Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To recovery το έχεις αφήσει στα 150M ή το κατέβασες στα 135Μ που λέει στο θέμα της ρομ που έχεις τώρα;

Αν το έχεις στα 150 απλά κάνεις wipe userdata και περνάς την νέα ρομ

Ναι στα 150mb το αφησα αλλα για να ειμαι 100% σιγουρος πως μπορω να το δω?

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τωρα στην NDT MIUI 2.3.7 DEVELOPMENT V48.0 για να πηγαίνουν οι εφαρμογές στο ext partition πάλι με το Link2SD?

Γιατι παλι περιγραφει κατι με scripts!

2. Install Data2EXT feature:

- Install your ROM by CMW Recovery

- Install the A2SD Killer scripts file (attach file bellow)

- Reboot once after running the A2SD Killer and setup everything but don't install anything.

- Reboot to recovery once again and install the Data2SD Installer (attach file bellow)

- Reboot again and see result

Edited by Bictor

Οχι εδώ δεν χρειάζεται να βάλεις link2sd.Κάνε την διαδικασία που λέει και θα έχεις 1gb εσωτερική μνήμη για εφαρμογές

Ακολουθησα την διαδικασία και οντως η εσωτερική μνημη τωρα ειναι 1gb.

Το κινητό ομως ειναι πολυ αργο..σε εκνευριστικό βαθμό. Φταιει η καρτα που ειναι class 4?

Ναι δυστυχώς ο τρόπος αυτός δεν ειναι ότι καλύτερο.Μπορεί να κάνει το κινητό να σέρνεται.Ειναι γενικά "πως θα κάτσει".Εγώ έχω 16gb class2 κάρτα και δε σέρνεται,ενώ με μια kingston 8gb class6 σέρνεται όταν τα βάζω όλα στην sd

Γνώμη μου

Κάνε wipe και ξανακάνε install την ρομ και άσε το a2sd script που έχει ήδη πάνω η ρομ.Και όσες εφαρμογές πάνε από μόνες τους στην κάρτα μνήμης,πήγαινε από ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχείριση εφαρμογών--->στην κάρτα sd και βάλτες πίσω στην εσωτερική μνήμη και έτσι θα πάνε στο ext partition

Mε αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να βάλεις καμμιά 80αρια + εφαρμογές χωρίς πρόβλημα.

Edited by bbbb

Μηπως να δοκιμασω και μια απο τις TyphooN CyanogenMod 7 ή HyperDroid-CM7 μιας και το miui δεν μου πολυ αρεσε..

Αποτι βλεπω 150MB θελει και αυτη οποτε με ενα wipe userdata την περναω σωστα?

Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να κανω κατι για το ext partiotion?

Edited by Bictor

Ναι την περνάς με wipe.Το ext partition θα το αναγνωρίσει αυτόματα κατά το πρώτο boot.Kαι ισχύει αυτό που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.Οσες εφαρμογές πάνε μόνες τους στην sd,μετέφερέ τες πίσω στην εσωτερική μνήμη

H hyperdroid βασίζεται σε πιο καινούρια έκδοση της cm7 και έχει και το dark black skin που προσωπικά μου αρέσει.Η miui ούτε και μένα μου αρέσει γιατί iphonizei...

Υπάρχει και η unofficial cm7 rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1076586 που περιλαμβάνει πάντα τα τελευταία sources της cyanogenmod team αλλά επειδή δεν έχει από την αρχή τον τελευταίο kernel και έτοιμα script για μεταφορά των εφαρμογών στο ext partition,δε στην προτείνω για να μη ψάχνεσαι τσάμπα σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά με τα script και κερνελ που πρέπει να βάλεις από πάνω μετά το φλασάρισμα της ρομ

Edited by bbbb

Απο χθες έχω την hyperdroid και μπορώ να πω πως μου αρέσει αρκετά. Επιπλέον δεν κάνει αυτόν το θόρυβο που έχω αναφέρει οτι κάνουν άλλες cm7 roms στην απάντηση μιας κλήσης.

Την πέρασα με partition 5/150/5 και βρίσκει μόνη της τον bootloader αλλά και το ext partition. Άλλαξα και την ανάλυση σε 167 ppi και ενεργοποίησα τα tablet tweaks που περιέχει. Έτσι ''πάγωσα'' το button savior και προσπαθώ να συνηθίσω την ανάλυση αλλά και τα tablet tweaks.

Απο ταχύτητα είναι μια τυπική cm7 ρομ ,τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Η ανάλυση της οθόνης για να έχει συμβατότητα εφαρμογών από το μάρκετ σχεδόν ίδια με αυτή στα 240,πρέπει να ειναι στα 160

εβαλα την hyperdroid και εδω και κανα 10λεπτο ειναι στην αρχικη οθονη με το ανδροιδες που εκρήγνυται και γινεται Η και δεν μπουταρει.

Να βγαλω την μπαταρια??

EDIT: ολα καλα τελικα, εκτος του οτι στον αποθ. χωρο δειχνει 250mb πρεπει να κανω καμια ρύθμιση στον cm?

Edited by Bictor

Έχω περασμένη τη ICS-4.0.3-CM9 V1.5 και δεν έχω βρει πως απενεργοποιώ το κινητό , πως γίνεται :rolleyes:?Πατάω παρατεταμένα το δεξί δεξί κουμπί και μου βγάζει ένα μικρό μενού για λειτουργία πτήσης-ηχο-δόνηση-αθόρυβο, δε βλέπω πως να το να το απενεργοποιήσω.
Xiaomi Mi Mix 3

Έχω μια χαζή απορία...

Πάω να βάλω μια άλλη nand rom android στο κινητό από την sd card. Η sd card έχει fat32 και αφού την κάνω σαν Mount Storage, θα περάσω εκεί το zip της rom και το wipe_it_cwr.zip. Η κάρτα δεν θα έπρεπε να είναι σε ext3 ή ext4;; Αν την φορμάρω σε αυτά τα file system, πως θα δω την κάρτα από το pc ώστε να βάλω εκεί τη rom και να την κάνω install μετά;;; :wacko:

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

εβαλα την hyperdroid και εδω και κανα 10λεπτο ειναι στην αρχικη οθονη με το ανδροιδες που εκρήγνυται και γινεται Η και δεν μπουταρει.

Να βγαλω την μπαταρια??

EDIT: ολα καλα τελικα, εκτος του οτι στον αποθ. χωρο δειχνει 250mb πρεπει να κανω καμια ρύθμιση στον cm?

Έχεις εγκαταστήσει τις εφαρμογές σου; Σε μένα μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών μου, περίπου 60 , έχω ακόμη περισσότερα από 600 Mb στο ext partition.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Έχεις εγκαταστήσει τις εφαρμογές σου; Σε μένα μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών μου, περίπου 60 , έχω ακόμη περισσότερα από 600 Mb στο ext partition.

Τωρα εγκαθιστω τις εφαρμογες και απο το titanium βλεπω οτι πρεπει να πηγαινουν στο ext partition γιατι απο τα 970 περιπου ελευθερα στην αρχη, εχει παει στα 920 ενω η εσωτερικη μνημη εχει μειωθει κατα 10mb στα 242.

Για να ενεργοποιήσουμε το swap ακολουθούμε την γνωστη διαδικασία με το swapper 2 απο play store?

Η ανάλυση της οθόνης για να έχει συμβατότητα εφαρμογών από το μάρκετ σχεδόν ίδια με αυτή στα 240,πρέπει να ειναι στα 160

Οι οδηγίες βλέπω πως γράφουν για 167 αλλά για την έκδοση 5.9.0, για την έκδοση 5.10.0, που ακόμη δεν κατάλαβα ποια είναι, πρέπει να είναι στα 160. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ.

Στα 167 νομίζω ότι ήταν ανέκαθεν οι hyperdroid roms.Απλά τον τελευταίο καιρό που η google εισάγαγε το σύστημα στο μάρκετ που διαβάζει το lcd density μας έκοψε την δυνατότητα να έχουμε πλήρη συμβατότητα εφαρμογών με οποιαδήποτε ανάλυση επιλέξουμε.

Εχουν κυκλοφορήσει κάποια hacked market που διαβάζουν 240 ανάλυση ανεξαρτήτως της ανάλυσης που έχουμε βάλει,αλλά δε δουλεύουν τέλεια

Για να ενεργοποιήσουμε το swap ακολουθούμε την γνωστη διαδικασία με το swapper 2 απο play store?

Ναι

Έχω μια χαζή απορία...

Πάω να βάλω μια άλλη nand rom android στο κινητό από την sd card. Η sd card έχει fat32 και αφού την κάνω σαν Mount Storage, θα περάσω εκεί το zip της rom και το wipe_it_cwr.zip. Η κάρτα δεν θα έπρεπε να είναι σε ext3 ή ext4;; Αν την φορμάρω σε αυτά τα file system, πως θα δω την κάρτα από το pc ώστε να βάλω εκεί τη rom και να την κάνω install μετά;;; :wacko:

Οχι το ένα partition της κάρτας ειναι πάντα σε fat32 σε όλα τα android κινητά ώστε να ειναι συμβατό με windows pc και σε αυτό περνάς τα αρχεία σου π.χ. μουσική,ρομ,βιντεο κτλ Μην αλλάξεις τίποτε σε αυτό

Έχω περασμένη τη ICS-4.0.3-CM9 V1.5 και δεν έχω βρει πως απενεργοποιώ το κινητό , πως γίνεται :rolleyes:?Πατάω παρατεταμένα το δεξί δεξί κουμπί και μου βγάζει ένα μικρό μενού για λειτουργία πτήσης-ηχο-δόνηση-αθόρυβο, δε βλέπω πως να το να το απενεργοποιήσω.

Ψάξε μέσα στις ρυθμίσεις της ρομ στo ρυθμίσεις--->interface έχει μια επιλογή για εκτεταμένο power menu

επίσης μπορείς να βάλεις από το play το πρόγραμμα quick boot

Edited by bbbb

Οχι το ένα partition της κάρτας ειναι πάντα σε fat32 σε όλα τα android κινητά ώστε να ειναι συμβατό με windows pc και σε αυτό περνάς τα αρχεία σου π.χ. μουσική,ρομ,βιντεο κτλ Μην αλλάξεις τίποτε σε αυτό

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!

Ένα partition έχω μόνο.. θέλει κι άλλο; Αυτή πάω να βάλω... :wacko::O

Nαι αν έχεις το ευρωπαϊκό hd2 πρέπει οπωσδήποτε για sense roms να κάνεις ext partition στην κάρτα.Δες στον οδηγό της υπογραφής μου για το πως δημιουργείς ext partition

Nαι αν έχεις το ευρωπαϊκό hd2 πρέπει οπωσδήποτε για sense roms να κάνεις ext partition στην κάρτα.Δες στον οδηγό της υπογραφής μου για το πως δημιουργείς ext partition

Πω πω ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Ήταν τόσο απλό! Δεν ήξερα ότι χρειαζόταν κι αυτό το 1 gb στην κάρτα..

Τώρα προχωρά η εγκατάσταση μα έχει κολλήσει στο extracting rom files πάνω από 20λεπτο.. λες να κόλλησε ή όντως τόσο αργεί; Γιατί η κάρτα μου είναι 16άρα και από τις γρήγορες (class10 νομίζω). :worry::worry::wacko:

Ψάξε μέσα στις ρυθμίσεις της ρομ στo ρυθμίσεις--->interface έχει μια επιλογή για εκτεταμένο power menu

επίσης μπορείς να βάλεις από το play το πρόγραμμα quick boot

Είσαι ωραίος!Να πω την αλήθεια δε το πολυέψαξα διότι το έχω για δεύτερο κινητό αλλά μου έκανε εντύπωση που δε το είχε εξ' αρχής!

Xiaomi Mi Mix 3

Πω πω ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Ήταν τόσο απλό! Δεν ήξερα ότι χρειαζόταν κι αυτό το 1 gb στην κάρτα..

Τώρα προχωρά η εγκατάσταση μα έχει κολλήσει στο extracting rom files πάνω από 20λεπτο.. λες να κόλλησε ή όντως τόσο αργεί; Γιατί η κάρτα μου είναι 16άρα και από τις γρήγορες (class10 νομίζω). :worry::worry::wacko:

Ναι αργει λιγη ωρα.στην εσωτερικη μνημη εκανες τα σωστα partitions; δηλαδη περασες το σωστο recovery;

Ναι αργει λιγη ωρα.στην εσωτερικη μνημη εκανες τα σωστα partitions; δηλαδη περασες το σωστο recovery;

Πάνω από 20-30 λεπτά;; Έχει μείνει στη μέση και δεν προχωρά η μπάρα... :worry::worry:

Έκανα 7, 172, 7 όπως χρειαζόταν... το βρήκα μέσα σε μια από τις σελίδες της rom, που ήταν έτοιμο το cfg για το ευρωπαϊκό hd2.