Edwin Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μολις περασα αυτην την εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 android αλλα μετα απο την εγκατασταση που εκανα restart μενει η συσκευη στο Htc Hd2 με το ρομποτακι του android και μενει εκει. Τη μπορει να εκανα λαθος? Συμφωνα με τις οδηγιες τα εκανα ολα. Κανεις καμια βοηθεια? Κανεις δεν γνωριζει να με βοηθησει???? Ξανα περασα τα windows αναγκαστηκα για να εχω τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Κάποια άλλη ρομ δοκίμασες; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δοκιμασα την version 25 και την 24 αλλα και στις 2 το ιδιο ακριβως κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Tα partition τα έχεις σίγουρα σωστά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Φίλε bbb η rom που έχεις έχει διαφορά από την typhoon; να αλλάξω δηλαδή την typhoon για αυτην!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Tα partition τα έχεις σίγουρα σωστά; Εσβησα ολα τα windows με το task29 και περασα το radio 2.15.50.14. και εχω το hspl 2.08 cotula. εχω αδεια καρτα μνημης. μετα περασα το MAGLDR113 μετα το Recovery 3.0.2.4_120M και μετα μεσα απο το recovery αφου περασα το αρχειο zip με την ρομ εκανα εγκατασταση. Μου εγραψε μετα απο κανενα 4 λεπτο οτι τελιωσε και πατησα απο το menu του recovery να κανω επανακινηση την συσκευη, Ξεκιναει κανονικα διχνει τον loader που μετραει 123456 gogo και συνεχιζει και διχνει μια γκρι εικονα με το ρομποτακι που λεει HTC HD2 android και το αφηνω εκει μεχρι και 20 λεπτα και δεν προχωραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 120M σημαίνει 120mb system partition.Δοκίμασε να βάλεις κάποιο που είναι 150 όπως αυτό http://www.multiupload.com/1JC969EQ5C Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 δε θέλω να βγω off topic αλλά θα το κάνω.. respect για τις 5.3 ίντσες του Galaxy Note.. μου έχει πάρει τον ύπνο εδώ και μέρες. αλλά δε μπορώ να ξεκολλήσω από την HTC.. δε ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Respect στη ΝΟΚΙΑ με το ευκαμπτο και στη θρυλικη Motorola με το razr! 5.3" οθονη τις βρισκω ΤΡΑΓΙΚΕΣ για κινητο! Μα καλα εμας τα καμμενα, τεχνολογικα, κοριτσακια δεν μας σκεφτονται; :p Πως να κρατησω εγω με το χερακι μου ολο αυτο; Θελω κι εφεδρικο 3ο αντρικο χερι για βοηθεια! :lol: Απορια: ποιο widget, ή συνδυασμος αυτων, στο market αναπαριστα πιο πειστικα το animated sense weather; :) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 120M σημαίνει 120mb system partition.Δοκίμασε να βάλεις κάποιο που είναι 150 όπως αυτό http://www.multiupload.com/1JC969EQ5C Σε ευχαριστω πολυ. Με αυτο το partition δουλεψε, Τελικα ειναι πολυ ποιο ομορφο το android. Δεν καταλαβαινω γιατι στις οδηγιες ελεγαν να περασω το αλλο partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Φίλε bbb η rom που έχεις έχει διαφορά από την typhoon; να αλλάξω δηλαδή την typhoon για αυτην!!! Πιστεύω πως ναι.Αλλά ίσως και να είναι ιδέα μου :p Εdit Εβαλα πριν λίγο την νέα nightly 1-11-2011 με καθαρή εγκατάσταση.Αυτή τη φορά αντί να φλασάρω το κλασσικό app2sd φλάσαρα αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18602050&postcount=19 τι ακριβώς κάνει,το εξηγεί εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310309 με αυτόν τον τρόπο το sd-ext partition αναγνωρίζεται ως εσωτερική μνήμη !!! Στην κανονική εσωτερική μνήμη μένει μόνο η dalvik-cache,η οποία πιάνει λιγότερο χώρο σε σχέση με το προηγούμενο script.Και το σημαντικότερο είναι ότι δουλεύει και η cache στα 5mb :D Edited November 1, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Σε rom cm 7.1 σας παίζει σωστά ο exchange server; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Πιστεύω πως ναι.Αλλά ίσως και να είναι ιδέα μου :p Εdit Εβαλα πριν λίγο την νέα nightly 1-11-2011 με καθαρή εγκατάσταση.Αυτή τη φορά αντί να φλασάρω το κλασσικό app2sd φλάσαρα αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18602050&postcount=19 τι ακριβώς κάνει,το εξηγεί εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310309 με αυτόν τον τρόπο το sd-ext partition αναγνωρίζεται ως εσωτερική μνήμη !!! Στην κανονική εσωτερική μνήμη μένει μόνο η dalvik-cache,η οποία πιάνει λιγότερο χώρο σε σχέση με το προηγούμενο script.Και το σημαντικότερο είναι ότι δουλεύει και η cache στα 5mb :D Όταν λες καθαρή εγκατάσταση τι εννοείς, δεν πέρασες το data από το titanium και πέρασες νέο recovery; Στο τέλος γραφεί κάτι για bug με το titanium τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Μπορείς να γράψεις τα βήματα λίγο; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) 1.clockwork και wipe all userdata 2.εγκατάσταση νέας ρομ+kernel+google apps 3.Φλασάρισμα του αρχείου 40ad2sdx-a2Recovery.zip και reboot Για το titanium δε κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί.Σε αυτό το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18564397&postcount=3 έγραφε ότι αν επαναφέρεις app+data κάνει fc.Μόνο την εφαρμογή είναι οκ.Προσωπικά επανέφερα τις εφαρμογές χρήστη και τα δεδομένα τους μέσω του titanium,χωρίς πρόβλημα. To recovery με cache 5mb το είχα περασμένο από χθες με την ρομ 31-10-2011,οπότε σήμερα δε χρειάστηκε να το ξαναπεράσω Edited November 1, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 1.clockwork και wipe all userdata 2.εγκατάσταση νέας ρομ+kernel+google apps 3.Φλασάρισμα του αρχείου 40ad2sdx-a2Recovery.zip και reboot Για το titanium δε κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί.Σε αυτό το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18564397&postcount=3 έγραφε ότι αν επαναφέρεις app+data κάνει fc.Μόνο την εφαρμογή είναι οκ.Προσωπικά επανέφερα τις εφαρμογές χρήστη και τα δεδομένα τους μέσω του titanium,χωρίς πρόβλημα. To recovery με cache 5mb το είχα περασμένο από χθες με την ρομ 31-10-2011,οπότε σήμερα δε χρειάστηκε να το ξαναπεράσω Το recovery; 5-150-5; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Ναι αυτό. Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Respect στη ΝΟΚΙΑ με το ευκαμπτο και στη θρυλικη Motorola με το razr! 5.3" οθονη τις βρισκω ΤΡΑΓΙΚΕΣ για κινητο! Μα καλα εμας τα καμμενα, τεχνολογικα, κοριτσακια δεν μας σκεφτονται; :p Πως να κρατησω εγω με το χερακι μου ολο αυτο; Θελω κι εφεδρικο 3ο αντρικο χερι για βοηθεια! :lol: Απορια: ποιο widget, ή συνδυασμος αυτων, στο market αναπαριστα πιο πειστικα το animated sense weather; :) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 μιλάς για εκνευριστικά μεγάλες οθόνες και ποστάρεις από iPad? γυναίκες.. γιατί πάντα πρέπει να είστε ανάποδες? :p Οι εύκαμπτες οθόνες και άλλα κουλά που μας έχουν δείξει είναι project. Κλασικά θα αργήσουμε να τα δούμε από κοντά. για καιρό χρησιμοποιώ το Fancy Widget και νομίζω είναι ότι ποιο κοντά στον καιρό του HTC Sense. Χωρίς όμως το animation του καιρού κάθε φορά που ξεκλειδώνεις την οθόνη. Ίσως το κάνει η paid έκδοση, δε το έχω ψάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Πιστεύω πως ναι.Αλλά ίσως και να είναι ιδέα μου :p Εdit Εβαλα πριν λίγο την νέα nightly 1-11-2011 με καθαρή εγκατάσταση.Αυτή τη φορά αντί να φλασάρω το κλασσικό app2sd φλάσαρα αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18602050&postcount=19 τι ακριβώς κάνει,το εξηγεί εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310309 με αυτόν τον τρόπο το sd-ext partition αναγνωρίζεται ως εσωτερική μνήμη !!! Στην κανονική εσωτερική μνήμη μένει μόνο η dalvik-cache,η οποία πιάνει λιγότερο χώρο σε σχέση με το προηγούμενο script.Και το σημαντικότερο είναι ότι δουλεύει και η cache στα 5mb :D Δεν δούλεψε σε μένα. Επανέφερα το data και το sd-ext αλλά ενώ οι εφαρμογές φορτώθηκαν ,δεν έγινε το ίδιο με τις ρυθμίσεις τους, με τις καρτέλες στην επιφάνεια εργασίας κ.α. Η εφαρμογή a2sdgui δεν άνοιξε καθόλου. Προσπαθώ να γυρίσω πίσω τώρα στο τελευταίο nand backup αλλά έχω κρατήσει το recovery στο 5-150-5. Ooops! Με την επαναφορά του backup αλλάζει και το recovery; Απάντηση στο παραπάνω. Μάλλον όχι αλλά για καλό και για κακό ξαναπέρασα recovery 5-150-35 @bbbb. Απευθύνομαι σε σένα γιατί έχουμε ιδία rom με μια διαφοροποίηση. Μπορείς να καταβάσεις το παιχνίδι wind-up Knight; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Με αφήνει να κατεβάσω το παιχνίδι που λες,το οποίο είναι 41,64mb οπότε με την cache στα 35mb δε θα σε αφήσει να το κατεβάσεις.Εμένα με αφήνει παρόλο που έχω 5mb cache,γιατί καταλαβαίνει αυτόματα ότι το αρχείο είναι πάνω από 5mb και κάνει re-direct την cache στο data partition.Με τον νέο τρόπο που έγραψα για το apps2sd,δεν δουλεύει το a2sd gui.Δεν είναι ανάγκη να δουλέψει.Αν κάνεις την αλλαγή σε αυτό το νέο script και το nandroid backup σου το είχες από πριν με το παλιό script,λογικό είναι να μη δουλέψει σωστά.Γιαυτό έγραψα πριν για καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά εφαρμογών χρήστη μέσω titanium. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Με αφήνει να κατεβάσω το παιχνίδι που λες,το οποίο είναι 41,64mb οπότε με την cache στα 35mb δε θα σε αφήσει να το κατεβάσεις.Εμένα με αφήνει παρόλο που έχω 5mb cache,γιατί καταλαβαίνει αυτόματα ότι το αρχείο είναι πάνω από 5mb και κάνει re-direct την cache στο data partition.Με τον νέο τρόπο που έγραψα για το apps2sd,δεν δουλεύει το a2sd gui.Δεν είναι ανάγκη να δουλέψει.Αν κάνεις την αλλαγή σε αυτό το νέο script και το nandroid backup σου το είχες από πριν με το παλιό script,λογικό είναι να μη δουλέψει σωστά.Γιαυτό έγραψα πριν για καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά εφαρμογών χρήστη μέσω titanium. Πως καταλαβαίνω πως όλα πήγαν καλά; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Στις ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος πρέπει να βλέπεις το μέγεθος του ext partition.π.χ. εγώ που έχω 1gb ext partition μου γράφει συνολικός χώρος 0,89gb Επίσης στο titanium στην αρχική καρτέλλα στο κάτω μέρος εκεί που γράφει Εσωτερική: πρέπει να λέει πάλι το μέγεθος του ext partition Και εκεί που γράφει Κάρτα sd (a2sd) ο χώρος που σου λέει είναι ο χώρος για αποθήκευση εφαρμογών που έχεις στην nand μνήμη.Αυτός ο χώρς θα μειώνεται γιατί πλέον εκεί έχουμε την dalvik cache (που με το παλιό script ήταν στο ext partition).Ειδα στο ίδιο θέμα με το νέο script και ένα ακόμη script που πάει στo ext partition και την dalvik cache αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη. Edited November 2, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Στις ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος πρέπει να βλέπεις το μέγεθος του ext partition.π.χ. εγώ που έχω 1gb ext partition μου γράφει συνολικός χώρος 0,89gb Επίσης στο titanium στην αρχική καρτέλλα στο κάτω μέρος εκεί που γράφει Εσωτερική: πρέπει να λέει πάλι το μέγεθος του ext partition Και εκεί που γράφει Κάρτα sd (a2sd) ο χώρος που σου λέει είναι ο χώρος για αποθήκευση εφαρμογών που έχεις στην nand μνήμη.Αυτός ο χώρς θα μειώνεται γιατί πλέον εκεί έχουμε την dalvik cache (που με το παλιό script ήταν στο ext partition).Ειδα στο ίδιο θέμα με το νέο script και ένα ακόμη script που πάει στo ext partition και την dalvik cache αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη. Εντάξει τότε σωστά τα έκανα όλα. Με την ευκαιρία το παιχνιδάκι πρέπει να είναι κορυφή αλλά σέρνεται σαν φίδι το κινητό :( Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Εννοείς όταν παίζεις το παιχνίδι ή γενικά σέρνεται; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Respect στη ΝΟΚΙΑ με το ευκαμπτο και στη θρυλικη Motorola με το razr! 5.3" οθονη τις βρισκω ΤΡΑΓΙΚΕΣ για κινητο! Μα καλα εμας τα καμμενα, τεχνολογικα, κοριτσακια δεν μας σκεφτονται; :p Πως να κρατησω εγω με το χερακι μου ολο αυτο; Θελω κι εφεδρικο 3ο αντρικο χερι για βοηθεια! :lol: Απορια: ποιο widget, ή συνδυασμος αυτων, στο market αναπαριστα πιο πειστικα το animated sense weather; :) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Τώρα sorry κιόλας που θα το πω, αλλά... γι' αυτό υπάρχει το iphone :grin::rotfl::baby: Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Εννοείς όταν παίζεις το παιχνίδι ή γενικά σέρνεται; Όταν "παίζω" το παιχνίδι. Το κινητό κατά τα αλλά είναι σφεντόνα :-) Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Kαι εγώ δοκίμασα να το παίξω και έφαγα ένα ωραιότατο freeze και επανήλθε με βγάλσιμο μπαταρίας.Iσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι ότι το hd2 πάλιωσε και είναι για απόσυρση :lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts