steliosk Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 εβαλα την Energy με 1024 εχτ, πως βάζω το link2sd? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) εβαλα την Energy με 1024 εχτ, πως βάζω το link2sd? Το κατεβαζεις απο το playstore:) Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.5. Βρήκα ένα βιντεάκι με την εγκατάσταση της συγκεκριμένης rom σε HD2 με τη χρήση του HD2Toolkit. Έχω μερικές ερωτήσεις: 1. Αφού έχω Radio 2.15.50.14, SPL-2.08.HSPL 8G XE / Cotulla HSPL μάλλον δε θα χρειαστεί να κάνω αλλαγή του radio και θα προχωρήσω απευθείας στην εγκατάσταση του MALGDR. Πριν από αυτό βάσει του video που είδα θα πρέπει να κάνω Task29; Γενικώς η διαδικασία που ακολουθείτε στο συγκεκριμένο video είναι σωστή και ολοκληρωμένη; Εκ του αποτελέσματος φαίνεται σωστή, αφού ολοκληρώνετε η διαδικασία της εγκατάστασης και τρέχει κανονικά το Android. Αν δεν εχεις κανει ποτε κανε κι ενα task29 να καθαρισει 2. Από το MALGDR για τη συγκεκριμένη rom, τί μέγεθος (MB) του partition του συστήματος δίνω και τί στην Cache για καλύτερα αποτελέσματα (σαν ελάχιστα δίνει 170ΜΒ και 2ΜΒ αντίστοιχα); Εγω εχω βαλει 175/5 3. Τη SIM τη βάζω αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του Android ή δεν πειράζει να την έχω μέσα καθ' όλη τη διάρκεια. Δεν εχει σημασισ 4. Τα zip του Kernel και των gpulibs που μου πρότεινε να βάλω ο bbbb θα τα βάλω στην SD μαζί με τη rom και θα τα περάσω μετά την εγκατάστασή της από το AD Recovery menu (όπως φαίνεται και στο video με κάποιο άλλο update που περνάει αυτός); Αν ναι θα πρέπει να βάλω πρώτα τον Kernel και μετά τα gpulibs ή δεν παίζει ρόλο; Δεν εχει σημασια η σειρα 5. Αφού τελειώσω με την εγκατάσταση, θα πρέπει να κάνω swap file στην SD; Αν ναι τί μέγεθος; Δεν έχω πρόβλημα χώρου, η κάρτα είναι 32GB Class10. Αυτο πρεπει να το κανεις πριν απο ολα γιατι γινεται φορματ στη καρτα. Κανεις το ext partition και το swap file. Δες τον οδηγο του bbbb Sorry για όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά νέος είμαι, που θα πάει θα μάθω κι εγώ. :p Ελπιζω να βοηθησα:) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 5, 2012 by kollatos Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) εβαλα την Energy με 1024 εχτ, πως βάζω το link2sd? Δεν το βαζεις. Έχει ήδη η ρομ τρόπο να πηγαίνουν στο ext partition οι εφαρμογές αυτόματα και ένα μέρος του sense όταν επιλέξεις εγκατάσταση για το ευρωπαϊκό μοντέλο Λοιπόν τα μηνύματα που βγάζει στο τέλος είναι: Found 4EXT info for /SD-ext--->ext3 Restore complete E:can't open /cashe/recovery/log E:can't open /cashe/recovery/log E:can't open /cashe/recovery/last_log E:can't open /cashe/recovery/Last_log Κατάφερα να το δουλέψω σε clk. Εσβησα το sboot partition που είχα για να μπουταρει δεύτερη ρομ από την SD και το backup έγινε κανονικά. Στο restore έβγαλε αυτό το μήνυμα αλλά το θέμα του είναι ότι δεν του "αρέσουν" τα διάφορα scripts για το ext partition. Χωρίς χρήση του link2sd και όλα στην εσωτερική μνήμη, μπουταρε κανονικά μετά την επαναφορά. Με χρήση του link2sd πάλι μπουταρε αλλά έλειπαν όλες οι εφαρμογές που είχα μεταφέρει στο ext partition Edited August 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Επομένως θέλει δουλειά ακόμα για να είναι χρηστικό. Ξαναέβαλα από την αρχή τη Nexus HD2 v 2.5 και μου έβγαλε πρόβλημα..."Δυστυχώς η εφαρμογή Διαχειριστής λογαριασμού Google έχει σταματήσει" Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω η ξανά μανα από την αρχή? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλημέρα από που να κατεβάσω το Spirit FM και να λειτουργέι για 4.0.4 ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλημέρα από που να κατεβάσω το Spirit FM και να λειτουργέι για 4.0.4 ευχαριστώ. Κανονικά, από το Playstore Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Aπο το play είναι με πληρωμή. Αν θες απλά να λειτουργεί για τα βασικα μπορείς να δοκιμασεις την δωρεάν έκδοση από xda της οποίας εχω δώσει λινκ 2 σελίδες πριν Επομένως θέλει δουλειά ακόμα για να είναι χρηστικό. Ξαναέβαλα από την αρχή τη Nexus HD2 v 2.5 και μου έβγαλε πρόβλημα..."Δυστυχώς η εφαρμογή Διαχειριστής λογαριασμού Google έχει σταματήσει" Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω η ξανά μανα από την αρχή? Διέγραψε τον λογαριασμό και ξαναπερασε τον Edited August 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 καλησπέρα σε όλους! Ένεκα διακοπών.. βρήκα λίγο χρόνο να ξεμπλέξω από cyanogen και να δοκιμάσω κάτι άλλο.. εις γνώση μου ότι μπορεί να μπλέξω. Πέρασα πριν 5-6 μέρες την NexusHD2 ICS 4.0.4 και αν κ λίγο πιο βαριά, όλα καλά. Μέχρι σήμερα το πρωί.. το κινητό είχε σβήσει από μπαταρία (ξέρω λάθος μου) και το έβαλα να φορτίσει.. άναψε αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά από καμιά ώρα που το άνοιξα είδα πως κάποιες εφαρμογές δεν φόρτωναν.. ήταν όσες είχαν μεταφερθεί στην sd card μέσω του Link2SD. Πήγα στο storage των ρυθμίσεων και είδα πως μου έδινε σαν επιλογή να κάνω Mount την sd card.. όσες φορές κι αν το πατήσω, 2-3 δευτερόλεπτα μετά, γίνεται μόνη της unmount.. έτσι δεν έχω χώρο για εφαρμογές κ το κινητό μένει με το 1/3 των εφαρμογών κ σχεδόν άχρηστο. Τι κάνω;;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Αν έχεις κρατήσει backup στο recovery, επαναφορα και είσαι έτοιμος. Αν όχι, στήσιμο από την αρχή. Και για σωστή μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα με το link2sd φτιαξε ext partition και πατα σύνδεση και όχι μεταφορά στην sd. Και θα πρότεινα πριν την επαναφορά ή το στήσιμο από την αρχή, ένα format στην καρτα και ξαναπερασμα των αρχείων σου, γιατί δεν είναι λογικό να μην γίνεται mount Edited August 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Αν έχεις κρατήσει backup στο recovery, επαναφορα και είσαι έτοιμος. Αν όχι, στήσιμο από την αρχή. Και για σωστή μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα με το link2sd φτιαξε ext partition και πατα σύνδεση και όχι μεταφορά στην sd. Και θα πρότεινα πριν την επαναφορά ή το στήσιμο από την αρχή, ένα format στην καρτα και ξαναπερασμα των αρχείων σου, γιατί δεν είναι λογικό να μην γίνεται mount backup όχι γιατί δεν το σκέφτηκα καν.. :( ext partition υπήρχε..200άρι αν θυμάμαι καλά. Το φορμάτ στην κάρτα να δω πως θα κάνω! :worry: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Κάνε πρώτα μια καθαρή εγκατάσταση και αν δε δουλέψει,τότε δοκίμασε το φορματ.Εxt partition αποκλείεται να έχεις 200mb.Λογικά θα είναι 1gb.Ανοιξε (αν υπάρχει) ή εγκατέστησε απο το play την εφαρμογή terminal emulator.Ανοιξε τη,δώσε την εντολή df και γράψε τι σου βγάζει ή για να μη γράφεις γιατι θα ειναι 5-6 σειρές,βγάλε ένα screenshot Edited August 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 προσπαθησα να εγκαταστησω το igo my way και μου βγαζει μηνυμα,οτι το hardware resolution ειναι 320x455,και η 800x480 που παω να εγκαταστησω,δεν ειναι συμβατη!!! με την παλια android rom που ειχα,δεν υπηρχε τετοιο προβλημα... μηπως τα soft keys που φλασαρισα μικραινουν το resolution της οθονης?τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ναι τα softkeys φταίνε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ναι τα softkeys φταίνε δεν μου το ειχες πει οτι κανει τετοια μεγαλε γκουρου χρηστο...:) τωρα μου λυθηκε η απορια γιατι δεν τα χρησιμοποιεις... να δοκιμασω αυτο που εχεις εσυ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπέρα αν μπορείς να ξαναδώσει το λινκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Κάνε πρώτα μια καθαρή εγκατάσταση και αν δε δουλέψει,τότε δοκίμασε το φορματ.Εxt partition αποκλείεται να έχεις 200mb.Λογικά θα είναι 1gb.Ανοιξε (αν υπάρχει) ή εγκατέστησε απο το play την εφαρμογή terminal emulator.Ανοιξε τη,δώσε την εντολή df και γράψε τι σου βγάζει ή για να μη γράφεις γιατι θα ειναι 5-6 σειρές,βγάλε ένα screenshot Δε με πρόλαβες κι είχα ξεκινήσει τη διαδικασία.. το ξαναστήνω από την αρχή. :O Μετά το άνοιγμα του κινητού και αφού μπήκαν κάποια προγράμματα, σου στέλνω τώρα το screenshot... Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπέρα αν μπορείς να ξαναδώσει το λινκ ευχαριστώγια ποιο link λες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) χμ από ότι βλέπω έχεις sd-ext partition αλλά τις εφαρμογές δεν τις βάζεις εκεί αλλά στο κομμάτι της sd που μπορει πάλι να "χτυπήσει" .Δες εδώτις οδηγίες χρήσης του link2sd και μετέφερε στο sd-ext τις εφαρμογές σου.Στο /mnt/asec πρέπει να ειναι άδειο δεν μου το ειχες πει οτι κανει τετοια μεγαλε γκουρου χρηστο...:) τωρα μου λυθηκε η απορια γιατι δεν τα χρησιμοποιεις... να δοκιμασω αυτο που εχεις εσυ? oι μεγάλοι γκουρού βρίσκονται στα καταστήματα vodafone :lol: ναι γιαυτό δεν χρησιμοποιώ τα softkeys.Δοκιμασε κάποια από τις εφαρμογές που έχω γραψει κατά καιρούς.lmt launcher,button savior.αν και για το igomyway υπάρχει τρόπος να ανοίγει αλλά κρύβει το κάτω μέρος.Για το primo δε βρήκα κάτι.Βέβαια υπάρχει και η λύση να μπαίνεις recovery,να τρέχεις το softkeys de-activator μετά το igo και όταν τελειώσεις,μπαίνεις πάλι recovery και φλασάρεις το activator.Η σε άλλες ρομ π.χ. paranoid τα softkeys βγαίνουν-μπαίνουν "on the fly" στη ρομ. @zablakos http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631385 Edited August 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Πέρασα τα lib αρχεία στην tytung και τώρα το τηλέφωνο δεν ανοίγει!. Μένουν τα hardware κουμπιά αναμμένα, αλλά δεν bootάρει. Τι κάνω τώρα που δεν πήρα backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Μπες recovery,πάρε τώρα backup.Μετά φλάσαρε από πάνω πάλι την ρομ χωρίς wipe, και θα μπουτάρει.Aν δε μπουτάρει,κάνε καθαρή εγκατάσταση και μετά επανέφερε τμηματικά μόνο τα data,sd-ext Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Μπράβο ρε συ Χρήστο. Να υποθέσω πως όλα τώρα είναι εντάξει και το link2sd έτσι; Γιατί μου το έκανε αυτό με τα lib; Edited August 5, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Nαι οκ ειναι.Τι system partition έχεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Nαι οκ ειναι.Τι system partition έχεις; 170 5/170/5 Μετά από κάθε reboot, μου ζητάει νέο reboot το link2sd και στο καπάκι ''προσαρτήθηκε νέα κάρτα κάντε reboot κλπ'' το οποίο και αγνοώ χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Όλα αυτά όμως σημαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά. Edited August 5, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Παιδες η energy σας δουλευει καλα; εμενα κανει κατι κουλα καμια φορα οταν με παιρνουν τηλ κπλλαει το κινητο με το που το σηκωνω. Επισης μερικες φορες ακουγεται χαμηλα το ακουστικο και αν το βαλω ανοιχτη ακροαση και μετα ξανα στο ακουστικο στρωνει. Καμια λυση; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) 170 5/170/5 Μετά από κάθε reboot, μου ζητάει νέο reboot το link2sd και στο καπάκι ''προσαρτήθηκε νέα κάρτα κάντε reboot κλπ'' το οποίο και αγνοώ χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Όλα αυτά όμως σημαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά. άμα ειναι έτσι,κάτι γίνεται.επόμενη λύση backup με titanium,καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά των εφαρμογών.Μια πιθανότητα να σου έκανε αυτό το πρόβλημα με τα libs ειναι να μην έχεις αρκετό χώρο στο /system.Θα έλεγα να κάνεις ένα system partition 175mb τουλάχιστον Edited August 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts