Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό γίνεται γιατί έχεις παλιά έκδοση clk την 1.4 ή και παλιότερη.Ο οδηγός μου αφορά την νέα έκδοση 1.5.Αυτό το μήνυμα που βλέπεις πατώντας το back ειναι το μενού του παλιού clk.Δε κολλάει κάτι,απλά περιμένει να του δώσεις fastboot εντολές.Mε το home μπαίνεις στο clockwork recovery,όπως άλλωστε και με την έκδοση 1.5

Ναι ότι χρειάζεσαι για restore υπάρχει στο φάκελο clockworkmod στην κάρτα

Λογικο....γι αυτο αλλωστε δεν μπορουσα να βρω στο μενου επιλογες οπωςτο repartitioning. Σε ευχαριστω.

Πες μας λιγο τι partition setup εκανες οταν περασες τις 2 ρομ που σε εντυπωσιασαν, την:

Unofficial AOKP for HD2 [build 31][4.0.4][tytung_ics_r1] γιατι με το code που δεινει περα απο το system και την cache δεν καταλαβα τα υπολοιπα:

misc ya 1M

boot yboot|ro 5M

system ya 165M

cache ya 5M

userdata ya|asize|hr allsize

και την:

icstosti v11 sd rom με τον τελευταίο kernel 6.4d του dorimanx.

Οταν τεσταρεις καλλιτερα την πρωτη μας λες εντυπωσεις, παρ ολα αυτα μεχρι στιγμης, πολυ χοντρικα ποιο ειναι το σκορ? :)

EDIT:

Ενταξει, βρηκα ακρη με τα παραπανω, και περασα την Unofficial AOKP for HD2 [build 31][4.0.4] με το Kernel-Dorimanx-V6.5C και πεταει. Απλα πρεπει να βρω που βλεπω χρηση μνημης και πως κλεινουν οι εφαρμογες οριστικα γιατι π.χ με την MIUI.us-ICS-Leo-2.3.23 που ειχα πριν εκλειναν πατωντας παρατεταμενα το BACK.

Edited by N3M3SYS

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβασε τον οδηγο μου.αν και πιστευω οτι θα στρωσει με το να φλασαρεις παλι το recovery και μετα την ρομ ή επαναφερεις καποιο nandroid backup

Η δοκίμασε να περάσεις το recovery από την sd με το τερματικό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=987531 μέσα από την ρομ

Sent from my HTC HD2

δεν με βοήθησε σε τίποτα ο οδηγός,

το έψαξα και μεσω xda αλλά τζίφος !!!!!!

αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η ρομ τρέχει κανονικότατα

το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν πάω να μπω στο AD recovery εκεί κολλάει.

και όπως καταλαβαίνεις ούτε update rom μπορω να κάνω ούτε zip να τρέξω

ΥΓ1- κατάφερα όμως να ξαναβάλω το MAGLDR 113 Μέσω του daf.exe

κάποια λύση??:confused:

ΥΓ-2 εμ το άλλο ΔΕΝ βλέπει το ασύρματο δίκτυο to wifi είμαι δίπλα στο ρουτερ (και εχει ανοιχτο wifi) αλλά το βλέπει ως εκτός εμβέλειας!!!!!!!!

Ακυρο εφτιαξε μόνο του τώρα κάνω update του recovery και βλέπουμε!

Edited by skstelios

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Προφανώς με το rom manager φλάσαρες το recovery που ειναι μόνο για clk bootloader.Οπότε σου χάλασε μόνο το recovery partition και όχι ολόκληρη την ρομ.Επίσης αν δεις και το ποστ μου με αριθμό 8200 δίνω λινκ για recovery που τρέχει απο την κάρτα σαν sd "android rom" και από ότι δοκίμασα,δουλεύει κανονικά.

Απλα πρεπει να βρω που βλεπω χρηση μνημης και πως κλεινουν οι εφαρμογες οριστικα γιατι π.χ με την MIUI.us-ICS-Leo-2.3.23 που ειχα πριν εκλειναν πατωντας παρατεταμενα το BACK.

Ρυθμίσεις--->rom control--->general ui--->hold back to kill

αλλά συμβουλή μου ειναι να μην χρησιμοποιείς ιδιαίτερα το back και power button αν θέλεις ένα υγιές και αθάνατο hd2

αν και την ίδια δουλειά κάνει αν κρατήσεις πατημένο το back στο button savior ή το back εφόσον έχεις τα soft keys ή πατώντας και κρατώντας το home πλήκτρο και διώχνοντας με swipe την εφαρμογή που θέλεις να κλείσεις

Επίσης στην ρομ φλάσαρα το aokp_hd2_b31_tostimodpack.zip και έχω πάθει πλάκα με την ποσότητα της πληροφορίας που έχεις στην οθόνη.Αλλά δεν πρέπει να έχεις προβλήματα όρασης και αν δε θέλεις να αποκτήσεις :p δεν ειναι να το τρέχεις για πολύ ώρα

Edited by bbbb

Αυτό γίνεται γιατί έχεις παλιά έκδοση clk την 1.4 ή και παλιότερη.Ο οδηγός μου αφορά την νέα έκδοση 1.5.Αυτό το μήνυμα που βλέπεις πατώντας το back ειναι το μενού του παλιού clk.Δε κολλάει κάτι,απλά περιμένει να του δώσεις fastboot εντολές.Mε το home μπαίνεις στο clockwork recovery,όπως άλλωστε και με την έκδοση 1.5

Ναι ότι χρειάζεσαι για restore υπάρχει στο φάκελο clockworkmod στην κάρτα

Edit

Για το πρόβλημα πιο πάνω που έχει ο skstelios

Μια λύση που ίσως δουλέψει αν δεν έχεις πάρει ήδη nandroid backup ειναι να κατεβάσεις από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898913 ένα recovery απο εκεί που λέει Old Partition Layouts for SD Boot; και βάζεις χύμα στην sd τα 2 αρχεία copy_to_sd_root και μετά από τον magldr επιλέγεις boot ad sd και θα σου ανοίξει το recovery για να κάνεις backup

respect να σαι καλά δούλεψε έτσι τελικά .Μόνο που <<αναγκάστηκα να βάλω την τελευταία nightly του dorimanx

αν και δεν το έκανα όπως έιπες ακολούθησα αυτό-->

For MAGLDR NAND Boot;

1. Download recovery with partition size for the type of rom you plan on using, see guide below if unsure.

2. Extract downloaded file and load magldr into USB Flasher mode.

3. Run DAF.exe and follow instructions

4. After completed and phone reboots, hold power key and select AD Recovery from list

5. Recovery will now load

τώρα πια το μόνο θέμα είναι ότι το titanium μου λέει ότι δεν είμαι root και δεν έχω busy box

και ως επακόλουθο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το titanium.

μήπως έχεις και σε αυτό λύση?:O

Edited by skstelios

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

Πατα στο titanium εκεί που λέει προβλήματα και θα σου κατεβάσει το busybox

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Beta-5

Πατα στο titanium εκεί που λέει προβλήματα και θα σου κατεβάσει το busybox

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Beta-5

μου δίνει τις επιλογές <<δείτε στοwiki>> <<προτιμήσεις>> <<Αναβάθμιση Super user>>

τ α έλεγξα και τα τρία αλλά δεν βρήκα λύση

kai στις προτιμίσεις τσέκατρα και την επιλογή να χρησιμοποιέι το busybox Της ρομ αντι του titanium

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

H ρομ έχει το busybox; Το root σε άλλες εφαρμογές δουλεύει; π.χ root explorer ή button savior

τοsuper user δεν δίνει το ok σε κάμια εφαρμογή που το ζητάει!!!!!!!!!

κατέβασα και το busybox αλλά δεν του έδινε το οκ

έλεγε<< su acces dennie >> ή κάτι τέτοιο!

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην ρομ τότε.Κατέβασε πάλι το superuser από το play store και αν δε δουλέψει δοκίμασε να βάλεις πάλι τον κερνελ του dorimanx με επιλογή να κάνει superuser fix.

Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία για εμάς και τα hd2 μας :lol:

έβαλα όπως είπες τον κερνελ του dorimanx καιόλα δουλεύουν ρολόι

εχω βάλει αγγλική γλώσσα. πως θα βάλω ελληνικά?

το έλυσα

Edited by skstelios

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

Έχει βάλει κανείς την τελευταία ρομ του dorinmax με τον τελευταίο kernel?

Η τέλεια λειτουργία του τηλεφώνου και η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας οφείλονται στον kernel μόνο ή στο συνδυασμό kernel και ρομ?

Και γιατί ρωτάω....μπορώ να κρατήσω τη ρομ 3.1.3 που σκίζει και να βάλω τον τελευταίο kernel που επίσης διαβάζω ότι είναι πολύ καλός? :wacko:

Ή να συνδυάσω την τελευταία ρομ με τον kernel 5.8 που είναι πάρα πολύ καλός? :wacko:

Σε ποιο από τα δύο οφείλεται η τέλεια λειτουργία του κινητού? Και στα δύο θα μου πείτε...:blink:

Ή βάζεις κομπλέ πακέτο την τελευταία ρομ με τον τελευταίο kernel και καθάρισες? Αν δε δοκιμάσεις, που να ξέρεις ε? :confused:

Αν δε δοκιμάσεις, που να ξέρεις ε? :confused:

Απάντησες μόνος σου.Αν θες λοιπόν να δοκιμάσεις,κρατάς από το recovery ένα backup της εγκατάστασης που έχεις τώρα και αν δε σου "κάτσει",κάνεις επαναφορά και είσαι οκ

Προφανώς με το rom manager φλάσαρες το recovery που ειναι μόνο για clk bootloader.Οπότε σου χάλασε μόνο το recovery partition και όχι ολόκληρη την ρομ.Επίσης αν δεις και το ποστ μου με αριθμό 8200 δίνω λινκ για recovery που τρέχει απο την κάρτα σαν sd "android rom" και από ότι δοκίμασα,δουλεύει κανονικά.

Ρυθμίσεις--->rom control--->general ui--->hold back to kill

αλλά συμβουλή μου ειναι να μην χρησιμοποιείς ιδιαίτερα το back και power button αν θέλεις ένα υγιές και αθάνατο hd2

αν και την ίδια δουλειά κάνει αν κρατήσεις πατημένο το back στο button savior ή το back εφόσον έχεις τα soft keys ή πατώντας και κρατώντας το home πλήκτρο και διώχνοντας με swipe την εφαρμογή που θέλεις να κλείσεις

Επίσης στην ρομ φλάσαρα το aokp_hd2_b31_tostimodpack.zip και έχω πάθει πλάκα με την ποσότητα της πληροφορίας που έχεις στην οθόνη.Αλλά δεν πρέπει να έχεις προβλήματα όρασης και αν δε θέλεις να αποκτήσεις :p δεν ειναι να το τρέχεις για πολύ ώρα

Ευχαριστω, τα εψαξα ολα με τις ρυθμισεις. Εννοεις οτι θα φθαρει το κουμπακι κατω απο το πληκτρο απο το πολυ πατημα, σωστα? Οντως τα θελω τα ματια μου! Και κατι σοβαρο που μου συνεβει. Αφου περασα την aokp_hd2_b31 (βγηκε και η aokp_hd2_build_32) με τον Kernel-Dorimanx-V6.5C-ULTRA-HD2-MAG-CLK-MULTI (ειδα και την 6.5D ULTRA ICS+CM7 οτι βγηκε σαν beta), ολα καλα και αφησα το κιν. και την επεσα για υπνο 80% φορτισμενο. Μετα απο κανα 2ωρο το βρηκα κλειστο. Το ανοιγω, συνδεω ρευμα και μου εβγαζε μηνυμα, αφου φορτωνε και μετα, adroid.error.config...κατι δεν θυμαμαι ακριβως και δεν με αφηνε να κανω τιποτα. Ειχε μονο παραθυρο CANCEL η OK. Μετα αρχησαν τα reboot η bootloop οπως εχω ακουσει. Οποτε εκανα task29, clk 1.5, wipe ολα, και στο format nand μου βρηκε bad block, και εγραψε το ταδε block marked ας bad. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να εγινε? Παιζει να ηταν απο πριν εκει αυτο το μπλοκ? Φταιει το τελευταιο φλασαρισμα με τις συγκεκριμενες ρομ και κερνελ? Τωρα που το μαρκαρε σαν bad μπορει να μου δημιουργησει προβλημα στο μελλον και να πεθανει το κιν. μου? Μπορω να κανω κατι προληπτικα η σαν fix?

Στη συνεχεια φλασαρα και παλι τη ρομ, μετα τον κερνελ και μετα τα gapps-ics-20120317-signed. Την πρωτη φορα φλασαρα ρομ μετα τα gapps-ics-20120317-signed και μετα τον κερνελ. Παιζει ρολο η σειρα εδω? Απο τοτε και για αυτες τις 3-4 μερες ολα ειναι ΟΚ, δεν παρουσιαστηκε τιποτα το κουλο. Επισης στο setup του κερνελ επελεξα εγκατασταση για ICS original CM9 αν το θυμαμαι καλα, την τελευταια επιλογη, νομιζω οτι επελεξα σωστα ή κανω λαθος?

Καθε σχολιο, επισημανση και κατευθυνση καλοδεχουμενα.

Το πιο πιθανό για το ξαφνικό κλείσιμο της συσκευής ειναι να είχες κάποιο περίεργο battery drain ή κάποιο conflict σε κάποια εφαρμογή.Συμβαίνει καμμιά φορά.

Για την σειρά εγκατάστασης που ανέφερες.Πρώτα φλασάρεις την ρομ,μετά τα gapps ή τον κερνελ.Γιαυτά τα 2 δεν παίζει κάποιο ρόλο ποιο θα βάλεις πρώτο.

Για το bad block.Με 1 bad block μου φαίνεται απίθανο να σου δημιουργεί πρόβλημα.Το πιο πιθανό ειναι να βρίσκεται εκεί αρκετό καιρό.Στο δικό μου hd2 εδώ και κάτι μήνες έχω 13 bad block και δε μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα παρόλα τα απανωτά φλασαρίσματα από android σε wp7 και το αντίστροφο.Ισως βέβαια ειναι και θέμα τύχης.Mάλλον το πιο ασφαλές os για το hd2 ειναι τα wm λόγω του ότι για αυτά κατασκευάστηκε επίσημα.Αλλά ειναι δυνατόν να το αφήσεις να σέρνεται με τα wm, :lol: όταν πετάει με wp7 και android;

Το πιο πιθανό για το ξαφνικό κλείσιμο της συσκευής ειναι να είχες κάποιο περίεργο battery drain ή κάποιο conflict σε κάποια εφαρμογή.Συμβαίνει καμμιά φορά.

Για την σειρά εγκατάστασης που ανέφερες.Πρώτα φλασάρεις την ρομ,μετά τα gapps ή τον κερνελ.Γιαυτά τα 2 δεν παίζει κάποιο ρόλο ποιο θα βάλεις πρώτο.

Για το bad block.Με 1 bad block μου φαίνεται απίθανο να σου δημιουργεί πρόβλημα.Το πιο πιθανό ειναι να βρίσκεται εκεί αρκετό καιρό.Στο δικό μου hd2 εδώ και κάτι μήνες έχω 13 bad block και δε μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα παρόλα τα απανωτά φλασαρίσματα από android σε wp7 και το αντίστροφο.Ισως βέβαια ειναι και θέμα τύχης.Mάλλον το πιο ασφαλές os για το hd2 ειναι τα wm λόγω του ότι για αυτά κατασκευάστηκε επίσημα.Αλλά ειναι δυνατόν να το αφήσεις να σέρνεται με τα wm, :lol: όταν πετάει με wp7 και android;

Μαλιστα, κι εγω φοβηθηκα μηπως εκανα καμια πατατα που χτυπησε την ναντ και γι αυτο και τα reboot. Ποιος ξερει... Αλλα φυσικα μετα απο android δεν υπαρχει γυρισμος σε wm!

Ευχαριστω πολυ!

γεια χαρά και πάλι :)

χρειάζομαι μια μικρή καθοδήγηση για το hd2. του έχω περάσει πάνω android 2.3.6 αλλά δε θυμάμαι ποια έκδοση ακριβώς. το πρόβλημα είναι ότι την συσκευή την έδωσα πριν μερικούς μήνες στον αδερφό μου, έχω το Galaxy Note πλέον. ξαφνικά από χτες δε φορτώνει το android, bootάρει η συσκευή αλλά κολλάει όταν πάει να φορτώσει android. λογικά κάπου "κλώτσησε" το android και θέλει ξανά εγκατάσταση. το είχα πάθει και εγώ παλιότερα σε android και σε coocking εκδόσεις των windows mobile. ελπίζω τουλάχιστον να είναι αυτό, αφού μπουτάρει κανονικά.

το άλλο πρόβλημα είναι ότι την συσκευή δεν την έχω στα χέρια μου. μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τα βήματα για να ξανακάνω εγκατάσταση από το MAGLDR (νομίζω το 1.13)? Από εκεί δε γίνεται? Χρειάζεται να ξαναπεράσω την rom μέσα στη κάρτα μνήμης ή μπορεί να το ξανακάνει? πως φορτώνει το magldr? τι πατούσαμε? και μετά από εκεί που πάω?

ρωτάω γιατί τηλεφωνικά δε ξέρω αν θα βγάλω άκρη με τον αδερφό μου, έτσι πάνω κάτω να ξέρω να του πω που να παει. ευχαριστώ :)

Πες του να δει τον οδηγό στην υπογραφή μου.Απο εκεί και πέρα συνοπτικά,στον magldr μπαίνεις με κρατημένο το Power κατά την εκκίνηση.Μετά πας ad recovery.Ανοιγει το recovery,κάνεις wipe all userdata για καθαρή εγκατάσταση και μετά ξαναφορτώνεις την ρομ από την sd από την επιλογή install zip from sd card

Φιλε bbbb, εχεις πειραματιστει καθολου με τα tweaks κατα την εγκατασταση στους κερνελ του Dorimanx, π.χ στο 6.5? Αναφερομαι στο overclocking CPU και αλλα που δεν θυμαμαι γιατι δεν τα πειραξα. Εχεις να προτεινεις κατι ασφαλες σε αυτα τα tweaks? Το κοστος ειναι μεγαλο π.χ στην μπαταρια, παρ' ολο που βοηθαει οποτε δωρον αδωρον?

δε θυμαμαι καθόλου ποια rom ειχα κατεβασει. επειδη την συσκευη δεν την εχω εγω, δε θελω να περασω κατι πειραματικο που να μη λειτουργει. εχετε να προτίνεται καποια που λειτουργει 100%? οι ICS εστρωσαν?

οι ics έστρωσαν κάπως αλλά όχι όπως οι gingerbread.Θα σου έλεγα να πας σε dorimanx rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 αλλά επειδή του συγκεκριμένου του αρέσει να κάνει πειράματα που άλλοτε πετυχαίνουν και άλλοτε όχι και εσύ από ότι καταλαβαίνω θέλεις κάτι σταθερό για καθημερινή χρήση,θα σου προτείνω την typhoon http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

Φιλε bbbb, εχεις πειραματιστει καθολου με τα tweaks κατα την εγκατασταση στους κερνελ του Dorimanx, π.χ στο 6.5? Αναφερομαι στο overclocking CPU και αλλα που δεν θυμαμαι γιατι δεν τα πειραξα. Εχεις να προτεινεις κατι ασφαλες σε αυτα τα tweaks? Το κοστος ειναι μεγαλο π.χ στην μπαταρια, παρ' ολο που βοηθαει οποτε δωρον αδωρον?

Κατά την εγκατάσταση σου ζητάει αν θες να βάλεις το zram που συμπιέζει την ραμ και χωράει περισσότερες εφαρμογές,το τελευταίο busybox,ένα mod για τα εμπρός πλήκτρα και για το πως θες να δουλεύουν τα leds και ίσως κάτι ακόμη που μου διαφεύγει τώρα

το zram εγώ το ενεργοποιώ και βλέπω όντως διαφορά στο multitasking.το busybox δεν νομίζω να έχει κάποια ορατή διαφορά και τα πλήκτρα δε με ενδιαφέρει θέλω γενικώς να ειναι τελειως σβηστά σε κάθε περίπτωση,οπότε δεν βάζω το mod.

τώρα για το overclocking.εγώ προτιμώ να το έχω στα 998mhz για σιγουριά

οι ics έστρωσαν κάπως αλλά όχι όπως οι gingerbread.Θα σου έλεγα να πας σε dorimanx rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 αλλά επειδή του συγκεκριμένου του αρέσει να κάνει πειράματα που άλλοτε πετυχαίνουν και άλλοτε όχι και εσύ από ότι καταλαβαίνω θέλεις κάτι σταθερό για καθημερινή χρήση,θα σου προτείνω την typhoon http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

Κατά την εγκατάσταση σου ζητάει αν θες να βάλεις το zram που συμπιέζει την ραμ και χωράει περισσότερες εφαρμογές,το τελευταίο busybox,ένα mod για τα εμπρός πλήκτρα και για το πως θες να δουλεύουν τα leds και ίσως κάτι ακόμη που μου διαφεύγει τώρα

το zram εγώ το ενεργοποιώ και βλέπω όντως διαφορά στο multitasking.το busybox δεν νομίζω να έχει κάποια ορατή διαφορά και τα πλήκτρα δε με ενδιαφέρει θέλω γενικώς να ειναι τελειως σβηστά σε κάθε περίπτωση,οπότε δεν βάζω το mod.

τώρα για το overclocking.εγώ προτιμώ να το έχω στα 998mhz για σιγουριά

το zram το κάνει εφόσον έχουμε κάνει swap την κάρτα έτσι δεν είναι ? δεν χρειάζεται να βάλουμε κάποιο zip αρχείο, το βάζει όταν το κάνουμε εγκατάσταση από το aroma ?

Στην high end version του Dorimanx, με τον task killer τι κάνετε; Ποιόν έχετε και πως τον ρυθμίζετε; Edited by cb600f

το zram το κάνει εφόσον έχουμε κάνει swap την κάρτα έτσι δεν είναι ? δεν χρειάζεται να βάλουμε κάποιο zip αρχείο, το βάζει όταν το κάνουμε εγκατάσταση από το aroma ?

Αλλο το zram και άλλο το swap.Το zram δουλεύει πάνω στην μνήμη ραμ και δεν έχει σχέση με το swap στην κάρτα.Το zram θα το επιλέξεις στο aroma κατά την εγκατάσταση του κερνελ,ανάλογα την ρομ που έχεις και θα αρχίσει να δουλεύει αυτόματα.Ετσι όπως το έχει κάνει ο dorimanx με διπλο zram,το swap στην κάρτα ειναι περιττό να υπάρχει.Δηλαδή ειναι σχεδόν αδύνατο να γεμίσει όλη η zram,ώστε μετά να αρχίσει να χρησιμοποιεί και το swap της κάρτας.

Έχει βάλει κανείς την τελευταία ρομ του dorinmax με τον τελευταίο kernel?Ή βάζεις κομπλέ πακέτο την τελευταία ρομ με τον τελευταίο kernel και καθάρισες? Αν δε δοκιμάσεις, που να ξέρεις ε? :confused:

Εχουμε κανενα νεο φιλε μου dorimanx-ακια?

Εχουμε κανενα νεο φιλε μου dorimanx-ακια?

βαζεις μόνο την τελευταία all in one και καθάρισες

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2