cb600f Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Φυσικά. 3-5ma ειναι το νούμερο που έχω πάντα με όλα ανοιχτά.Που συνεπάγεται με απλά λόγια 1% ανα ώρα.Κάποιες ρομ έχουν θέμα και τρώνε σουτ με την μια.Oι nrg,typhoon,cm7 nigthly,ics δεν έχουν τέτοιο θέμα. Τα ίδια και σε μένα. Μπορώ να βάλω διακόπτη 2g/3g στην notification bar σε sense rom; Αν είναι δυνατόν χωρίς την uot kitchen. Edited February 7, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ειπα μετα απο καιρο να δοκιμασω μια sence αλλα γκρρρρρρρρ Ενω μπουταρει μου κολλαει στην οθονη με τα ασπρα μπλε γραμματα ΤΒ κλπ, μιλαω για την TBD Themed Sensation XL a2sd v3.5...... Καμια ιδεα? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ειπα μετα απο καιρο να δοκιμασω μια sence αλλα γκρρρρρρρρ Ενω μπουταρει μου κολλαει στην οθονη με τα ασπρα μπλε γραμματα ΤΒ κλπ, μιλαω για την TBD Themed Sensation XL a2sd v3.5...... Καμια ιδεα? adb logcat και δες που κολλάει, τι ακριβώς κάνει δηλαδή την ώρα που θα κολλήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 adb logcat και δες που κολλάει, τι ακριβώς κάνει δηλαδή την ώρα που θα κολλήσει. Μενει εκει ρε συ τι αλλο? Ειπα κολλαει εκει!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ειπα μετα απο καιρο να δοκιμασω μια sence αλλα γκρρρρρρρρ Ενω μπουταρει μου κολλαει στην οθονη με τα ασπρα μπλε γραμματα ΤΒ κλπ, μιλαω για την TBD Themed Sensation XL a2sd v3.5...... Καμια ιδεα?εαν εχεις σωστο recovery και ext 1024mb δεν υπαρχει καποιος αλλος λογος,σε εμενα η ρομ πεταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) εαν εχεις σωστο recovery και ext 1024mb δεν υπαρχει καποιος αλλος λογος,σε εμενα η ρομ πεταει. Καλημερα...μαλλον κατι γινεται με το recovery, εχω κατεβασει απο το Tmous και του αλλαξα το 277 σε 172 ...λες να φταιει αυτο? Δεν υπαεχει LInk για το ευροπαικο οποτε οπως εγραψε και ο Χρηστος ο μονος τροπος ηταν αυτος! Δεν καταλβαινω γιατι το κανει ομως:worry: Δεν κολαει στο go gog go - ξεκιναει το boot κανονικα - 1η οθονη - 2η οθονη με ταχρωματιστα ρομποτακια με τις μηχανες χαχαχα και κολαει αμεσως μετα στην μπλε ασπρη οθονη που στο κατω μερος γραφει powred by HTC κατι.... http://imageshack.us/photo/my-images/811/20120208110204.jpg/ ΥΓ και 1024 mb εχω(το βλεπω μεσα απο το μενου ext4 1024) και το recovery που πρεπει, αφου ξερεις ειμαι απο τους παλιους και πρωτη φορα το παθαινω με καποια rom αυτο.... Edited February 8, 2012 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/811/20120208110204.jpg/ ΥΓ και 1024 mb εχω(το βλεπω μεσα απο το μενου ext4 1024) και το recovery που πρεπει, αφου ξερεις ειμαι απο τους παλιους και πρωτη φορα το παθαινω με καποια rom αυτο....Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά:) .εγώ έχω μονιμος 200 recovery και μου τρέχει τα πάντα ,δοκίμασε και με κάποια παλιά έκδοση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά:) .εγώ έχω μονιμος 200 recovery και μου τρέχει τα πάντα ,δοκίμασε και με κάποια παλιά έκδοση . Σωστοστττττττ:lol: Πισω σε Typhoon (format sd card απο αρχη) και θα κανω απο 150 σε 200 το recovery του και ισως ξαναδοκιμασω γιατι διαβασα οτι και αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα! ΥΓ btw η μονη διαφορα που εχουν τα δυο recovery Tmobile k Eur ειανι δυνατον να ειναι μονο στο system 172-277? Edited February 8, 2012 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Όταν επιλέγω από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δίκτυο μόνο gsm πάνω στην μπάρα έχω την ένδειξη E ή G. Όταν έχω σαν επιλογή το αυτόματο παίζει ανάμεσα σε 3g (ελάχιστα) H και πολλές φορές G. Εχω σύνδεση wind και είναι γνωστό πως δεν τα πάει καθόλου καλά με το 3g. Αν το αφήσω σε μόνιμη ρύθμιση gsm τι θα χάσω από ταχύτητα σε data; Μπορώ να βάλω διακόπτη 2g/3g στην notification bar σε sense rom; Αν είναι δυνατόν χωρίς την uot kitchen. Βρήκα κάτι σχετικό με το elixir2 που χρησιμοποιώ, αλλά διακόπτη 4g και οταν επιλεχθεί σε πάει σε ένα παράθυρο για να επιλέξεις πάλι προτεινόμενα δίκτυα gsm only, WCDMA/gsm κλπ. Διακόπτης 2g/3g μόνο που να κάνει την δουλεία απ'ευθείας όπως τις cm roms στην notification bar υπάρχει; Edited February 8, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Αν το αφήσεις σε gsm θα σέρνεται η συνδεση.και εγώ wind έχω και συνήθως το έχω 3g.2g δεν παλεύεται για ίντερνετ.απευθείας διακόπτη δεν βρήκα.αλλά όποτε θέλω να το αλλάξω πατάω παρατεταμενα πανω στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μπαίνει στις ρυθμισεις και το αλλάζω από εκεί Edited February 8, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Αν το αφήσεις σε gsm θα σέρνεται η συνδεση.και εγώ wind έχω και συνήθως το έχω 3g.2g δεν παλεύεται για ίντερνετ.απευθείας διακόπτη δεν βρήκα.αλλά όποτε θέλω να το αλλάξω πατάω παρατεταμενα πανω στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μπαίνει στις ρυθμισεις και το αλλάζω από εκεί Το πρόβλημα για μένα είναι οτι εκεί που δουλεύω δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ σήμα κινητής ή καλύτερα υπάρχει σε συγκεκριμένους χώρους. Όταν είναι σε ρύθμιση 3g και μετακινηθώ σε χώρο που μπορεί να έχει λίγο σήμα, ζορίζεται να το βρεί και ψάχνει πρώτα 3g. Πρέπει δηλαδή να περιμένω αρκετή ώρα (που δεν έχω) μέχρι να κάνω ένα τηλεφώνημα, που συνήθως είναι για σημαντικό λόγο. Αν το αφήσω σε μόνιμο gsm βρίσκει σήμα γρηγορότερα αλλά πρέπει κάθε φορά να κάνω την αλλαγή. Απο ότι βλέπω η μοναδική λύση είναι η επιλογή μόνο gsm όταν πηγαίνω στην δουλεία ,άρα ξεχνάω κατα κάποιον τρόπο το internet, και πίσω σε αυτόματο όταν φεύγω. Η ρύθμιση αυτή που υπήρχε στις cm ήταν πολύ βολική, αλλά και το tip που δίνεις παραπάνω δεν το ήξερα και βλέπω πως κάνει την δουλειά λίγο γρηγορότερα. Έσβησα το αρχείο που βρήκες πως δημιουργεί πρόβλημα με το swap και πέρασα το zip για τα 100mb ram του marc1706. Αυτό που βλέπω τώρα είναι τις περισσότερες φορές διαθέσιμη ram πάνω απο 100mb ,ενώ πρίν είχα περίπου 50mb μετά απο σχετική χρήση της συσκευής. Δεν έχω απο τότε κανένα κόλλημα και σε συνδυασμό με την αλλαγή των widgets σε 2d απο το μενού energy tweaks, η ταχύτητα είναι σαφώς βελτιωμένη! Βλέπω όμως πως ο nrg τελευταία ασχολείται περισσότερο με το tablet του παρά με την rom του HD2 :p Edited February 8, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 bbbb@ Την TBD V3.5 την δοκίμασες ? τον επεξεργαστή ο σεφ τον ξεκιναει στα 1113600 και με τον καινούργιο kernel πάει στα 1536000 το δούλεψα έτσι για κάνα μισάωρο, ε καλά αν δεν το δοκιμάσεις ,δεν περιγράφεται. ζούμε για να δούμε τον λέοντα στα 2000000 MHz:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Δεν την δοκίμασα αλλά το σίγουρο ειναι ότι το λεο δεν έχει ακόμη "πεθάνει".Ορεξη να έχεις να δοκιμάζεις και κάθε μέρα να βάζεις άλλη ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 bbbb@ Την TBD V3.5 την δοκίμασες ? τον επεξεργαστή ο σεφ τον ξεκιναει στα 1113600 και με τον καινούργιο kernel πάει στα 1536000 το δούλεψα έτσι για κάνα μισάωρο, ε καλά αν δεν το δοκιμάσεις ,δεν περιγράφεται. ζούμε για να δούμε τον λέοντα στα 2000000 MHz:lol: Στην εγκατάσταση επιλέγει μόνη της η ρομ αν έχεις αμερικανικό ή ευρωπαϊκό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Στην εγκατάσταση επιλέγει μόνη της η ρομ αν έχεις αμερικανικό ή ευρωπαϊκό;ναι αυτοματα,τα κανει ολα μονη της, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ναι αυτοματα,τα κανει ολα μονη της, Αν θέλω να περάσω την ευρωπαϊκή έκδοση αλλά σε αμερικανική συσκευή για να χρησιμοποιήσω το partition , γίνεται μέσα από το μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Θα κανεις τα "ευρωπαικα" partition + SD ext partition και τα υπολοιπα θα γινουν μονα τους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Φυσικά. 3-5ma ειναι το νούμερο που έχω πάντα με όλα ανοιχτά.Που συνεπάγεται με απλά λόγια 1% ανα ώρα.Κάποιες ρομ έχουν θέμα και τρώνε σουτ με την μια.Oι nrg,typhoon,cm7 nigthly,ics δεν έχουν τέτοιο θέμα. Δηλαδή συγγνώμη.... διαπιστώνεις καλύτερη αυτονομία από ότι με wm???? Συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά καταλαβαίνεις.... έχω μείνει λίγο..... Επίσης.... (γιατί τώρα αλλάζει το πράγμα) η φωτογραφική/video είναι ίδιας ποιότητας με τα wm ή υστερούν ? Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων :) EDIT: Συγγνώμη για το δεύτερο ενικό.... ουσιαστικά σε όλους όσους το έχουν δοκιμάσει αναφέρομαι, απλά επειδή έχω από πάνω τα λεγόμενα του Χρήστου το λέω έτσι :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsink Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλησπερα, Εδω και αρκετη ωρα ψαχνω να βρω πως θα κανω το hd2 με android.. Μεχρει τωρα καταφερα και εβαλα το Hspl 2,08 και αλαξα το radio σε 2.15.50.14, καποιως μπορει να μου πει ποια ειναι τα επωμενα βηματα ωστε να τα καταφερω? Παράθεση HTC HD 2 HyperDroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Δηλαδή συγγνώμη.... διαπιστώνεις καλύτερη αυτονομία από ότι με wm???? Συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά καταλαβαίνεις.... έχω μείνει λίγο..... Επίσης.... (γιατί τώρα αλλάζει το πράγμα) η φωτογραφική/video είναι ίδιας ποιότητας με τα wm ή υστερούν ? Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων :) EDIT: Συγγνώμη για το δεύτερο ενικό.... ουσιαστικά σε όλους όσους το έχουν δοκιμάσει αναφέρομαι, απλά επειδή έχω από πάνω τα λεγόμενα του Χρήστου το λέω έτσι :) Με wm εγώ προσωπικά δε χρησιμοποιούσα το κινητό για κάτι πέραν των βασικων (κλήσεις,sms) και gps και ελάχιστο ιντερνετ γιατί δεν την πάλευα με κανένα browser των wm για πολύ ώρα.Αν είχα δίπλα μου netbook και κινητό,προτιμούσα να μπω από το netbook.Με αυτή την χρήση μου έβγαζε μιαμισι μέρα και ίσως λιγο παραπάνω.Στο android μου βγάζει 12-15 ώρες αλλά πλέον το netbook το έχω μόνο για να κατεβάζω τις ρομ ή να κάνω δουλειές που γίνονται στα windows pc και που δεν γινονται στο android.Επισης στα wm δεν είχα ανοιχτούς τίποτε συγχρονισμούς ενώ στο android τα έχω όλα ανοιχτά. Αν και στο android,κλεινω στην αναμονή wifi,data,συγχρονισμούς τότε χάνω λιγότερο από 1% ανά ώρα.Στην ουσία χρήση κινητού=τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα. Το εχω ξαναγράψει ότι με full μπαταρία στο android κρατάει γύρω στις 3.00-3.30 ώρες με ανοιχτή οθόνη.Αυτές τις ώρες όμως ευχαριστιέσαι να δουλεύεις το κινητό και όχι να προσπαθείς να δουλέψεις το κινητό. Φωτογραφική και video υστερούν σε ποιότητα.Αλλά δε με απασχολεί το ζήτημα.Αν θες άλλο λειτουργικό και ποιότητα φωτό των wm,βάλε κάποια απιο τις τελευταίες wp7 roms ή περίμενε την νέα wp7 του cotulla.Αλλά και εκεί το κόβω να ξενερώνεις με την διάρκεια της μπαταρίας... Καλησπερα, Εδω και αρκετη ωρα ψαχνω να βρω πως θα κανω το hd2 με android.. Μεχρει τωρα καταφερα και εβαλα το Hspl 2,08 και αλαξα το radio σε 2.15.50.14, καποιως μπορει να μου πει ποια ειναι τα επωμενα βηματα ωστε να τα καταφερω? Καταρχήν πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις.Θέλεις android και τα wm να υπάρχουν στη συσκευή ή καθόλου wm και μόνο android? Θέλεις μόνο android και καθόλου wm αλλά ταυτόχρονα κάποια στιγμή να έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις και τα windows phone 7; Βάζεις magldr bootloader. Με magldr το κινητό δεν φορτίζει κλειστό. Θέλεις μόνο android και δε σε ενδιαφέρουν τα windows phone 7; Βάζεις clk bootloader.Με clk το κινητό φορτίζει κλειστό Δες στο λινκ στην υπογραφή μου,έχει όλες τις περιπτώσεις που μπορείς να κάνεις Edited February 8, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsink Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Με wm εγώ προσωπικά δε χρησιμοποιούσα το κινητό για κάτι πέραν των βασικων (κλήσεις,sms) και gps και ελάχιστο ιντερνετ γιατί δεν την πάλευα με κανένα browser των wm για πολύ ώρα.Αν είχα δίπλα μου netbook και κινητό,προτιμούσα να μπω από το netbook.Με αυτή την χρήση μου έβγαζε μιαμισι μέρα και ίσως λιγο παραπάνω.Στο android μου βγάζει 12-15 ώρες αλλά πλέον το netbook το έχω μόνο για να κατεβάζω τις ρομ ή να κάνω δουλειές που γίνονται στα windows pc και που δεν γινονται στο android.Επισης στα wm δεν είχα ανοιχτούς τίποτε συγχρονισμούς ενώ στο android τα έχω όλα ανοιχτά. Αν και στο android,κλεινω στην αναμονή wifi,data,συγχρονισμούς τότε χάνω λιγότερο από 1% ανά ώρα.Στην ουσία χρήση κινητού=τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα. Το εχω ξαναγράψει ότι με full μπαταρία στο android κρατάει γύρω στις 3.00-3.30 ώρες με ανοιχτή οθόνη.Αυτές τις ώρες όμως ευχαριστιέσαι να δουλεύεις το κινητό και όχι να προσπαθείς να δουλέψεις το κινητό. Φωτογραφική και video υστερούν σε ποιότητα.Αλλά δε με απασχολεί το ζήτημα.Αν θες άλλο λειτουργικό και ποιότητα φωτό των wm,βάλε κάποια απιο τις τελευταίες wp7 roms ή περίμενε την νέα wp7 του cotulla.Αλλά και εκεί το κόβω να ξενερώνεις με την διάρκεια της μπαταρίας... Καταρχήν πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις.Θέλεις android και τα wm να υπάρχουν στη συσκευή ή καθόλου wm και μόνο android? Θέλεις μόνο android και καθόλου wm αλλά ταυτόχρονα κάποια στιγμή να έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις και τα windows phone 7; Βάζεις magldr bootloader. Με magldr το κινητό δεν φορτίζει κλειστό. Θέλεις μόνο android και δε σε ενδιαφέρουν τα windows phone 7; Βάζεις clk bootloader.Με clk το κινητό φορτίζει κλειστό Δες στο λινκ στην υπογραφή μου,έχει όλες τις περιπτώσεις που μπορείς να κάνεις Θελω να "φυγουν" τα wm γιατι μου ειναι τελιως αχρηστα, (γνωμη μου) και να εχω καποιο προγραμα με το οποιο να μπορω να βαζω android roms αλλα να μην μενω μονο σε μια να μπορω να αλαζω roms. Το ειδα το thread στην υπογραφη σου πολυ καλο αλλα σε καποια σημεια μπερδευομαι.. Ας πουμε απο οτι καταλαβα αυτο που θελω λεγεται nand, ολα μια χαρα στο 1. που λες για το radio το ευτιαξα, αλλα μετα που λεει "Αν έχουμε ήδη την ρομ 3.14 στη συσκευή μας θα προχωρήσουμε στο επόμενο βημα" Εγω που εχω ρομ 1.48.482.2 ΕLL τι κανω??? Παράθεση HTC HD 2 HyperDroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Θελω να "φυγουν" τα wm γιατι μου ειναι τελιως αχρηστα, (γνωμη μου) και να εχω καποιο προγραμα με το οποιο να μπορω να βαζω android roms αλλα να μην μενω μονο σε μια να μπορω να αλαζω roms. Το ειδα το thread στην υπογραφη σου πολυ καλο αλλα σε καποια σημεια μπερδευομαι.. Ας πουμε απο οτι καταλαβα αυτο που θελω λεγεται nand, ολα μια χαρα στο 1. που λες για το radio το ευτιαξα, αλλα μετα που λεει "Αν έχουμε ήδη την ρομ 3.14 στη συσκευή μας θα προχωρήσουμε στο επόμενο βημα" Εγω που εχω ρομ 1.48.482.2 ΕLL τι κανω??? Όποιος έχει την 3,14 δεν χρειάζεται να αλλάξει radio διότι ήδη με την 3.14 έχει περαστεί και το radio 2.15.50.14. Εσύ καλά έκανες και το πέρασες. Προχωράς τώρα στα επόμενα βήματα!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsink Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ευχαριστω για την απαντησει! εχετε καποιο καλο android rom να προτινετε? στο οποιο να μπορω να χρησιμοπιησω android μαρκετ! Παράθεση HTC HD 2 HyperDroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Για να αλλάζεις-δοκιμάζεις ρομ υπάρχουν 2 τρόποι.Oλες οι ρομ έχουν android market 1.Οι ρομ που τρέχουν απο την nand μνήμη και κάθε νέα ρομ που βάζεις,σβήνει την παλιά.Δες στον οδηγό και την ενότητα για την δημιουργία backup μέσα από το recovery. 2.Οι ρομ που τρέχουν από την sd και ειναι συμβατές με magldr.Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να έχεις μια μόνιμη android rom στην εσωτερική μνήμη και να δοκιμάζεις όποια sd magldr rom θέλεις,χωρίς να πειραχτεί η εγκατάσταση της nand rom. Δεύτερη sd rom τρέχει και από τον clk αλλά σε σχέση με τον magldr ειναι λιγο πιο "μπελαλίδικη" η εγκατάστασή της Όποιος έχει την 3,14 δεν χρειάζεται να αλλάξει radio διότι ήδη με την 3.14 έχει περαστεί και το radio 2.15.50.14. Εσύ καλά έκανες και το πέρασες. Προχωράς τώρα στα επόμενα βήματα!:) Σωστά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsink Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Για να αλλάζεις-δοκιμάζεις ρομ υπάρχουν 2 τρόποι.Oλες οι ρομ έχουν android market 1.Οι ρομ που τρέχουν απο την nand μνήμη και κάθε νέα ρομ που βάζεις,σβήνει την παλιά.Δες στον οδηγό και την ενότητα για την δημιουργία backup μέσα από το recovery. 2.Οι ρομ που τρέχουν από την sd και ειναι συμβατές με magldr.Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να έχεις μια μόνιμη android rom στην εσωτερική μνήμη και να δοκιμάζεις όποια sd magldr rom θέλεις,χωρίς να πειραχτεί η εγκατάσταση της nand rom. Δεύτερη sd rom τρέχει και από τον clk αλλά σε σχέση με τον magldr ειναι λιγο πιο "μπελαλίδικη" η εγκατάστασή της Σωστά. Αν και δεν πολυκαταλαβα αυτο που μου ειπες με μπερδεψες λιγο :P Εγω τωρα το μονο που εχω κανει ειναι ραδιο,hspl 2.08 μπορεις απο εδω να μου πεις τι δεν εχω κανει και τι πρεπει να κανω για να το κανω nand??? Παράθεση HTC HD 2 HyperDroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts