cb600f Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Kαι εγώ την 13/1 έχω.Βέβαια από την άλλη ίσως δεν το έχω παρατηρήσει γιατί με το που το συνδέω,αντιγράφω τα αρχεία που θέλω και το πολύ 1 λεπτό μετά,κάνω εξαγωγή της κάρτας.Το κινητό το αφήνω κάποιες φορές να φορτίζει αλλά την κάρτα την κάνω ασφαλή εξαγωγή,αφού τελειώσω την αντιγραφή των αρχείων Έκανα επανεκκίνηση στο pc και μετά από λίγο είδε το τηλέφωνο. Πάντα γυρίζω από το μενού ,σε φόρτιση μόνο και βγάζω το καλώδιο. @sso μένουμε energy; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Έκανα επανεκκίνηση στο pc και μετά από λίγο είδε το τηλέφωνο. Πάντα γυρίζω από το μενού ,σε φόρτιση μόνο και βγάζω το καλώδιο. @sso μένουμε energy; :p Με πρόβλημα στο USB με τίποτα. Δεν αντέχεται. Κι εγώ με την προηγούμενη έκανα επανεκκινήσεις και δούλευε για λίγο αλλά μετά ξαναχάλαγε! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 και εγώ παιδιά με την energy είμαι από το πρωί και τέτοιο πρόβλημα ακόμα δεν έχω αντιμετωπίσει . έκανα οτι έκανε και ο Χρήστος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3943540#post3943540 και η ρομ προς το παρόν πετάει.... Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Πριν από λιγο έβαλα να δοκιμάσω (μέσω magldr) την SD Version της ics. Το button savior δεν δουλεύει και από ταχύτητα δεν λέει!!! Eννοείται πως οι sd roms ειναι πιο αργές από τις nand με εξαίρεση την "αρχαία" πια, super ram του darkstone.H τελευταία έκδοση του button savior μου δούλεψε κανονικά στην nand ics του tytung Eν τω μεταξύ δοκίμασα και εγώ την "samsung galaxy s2" και ειναι γρήγορη αλλά δεν μπορούσα να συνδεθώ με data στο internet.Και φυσικά καμμία σχέση με αυτό που βλέπει κάποιος στο galaxy s2.Δεν ειναι δηλαδή όπως στις sense roms που τρέχουμε και που το ui τους ειναι ίδιο με τα κανονικά htc αλλά πρόκειται για μια miui rom (iphone style menu) στην οποία έβαλαν κάτι που μοιάζει με τον tw launcher της samsung. Edited January 17, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Πολύ καλή η 1.1 ics. Είχα βέβαια το κλασικό πρόβλημα με τον ήχο μόλις εγκατέστησα το script για το partition, που διορθώνεται εύκολα με fix permissions από το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Όπως διαβάζω στο thread της energy κι άλλοι έχουν πρόβλημα με τη σύνδεση USB! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Αρα ειμαι από τους τυχερούς που δεν έχει το πρόβλημα και πραγματικά ειναι η πρώτη sense rom που έκανε ρεκορ παραμονής στο hd2 μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Νέα ics από τον michie [18.Jan.2012] (Android 4.0.3) ICS [iCS MOD 2 BETA 6] [CAM] [FB SYNC] [PAID APPS] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1417472 EDIT:Παιδιά πάει το XDA??? XDA-Developers Along with Reddit and many other sites, we have decided to go dark (beginning at 8AM ET) for a period of time today in protest of pending Internet-related legislation in the US. Our goal is not to raise awareness of this legislation. We assume most of you know all about it. Our goal is encourage users like you to get involved. Once 50,000 US visitors have signed our pledge below, XDA will return. The current pledge count is: 35989 This pledge is only for US visitors of the site, though you can help the cause by getting your family or friends in the US to contact their local Senator or Representative. We are tremendously sorry for the inconvenience and hope to return online soon. To find the contact info for your local member of Congress, visit the Electronic Frontier Foundation and enter your zip code. Today is a monumental day in the short history of the Web. Wikipedia and many others have joined the protest. We hope you will do you part to maintain the free Internet (and bring XDA back online)! Note: If you see the pledge count decline, it is because we are actively removing duplicate IP addresses from the pledge list. This is the best way to get a real pledge count and ensure no abuse. EDIT2: XDA is Back; SOPA/PIPA Still a Threat http://forum.xda-developers.com/announcement.php?f=928 Edited January 18, 2012 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Νέα ics από τον michie [18.Jan.2012] (Android 4.0.3) ICS [iCS MOD 2 BETA 6] [CAM] [FB SYNC] [PAID APPS] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1417472 EDIT:Παιδιά πάει το XDA??? XDA-Developers Along with Reddit and many other sites, we have decided to go dark (beginning at 8AM ET) for a period of time today in protest of pending Internet-related legislation in the US. Our goal is not to raise awareness of this legislation. We assume most of you know all about it. Our goal is encourage users like you to get involved. Once 50,000 US visitors have signed our pledge below, XDA will return. The current pledge count is: 35989 This pledge is only for US visitors of the site, though you can help the cause by getting your family or friends in the US to contact their local Senator or Representative. We are tremendously sorry for the inconvenience and hope to return online soon. To find the contact info for your local member of Congress, visit the Electronic Frontier Foundation and enter your zip code. Today is a monumental day in the short history of the Web. Wikipedia and many others have joined the protest. We hope you will do you part to maintain the free Internet (and bring XDA back online)! Note: If you see the pledge count decline, it is because we are actively removing duplicate IP addresses from the pledge list. This is the best way to get a real pledge count and ensure no abuse. EDIT2: XDA is Back; SOPA/PIPA Still a Threat http://forum.xda-developers.com/announcement.php?f=928 Νομίζω πως είναι η γνωστή ιστορία με το θέμα που έχουν ανοίξει τελευταία ο Αμερικλάνοι και αφορά φόρουμ και αλλά μέσα. Είχα διαβάσει κάτι και στο adv rider. Όσο για την energy, για μένα το μόνο μείον που έχει και θα ήθελα βελτίωση είναι η ένταση του ήχου. Edited January 18, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με το USB εντάξει; Δεν σου το ξαναέκανε; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με το USB εντάξει; Δεν σου το ξαναέκανε; Τις λίγες φορές που χρειάστηκε να συνδέσω το τηλέφωνο, μια από αυτές για να περάσω την έκδοση 1.1 της ics, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια...εχω ενα htc hd2 απο εξωτερικο και ξεκινησα για να του βαλω ελληνικα αλλα απο οτι βλεπω μπαινει android?!...υπαρχει κατι σταθερο για αυτο το κινητο?και αν ναι τι θα μου προτινατε?...σκεφτομαι να το δωσω στην αδερφη μου οποτε θελω κατι stable...αν υπηρχε και καποιο λινκ θα ημουν υποχρεος...ευχαριστω προκαταβολικα! ps 1)απο τα λινκς της αρχικης σελιδας μου αρεσε η omega rom κυριως λογω απεικονισης και αναλυτικων οδηγιων(εχω καλομαθει με το galaxy s που το φλασαρισμα ειναι παιχνιδακι)...αλλα δεν καταλαβα ειναι android base rom? 2)υπαρχει κατι εξτρα που πρεπει να προσεξω μιας και ειναι απο το εξωτερικο η συσκευη? Edited January 19, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) H omega είναι ρομ με windows mobile.απο την στιγμη που έχει android πάνω έχει ήδη περασμένο το hspl που χρειάζεται για να περάσεις οποιαδήποτε wm ή android custom rom. To κινητο γραφει στην πρόσοψη t-mobile; Και οι android roms μια χαρά σταθερές είναι και κατά την γνώμη μου το android είναι πιο χρηστικό από τα wm. Edited January 19, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) H omega είναι ρομ με windows mobile.απο την στιγμη που έχει android πάνω έχει ήδη περασμένο το hspl που χρειάζεται για να περάσεις οποιαδήποτε wm ή android custom rom. To κινητο γραφει στην πρόσοψη t-mobile; Και οι android roms μια χαρά σταθερές είναι και κατά την γνώμη μου το android είναι πιο χρηστικό από τα wm. Οχι δεν εχει android λαθος μου...απλα ειδα οτι μπορεις να βαλεις android σ αυτο το κινητο οποτε λεω να του βαλω android καθως μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το wm....?δεν γραφει τιποτα απ εξω μονο το htc sense..ποια android rom προτινεις? Edited January 19, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παρατήρησα ότι το bt ένα Sony Ericsson mv 600 εμφανίζει κανονικά και τον αριθμό αλλά και το όνομα της επαφής. Αυτό δεν το έκανε ούτε όταν το είχα με wm. Είναι θέμα της energy ή γενικότερα του sense 3.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) σε 45 λεπτα περίπου "ερχεται" νεα εκδοση (3.2 stock rom) της Team Blue Droid V3.1 Sensation xl A2sd EU & Tmobile SonyXloud Που διορθωνει τα λάθη με την διαχειριση τη μνημης. Edit: Πραγματικα πολυ καλυτερη και γρηγοροτερη! Edited January 19, 2012 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Την πέρασε κάποιος; Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Την πέρασε κάποιος; Εντυπώσεις; Την εβαλα και ολα ειναι οκ, δεν εχει το προβλημα με την μνημη και ειναι και γρηγοροτερη, γενικα ειναι αυτο που λεμε "στρωμενη" αυριο το απογευμα περιμενω και την themed version επισης μου ειπε οτι θα προσπαθησει να φτιαξει ενα zip αρχειο για να μετατρεψουμε την stock rom σε themed! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Την εβαλα και ολα ειναι οκ, δεν εχει το προβλημα με την μνημη και ειναι και γρηγοροτερη, γενικα ειναι αυτο που λεμε "στρωμενη" αυριο το απογευμα περιμενω και την themed version επισης μου ειπε οτι θα προσπαθησει να φτιαξει ενα zip αρχειο για να μετατρεψουμε την stock rom σε themed! Δεν πρόλαβα να δω ότι έκανες edit στο μήνυμα σου :o Ποιο ήταν το πρόβλημα με την μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Δεν πρόλαβα να δω ότι έκανες edit στο μήνυμα σου :o Ποιο ήταν το πρόβλημα με την μνήμη; σου εβγαζε μηνυμα οτι εχει γεμισει η μνημη και επρεπε να μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα. Για να λυθει αυτο επρεπε να κανεις μεταφορα της μνημης dalvik στην sd card. Edited January 19, 2012 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Παιδια χθες το βραδυ εβαλα την "NexusHD2-ICS-CM9_V1.1" με την βοηθεια του χρηστη "bbbb" απο την 2.3.5 που ειχα και εχω να πω πως κολαει ΛΙΓΟ μερικες φορες με σχεση αυτην που ειχα..Πιστευω ομως οτι θα βγουνε και αλλα update και δεν θα υπαρχει θεμα..Θελω να κανω μια παρατηρηση..οπως καταλαβα δεν γινετε να βαλω widget στην κεντρικη οθονη ετσι? Καποιο λινκ για την 3.2 stock rom? Edited January 19, 2012 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Παιδια χθες το βραδυ εβαλα την "NexusHD2-ICS-CM9_V1.1" με την βοηθεια του χρηστη "bbbb" απο την 2.3.5 που ειχα και εχω να πω πως κολαει ΛΙΓΟ μερικες φορες με σχεση αυτην που ειχα..Πιστευω ομως οτι θα βγουνε και αλλα update και δεν θα υπαρχει θεμα..Θελω να κανω μια παρατηρηση..οπως καταλαβα δεν γινετε να βαλω widget στην κεντρικη οθονη ετσι? Όταν πηγαίνεις στις εφαρμογές σου, έχει προς τα δεξιά μενού με widgets. Θα πρέπει όμως να έχεις εφαρμογές που να έχουν widgets. Όταν δοκίμασα την 1.1 δεν κολλούσε, αντίθετα ήταν αρκετά γρήγορη. Νέα ρομ από τον energy και περιλαμβάνει νέο kernel . Την κατεβάζω με την εκπληκτική ταχύτητα των 15kb/sec :banghead: Edited January 19, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Eγώ πήγα στα wp7 για την ώρα και έχω σε άλλη sd την american android και την ics του tytung.Αν και θεωρώ ότι η nrg ρομ ειναι ένας λόγος για επιστροφή σε nand android. Καποιο λινκ για την 3.2 stock rom? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Edited January 19, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν το διατυπωσα πριν καλα.Κολαει μερικες φορες οταν μπαινω στο βασικο μενου(δηλαδη αργει να το ανοιξε αλα μετα παει σφαιρα)..και αν π.χ μπω σε ενα παιχνιδι δεν βγαινει αμεσως αλλα κανει ενα 1sec.Και τωρα για τα widget οταν παταω παρατεταμενα πανω στην οθονη οι μονες επιλογες που μου βγαζει ειναι ζωντανες ταπετσαριες,συλλογη και ταπετσαριες...παλια μου εβγαζε και αλλες πολλες επιλογες..Εχω προγραμμα καιρου widged αλλα το εμφανιζει ως εικονιδιο..εχω το animated weather. p.s 1 Παντος οταν με την 2.3.5 πατουσα να μου δείξει χιονησμενο καιρο επεφταν τα fps στο 1 με 2 και ετσι κoλουσε 1 με 2 sec..τωρα οταν παταω να μου δείξει χιονησμενο καιρο δεν πεφτει κατω απο τα 12 fps :) p.s 2 test που εγινε πριν λιγο ταχυτητας στο ιντερνετ με wifi με iphone 4s εννω πριν κερδιζα για λιγο τωρα ειναι πολυ ποιο γρηγορο...:D πραγματικα ειναι πολυ γρηγορο στο ιντερνετ τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Για τα wigdet μπαίνεις στο μενού των εφαρμογών και από την τελευταία καρτέλα βλέπεις ποιες εφαρμογές έχουν widget και μπορείς να βάλεις στην κεντρική οθόνη. Οχι δεν εχει android λαθος μου...απλα ειδα οτι μπορεις να βαλεις android σ αυτο το κινητο οποτε λεω να του βαλω android καθως μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το wm....?δεν γραφει τιποτα απ εξω μονο το htc sense..ποια android rom προτινεις? Μπορείς να βάλεις android από την sd,είτε από την εσωτερική μνήμη.Αρκετά σταθερές ρομ στις οποίες δουλεύουν όλα ειναι οι cm7 και oι aosp.Για οδηγίες εγκατάστασης δες http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021 Edited January 19, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts