Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες επειδη 1η φορα προσπαθω να βαλω sence rom και με τα partitions καπου εκει κανω κατι λαθος δωστε μια χειρα βοηθειας....:)

Λοιπον,εχω το EXT4 Recovery αυτο με τις πολλες επιλογες κλπ, εστω μια καθαρη sd card -formated σε fat32 ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω και με ποια σειρα?

1) μεσα απο το μενου του magdlr-ad recovery -advanced-partition sd card ......Tι βαζουμε εκει για αρχη? Γινεται απο εκει? Τα 1024 που με ρωταει πρεπει να ειναι ext3 ή ext4?

2) Μετα βαζουμε το recovery με τα 7-172-7 (η να το κανω 7-200-7)?

3) Επειτα βγαζουμε καρτα γραφουμε την rom και την περναμε παλι απο magdlr-ad recovery - install xip κλπ και ΤΕΛΟΣ?:worry:

H καλυτερα να γυρισω σε παλιο recovery-partition sd card πρωτα και μετα νεο recovery κλπ?

H να χρησιμοποιησω το Hd2 toolkit-partition 200 cache 5 ή 7 ΛΟΛΟΛ?

Εχω φαει κολλα να βαλω αυτην την Team Blue Droid V3.5 Sensation xl Gen3 EU & Tmobile SonyXloud και δεν μπορω χαχαχαχ:O

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1.Κάνε ένα 1024mb ext4 partition στην κάρτα.

2.Η μικρότερη τιμή ειναι τα 172.Το 200 ειναι οκ αλλά και 28mb λιγότερα από την εσωτερική μνήμη για εφαρμογές χρήστη

3.Ναι

4.Με το toolkit θα σου αλλάξει το recovery στην παλιά έκδοση non ext4recovery έκδοση.Γενικά στον magldr κάθε φορά που αλλάζεις τα partition,σου περνάει από την αρχή και το recovery.

To partiotion 7 172 7 για magldr για όποιον το χρειάζεται το ανέβασα εδώ http://www.sendspace.com/file/k8179y

1.Κάνε ένα 1024mb ext4 partition στην κάρτα.

Χρηστο ιταν με ρωταει αν θα αφησω το fat32 η να ξεκονησω απο αρχη επιλεγω το 2ο σωστα?

και αμεσως μετα 1024mb 1st partition - skip second - no swap ok?

ΥΓ τιποτε παλι τα ιδια και με αλλη καρτα και με το δικο σου αρχειο....ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ

ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΝΕ ΟΙ SENCE ROMS!

Edited by vasilis_hd2

Οπαααααααα........

Τελικα μου περασε με την 2η καρτα! Μαλλον αυτη που παλευα για καποιες ωρες-αρκετες φορες ειναι corrupted ή δεν δουλευει καλα οταν της κανω το ext4 partition....οποτε προσοχη στις καρτες!

Η rom αρκετα καλη-κομπλε και γρηγορη για sence και θα την αφησω μια και δεν πολυ δουλευω τον Λεοντα!

Τωρα κατι που εψαξα και διαβασα αρκετα ειναι οτι το καλυτερο-ποιο γρηγορο και απροβληματιστο δουλεμα android σε hd2 γινεται με καρτα CLASS 2 KAI MONO!!!

Αυτο απο μενα και ελπιζω να βοηθησει καποιους.:)

Δοκίμασε κανείς την νέα nrg;

Διαίτης δεν έχει βγάλει ακόμα ε;:lol:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής!:lol:

Πάντως στο download υπάρχει η diet της 23-01-2012

Edit: Και η απάντηση στον ποιητή!!!:lol:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22347156&postcount=7454

Edited by sso

Δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής!:lol:

Πάντως στο download υπάρχει η diet της 23-01-2012

Edit: Και η απάντηση στον ποιητή!!!:lol:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22347156&postcount=7454

Κατέβασα την 8-2-2012 και βλέπω ότι ο system φάκελος ειναι 133mb που σημαίνει ότι χωράει στο partition της diet 23-1-2012 εφόσον φυσικά έχεις ext partition στην sd

Κατέβασα την 8-2-2012 και βλέπω ότι ο system φάκελος ειναι 133mb που σημαίνει ότι χωράει στο partition της diet 23-1-2012 εφόσον φυσικά έχεις ext partition στην sd

Από χθες το απόγευμα έχω βάλει την BLUE

Θα τη κρατήσω λίγο να δω πως θα πάει!

Δεν θα δοκιμάσω την κανονική ρομ, θα περιμένω την diet version. Λογικά κάποια στιγμή θα την βγάλει.

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο που παίζω με android ήμουν παραδοσιακά fan cm7 (mdj, typhoon, hyperdroid) θεωρώντας ότι είναι πιο γρήγορες και σταθερές rom. Αυτό μέχρι να δοκιμάσω την energy sense 3.5. Το κινητό πετάει! Μακάρι να δουλέψει το ίδιο καλά και η sense 4.0 όταν βγει.
Φιλικά : Κωστής

Τότε που αρχίσαμε να ασχολούμαστε με το android οι sense roms δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.ειδικά οι sense sd roms σέρνονταν και κάποιοι μάγειρες έγραφαν smooth,fast κτλ

Εχω περασει την ROM android ice cream sandwich αλλα κολαει και μου γραφει οτι η εσωτερικη μνημη χρησιμοποιει 75MB και εχει ακομα ελευθερα 41MB μονο!!!! Δεν εχω περασει ακομα καμια εφαρμογη...Εχετε καμια λυση...???

Τελικά με τη Blue πάλι έχω προβληματάκι με το διακόπτη του WiFi.

Πότε λειτουργεί πότε δεν λειτουργεί. Και πολλές φορές αργεί πολύ να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί.

Έχει κάποιος άλλος τέτοιο πρόβλημα με τη Blue;

Πότε λειτουργεί πότε δεν λειτουργεί. Και πολλές φορές αργεί πολύ να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί.

Εγω ποτε δεν ειχα θεμα σε καμια εκδοση.

Μια λεπτομερια στην αρχη της εφκαταστασης το αφησα 10 λεπτα στην αρχη (πριν επλιλεξω γλωσσα για το μενου) και μετα αφου εκανα τις αρχικες ρυθμησεις το αφησα αλλα 10 λεπτά, ισως σε βηθησει αυτο...

Αληθεια αν εχεις την 3.5, με το "ψαξιμο" στις επαφες τι εχεις κανει?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

και σε εμενα δουλευει κανονικα.αυτο που λεει ο steliosk εγω δεν το εκανα αλλα ειναι καλο να το κανουμε,μολις μπουταρει η ρομ την αφηνουμε 10λεπτα να "κατσει".

...

Αληθεια αν εχεις την 3.5, με το "ψαξιμο" στις επαφες τι εχεις κανει?

Ναι την 3.5 έχω βάλει.

Με το ψάξιμο στις επαφές τι εννοείς; Αν εννοείς αναζήτηση στα Ελληνικά χρησιμοποιώ το exDialer!:)

Ξέχασα να αναφέρω ότι στο πρώτο μπουτάρισμα πάντα μου κολλάει. Κάνω reset από τη τρυπούλα η βγάζω/βάζω τη μπαταρία και μπουτάρει. Θυμάμαι μου το έκανε αυτό και με τις προηγούμενες εκδόσεις!!!

Edited by sso

Αναζητηση στα ελληνικά αφού έχει και ο dialer του sense.ναι μεν δεν γράφει τα ελληνικά γράμματα στα κουμπιά αλλά λειτουργει κανονικά

Εχω περασει την ROM android ice cream sandwich αλλα κολαει και μου γραφει οτι η εσωτερικη μνημη χρησιμοποιει 75MB και εχει ακομα ελευθερα 41MB μονο!!!! Δεν εχω περασει ακομα καμια εφαρμογη...Εχετε καμια λυση...???

Ποια ρομ έχεις βάλει και τι recovery partition έφτιαξες στην μνήμη;

Edited by bbbb

Αναζητηση στα ελληνικά αφού έχει και ο dialer του sense.ναι μεν δεν γράφει τα ελληνικά γράμματα στα κουμπιά αλλά λειτουργει κανονικά

Ποια ρομ έχεις βάλει και τι recovery partition έφτιαξες στην μνήμη;

Ο stock dialer μπορεί να ψάχνει και ελληνικά αν η γλώσσα είναι επιλεγμένη ελληνική. Απλά όλα τα "ο" είναι όμικρον και στο "5" αντιστοιχούν τα γράμματα Κ,Λ,Μ κάποια αλλά τέτοια κόλπα που θέλουν λίγο ψάξιμο.

Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Χρησιμοποιώ όμως τον ex dialer και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε την ζωή μας περισσότερο δύσκολη από ότι είναι.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1322639 Support overclocking to 1612 MHz :wacko: ακομα λιγο θελει για 2000MHz:D

Δε νομίζω ότι μπορεί να πάει πάνω από το 1,6.To θέμα ειναι ότι ο dorimanx το ψάχνει αρκετά το θέμα αν και δε του βγαίνει πάντα. Η ιδέα της ενεργοποίησης της zram που πλέον έχουμε και στις sense roms,ξεκίνησε απο αυτόν.Αλλος ένας kernel που βελτιώνεται καθημερινά ειναι του fhasovic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408237 αλλά και του warrenb213 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1272523 βέβαια αυτοί οι kernels ειναι για non sense roms

Edited by bbbb

Και εγώ δεν το πιστεύω αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία, ακόμη δεν έχουμε δει όλες της δυνατότητες του λέοντα.

Κάποια στιγμή βλέπω ότι θα πιάσουμε το ταβάνι και δε θα πάει παραπάνω το θέμα.Για την ics βλέπω ότι τους δυσκολεύει περισσότερο από ότι τις προηγούμενες φορές.Μέχρι και η cyanogenmod team φαίνεται ότι τα βρήκε κάπως σκούρα με το porting του hw acceleration στο ics.

H αιτία που ο beta chrome browser δεν δουλεύει στις ics roms του hd2,ειναι γιατί δεν έχουμε full hardware acceleration.

Edited by bbbb