nasos79 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Το δοκιμάζω αμέσως και σου λέω. edit: Όχι, δεν μπόρεσα να το κάνω. Εξακολουθεί να κάνει το ίδιο. Όταν το κάνω μέσω ES explorer δεν αλλάζει και όταν πάω μέσω gallery, η διάσταση που μου επιτρέπει να έχω είναι η 800 επί 480, δηλαδή όσο μία οθόνη. Δεν πειράζει, μικρό το κακό. Edited September 1, 2012 by nasos79 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Με magldr, γίνεται να αλλάξω το partition του system χωρίς pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Με magldr, γίνεται να αλλάξω το partition του system χωρίς pc; Δυστυχώς προς το παρόν με αυτό τον magldr 1.13 όχι.Με clk όμως γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Δυστυχώς προς το παρόν με αυτό τον magldr 1.13 όχι.Με clk όμως γίνεται! Για τον cLK ξέρω, αυτόν έχω στο t-mobile, στο eu όμως έχω magldr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Δεν γινεται δυστυχώς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Για τον cLK ξέρω, αυτόν έχω στο t-mobile, στο eu όμως έχω magldr. Ε τότε αν χρειάζεσαι το partition να το κάνεις από το κινητό θα πρέπει και στο euroHD2 να περάσεις clk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ε τότε αν χρειάζεσαι το partition να το κάνεις από το κινητό θα πρέπει και στο euroHD2 να περάσεις clk. Έχω προσπαθήσει να περάσω τον cLK μέσω της κάρτας αλλά δεν το έχω καταφέρει. Αλλάζω όνομα στο αρχείο του kokotas σε leoimg αλλά όταν μπαίνω στον bootloader με power volume down δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Tην τελευταία 1.5.0.7 και εγώ για κάποιο λόγο δεν μπορώ να την βάλω μέσω κάρτας.δοκιμασε και μια προηγούμενη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Μια ερώτηση παιδιά.... Ξέρουμε κανένα video recorder σε αντικατάσταση αυτού που έχει η ρομ? Μου φαίνεται ότι αυτός γράφει σε λίγα fps... νομίζω ότι κομπιάζει.... εκτός αν είναι θέμα hardware και δεν φτιάχνει... Χρησιμοποιώ την τελευταία nexus gingerbread sd... Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;-) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Edit : Πέρασα τα soft buttons που μπορούν να εξαφανίζονται σε landscape , και το primo ανοίγει κανονικά. Μέσα από την εφαρμογή επιλέγω orientation portrait και είναι κανονικό, μόνο που εμφανίζονται τα soft buttons και παίρνουν ένα μέρος από την οθόνη και τις πληροφορίες στο κάτω μέρος. Σε landscape όμως είναι κανονικό.; Πως το εκανες?δοκιμασα και τα 2 orientations της εφαρμογης αλλα δεν ανοιγει, ενω λεικουργει κανονοκα χωρις soft keys?. Edited September 2, 2012 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Πως το εκανες?δοκιμασα και τα 2 orientations της εφαρμογης αλλα δεν ανοιγει, ενω λεικουργει κανονοκα χωρις soft keys?. Ήταν αν θυμάμαι καλά η έκδοση 3.2 που λειτουργούσε το αυτόματο rotation. Άνοιγα το primo κρατώντας το τηλέφωνο πλάγια. Έτσι άνοιγε κανονικά, μόλις τελείωνε το φόρτωμα, το γύριζα σε portrait και ήταν μια χαρά, απλά στο κάτω μέρος υπήρχαν τα soft keys. Τώρα που δεν έχει αυτόματο rotation, μάλλον θα πρέπει να ορίσεις εσύ landscape και να κρατήσεις το τηλέφωνο οριζόντια για να ξεκινήσει. Μετά ότι και να κάνεις, όπως και να το γυρίσεις, πάλι σε landscape θα είναι. Στην τελευταία tytung είδα ότι έχει μικρύνει τα softkeys; Προσπάθησα να περάσω το zip που υπάρχει στο θέμα της NexusHD2 για το boot animation του nexus 7 αλλά δεν γίνεται, το έχει δοκιμάσει κάποιος; Edited September 2, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Παιδια μία βοήθεια Χρησιμοποιώ αυτο το Script στην Nexus 40ad2sdx-a2Recovery.zip μπορείτε να μου πείτε πώς το απενεργοποιώ ??? Αν το απενεργοποιήσω θα χάσω όλες τις εφαρμογές μου ??? Βασικά θέλω να δοκιμάσω και το INT2EXT+ για να δώ διαφορές οπότε γιαυτο πρέπει να βγάλω το 40ad2sdx-a2Recovery.zip Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) To σβηνεις απο /system/etc/init.d και μετα ειναι αρκετα πιθανο να χρειαστει καθαρη εγκατασταση Edited September 2, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Αν το διαγράψω κανω reboot μετά φλασάρω το ΙΝΤ2EXT+ δεν παίζει να πιάσει ??? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Δοκίμασε το αλλά από ότι βλέπω εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716124 το int2ext+ αφήνει το φάκελο /data/data στην εσωτερική μνήμη.Το 40ad2sdx που έχεις τώρα τα έχει όλα στo sd-ext.Οπότε προβλέπω τις εξής πιθανότητες 1.να ξεκινήσει κανονικά αλλά οι εφαρμογές να μην έχουν τα δεδομένα-ρυθμίσεις ή και να λείπουν τελείως 40% 2.να κάνει bootloop 40% 3.να ξεκινήσει κανονικά και είναι όλα εκεί όπως πρέπει 20% Πάρε ένα nandroid backup απο το recovery,δοκίμασε και πες μας αποτελέσματα Edited September 2, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Μετά ότι και να κάνεις, όπως και να το γυρίσεις, πάλι σε landscape θα είναι. Στην τελευταία tytung είδα ότι έχει μικρύνει τα softkeys; Προσπάθησα να περάσω το zip που υπάρχει στο θέμα της NexusHD2 για το boot animation του nexus 7 αλλά δεν γίνεται, το έχει δοκιμάσει κάποιος; Ειναι οκ τωρα αλλα πρεπει να ειναι οπωσδηποτε οριζοντιο για να ανοιξει το primo αλλιως κρασαρει!πως ανοιγει το gps ταυτοχρονα με την εναρξη? Η επιλογη του σχετικου κουμπιου δεν το ανοιγει... Μολις τελειωσα το στησιμο της 2.6.Με την 2.7 φτου κιαπ'την αρχη η περασμα απο πανω? Edited September 2, 2012 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ειναι οκ τωρα αλλα πρεπει να ειναι οπωσδηποτε οριζοντιο για να ανοιξει το primo αλλιως κρασαρει! Μολις τελειωσα το στησιμο της 2.6.Με την 2.7 φτου κιαπ'την αρχη η περασμα απο πανω? Από πάνω την πέρασα και το πρωί και μέχρι τώρα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ειναι οκ τωρα αλλα πρεπει να ειναι οπωσδηποτε οριζοντιο για να ανοιξει το primo αλλιως κρασαρει!πως ανοιγει το gps ταυτοχρονα με την εναρξη? Η επιλογη του σχετικου κουμπιου δεν το ανοιγει... Μολις τελειωσα το στησιμο της 2.6.Με την 2.7 φτου κιαπ'την αρχη η περασμα απο πανω? Από πάνω την πέρασα και το πρωί και μέχρι τώρα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Εγώ την πέρασα από πάνω και έχω πολλά προβλήματα, οπότε ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση!:( Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Έχω βάλει εδώ και 2 ημέρες περίπου την NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.6 και έχω κάποιο θεματάκι με τη χωρητικότητα.Πήγα να βάλω κάποιο widget 6-7mb και μου λέει δεν είναι επαρκής ο χώρος του.Απο τον αποθηκευτικό του χώρο βλέπω συνολικό χώρο 228mb , εφαρμογές 168mb και διαθέσιμο 26,57mb.Εν τω μεταξύ δεν έχω βάλει σχεδόν καθόλου προγράμματα , και με αυτό το διαθέσιμο χώρο δε με αφήνει να κάνω κάποια εγκατάσταση των 6-7mb.Για recovery έχω βάλει τον 200άρι υπόψιν.Τι γίνεται? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εχεις κάνει sd-ext partition στην κάρτα; Aν ναι,χρησιμοποιείς κάποιο script ή το link2sd; Στον οδηγό μου έχω πληροφορίες σχετικά με την χρήση του link2sd και πως να κερδίσεις επιπλέον χώρο μεταφέροντας μερικά ακόμη πράγματα στο sd-ext partition μετά την χρήση του Link2sd Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Όχι δεν έχω κάνει, θα διαβάσω τον οδηγό σου και αν δε καταλαβαίνω κάτι θα επανέλθω.Άρα είναι φυσιολογικό έτσι? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ναι ειναι φυσιολογικό.Το καλό ειναι ότι με το Link2sd δε χρειάζεται να ξανακάνεις εγκατάσταση απο την αρχή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ναι ειναι φυσιολογικό.Το καλό ειναι ότι με το Link2sd δε χρειάζεται να ξανακάνεις εγκατάσταση απο την αρχή. Δηλαδη περνας τα updates χωρις wipe?εχω εγκαταστησει το link2sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το μήνυμά μου πήγαινε στο γεγονός ότι αν έχεις κάνει εγκατάσταση της ρομ χωρίς να έχεις βάλει από την αρχή το Link2sd,μπορείς να το βάλεις στη συνέχεια χωρίς να ξανακάνεις εγκατάσταση από την αρχή. Τώρα για την περίπτωση που αναφέρεις,ναι υπάρχει περίπτωση να δουλέψει και σε update της ίδιας rom.Μετά το πρώτο boot της ρομ,θα βγάλει ένα μήνυμα ότι πρέπει να ξαναγίνει το script,πατάς επαναδημιουργία και μετά από reboot έχεις πάλι τις εφαρμογές σου.Μη το δένεις κόμπο ότι έτσι θα συμβεί 100% αλλά ναι υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Το μήνυμά μου πήγαινε στο γεγονός ότι αν έχεις κάνει εγκατάσταση της ρομ χωρίς να έχεις βάλει από την αρχή το Link2sd, Τώρα για την περίπτωση που αναφέρεις,ναι υπάρχει περίπτωση να δουλέψει και σε update της ίδιας rom.Μετά το πρώτο boot της ρομ,θα βγάλει ένα μήνυμα ότι πρέπει να ξαναγίνει το script,πατάς επαναδημιουργία και μετά από reboot έχεις πάλι τις εφαρμογές σου.Μη το δένεις κόμπο ότι έτσι θα συμβεί 100% αλλά ναι υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει. 2 ερωτησουλες: 1.το titanium κανει backup και στο ext2 ;τι νοημα εχουν τα ext3 και ext4, επιπλεον χωρος για εφαρμογες; 2.απεγκατασταση του link2sd σημαινει αυτοματη μεταφορα των εφαρμογων στην εσωτερικη μνημη; αν χωρανε βεβαια Στις ρυθμισεις-εφαρμογες η επιλογη move to sd σε τι διαφερει απο το link2sd? Edited September 2, 2012 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts