Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα με τα mms στο cm7 συνεχίζεται.

Δεν καλεις στην εξυπηρετηση του παροχου σου να σου στειλουν τα settings ακομα μια;

written on Tapatalk by my sexy iPad 2 

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν καλεις στην εξυπηρετηση του παροχου σου να σου στειλουν τα settings ακομα μια;

Οι ρυθμίσεις υπάρχουν, όταν μπαίνω internet μέσω κινητής στέλνει αλλά όταν το εχω κλειστό πρέπει να κάνω 30 προσπάθειες αποστολης για να φύγει. Λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, δεν μπορεί να ανοίξει σύνδεση δικτύου.

angeldust

Οι ρυθμίσεις υπάρχουν, όταν μπαίνω internet μέσω κινητής στέλνει αλλά όταν το εχω κλειστό πρέπει να κάνω 30 προσπάθειες αποστολης για να φύγει. Λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, δεν μπορεί να ανοίξει σύνδεση δικτύου.

Τα δεδομενα τα κλεινεις ή εχεις πακετο ογκου και ειναι μονιμα ανοιχτα;

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Τα δεδομενα τα κλεινεις ή εχεις πακετο ογκου και ειναι μονιμα ανοιχτα;

Όταν κλείνω το internet απλώς βάζω fake apn. Τα δεδομένα είναι ανοιχτα και όπως είπα μετά από πολλές προσπάθειες στέλνει ένα μήνυμα.

angeldust

Όταν κλείνω το internet απλώς βάζω fake apn. Τα δεδομένα είναι ανοιχτα και όπως είπα μετά από πολλές προσπάθειες στέλνει ένα μήνυμα.

Δοκιμασε ν αφησεις τον apn ιδιο κι ολες τις ρυθμισεις απειραχτες, κι απλα να βαλεις ενα toggle για ανοιξε κλεισε των data.

Μου κανει εντυπωση, γιατι οκ εχει ενα θεματακι η cyanogen με τη συνδεσιμοτητα, αλλα οχι σε τετοιο τραγικο βαθμο οπως περιγραφεις.

www.macspot.gr

Στην εκδοσή 244 στην nightly αναφέρει μια ενημέρωση cachemanager , τι ακριβώς κάνει; Διορθώνει το θέμα με την cache στα 5mb;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Oχι καμμια σχεση με αυτο.στην επομενη nightly που θα βαλω αυριο,θα δοκιμασω κατι και αν δουλεψει θα ενημερωσω.

Sent from my HD2

Παιδιά καλησπέρα. Μία βοήθεια με τους Drivers χρειάζομαι. Το κινητό όταν το έχω με τρίχρωμη οθόνη κατάφερα να το κάνω από Serial να το δεί USB. Πέρασα MAG αλλά όταν πάω στην επιλογή USB flasher μένει sto Wait usb... και δεν ξαναγράφει USB και η διαχείρηση δείχνει Microsoft USB Sync. Κάποια βοήθεια ? Edited by kosmasgr

Παιδιά καλησπέρα. Μία βοήθεια με τους Drivers χρειάζομαι. Το κινητό όταν το έχω με τρίχρωμη οθόνη κατάφερα να το κάνω από Serial να το δεί USB. Πέρασα MAG αλλά όταν πάω στην επιλογή USB flasher μένει sto Wait usb... και δεν ξαναγράφει USB και η διαχείρηση δείχνει Microsoft USB Sync. Κάποια βοήθεια ?

Κανε μια προσπάθεια σε άλλη θύρα usb.

παιδια προχωρησα απο προχτες σε nand εγκατασταση.Εβαλα αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 και μεχρι τωρα ειμαι απολυτως ευχαριστημενος,ολα λειτοργουν πολυ καλα.Τι μπορω να κανω για να μου εμφανιζονται στο μαρκετ παιχνιδια οπως το nova ,asphalt hd κτλπ. Κατι με το chainfire 3d?

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18782376&postcount=19491 για το πως θα βάλεις το παλιό μάρκετ 2.3.χ.Mε αυτό βλέπω και μπορώ να κατεβάσω κανονικά το asphalt 5 hd free και όχι μόνο

Δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18782376&postcount=19491 για το πως θα βάλεις το παλιό μάρκετ 2.3.χ.Mε αυτό βλέπω και μπορώ να κατεβάσω κανονικά το asphalt 5 hd free και όχι μόνο

to asphalt 5 φαινεται και στο καινουριο μαρκετ.Εννοω παιχνιδια οπως το

nova2 hd ,backstad hd και αλλα για τα οποια το hd2 δεν ειναι στις compatible devices και δεν τα εμφανιζει στο μαρκετ αλλα βλεπω video στα οποια τα παιζει μια χαρα!

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Σε μένα πάντως που έχω το παλιό market αλλά έχουμε και την ίδια rom το συγκεκριμένο ενώ το κατέβασα και το έκανα εγκατάσταση ,δεν με αφήνει να το παίξω, λέγοντας πως η εφαρμογή δεν κάνει για την συσκευή στην πρώτη οθόνη του παιχνιδιού.

Μήπως φταίει η ρύθμιση της ανάλυσης της οθόνης που την έχω στα 220 ppi;

Έχω επιλέξει στην οθόνη ξεκλειδώματος μαζί με το ξεκλείδωμα να μου εμφανίζει ένα επιπλέον δαχτυλίδι για το άνοιγμα κάποιας εφαρμογής.

Όταν επιλέγω τον συγκεκριμένο τρόπο το τρίτο δαχτυλίδι δεν κάνει τίποτα όπου και να το σύρω στην οθόνη.Όταν επιλέγω άλλο τρόπο, όπως το sliding tab, λειτουργεί κανονικά και έχω δυο sliding tabs στην οθόνη. Υπάρχει τρόπος να δουλεύει με το συγκεκριμένο δαχτυλίδι; Μπορώ να προσθέσω επιπλέον, τρίτη εφαρμογή στην οθόνη ξεκλειδώματος; Έχει επιπτώσεις αυτό στην λειτουργία του τηλεφώνου ή στην κατανάλωση της μπαταρίας;

Edited by cb600f

To τρίτο δαχτυλίδι είναι για να ανοίγεις 4 εφαρμογές που θέλεις.πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να επιλέξεις τις εφαρμογές που θέλεις.για το άλλο που ρωτάς άνοιξε την εφαρμογή spare parts και ξε-τσεκαρε το compatibility mode και reboot.

Sent from my HD2

Υπαρχουν tools φλασαρισματος android στο hd2 για mac? :confused:

www.macspot.gr

καλησπέρα σε όλους. Επειδή το thread είναι τεράστιο, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει κάποια πράγματα. 'Εχω καταλάβει πως με την μέθοδο της SD μπορώ να επιλέξω αν θα φορτώσω wm ή android. Αυτό γίνεται με τις nand εκδόσεις; Επίσης τι είναι οι εκδόσεις nand clockwork; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει.
ΝΙΚΟΣ

Οχι στις nand roms, θα εχεις ΜΟΝΟ android, και τρεχουν καλυτερα απ αυτες της μεθοδου sd.

www.macspot.gr

Στην εκδοσή 244 στην nightly αναφέρει μια ενημέρωση cachemanager , τι ακριβώς κάνει; Διορθώνει το θέμα με την cache στα 5mb;

Στην νέα nightly 31-10-2011 η cache στα 5mb δουλεύει μόνο αν δε φλασάρεις το app2sd.Αν το φλασάρεις,σταματά να δουλεύει :blink: Βασικά αυτό γίνεται γιατί με το που φλασάρεις το apps2sd σβήνει από το φάκελο /system/etc/init.d το αρχείο 06mountdl που κάνει re-direct την cache για μεγάλα αρχεία στο /data partition.Λύση προς το παρόν δε βρήκα,αν και σκέφτομαι κάποια πράγματα.Θα το δουλέψω μάλλον για καμμιά βδομάδα χωρίς το ext partition,αφού έτσι και αλλιώς μου φτάνει ο χώρος της nand λόγω t-mobile hd2.Απλά επειδή έχω διαβάσει διάφορα για bad blocks στην nand μνήμη,θέλω να την προσέχω.

Υπαρχουν tools φλασαρισματος android στο hd2 για mac? :confused:

Δεν έχω βρει κάτι.Magldr μπορείς να φλασάρεις απευθείας από το κινητό με την μέθοδο της sd.Αλλά μετά θα χρειαστείς pc με windows για να φτιάξεις το clockwork partition.

Edited by bbbb

Δεν έχω βρει κάτι.Magldr μπορείς να φλασάρεις απευθείας από το κινητό με την μέθοδο της sd.Αλλά μετά θα χρειαστείς pc με windows για να φτιάξεις το clockwork partition.

Στο clockwork part κολλησα κι εγω... Δεν πειραζει... Ευκαιρια να δουλεψω λιγο το boot camp στο mac.. :shifty:

Ο μικρουλης θελει τη νεα nightly...

www.macspot.gr

Στην νέα nightly 31-10-2011 η cache στα 5mb δουλεύει μόνο αν δε φλασάρεις το app2sd.Αν το φλασάρεις,σταματά να δουλεύει :blink: Βασικά αυτό γίνεται γιατί με το που φλασάρεις το apps2sd σβήνει από το φάκελο /system/etc/init.d το αρχείο 06mountdl που κάνει re-direct την cache για μεγάλα αρχεία στο /data partition.Λύση προς το παρόν δε βρήκα,αν και σκέφτομαι κάποια πράγματα.Θα το δουλέψω μάλλον για καμμιά βδομάδα χωρίς το ext partition,αφού έτσι και αλλιώς μου φτάνει ο χώρος της nand λόγω t-mobile hd2.Απλά επειδή έχω διαβάσει διάφορα για bad blocks στην nand μνήμη,θέλω να την προσέχω.

Αν στην τελική μείνει η cache στα 32mb τι πειράζει; Η rom είναι άψογη και έτσι.

Για το δαχτυλίδι, το μονό που μπόρεσα να βρω είναι να ανοίγει μια εφαρμογή. Η στάνταρ λειτουργία "απενεργοποίηση ήχου" αλλάζει;

Αν αλλάξω όλα αυτά σε slide tabs ισχύουν τα ιδία;

καλησπέρα παιδιά ;) Η ρομ του SE ARC που πέρασα ειναι σε όλα φοβερή , έχει και ελληνική γλώσσα αλλά δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ? ;)

Εκτός market το htc_ime mod.Στο market multiling,go keyboard,smart keyboard κτλ

Αν στην τελική μείνει η cache στα 32mb τι πειράζει; Η rom είναι άψογη και έτσι.

Για το δαχτυλίδι, το μονό που μπόρεσα να βρω είναι να ανοίγει μια εφαρμογή. Η στάνταρ λειτουργία "απενεργοποίηση ήχου" αλλάζει;

Αν αλλάξω όλα αυτά σε slide tabs ισχύουν τα ιδία;

Πάτα πάνω στο "προσαρμοσμένη εφαρμογή" και εκεί λέει προσθήκη.Mπορείς να βάλεις μέχρι 4 εφαρμογές.Για τον ήχο δεν βρήκα αν αλλάζει.Φυσικά και δεν ενοχλεί σε τίποτε να είναι η cache στα 32mb παρά μόνο 25mb λιγότερα για εφαρμογές χρήστη που στην τελική με το ext partition δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα,εκτός και αν έχεις πάνω από 300 εφαρμογές..

καλησπέρα παιδιά ;) Η ρομ του SE ARC που πέρασα ειναι σε όλα φοβερή , έχει και ελληνική γλώσσα αλλά δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ? ;)

Απο το market διαφορα! Προσωπικα χρησιμοποιουσα Smart Keyboard Pro. Το θεωρουσα μακραν κορυφαιο, εχει και Τ9, και κατεβαζεις οποιο λεξικο θες γι αυτο! Φυσικα και ελληνικο! :)

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Στις τελευταίες cm nightlies στις ρυθμίσεις--->ασύρματα--->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας βάλανε και επιπλέον ρύθμιση για να επιλέγουμε 2g/3g auto/3g only/2g only κτλ όπως στις sense roms :D