Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλή η NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a!!! Άρχισα να την χρησιμοποιώ σαν βασική ρομ σε native sd. Το θέμα όμως είναι οτι η μπαταρία δεν βγάζει ούτε μια μέρα... Υπάρχει με την ευκαιρία ένας καλος task manager/killer να κλείνει τις εφαρμογές αυτόματα? Γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει...

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αμα μπορειτε εν ετει 2012 να τρεχετε gingerbread πραγματι ειναι η καλυτερη λυση.προσωπικα δε παω κατω απο ics με τιποτε και ας ειναι buggy η κατασταση

το έβαλα στο γενικό φόρουμ, θα το ποστάρω κι εδώ (αν δεν ενοχλεί)

Άλλαξα αριθμό τηλεφώνου και πρέπει να ενημερώσω τις επαφές μου τις οποίες έχω κατηγοριοποιήσει σε ομάδες (φίλοι, πελάτες, συνάδελφοι, κ.ο.κ.). Αγόρασα πακέτο sms, αλλά δεν ξέρω πως να κάνω την μαζική αποστολή σε κάθε ομάδα ξεχωριστά :confused:

η ρομ που φοράω ειναι η... [Dec. 9, 2012][ROM][720p] NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]

Απο οσο εψαξα δεν υπαρχει η δυνατοτητα αποστολης sms σε ομαδες με το default sms app.δες μηπως κανουν δουλεια go sms,handcent κτλ

Edited by bbbb

Προσωπικά ούτε για δεύτερο δεν πάω την gingerbread.Eυτυχώς που βγήκε alpha rom 4.2.1 για το desire και υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε και στο hd2 μας την 4.2.1.Aν φτάσουμε τέλος ιανουαρίου και δεν έχουμε ούτε wp8 αλλά ούτε και 4.2.1 θα μπει στο συρτάρι :p Δε λέω καλό το hd2 αλλά άμα δεν τρέχει τις τελευταίες εκδόσεις είναι απλώς ένα παλιό κινητό και δε μου αρέσουν οι αρχαιότητες...

Edit

Πάντως από μπαταρία εγώ είμαι ευχαριστημένος από την nativesd nexushd2 jb v1.3a.Τώρα που δεν έχω το n7 και το ξαναχρησιμοποιώ για τα πάντα όλα,έχω μέχρι στιγμής 2 ώρες οθόνης με ιντερνετ και κλήσεις 7 λεπτά και 7 ώρες εκτός μπρίζας και είμαι στο 44%.Εννοείται πως έχω ανοιχτά wifi,data,συγχρονισμούς.Δηλαδή κανονική αυτονομία και ίσως και καλύτερη μιας και το μέγιστο για το hd2 με χρήση οθόνης ειναι γύρω στις 3 ώρες

Edited by bbbb

Καλησπέρα στην παρεα,

Προσπαθω να περασω και εγω την NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a. Ακολουθω τον οδηγο του bbbb και αφου τελειωσε η εγκατασταση με τον aroma και εκανε επανεκκίνηση μπηκα στον magldr για το 7ο βημα

7.Πάμε magldr--->services--->boot settings--->Ad sd dir και επιλέγουμε τον φάκελο NativeSD

Οταν ομως παταω Ad sd dir με πεταει παλι στην πρωτη οθονη του magldr και δεν μπορω να επιλεξω τον φακελο

Η προηγουμενη ρομ που ειναι ηταν η hyperdroid στην nand

Κανω κατι λαθος?

Απο οσο εψαξα δεν υπαρχει η δυνατοτητα αποστολης sms σε ομαδες με το default sms app.δες μηπως κανουν δουλεια go sms,handcent κτλ

Τελικά κατάφερα την μαζική αποστολή μηνυμάτων (και από ομάδες) με το hancent.

Ευχαριστώ bbbb

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

Για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται σωστά η κάρτα μνήμης σου

Υπαρχει τροπος να περασω Jelly Bean στην NAND οπως καναμε και με τις ginger roms?

EDIT: Επελεξα την πρωτη επιλογη στον aroma και τωρα πεφτει σε bootloop...

Edited by Bictor

Υπαρχει τροπος να περασω Jelly Bean στην NAND οπως καναμε και με τις ginger roms?

EDIT: Επελεξα την πρωτη επιλογη στον aroma και τωρα πεφτει σε bootloop...

το εκανα δουλεύει τέλεια, με 200 mb

Εβαλες 200mb αλλά προφανώς επέλεξες το light install? Γιατί αν επιλέξεις όλα τα προγράμματα στον aroma, δηλαδή full install θέλει 285 τουλάχιστον

Καμοια ιδέα γιατί μου βγάζει το παρακάτω το app2sd? Χρησιμοποιώ native sd την pure aokp jb 4.1.2 η κάρτα μου είναι SanDisk u1 class 10 σε fat32 και το partition 2gb ext4

Καμοια ιδέα γιατί μου βγάζει το παρακάτω το app2sd? Χρησιμοποιώ native sd την pure aokp jb 4.1.2 η κάρτα μου είναι SanDisk u1 class 10 σε fat32 και το partition 2gb ext4

Αφού πέρασες ρομ με την μέθοδο nativeSD, τι το θέλεις το app2sd; Και η ρομ αλλά και το app2sd πηγαίνουν στο ext4 partition.

Εβαλες 200mb αλλά προφανώς επέλεξες το light install? Γιατί αν επιλέξεις όλα τα προγράμματα στον aroma, δηλαδή full install θέλει 285 τουλάχιστον

σωστά φίλε μου.

Τελικα για καποιο λογο εφταιγε η Καρτα SD. Δοκίμασα με αλλη και εγκαταστάθηκε μια χαρα η ρομ.

Τα soft keys τα ενεργοποιούμε φλασαροντας το αντιστοιχο zip απο το recovery?

Edited by Bictor

Ναι φλασάρεις το αντίστοιχο zip.Κυκλοφόρησε και η πρώτη alpha ρομ με android 4.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046327

Εdit

Η 4.2.1 ειναι απλά σε φάση για να πεις ότι το hd2 μπούταρε android 4.2.1.Δεν ειναι απλά slow όπως γράφει στο not working ειναι very very very slow σε σημείο αηδίας..

Edited by bbbb

Και η 4.2.1 εχω την εντυπωση πως ειναι πιο αργη απο της NAND ginger, στα σημεια ισως αλλα τετοια εντύπωση εχω.

Δοκιμασα το HTC_IME keyboard αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει στην JellyBean, υπαρχει καποιο αλλο πληκτρολόγιο με ελληνικό λεξικο?

μολις τη εβαλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046327 μολις τη κατεβασουμε ανοιγουμε τον φακελο build.prop Διαγράφουμε ότι έχει μέσα και αντιγράφουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046327&page=3 Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά η ρομ πάει σφαίρα

Την έβαλα χθες στη nand πριν να εμφανιστεί το διορθωμένο build.prop και πράγματι σερνόταν γιαυτό και την έβγαλα.Oταν φτιάξει και τα data/wifi θα ειναι σούπερ.

Την έβαλα χθες στη nand πριν να εμφανιστεί το διορθωμένο build.prop και πράγματι σερνόταν γιαυτό και την έβγαλα.Oταν φτιάξει και τα data/wifi θα ειναι σούπερ.
Τώρα παράλληλα στήνω αυτήν nativesd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2043595 Πιστεύω ότι είναι όλα τα λεφτά και από ταχύτητα και από πλευρά παραμετροποιήσεις.