hnioxoc Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1282281 λοιπόν θα την βάλω όταν σχολάσω με full wipe. Να δούμε τί λέει. πάντος η v4 ήταν καλή αν και ειχε κατι ψιλολαθακια ηVer 5 mwakius με το sence 3.5 κανει κατι refresh όταν ανοίξη κάποια εφαρμογή και επιστρέψει στο κεντρικό μενού --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 13, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Τελικά και με το kernel v6 του sbryan η RCMIX3D "κρέμασε". Πίσω στη v5, έστω και χωρίς ράδιο! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Άρα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση ώστε να δουλεύουν όλα τέλεια Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Εχει κανείς σας screenshot με τις ρυθμίσεις του HD2 Mic Control? Τελικά ακούγομαι και στην κλήση αλλά πολύ "μακριά" και λέω μήπως μπορεί να διορθωθεί. Επίσης για να αλλάξω rom η διαδικασία ποιά είναι? Task 29, 200 mb recovery flashing, rom flashing, wipe user data -partition- dalvik? Πέρασε καιρός που τα έκανα, μετά απλά αναβάθμιζα την Typhoon, μην κάνω καμιά πατάτα:lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Συμφωνώ και εγώ ότι ειναι πιο γρήγορες.Το hw acceleration δουλεύει πολύ καλύτερα.Τα όποια κολλήματα-αργοπορίες που παρατηρούνται σε διάφορες στιγμές είναι κυρίως λόγω της μνήμης ραμ που είναι οριακή. Κι εγω στη ram το αποδιδω Χρηστο αλλα τα στιγμιαια κολληματα υφιστανται. Η non sense τρεχουν αρκετα καλυτερα σ εμενα.. Εκτος αν κανω τιποτα λαθος.. Πραγμα εξαιρετικα πιθανο Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εδώ και καιρό, έχω εγκατεστημένη την Typhoon 3.7.0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση και την σταθερότητά της. Εκτός από ένα και μόνο σημείο, που με έχει εκνευρίσει τα μάλα: Το ραδιόφωνο. Τέτοια κοτσάνα, δεν έχω ξαναματαδεί. Θέλει ενεργοποιημένο το bluetooth και επίσης, δεν "πιάνει" τις ζυγές συχνότητες αλλά μόνο τις μονές. Δηλαδή, ακούω τον 107,1 αλλά όχι τον 107,4.:blink: Τι λύση μπορούμε να έχουμε για αυτό; Έψαξα στο market αλλά δεν βρήκα κάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εδώ και καιρό, έχω εγκατεστημένη την Typhoon 3.7.0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση και την σταθερότητά της. Εκτός από ένα και μόνο σημείο, που με έχει εκνευρίσει τα μάλα: Το ραδιόφωνο. Τέτοια κοτσάνα, δεν έχω ξαναματαδεί. Θέλει ενεργοποιημένο το bluetooth και επίσης, δεν "πιάνει" τις ζυγές συχνότητες αλλά μόνο τις μονές. Δηλαδή, ακούω τον 107,1 αλλά όχι τον 107,4.:blink: Τι λύση μπορούμε να έχουμε για αυτό; Έψαξα στο market αλλά δεν βρήκα κάτι...Δοκίμασες στις ρυθμίσεις να βάλεις Europe ,αν θυμάμαι καλά δεν είχα τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergpant Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Τελικά και με το kernel v6 του sbryan η RCMIX3D "κρέμασε". Πίσω στη v5, έστω και χωρίς ράδιο! Καλημέρα. Εγώ με το kernel v6 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δουλεύει το Ραδιόφωνο Καθώς και το beats audio άψογα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δοκίμασες στις ρυθμίσεις να βάλεις Europe ,αν θυμάμαι καλά δεν είχα τέτοιο θέμα. Ούτε που σκέφτηκα να κοιτάξω τις ρυθμίσεις!!! :lol: Τώρα, να μην ρωτήσω όμως γιατί θέλει ενεργοποιημένο το bluetooth, ε; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλημέρα. Έχω μια απορία μιας και newbie στα android. Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις ROM χωρίς να χάσεις ρυθμίσεις , εφαρμογές κλπ χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα? Δεύτερη ερώτηση, όταν κούρεψα τα Win Mob και εγκατέστησα android, έκανα format στην κάρτα 8GB ΑΛΛΑ χωρίς partitions, αφήνοντας έναν ενιαίο χώρο (8GB). Υπάρχει περίπτωση αυτό να δημιουργεί προβλήματα ταχύτητας? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ούτε που σκέφτηκα να κοιτάξω τις ρυθμίσεις!!! :lol: Τώρα, να μην ρωτήσω όμως γιατί θέλει ενεργοποιημένο το bluetooth, ε; :pΔεν δουλεύει αλλιώς και αν κλήσης την οθόνη δεν θα έχεις παράσιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Έχω μια απορία μιας και newbie στα android. Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις ROM χωρίς να χάσεις ρυθμίσεις , εφαρμογές κλπ χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα Ναι, κάνοντας χρήση του titanium backup. Δεύτερη ερώτηση, όταν κούρεψα τα Win Mob και εγκατέστησα android, έκανα format στην κάρτα 8GB ΑΛΛΑ χωρίς partitions, αφήνοντας έναν ενιαίο χώρο (8GB). Υπάρχει περίπτωση αυτό να δημιουργεί προβλήματα ταχύτητας? Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Εχει κανείς σας screenshot με τις ρυθμίσεις του HD2 Mic Control? Τελικά ακούγομαι και στην κλήση αλλά πολύ "μακριά" και λέω μήπως μπορεί να διορθωθεί. Επίσης για να αλλάξω rom η διαδικασία ποιά είναι? Task 29, 200 mb recovery flashing, rom flashing, wipe user data -partition- dalvik? Πέρασε καιρός που τα έκανα, μετά απλά αναβάθμιζα την Typhoon, μην κάνω καμιά πατάτα:lol: Εγώ το έχω στο 350 για τη φωνή (πρώτη επιλογή στη λίστα) και στο 825 για το bt headset (τελευταία επιλογή) Εδώ και καιρό, έχω εγκατεστημένη την Typhoon 3.7.0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση και την σταθερότητά της. Εκτός από ένα και μόνο σημείο, που με έχει εκνευρίσει τα μάλα: Το ραδιόφωνο. Τέτοια κοτσάνα, δεν έχω ξαναματαδεί. Θέλει ενεργοποιημένο το bluetooth και επίσης, δεν "πιάνει" τις ζυγές συχνότητες αλλά μόνο τις μονές. Δηλαδή, ακούω τον 107,1 αλλά όχι τον 107,4.:blink: Τι λύση μπορούμε να έχουμε για αυτό; Έψαξα στο market αλλά δεν βρήκα κάτι... H λύση για το ραδιόφωνο λέγεται spirit fm Edited December 14, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 [14.Dec.2011] (Android 4.0.1) (AOSP ICS ROM for HD2) NexusHD2-IceCreamSandwich Beta6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267 Changelog: Beta 6 (Dec. 14) Included 2.6.32.15 ICS beta6 kernel (Credit to tytung): Supported "Data usage" (i.e. Network Stats and Quota) (Backported xt_qtaguid and xt_quota2.) Updated the WiFi driver. (Backported bcm4329 from tuna 3.0 kernel.) Improved the read speed of the SD card. (Set VM_MAX_READAHEAD to 1024 kbytes.) Included the new system apps from the latest ITL41F ROM. (Compiled from the source code by tytung.) Showed the WiFi signal strength icon in Status Bar. (Replaced with wpa_supplicant v0.8.x.) (Credit to the CM team.) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Σωκράτη τη δοκίμασες αν μπουτάρει; Σε μένα μπουτάρει κανονικά αλλά σε σένα νομίζω ότι οι προηγούμενες δεν μπούταραν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Χρήστο δεν τη δοκίμασα. Είμαι ακόμα με τη RCMIX3D. Από SD μέσω Magldr έχω του ankuch την SD Version. EDIT: Τελικά δεν άντεξα....με έτρωγε και τη δοκίμασα...και μπούταρε...ενώ όλες οι προηγούμενες δεν μπούταραν!!! Edited December 14, 2011 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Χρήστο δεν τη δοκίμασα. Είμαι ακόμα με τη RCMIX3D. Συγγνώμη αλλά αυτή δε ρουφάει τη μπαταρία λαιμάργως και καταιγιστικώς??? :p Θα μου πεις ωραία ρομ, κάτι θα πρέπει να θυσιάσεις....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Οσο την είχα δεν παρατήρησα χειρότερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με τις aosp/cm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Πειτε και μια καλη sense rom να περασω. εκτος την rcmix3d. οπως την περασα την εβγαλα. πατουσες μια εφαρμογη στην επιφανεια και πηγενε μια αριστερα μια δεξια, οτι να ναι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εγώ το έχω στο 350 για τη φωνή (πρώτη επιλογή στη λίστα) και στο 825 για το bt headset (τελευταία επιλογή) H λύση για το ραδιόφωνο λέγεται spirit fm Σε ευχαριστώ Χρήστο, θα τα δοκιμασω αμφότερα. Ελπίζω αυριο να βρώ χρόνο να περάσω σε sense rom εν αναμονεί stable ics rom.. HD2 ftw:D:D Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Μάλλον είμαστε κοντά στο να δουλέψει η κάμερα στο ics:) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20305195&postcount=677 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Πειτε και μια καλη sense rom να περασω. εκτος την rcmix3d. οπως την περασα την εβγαλα. πατουσες μια εφαρμογη στην επιφανεια και πηγενε μια αριστερα μια δεξια, οτι να ναι:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Για μένα η κορυφαία μέχρι τώρα με πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hnioxoc Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Για μένα η κορυφαία μέχρι τώρα με πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας. θα προσθέσω οτι μάλλον είναι η καλύτερη εως τώρα, άν και κάνει κάτι κολληματάκι στην ταχύτητα που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Για μένα η κορυφαία μέχρι τώρα με πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας.βαλτε αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282281 Εκτός από την ταχύτητα τις ρομ και την κατανάλωση τις μπαταριάς, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ένταση του ηχείου ,πρώτη φορά είναι τόσο καθαρό και δυνατό.απιστευτα δυνατό:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftos32 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Kαλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα free που να μπορω να ξεκλειδωσω την συσκευη μου..εχω παρει ενα htc sensation αγγλικο το οποιο οπως ειναι προφανες ειναι κλειδωμενο.οποτε τα εχω βρει λιγο σκουρα.παρακαλω αν ξερει καποιος ας βοηθησει.ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts