Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι δεν έχω το συναντήσει αυτό που λες.Ισως γιατί δεν μισο-σπρωχνω τις ειδοποιήσεις.Η πατάω πάνω τους για να πάω στην εφαρμογή ή πατάω το κουμπί "εκκαθάριση"

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε boksic για την ένταση του ηχου κατέβασε το volum+ απο το μαρκετ και απο το speaker settings ανεβασε το volume level στο +4. φιλε boksic ποια rom εχεις;

Την typhoon εχω

Οχι δεν έχω το συναντήσει αυτό που λες.Ισως γιατί δεν μισο-σπρωχνω τις ειδοποιήσεις.Η πατάω πάνω τους για να πάω στην εφαρμογή ή πατάω το κουμπί "εκκαθάριση"

Τελικά υπάρχουν στα Android τρομερά τρομακτικά και επικίνδυνα ταυτόχρονα εργαλεία . Με το system tuner (φοβερό εργαλείο ) βρήκα την υπηρεσία που κάνει η γραμμή κατάστασης , status bar την έκανα kill και ξεκόλλησε ... Πάντως άμα δεν ξέρεις μπορείς εύκολα να τα κάνεις όλα μπάχαλο στην ρομ .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Αμα εισαι root και συνάμα "πειραχτήρι" μπορείς πανεύκολα να τα κάνεις μπάχαλο.Και αυτό πιστεύω ότι ειναι η δύναμη του android.Το μόνο που με χαλάει ειναι ότι ενώ η google δίνει τον κώδικα ελεύθερα,οι εταιρίες του υλικού δε δίνουν τους drivers για cpu κτλ και έτσι έχουμε φαινόμενα του στυλ ics χωρίς hw acceleration ή με hacked μεθόδους που δεν ειναι και ότι καλύτερο.π.χ. κάποιοι devs στο xda επικοινώνησαν με την quallcomm για να τους δώσει τους drivers για τον snapdragon και την adreno 200 που φοράει και το hd2 μας αλλά δε βλέπω προς το παρόν να υπάρχει ανταπόκριση Edited by bbbb

.....

από ότι βλέπω στο changelog http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385486 και ο sense kernel του marc υποστηρίζει extended μπαταρία

Ναι, κανονικά. Με την energy diet και kernel του marc, που φοράω εγώ, δουλεύει η extended battery.

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Νandroid browser http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1449414 εφαρμογή που μας επιτρέπει να δούμε τα περιεχόμενα των backup που πήραμε από το recovery και να τα σώσουμε στην sd ή να τα στείλουμε π.χ. με e-mail.Ετσι ακόμη και αν δεν έχουμε κάποια εφαρμογή με το titanium αλλά την έχουμε στο nandroid backup,μπορούμε να την επαναφέρουμε

Ναι, κανονικά. Με την energy diet και kernel του marc, που φοράω εγώ, δουλεύει η extended battery.
εγώ εχθές από eBay , έδωσα παραγγελία μπαταρία 2450 , χρυσή, Japan, με μαμά καπάκι, μόνο 8 ευρώ:) χωρίς μεταφορικά.

τώρα εχω την HYPERDROIDV 5. 8 EXTREME EDITION η οπία όπως αναμενόταν έχει κάποια κατανάλωση παραπάνω, αλλά στα benchemark τα σπάει. με τον επεξεργαστή 1536 και odemand με τόν παλιό quadrant advance έδειξε 2931:Dκαι με τόν καινούργιο 2201 ήταν ανάμεσα galaxy tab, HD2 και μετά το nexus. το ξέρω τα νούμερα είναι απιστευτα , αλλά μιλάμε για ένα τηλέφωνο πού δεν έχει πιάσει ακόμα ταβάνι.

Εχει σβηστεί το θεμα της από το xda;
ναι,κάτι πού ήθελα να δω το σάββατο δεν μπορούσα να την βρω. μηπωσ ανατηναχτικε κανα τηλέφωνο :lol:και την απέσυραν.

Τα Dev tools και το spare parts τι κανουν?Τα εχω και δεν ξερω τι κανουν.

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

To dev tools κάνει κάποια τεστ στη συσκευή,τα οποία ίσως δεν ενδιαφέρουν τον απλό χρήστη.Το spare parts προσφέρει κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις,όπως π.χ. την αλλαγή των fonts στη συσκευή (λειτουργεί από 2.3.5 και άνω)

Α οκ....οποτε μου ειναι αχρηστο σε μενα.Ευχαριστω.

Εχω καποιες ερωτησεις.

Εχω προβλημα με τον ηχο εντασης της κλησης,

δεν ακουγετε δυνατα σε σχεση με πριν (WM).

Ενω πριν λιγες μερες εβαλα σαν wallpaper το γρασιδι μεσω του BW

και απο ειχα απο πισω μια φωτο ολοκληρη,τωρα δεν μπορω να βρω πως μπαινει

και μου εχει επιλογη να επιλεξω ενα μερος της φωτο(με το τετραγωνο επιλογης)

να προσθεσω οτι καπου ειχε και την επιλογη grass type,

οπου τωρα δεν μου την εμφανιζει καθολου

EDIT:Λυθηκε μεσω live weather

Edited by boksic

Νandroid browser http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1449414 εφαρμογή που μας επιτρέπει να δούμε τα περιεχόμενα των backup που πήραμε από το recovery και να τα σώσουμε στην sd ή να τα στείλουμε π.χ. με e-mail.Ετσι ακόμη και αν δεν έχουμε κάποια εφαρμογή με το titanium αλλά την έχουμε στο nandroid backup,μπορούμε να την επαναφέρουμε

Νομίζω πως με αυτή την εφαρμογή, κατάφερα και γύρισα το tapatalk πίσω σε παλιότερη έκδοση.

Edit: Ναι όντως :) ,ωραίος Χρήστο

Πως μπορώ να αλλάξω την ονομασία ενός nandroid backup; Δοκίμασα μέσα απο τον φάκελο clockworkmod αλλά μου έβγαλε αργότερα στην επαναφορά του σφάλμα md5 sum. Το 4ext αν θυμάμαι καλά το έκανε αυτόματα, αλλά τώρα με το 5.0.2.5 τι μπορώ να κάνω;

Με βάση τον οδηγό του bbbb στην υπογραφή του, προσπαθώ να βάλω την NexusHD2-ICS-CM9-SD_v1.5.

Ενώ όλα γίνονται κανονικά, δεν μπορώ να καταβάσω το fast_sboot. Το λινκ φαίνεται να δουλεύει. Μέσα απο το post του kokotas προσπαθώ πάλι να κατεβάσω το αρχείο αλλά εκεί υπάρχουν πέντε αρχεία. Fast boot1, fast boot2 και τρία άλλα. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ;

Η ρομ έχει κατάληξη 7z. Παίζει ρόλο αυτό; Μέσα στην κάρτα έχω ήδη ένα φάκελο Android απο την εγκατάσταση της nrg. Τι γίνεται με τον φάκελο αυτό;

Η εγκατάσταση και των δυο αρχείων σταματάει με σφάλμα (error 7).

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Edited by cb600f

H ρομ για sd δεν φλασάρονται ολόκληρες.Το αρχείο .7z θέλει αποσυμπίεση και στη συνέχεια θα έχεις στην κάρτα το φάκελο ics όπου μέσα θα υπάρχουν τα αρχεία system.ext4,data.ext4,zimage κτλ. To αρχείο .7z μπορείς να το αποσυμπιέσεις απευθείας στην κάρτα και μέσα από την nrg με την εφαρμογή zarchiver απο το play store.απλά φρόντισε να το βάλεις σε φάκελο /sdcard/ics

ο φάκελος android δε παίζει ρόλο αν μέσα σε αυτόν,δεν υπάρχουν αρχεία με όνομα zimage και initrd.gz

Aυτό που πρέπει να φλασαριστεί ειναι ο kernel της sd rom.Θα φτιάξεις με τις οδηγίες που γράφω το sboot partition.Θα κατεβάσεις και θα βάλεις στην sd το flash_sbootv1.zip και θα το φλασάρεις από το recovery.

Αυτό θα βρει αυτόματα το αρχείο zimage και initrd.gz από το φάκελο ics που αποσυμπίεσες και θα το φλασάρει στο sboot partition.Επειτα από clk ξεκινάς την sd rom

Tην μετονομασία του backup μπορείς να την κάνεις από την εφαρμογή rom manager

H ρομ για sd δεν φλασάρονται ολόκληρες.Το αρχείο .7z θέλει αποσυμπίεση και στη συνέχεια θα έχεις στην κάρτα το φάκελο ics όπου μέσα θα υπάρχουν τα αρχεία system.ext4,data.ext4,zimage κτλ. To αρχείο .7z μπορείς να το αποσυμπιέσεις απευθείας στην κάρτα και μέσα από την nrg με την εφαρμογή zarchiver απο το play store.απλά φρόντισε να το βάλεις σε φάκελο /sdcard/ics

ο φάκελος android δε παίζει ρόλο αν μέσα σε αυτόν,δεν υπάρχουν αρχεία με όνομα zimage και initrd.gz

Aυτό που πρέπει να φλασαριστεί ειναι ο kernel της sd rom.Θα φτιάξεις με τις οδηγίες που γράφω το sboot partition.Θα κατεβάσεις και θα βάλεις στην sd το flash_sbootv1.zip και θα το φλασάρεις από το recovery.

Αυτό θα βρει αυτόματα το αρχείο zimage και initrd.gz από το φάκελο ics που αποσυμπίεσες και θα το φλασάρει στο sboot partition.Επειτα από clk ξεκινάς την sd rom

Tην μετονομασία του backup μπορείς να την κάνεις από την εφαρμογή rom manager

Ευτυχώς που έκατσες και έφτιαξες (edit: φτιάξατε) ολόκληρο οδηγό για αυτήν την δουλειά :O

Μερικοί είμαστε για @#$* :lol:

Με το rom manager μου ζητάει να αλλάξω recovery και περνάει ένα 3.0.και κάτι ,πράγμα που δεν θέλω.

Κάτι ακόμη, αν βγεί νέα έκδοση της sd rom που έχουμε, ας πούμε η 1.6 ,πως γίνεται η αναβάθμιση;

Edited by cb600f

Ρίχνεις μέσα στο φάκελο ics της sd τα νέα αρχεία system.ext4,zimage κτλ εκτός του αρχείου data.ext4 που περιέχει τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου.Kαι μετά από το recovery φλασάρεις πάλι το flash_sboot για να περαστεί ο νέος kernel.Αν τώρα αρχίσεις και έχεις περίεργα fc,τότε σημαίνει ότι χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση οπότε θα αντικαταστήσεις και το data.ext4 και θα ξεκινήσεις το στήσιμο από την αρχή.

Για το recovery τώρα.Εχεις το 5.0.2.6; Φλάσαρε από rom manager το 3.1.0 που σου δίνει και μετά αφού το ξεκινήσεις,κατέβασε από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=987531 το recovery_5.0.2.6_leo_CWR.zip και φλασαρέ το μέσα από το recovery 3.1.0

ετσι θα έχεις πάλι το 5.0.2.6 recovery αλλά θα λειτουργεί και το rom manager

Edited by bbbb

Ρίχνεις μέσα στο φάκελο ics της sd τα νέα αρχεία system.ext4,zimage κτλ εκτός του αρχείου data.ext4 που περιέχει τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου.Kαι μετά από το recovery φλασάρεις πάλι το flash_sboot για να περαστεί ο νέος kernel.Αν τώρα αρχίσεις και έχεις περίεργα fc,τότε σημαίνει ότι χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση οπότε θα αντικαταστήσεις και το data.ext4 και θα ξεκινήσεις το στήσιμο από την αρχή.

Για το recovery τώρα.Εχεις το 5.0.2.6; Φλάσαρε από rom manager το 3.1.0 που σου δίνει και μετά αφού το ξεκινήσεις,κατέβασε από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=987531 το recovery_5.0.2.6_leo_CWR.zip και φλασαρέ το μέσα από το recovery 3.1.0

ετσι θα έχεις πάλι το 5.0.2.6 recovery αλλά θα λειτουργεί και το rom manager

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή τη φορά η εφαρμογή δεν πέρασε το 3.1.χχ αλλά και δεν ξέρω ποιο πέρασε. Απλά τώρα δεν ξέρω να μπω στο recovery. Στις επιλογές συσκευής έχει μόνο desire και δεν βλέπω που επιλέγω HD2.

Ποια έκδοση του rom manager έχεις; Εγώ έχω την free v5.0.0.6 και όταν πατάω να φλασάρω το recovery μου βγάζει κατευθείαν για htc hd2.Από ρομ δεν έχω την nrg αλλά αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1395049

Αφου δεν σου το πέρασε έτσι άλλη λύση ειναι να το περάσεις μέσω fastboot (το οποίο έχεις ήδη εγκατεστημένο από την στιγμή που έκανες το sboot) ή από ένα terminal emulator http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=987531 αποσυμπίεσε το zip του 5.0.2.6 και βάλε το αρχείο recovery_leo.img στο φάκελο που έχεις και το fastboot δηλαδή στο c:\fastboot

μπαίνεις σε clk και δίνεις από την γραμμη εντολών τoυ pc

cd c:\fastboot

fastboot flash recovery recovery_leo.img --->enter

ή κατέβασε από το play το terminal emulator και ακολούθησε τις οδηγίες που γράφει στο ποστ στο xda

φυσικά αν έχεις nandroid backup μπορείς να ξαναβάλεις τον clk αν και νομίζω ότι βάζοντας ξανα από πανω τον clk,δε θα σου πειράξει την ρομ αλλά αν θες το ρισκάρεις...

Edited by bbbb

Ποια έκδοση του rom manager έχεις; Εγώ έχω την free v5.0.0.6 και όταν πατάω να φλασάρω το recovery μου βγάζει κατευθείαν για htc hd2

Την ίδια έχω και εγώ, recovery βλέπω 5.0.2.0. Στην αρχή όμως έβαλε για desire.

Λοιπον.Επανερχομαι οσο αφορα το gps.Απο την στιγμη μου ανοιγω το I go κλειδωνει σε ενα λεπτο και μαλιστα ενω το αμαξι προχωραει.Αυτο που εκανα ηταν να μεταφερω στην επιφανια εργασιας του πισι μου το αρχειο του gps config να το ανοιξω και να αλλαξω τον σερβερ σε ελληνικο.Το εκλεισα και αφου εσβησα αυτο που ειχε το τηλ το εβαλα μεσα.θα κοιταξω το τι εγραψα γιατι δεν θυμαμαι.

Tώρα αν πατήσεις να μπει στο recovery μπαίνει κανονικά;

Όχι μένει σε μια άσπρη οθόνη με πράσινα γράμματα htc και πρέπει να βγάλω την μπαταρία.

Αρα δεν έχεις πλέον το σωστό recovery.Κάνε αυτά που γράφω στο προηγούμενο ποστ για να το ξαναπεράσεις.

Λοιπον.Επανερχομαι οσο αφορα το gps.Απο την στιγμη μου ανοιγω το I go κλειδωνει σε ενα λεπτο και μαλιστα ενω το αμαξι προχωραει.Αυτο που εκανα ηταν να μεταφερω στην επιφανια εργασιας του πισι μου το αρχειο του gps config να το ανοιξω και να αλλαξω τον σερβερ σε ελληνικο.Το εκλεισα και αφου εσβησα αυτο που ειχε το τηλ το εβαλα μεσα.θα κοιταξω το τι εγραψα γιατι δεν θυμαμαι.

Και europe να βάλεις δεν έχεις πρόβλημα.Ειχες γράψει παλιότερα ότι σου δουλεύει κανονικά η τελευταία έκδοση του viber 2.1.6; Μπορεις να γράψεις ποια ρομ έχεις και ποιον κερνελ από ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο;

Edited by bbbb

Αρα δεν έχεις πλέον το σωστό recovery.Κάνε αυτά που γράφω στο προηγούμενο ποστ για να το ξαναπεράσεις.

Και europe να βάλεις δεν έχεις πρόβλημα.Ειχες γράψει παλιότερα ότι σου δουλεύει κανονικά η τελευταία έκδοση του viber 2.1.6; Μπορεις να γράψεις ποια ρομ έχεις και ποιον κερνελ από ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο;

οκ δούλεψε ο τρόπος με το fastboot. Το αρχείο recovery_leo.img πρέπει τώρα να το σβήσω απο την διαδρομή c:\fasboot ;