Edited December 14, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Και η 4.2.1 εχω την εντυπωση πως ειναι πιο αργη απο της NAND ginger, στα σημεια ισως αλλα τετοια εντύπωση εχω. Δοκιμασα το HTC_IME keyboard αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει στην JellyBean, υπαρχει καποιο αλλο πληκτρολόγιο με ελληνικό λεξικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Υπάρχουν αρκετα.swipe,swiftkey,multiling που ειναι free και άλλα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 μολις τη εβαλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046327 μολις τη κατεβασουμε ανοιγουμε τον φακελο build.prop Διαγράφουμε ότι έχει μέσα και αντιγράφουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046327&page=3 Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά η ρομ πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 wifi λειτουργεί; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 wifi λειτουργεί;Όχι.αλλα αξιζει να την δοκιμασεις , κάνε την μοντα αλλιώς σέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Την έβαλα χθες στη nand πριν να εμφανιστεί το διορθωμένο build.prop και πράγματι σερνόταν γιαυτό και την έβγαλα.Oταν φτιάξει και τα data/wifi θα ειναι σούπερ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Την έβαλα χθες στη nand πριν να εμφανιστεί το διορθωμένο build.prop και πράγματι σερνόταν γιαυτό και την έβγαλα.Oταν φτιάξει και τα data/wifi θα ειναι σούπερ.Τώρα παράλληλα στήνω αυτήν nativesd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2043595 Πιστεύω ότι είναι όλα τα λεφτά και από ταχύτητα και από πλευρά παραμετροποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts