bbbb Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Για tablet tweaks προφανώς εννοούσαν για όταν έχεις το ui σε tablet mode.Στην κανονική cm9 δε γίνεται αυτό.Οτι Mod για softkeys είναι στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1407003 από ότι βλέπω όμως δεν υπάρχει ακόμη για την νέα έκδοση.Τα κουμπιά μικραίνουν στην aokp. Eπίσης στην paranoid και στην aokp αν τα ενεργοποιήσεις μια φορά,μετά μπορείς να τα βάζεις-βγάζεις άμεσα χωρίς reboot Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το άλλο που δεν έχω βρει πως δουλεύει είναι ο καιρός στην οθόνη κλειδώματος. Βλέπω την θερμοκρασία στο μηδέν και εκεί που γράφει update όσες φορές και αν το πάτησα (έχω βάλει χειροκίνητο update) δεν συμβαίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Στου tytung δεν τον ειχα βάλει αλλά τώρα που το δοκιμάζω στην paranoid που ειναι επίσης cm9 based δουλεύει κανονικά.Μήπως για κάποιο λόγο θέλεις να του βάλεις την περιοχή σου στο custom location; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Στου tytung δεν τον ειχα βάλει αλλά τώρα που το δοκιμάζω στην paranoid που ειναι επίσης cm9 based δουλεύει κανονικά.Μήπως για κάποιο λόγο θέλεις να του βάλεις την περιοχή σου στο custom location; Όχι δεν έχω βάλει περιοχή. Στην paranoidandroid ξέρω, δουλεύει αλλά στου tytung όχι αλλά δεν έχω διαβάσει κανένα σχόλιο γιαυτό στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Γράψε εσυ πρώτος οτι δεν δουλεύει να δούμε τι θα απαντήσουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Γράψε εσυ πρώτος οτι δεν δουλεύει να δούμε τι θα απαντήσουν Δεν μπορώ Χρήστο, έχω τον περιορισμό των πρώτων δέκα τοστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 πέρασα την τελευταία του Tytyng και ο καιρός παίζει κανονικά στην οθόνη κλειδώματος. Δοκίμασε λίγο και πάνε Ρυθμίσεις > Οθόνη κλειδώματος > Weather και τσέκαρε το "Display Weather" και "Use custom location Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) πέρασα την τελευταία του Tytyng και ο καιρός παίζει κανονικά στην οθόνη κλειδώματος. Δοκίμασε λίγο και πάνε Ρυθμίσεις > Οθόνη κλειδώματος > Weather και τσέκαρε το "Display Weather" και "Use custom location Ούτε το παραπάνω βοήθησε Edited June 3, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 σε εμενα παίζει.τα τικαρισα ολα ,εβαλα πόλη και ειδα θερμοκρασια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) σε εμενα παίζει.τα τικαρισα ολα ,εβαλα πόλη και ειδα θερμοκρασια . Σαν γλώσσα έχεις ελληνικά ή αγγλικά ; Ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν κατάφερα να δω τον καιρό. Θα ανεβάσω το partition στο 5/185/2 από 5/170/2 και θα περάσω την ρομ από την αρχή. Έχετε παραπάνω από μια σειρά στο ημερολόγιο ; και σε αυτό φαίνεται πως έχω θέμα, κατά τα άλλα η ρομ ειναι αρκετά καλή. Edit: ξαφνικά και χωρίς να κάνω τίποτα, πάτησα ενημέρωση και λειτούργησε κανονικά :banghead: Edited June 4, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Πάντως ή έκανα κάποιο λάθος στο στήσιμο ( αλλαγές zimage,initrd , που προτείνουν ) ή η 2.2 είναι χειρότερη από τις aokp35 ,ml5se,ml5v2 ¶noid ακόμα (παρότι η 1 μου βγήκε καλύτερη από την 1.1a) . Φορτωμένη όπως οι άλλες κολλάει συχνά ,τρεις φορές χρειάστηκα κόκκινο κουμπάκι ,δεν μου συγχρονίζει το google calendar !! Πάντως καιρό μου βγαλε από την αρχή @cb600f :mad: . (Haret user of coarse ) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Πάντως ή έκανα κάποιο λάθος στο στήσιμο ( αλλαγές zimage,initrd , που προτείνουν ) ή η 2.2 είναι χειρότερη από τις aokp35 ,ml5se,ml5v2 ¶noid ακόμα (παρότι η 1 μου βγήκε καλύτερη από την 1.1a) . Φορτωμένη όπως οι άλλες κολλάει συχνά ,τρεις φορές χρειάστηκα κόκκινο κουμπάκι ,δεν μου συγχρονίζει το google calendar !! Πάντως καιρό μου βγαλε από την αρχή @cb600f :mad: . (Haret user of coarse ) Σε μένα πάντως ο καιρός στην οθόνη κλειδώματος δουλεύει όποτε θέλει και συνήθως δεν θέλει. Κατα τα άλλα δεν έχω άλλο παράπονο. Θα σκάσω, έχετε επιλέξει για τοποθεσία custom ή κάθε φορά που κάνει ανανέωση βρίσκει την τοποθεσία σας; Η ανανέωση γίνεται αυτόματα ή έχετε επιλέξει χειροκίνητα; Edited June 4, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 o doimanx έβγαλε καινούργιο kernel.απ ότι θυμάμαι φλασαρεται από το recovery χωρίς να χάνεται κάτι.σωστά? (έχω κάνει backup) Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Nαι δεν χάνεται κάτι από τα δεδομένα σου.Απλά πρόσεχε κατά την εγκατάσταση στο aroma να επιλέξεις τα σωστά στοιχεία,ανάλογα την ρομ που έχεις Πάντως ή έκανα κάποιο λάθος στο στήσιμο ( αλλαγές zimage,initrd , που προτείνουν ) ή η 2.2 είναι χειρότερη από τις aokp35 ,ml5se,ml5v2 ¶noid ακόμα (παρότι η 1 μου βγήκε καλύτερη από την 1.1a) . Φορτωμένη όπως οι άλλες κολλάει συχνά ,τρεις φορές χρειάστηκα κόκκινο κουμπάκι ,δεν μου συγχρονίζει το google calendar !! Πάντως καιρό μου βγαλε από την αρχή @cb600f :mad: . (Haret user of coarse ) Γιώργο αυτά που περιγράφεις με εξαίρεση το google calendar ειναι η αίσθηση που μου έχουν δώσει όλες οι sd ics roms @cbf600 Σχετικά με τον καιρό.Εγώ το έχω στο αυτόματο και με βρίσκει κανονικά,εδώ στην Κοζάνη και ανανεώνει πάντα.Το πρωϊ όμως που ήμουν εκτός και είχα πρόσβαση μόνο με 3g δεν έβρισκε με τίποτε την τοποθεσία που βρισκόμουν.Gps έπιανε κανονικά αλλά και 3g δίκτυο.Μόλις γύρισα σπίτι και άνοιξα το wifi βρήκε κανονικά την τοποθεσία μου και έκανε ανανέωση Edited June 4, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Nαι δεν χάνεται κάτι από τα δεδομένα σου.Απλά πρόσεχε κατά την εγκατάσταση στο aroma να επιλέξεις τα σωστά στοιχεία,ανάλογα την ρομ που έχεις Γιώργο αυτά που περιγράφεις με εξαίρεση το google calendar ειναι η αίσθηση που μου έχουν δώσει όλες οι sd ics roms @cbf600 Σχετικά με τον καιρό.Εγώ το έχω στο αυτόματο και με βρίσκει κανονικά,εδώ στην Κοζάνη και ανανεώνει πάντα.Το πρωϊ όμως που ήμουν εκτός και είχα πρόσβαση μόνο με 3g δεν έβρισκε με τίποτε την τοποθεσία που βρισκόμουν.Gps έπιανε κανονικά αλλά και 3g δίκτυο.Μόλις γύρισα σπίτι και άνοιξα το wifi βρήκε κανονικά την τοποθεσία μου και έκανε ανανέωση Και εγώ με το iGO δεν έχω πρόβλημα. Τι να πω, πρόβλημα και αυτό! Να περάσω την ρομ από την αρχή; Λες να διορθωθεί αυτό το κουλό ; Ή να περάσω μια aokp με τον κερνελ r3 ; Θα παίζει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Πέδες έχω ένα πρόβλημα με την typhoon rom. Όταν πάω να δω μια φωτογραφία με το πρόγραμμα συλλογή που έχει για της φωτογραφίες ενώ πατάω να δω μια φωτογραφία αυτό μου εμφανίζει μια παλιά που την έχω διαγράψει ενώ αν πάω να την δω από κάποιον explorer την εμφανίζει κανονικά την φωτογραφία, έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό το πρόβλημα; Να πω ότι δοκίμασα να απεγκαταστήσω το πρόγραμμα gallery 3D και μετά να το ξαναβάλω αλλά πάλι τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Γιώργο αυτά που περιγράφεις με εξαίρεση το google calendar ειναι η αίσθηση που μου έχουν δώσει όλες οι sd ics roms Καταλαβαίνω τις εννοείς, πάντως η διαφορά αυτής της ρομ με τις gb είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι με τις υπόλοιπες ics. Ειδικά αυτές που ανέφερα πιο πριν είναι μια χαρουλα. Τείνω να πιστέψω πως φταίει ο r3 σε αντίθεση με τους r1, 6.6 & 6.9. Θα μου πεις γιατί δεν τον αλλάζεις να δεις ! Γιατί δεν προλαβαίνω.! Έβγαλε και τον 7.2 και ψάχνονται αν δουλεύει καλά. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Μόλις με κρέμασε η tytung 2.2. Δεν έχω πρόσβαση root. Δοκίμασα εκκαθάριση της dalvik, fix permissions αλλά τίποτα. Κρίμα, μέχρι τώρα πήγαινε αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Για κάνε clear data τον su, ή ενημέρωσε τον, αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα... Το γκαντεμιασα το build Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Για κάνε clear data τον su, ή ενημέρωσε τον, αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα... Το γκαντεμιασα το build Το μόνο που δεν έκανα ήταν clear data τον su. Τέλος πάντων περνάω τώρα την paranoidandroid με τον r3. Ούτε τώρα δουλεύει ο καιρός στην lock screen wtf LOL ooops Πάλι δεν έχω πρόσβαση root σε φρεσκοπερασμένη rom με full wipe!!! Edited June 4, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδιά, ποια android rom 4.0.4 με sense θα προτείνατε? χρησιμοποιώ ήδη την nrg 2.3.7 με sense και είμαι ευχαριστημένος, αλλά λέω να "αναβαθμιστώ" σε 4. Χωρίς sense θα δω αισθητά αποτελέσματα σε απόδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Δεν υπάρχει ρομ με sense 4 Το μόνο που δεν έκανα ήταν clear data τον su. Τέλος πάντων περνάω τώρα την paranoidandroid με τον r3. Ούτε τώρα δουλεύει ο καιρός στην lock screen wtf LOL ooops Πάλι δεν έχω πρόσβαση root σε φρεσκοπερασμένη rom με full wipe!!! Τελικά έβγαλες άκρη; Εγώ έβαλα για δοκιμή την aokp35 με τον r3 από το δεύτερο ποστ της paranoid (άλλαξα στο zip το initrd.gz με αυτό από την aokp) και παρατηρώ ότι με το ίδιο στήσιμο σε εφαρμογές και tweaks (supercharger v6,zram, ext swap στην κάρτα) οι tytung cm9 και paranoid είναι στο 85-90% της απόδοσης της aokp Edited June 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Έχω εγκαταστήσει αυτή την ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 , μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να προσθέσω το ελληνικό πληκτρολόγιο; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4135083#post4135083 απάντηση 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Δεν υπάρχει ρομ με sense 4 Τελικά έβγαλες άκρη; Εγώ έβαλα για δοκιμή την aokp35 με τον r3 από το δεύτερο ποστ της paranoid (άλλαξα στο zip το initrd.gz με αυτό από την aokp) και παρατηρώ ότι με το ίδιο στήσιμο σε εφαρμογές και tweaks (supercharger v6,zram, ext swap στην κάρτα) οι tytung cm9 και paranoid είναι στο 85-90% της απόδοσης της aokp Όχι, πέρασα την paranoidandroid με τον r3 αλλά σήμερα γύρισα στην tytung. Αυτήν την φορά βλέπω πως ο καιρός δουλεύει αν τον αφήσω στην ησυχία του. Ενημερώνεται αυτόματα στο διάστημα που του έβαλα. Σκέφτηκα και εγώ να περάσω την b35 με τον r3 αλλά για να πω την αμαρτία μου ξέχασα αν χρειάζεται και κάποια fix, δεν βρήκα κάτι στο θέμα της ρομ και το άφησα. Με ποιο partition είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts