vassilis018 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Αν δεν κάνεις wipe all userdata πριν βάλεις την νέα ρομ,δε θα χάσεις τίποτε.Τώρα αν σε ταράξει στα force close,τότε ακολουθείς τον τρόπο που γράφω με το titanium Και ναι είναι γεγονός ξεκίνησαν τα force close... Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 επειδη το ενα απο τα 2 hd2 της οικογενειας θα παει για πουλημα δυστυχως(αγορα γαλαξια s) πρεπει να κανουμε μια επαναφορα σε στοκ windows .Υπαρχει καποιος οδηγός?το κινητο εχει την typhoon 3.7.0. γιατι δε το δίνεται με android να το ευχαριστηθει και αυτος που θα το παρει? θα το μετανιωσει ασχημα με τα wm 6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Γνωριζει καποιος αν γινεται στο android οταν πληκτρολογω καποιο νουμερο να κανει προβλεψη τις επαφες που ξεκινανε απο αυτο το νουμερο? Αυτο γινεται στα WM6.5 που ειχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) παιδιά που μπορώ να βρω την επιλογή που θα παραμένει η οθόνη αναμένει όσο το κινητό φορτίζει ή είναι συνδεδεμένο με USB? ευχαριστώ! :) ακυρο το βρηκα, αλλα δε ξερω πως να σβησω το ποστ Edited November 9, 2011 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Γνωριζει καποιος αν γινεται στο android οταν πληκτρολογω καποιο νουμερο να κανει προβλεψη τις επαφες που ξεκινανε απο αυτο το νουμερο? Αυτο γινεται στα WM6.5 που ειχα πριν. Βαλε Go Dialer.... νομιζω το κανει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Με το δικο του δλδ δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Οχι με τον default dialer των aosp/cm7 roms δεν γίνεται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Γνωριζει καποιος αν γινεται στο android οταν πληκτρολογω καποιο νουμερο να κανει προβλεψη τις επαφες που ξεκινανε απο αυτο το νουμερο? Αυτο γινεται στα WM6.5 που ειχα πριν. DW Dialer, Rocket Dialer, Edited November 9, 2011 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 με την cm7, οταν μπαινει το κινητο στη φορτιση, αναβει το χαρακτηριστικο led, μονο εαν ειναι η οθονη φωτισμενη! οταν ειναι sleep η συσκευη, δεν γινεται κατι τετοιο! Δεν αντιλαμβανεται τη φορτιση, ή απλως δεν αναβει το led? Mε το που πατησω καποιο hw button και φωτισει, τοτε ενεργοποιειται και το led που ειναι η πρωτη ενδειξη φορτισης...:O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) δεν ανάβει το led αλλά φορτίζει.Κάποια στιγμή το άφησα έτσι και μετά από κανένα 10λεπτο που το ξαναείδα,είχε ανάψει το led Εdit Εχουμε νέο kernel tytung r14 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258110 που διορθώνει το "color banding issue" http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1333957 Edited November 9, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δεν ανάβει το led αλλά φορτίζει.Κάποια στιγμή το άφησα έτσι και μετά από κανένα 10λεπτο που το ξαναείδα,είχε ανάψει το led Ευχαριστω Χρηστο. Ημουν πολυ ανυπομονη να το αφησω χωρις να πατησω καποιο κουμπακι οσο το ειχα, αλλα το κανει και στου αδερφου μου, γι αυτο και ρωτησα. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 σε αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 ποιον kernel να βαλω σαν καλυτερο αυτον HierOS v1.8.3 η Raf's 2r0 OC GB.ευχαριστω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Η ανάπτυξη του kernel rafpigna έχει σταματήσει.Του hieros συνεχίζεται και έχει φτάσει στην έκδοση 1.85 και στην ουσία αποτελεί εξέλιξη του rafpigna kernel μιας και βασίζεται στον κώδικα του rafpigna http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1233125 Σε sense builds από το λίγο που δοκίμασα,καλύτερη συμβατότητα έχει ο kernel nobt fix.Εννοείται ότι πριν την αλλαγή kernel,παίρνεις nandroid backup.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπέρα, μήπως είναι δυνατόν να μου δώσει κάποιος ένα link για μία (την καλύτερη κατά τη γνώμη του) android rom για sd Συγγνώμη αλλά όλα τα links παραπέμπουν σε nand roms και δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη. Επίσης μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει pinch to zoom σε όλες τις οθόνες (όπως το το zoomer στα windows) επειδή λόγω πρεσβυωπίας μου είνα άκρως απαραίτητo. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπέρα, μήπως είναι δυνατόν να μου δώσει κάποιος ένα link για μία (την καλύτερη κατά τη γνώμη του) android rom για sd Συγγνώμη αλλά όλα τα links παραπέμπουν σε nand roms και δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη. Επίσης μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει pinch to zoom σε όλες τις οθόνες (όπως το το zoomer στα windows) επειδή λόγω πρεσβυωπίας μου είνα άκρως απαραίτητo. Ευχαριστώ εκ των προτέρων έχω δοκιμάσει μέχρι αυτήν παρακάτω , αν και έχει βγει και η v3.2a 2.3.7 , είναι οι καλύτερες sd μαζί με τις american βέβαια πάντα nosense's nexus v2.9 2.3.5 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπέρα, μήπως είναι δυνατόν να μου δώσει κάποιος ένα link για μία (την καλύτερη κατά τη γνώμη του) android rom για sd Συγγνώμη αλλά όλα τα links παραπέμπουν σε nand roms και δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη. Επίσης μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει pinch to zoom σε όλες τις οθόνες (όπως το το zoomer στα windows) επειδή λόγω πρεσβυωπίας μου είνα άκρως απαραίτητo. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλε panik εγω τυγχανω μυωπικη κι οταν δε φοραω το γυαλακι μου ή τους φακους, ανετα υποδυομαι τον πρωταγωνιστη στο "ορατοτης μηδεν". :D Ειχα βαλει λοιπον, για να μην κολλαω το κινητο στη μυτη μου οντας αοματη και μου χαλαει το πρεστιζ, το Digital Magnifier. Κανει παραπλησια δουλεια σαν αυτη του zoomer αν το θυμαμαι καλα οπως το ειχα δει φευγαλεα προ καιρου σε ενα τυπο με Leo. Μαζι με αλλα προγραμματα που μου ειχε δωσει βοηθωντας με να στησω το δικο μου, ειχε κι αυτο αλλα δε με ειχε βολεψει και το απερριψα written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλημέρα μας!!! Αισθάνομαι πολύ περίφανος διότι χθες βράδυ αναβάθμισα τον έναν από τους δυο μου Λέοντες (HD2), (από: Omega XT v30 Elegancia) σε android ( typhoon cm7.... 3.7.5) και βέβαια ποιοι άλλοι από εσάς μπορούν να καταλάβουν τη χαρά μου και για αυτό :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Μου παρουσιάστηκε το εξής θέμα στην πληκτρολόγηση τις τελευταίες μέρες. Πληκτρολογώντας παρατηρώ πως ( ενώ είναι επιβεβαιωμενο ότι δεν έχω πάρκινσον ) διπλό - τριπλό πληκτρολογούννται γράμματα (όπως πριν από λίγο... ) . Μια "προπορεία " της πληκτρολόγησης . Να είναι πρόβλημα hardware; δεν έχω αλλού θέμα, το παρουσιάζει όμως και σε nexus και σε American. Να είναι θέμα ρυθμίσεων που έκανα ή δεν έκανα στο Jonas; from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Μηπως καποια στιγμη και η οθονη σου "παταει" μονη της σε διαφορα σημεια; Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει ακόμα ίσως είναι πολύ σποραδικό για να μου κάνει εντύπωση , γιατί; τι σημαίνει αυτό το σύμπτωμα; λες να ναι hardware θέμα; Θέλω να δοκιμάσω και σε wm 6.5 . from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Μακάρι να κάνω λάθος αλλά και το δικό μου το eu αλλά και ενός φίλου από εκεί άρχισε...Μετά όποτε ήθελε άνοιγε μόνο του παράθυρα στην οθόνη και τέλος έφτασε στο σημείο μηδέν :worry: που πάγωνε η οθόνη και λειτουργούσε μόνο μετά από επίμονο πάτημα των κουμπιών Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Μόλις δοκίμασα σε wm 6.5 και τώρα είμαι σε unofficial και δεν το παρουσιάζει μέχρι στιγμής, όσο δοκίμασα... πάντως μόνα τους παράθυρα δεν ανοίγουν , έχω στα δύο προηγούμενα build διπλοπατηματα στο πληκτρολόγιο και το φαινόμενο να μην ξυπνάνε μερικά builds από την αναμονή (γνωστό πρόβλημα των builds) . Πάντως είναι εκνευριστικό να σε "προσπερνά " το πληκτρολόγιο.... Τι πρόβλημα είχε το δικό σου; οθόνη; digitizer; καλώδια; πλήκτρα; unofficial HD2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπερα παιδια.Πριν λιγο καιρο αγορασα (μεταχειρισμενο) ενα htc hd2.Δεν εχω ασχοληθει πολυ μεχρι τωρα μαζι του αλλα πιστευω πως ηρθε ο καιρος να το κανω..Το κινητο το πηρα με την εκδοση android 2,3,5.Πως θα καταλαβω ποια ακριβος εκδοση φοραει το κινητο μου?εννοω πως στο Mod version λεει ποια ακριβος ρομ φοραει το κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ρυθμίσεις / σχετικά με.... Θα βρεις όλες τις πληροφορίες για την Rom που φοράει, το 2.3.5 είναι η έκδοση android, φαντάσου ότι μέχρι στιγμής κυκλοφορεί η 2.3.7 στα smartphones. unofficial HD2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδια εδω (http://android.hd2roms.com/ ) υπρχουν ολες οι rom για το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts