bbbb Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Οι ics δουλεύουν σωστά κατά 95% και άνω και θεωρώ ότι αυτό το ui που έχουν ειναι πολύ ωραίο.Το 5% το βάζω για το video decoding που δε γίνεται σωστά που σημαίνει ότι δεν μπορείς να παίξεις κάποιες μορφές video σωστά αν και η πλειοψηφία παίζει καλά με sw decoding.Θα έβαζα και ως bug την όχι και τόσο καλή εγγραφή video αλλά έτσι και αλλιώς και στην sense rom που έχεις,δεν γράφει πάνω από 320*240 χωρίς lag,ενώ στην ics γράφει σε 640*480 Και επειδή ειμαστε ακόμη σε beta,μπορεί να υπάρχει κάποιο "περίεργο" bug που συμβαίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και δεν έχει πέσει ακόμη στην αντίληψή μας. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι αξίζει η δοκιμή, και για μένα δεν υπάρχει γυρισμός σε gingerbread. O tytung ειναι developer και η typhoon ειναι ρομ που την ονόμασε έτσι o developer που την βγάζει και του οποίου το nickname ειναι tyween. Καλησπέρα σήμερα έβαλα την τελευταία του dorimanx και όλα καλά εκτός από το led που αναβοσβήνει μία κόκκινο και μια πράσινο! Έκανα επανεγκατάσταση αλλά τα ίδια .υπάρχει λύση; Εχω δει αυτη την συμπεριφορά μόνο όταν το φορτίζω και υπερθερμαίνεται.Στου dorimanx από ότι θυμάμαι κατά την εκκίνηση ανάβει 3 φορές και μετά σβήνει μόλις φορτώσει πλήρως το λειτουργικό.Καλύτερα ρώτησε στο θέμα του Edited May 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας σχετικα με το θεμα που ειχα με την λευκη οθονη λοιπον μιας κι η 8αρα sd card που ειχα τα κακαρωσε, πηρα μια 16αρα class 4 κι η κατασταση εχει ως εξης: -το κινητο οποτε πας να το ανοιξεις πεταει μια λευκη οθονη χωρις τπτ αλλο, και μανει μονιμα εκει - στον bootloader μπαινει και δειχνει τα εξης στην κοκκινη περιοχη PBB1100 HX-BC SPL-2.08.HSPL 8G XE 0X05 CotulaHSPL 0X30 και στην λευκη γραφει απλα Serial Πεταξα λοιπον στην καρτα την topix 1.2 που ειχα πριν παω σε andoid, και την εγκατεστησα κανονικα Παω να το ανοιξω και παλι το ιδιο, λευκη οθονη Ξανακανω εγκατασταση, αλλα την τελευταια topix αυτη τη φορα. Ολα οκ με την εγκατασταση. Παω να το ανοιξω και παλι το ιδιο, λευκη οθονη Προσπαθω να περασω την επισημη 1.66 WWE (το ειχα παρει απο εξωτερικο το κινητο) αλλα μου λεει RADIO Failed κι αποτυγχανει Ξαναπροσπαθω με την επισημη 1.44 WWE αλλα παλι το ιδιο Μηπως θυμαμαι/κανω κατι λαθος? πλιιιιιζζζζζ χεεεελπ! :) Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 H περίπτωση του radio fail δυστυχώς ειναι δύσκολη.Δες και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=618084 εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=618084 λέει κάποιος ότι επανέφερε,βάζοντας μέσω του hspl4 πρώτα το hspl2.08 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5279236&postcount=4 και μετά από το pc το τελευταίο ράδιο που ειναι το 2.15.50.14 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Πως να του κανω ομως hspl εφοσον οταν το συνδεω με το pc, το τελευταιο δεν το αναγνωριζει καθολου? Κι αυτο συμβαινει ειτε οντας στην white screen ειτε στον bootloader Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Καλησπέρα σήμερα έβαλα την τελευταία του dorimanx και όλα καλά εκτός από το led που αναβοσβήνει μία κόκκινο και μια πράσινο! Έκανα επανεγκατάσταση αλλά τα ίδια .υπάρχει λύση; Μόνο στην αρχή ή και μετά το boot; Ο dorimanx στις ρομ του αναφέρει πως τα led πρέπει να ανάβουν με μια σειρά στο boot, για να δείξει με τον τρόπο αυτό οτι όλα δουλεύουν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω ακόμη Omega rom με windows και hspl 1.66, και radio 2.15.50.14 Θέλω να βάλω hspl 2.08 ώστε να μπορώ να περάσω nand android rom. Με την αλλαγή του hspl σβήνει και το radio και η rom ή γίνεται μόνο η αναβάθμιση στο hspl. Ποιό να χρησιμοποιήσω το HSPL2 ή το HSPL4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω ακόμη Omega rom με windows και hspl 1.66, και radio 2.15.50.14 Θέλω να βάλω hspl 2.08 ώστε να μπορώ να περάσω nand android rom. Με την αλλαγή του hspl σβήνει και το radio και η rom ή γίνεται μόνο η αναβάθμιση στο hspl. Ποιό να χρησιμοποιήσω το HSPL2 ή το HSPL4; αν δεις την υπογραφη του Xρηστου (bbbb), εχει λινκ για αναλυτικοτατο οδηγο εγκαταστασης android Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Καλησπέρα σήμερα έβαλα την τελευταία του dorimanx και όλα καλά εκτός από το led που αναβοσβήνει μία κόκκινο και μια πράσινο! Έκανα επανεγκατάσταση αλλά τα ίδια .υπάρχει λύση; τελικά εγκαθιστώντας τον τελευταίο του kernel δουλεύει ρολόι Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Με την αλλαγή του hspl δεν σβήνει τίποτε από ρομ/ράδιο.Χρησιμοποίησε το hspl4 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παιδιά, μία ερώτηση. Έκανα νέα σύνδεση στη wind η οποία και έχει και δωρεάν MB για σερφάρισμα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεσώ χωρίς wifi. Έχω βάλει τις APN ρυθμίσεις, όπως τις αναφέρει η wind αλλά τπτ. Καμία ιδέα? έχω nrg 3.5 με sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Εγώ έχω f2go και χρησιμοποιώ την προσφορά των 5€ με τα 500mb.Σε όσες android rom και αν έχω δοκιμάσει (συμπεριλαμβομένης και της nrg) ποτέ δε χρειάστηκε να βάλω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις.Με το πρώτο boot τις παίρνει αυτόματα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Δε ξέρω ρε γμτ. Δεν έπαιζε όταν πρωτοέβαλα τη sim, αν και είχε πάρει κάτι ρυθμίσεις. Βρήκα κάτι ρυθμίσεις που λέει η wind, αλλά δεν ταίριαζαν με αυτές που είχε πάρει αρχικά μόνο του. Τις άλλαξα, αλλά πάλι τπτ. Εντωμεταξύ, αν βάλεις κάποια λάθος ρύθιση, πχ είχε στο APN type "default", λέει ότι connection failed. Αν βάλω "Intenet" που προτείνει η wind, το παίρνει (γράφει: use phone for data connection when wifi is unavailable και είναι τσεκαρισμένο) αλλά δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες ή οτιδήποτε άλλο. Αν τους πάρω τηλ προφανώς θα μου πουν να βάλω τις ρυθμίσεις που προτείνονται και στο site. Για αυτό σκεφτόμουν μήπως το πρόβλημα είναι αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 (edited) στο apn εγώ έχω gint.b-online.gr όνομα και κωδικός χρήστη κενά,mmc 202 mnc 10 τύπος apn default,supl πρωτόκολλο ipv4 Edited May 6, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 υπαρχει τροπος να τρεξω hspl4 χωρις συνδεση στο pc? απιθανο μου φαινεται αλλα τεσπα... ας κανω μια τελευταια προσπαθεια πριν ανακηρυξω τον λεοντα μου επισημα νεκρο. :( Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Οχι δυστυχώς.Δοκίμασε και σε κάποιο άλλο pc Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Σ ευχαριστω Χρηστο Θεωρητικα ομως οταν εχεις μπει στον bootloader θα πρεπει να την αναγνωριζει τη συσκευη το pc σωστα? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Nαι θα πρέπει να την αναγνωρίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Βρήκα το spirit FM στο play store αλλά ενώ οι εφαρμογές με πληρωμή είναι συμβατές με την συσκευή μου, spirit FM unlocked και spirit FM light , η δωρεάν δεν είναι. Τώρα είμαι με την milestone v2 και τον δευτερο kernel του tytung με αλλαγμένο το initrd.gz και δουλεύουν όλα κανονικά. Την πρώτη φορά όμως που άνοιξε το τηλέφωνο μου έβγαλε ένα μήνυμα που είχε σχέση με το link2sd και έπρεπε να κάνω πάλι reboot και όταν άνοιξε πάλι μου εμφάνισε μήνυμα sim cart inserted και έπρεπε να κάνω πάλι reboot . Με την προηγούμενη έκδοση μερικές φορές επέλεγα μια εφαρμογή και ενώ φαινόταν πως την επέλεξα και έβλεπα το μπλέ φόντο που εμφανίζεται γύρω απο το εικονίδιο της εφαρμογής, η εφαρμογή δεν άνοιγε παρ'όλο που μπορούσα να αλλάξω καρτέλες στον launcher και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία. Ελπίζω να μην εμφανιστεί αυτό στην νέα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω το εξής πρόβλημα: Έχω εγκαταστήσει εδώ και λίγους μήνες την NexusHD2 ICS NAND (την 1.6 έχω ακόμη, δοκίμασα την αναβάθμιση σε 2.0 αλλά πολλές εφαρμογές δεν δούλευαν), από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος, εκτός από ένα θέμα: Την υπερθέρμανση.:( Γενικά, λειτουργεί κανονικά. Όταν όμως ανοίγω την σύνδεση δεδομένων (3G, όχι WiFi που δουλεύει κανονικά) ή το GPS και αντίστοιχο πρόγραμμα, μετά από λίγο ζεσταίνεται η μπαταρία τόσο πολύ που κολλάει το κινητό. Σε σημείο εκνευριστικό.:mad: Και ρωτάω: Μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό; Κι αν όχι, κάποια άλλη ICS rom που θα μπορούσε να "παίξει" κανονικά χωρίς πρόβλημα;:confused: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω το εξής πρόβλημα: Έχω εγκαταστήσει εδώ και λίγους μήνες την NexusHD2 ICS NAND (την 1.6 έχω ακόμη, δοκίμασα την αναβάθμιση σε 2.0 αλλά πολλές εφαρμογές δεν δούλευαν), από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος, εκτός από ένα θέμα: Την υπερθέρμανση.:( Γενικά, λειτουργεί κανονικά. Όταν όμως ανοίγω την σύνδεση δεδομένων (3G, όχι WiFi που δουλεύει κανονικά) ή το GPS και αντίστοιχο πρόγραμμα, μετά από λίγο ζεσταίνεται η μπαταρία τόσο πολύ που κολλάει το κινητό. Σε σημείο εκνευριστικό.:mad: Και ρωτάω: Μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό; Κι αν όχι, κάποια άλλη ICS rom που θα μπορούσε να "παίξει" κανονικά χωρίς πρόβλημα;:confused: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιατί δεν δοκιμάζεις την Milestone v2 που συζητάμε παραπάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις την Milestone v2 που συζητάμε παραπάνω ; Θα την δοκιμάσω και αυτήν, για να δούμε... (Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σ'αυτήν εδώ, σωστά; ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 εχω την milestone v2 αλλα δεν ειμαι ικοανοποιημενος με την ενταση κουδουνιου κλήσης, ξέρετε κατι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Θα την δοκιμάσω και αυτήν, για να δούμε... (Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σ'αυτήν εδώ, σωστά; ) Ναι σε αυτήν αναφέρομαι. Πιο πίσω ο bbbb έχει δώσει λινκ με τον νέο kernel του tytung και οδηγίες για να περαστεί. Επίσης μην ξεχάσεις το fix του youtube απο το τρίτο ποστ. εχω την milestone v2 αλλα δεν ειμαι ικοανοποιημενος με την ενταση κουδουνιου κλήσης, ξέρετε κατι? Κανένα πρόβλημα με τους ήχους σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Και special edition της milestone http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441462 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Και special edition της milestone http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441462 Για σιγουριά προτείνει partition 5/200/5. Αυτό σημαίνει full wipe και φτού και πάλι απο την αρχή; Το κακό είναι πως ο ίδιος θα σταματήσει την εξέλιξη! Αξίζει τελικά σε σχέση με την v2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts