bbbb Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Πρέπει να ξαναφλασάρεις το clockwork partition που σημαίνει ότι θα σβηστεί η ρομ και πρέπει να την ξαναπεράσεις.Γιαυτό θα πας πρώτα στο clockwork--->backup and restore και θα πάρεις ένα backup.Μετά πας στο φάκελο που έχεις βάλει το clockwork partition και ανοίγεις με το σημειωματάριο το αρχείο flash.cfg και εκεί που λέει cache ya 5M το κάνεις 32Μ.Αποθηκεύεις,το φλασάρεις μέσω του magldr και πας clockwork--->backup and restore--->restore για επαναφορά της ρομ. Εdit Ετοιμο clockwork partition με 150mb system και 32mb cache http://www.multiupload.com/5L0JLOOAGN Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Οκ, κατεβάζω και προχωραω. Ευχαριστώ. Edit. Έτοιμη και η cache! Όλα καλά. Για κάποιο λόγο μονο που δεν κατάλαβα δεν μπόρεσα να επαναφέρω το backup αλλά δεν πειράζει. Δεν μπορώ όμως να ξεφορτωθω το market. Αν εχω καταλαβει καλά, βάζω το παλιό venting στο system/ apps και σβηνω το marketupdater, έτσι? Ο file expert όμως δεν σβήνει το marketupdater. Δώσε άλλη μια φορά το λινκ με το παλιό vending μήπως δεν έχω το σωστό. Sent from my htc HD2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18782376&postcount=19491 Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Αυτό που συνηθίζω να λέω σε όποιον βάζει android στο hd2 του,είναι να προσέχει τα hardware κουμπιά.Προτείνω οπωσδήποτε την χρήση software λύσεων για τη λειτουργία της συσκευής.Δηλαδή button savior,zmooth pro ή tablet tweaks στις cm7 roms Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.. Μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως σημαινει αυτο που λες με τα hardware κουμπια; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Το πρόβλημα με τα mms στο cm7 συνεχίζεται. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 υπαρχει τροπος να φαινονται στην αρχικη οθονη οι εορτες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Φυσικά.Mπορείς να περάσεις τις γιορτές στο gmail calendar και με συγχρονισμό να τις βλέπεις με κάποιο widget π.χ. smooth calendar ή να βάλεις κάποιο εορτολόγιο https://market.android.com/search?q=%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF&so=1&c=apps Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.. Μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως σημαινει αυτο που λες με τα hardware κουμπια; Στην πρόσοψη του hd2 υπάρχουν τα κουμπιά με τα οποία χειρίζεσαι το κινητό.Στο android λόγω της κατασκευής του,χρησιμοποιούνται περισσότερο τα κουμπιά από ότι στα wm.Η συνεχής χρήση τους (ειδικά του power και του back) οδηγεί σε καταστροφή της καλωδιοταινίας της οθόνης http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12105680&postcount=1 έχει συμβεί σε πολλά hd2. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Το πρόβλημα με τα mms στο cm7 συνεχίζεται. Δεν καλεις στην εξυπηρετηση του παροχου σου να σου στειλουν τα settings ακομα μια; written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Δεν καλεις στην εξυπηρετηση του παροχου σου να σου στειλουν τα settings ακομα μια; written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Οι ρυθμίσεις υπάρχουν, όταν μπαίνω internet μέσω κινητής στέλνει αλλά όταν το εχω κλειστό πρέπει να κάνω 30 προσπάθειες αποστολης για να φύγει. Λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, δεν μπορεί να ανοίξει σύνδεση δικτύου. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Οι ρυθμίσεις υπάρχουν, όταν μπαίνω internet μέσω κινητής στέλνει αλλά όταν το εχω κλειστό πρέπει να κάνω 30 προσπάθειες αποστολης για να φύγει. Λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, δεν μπορεί να ανοίξει σύνδεση δικτύου. Τα δεδομενα τα κλεινεις ή εχεις πακετο ογκου και ειναι μονιμα ανοιχτα; written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Τα δεδομενα τα κλεινεις ή εχεις πακετο ογκου και ειναι μονιμα ανοιχτα; written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Όταν κλείνω το internet απλώς βάζω fake apn. Τα δεδομένα είναι ανοιχτα και όπως είπα μετά από πολλές προσπάθειες στέλνει ένα μήνυμα. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Όταν κλείνω το internet απλώς βάζω fake apn. Τα δεδομένα είναι ανοιχτα και όπως είπα μετά από πολλές προσπάθειες στέλνει ένα μήνυμα. Δοκιμασε ν αφησεις τον apn ιδιο κι ολες τις ρυθμισεις απειραχτες, κι απλα να βαλεις ενα toggle για ανοιξε κλεισε των data. Μου κανει εντυπωση, γιατι οκ εχει ενα θεματακι η cyanogen με τη συνδεσιμοτητα, αλλα οχι σε τετοιο τραγικο βαθμο οπως περιγραφεις. written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Στην εκδοσή 244 στην nightly αναφέρει μια ενημέρωση cachemanager , τι ακριβώς κάνει; Διορθώνει το θέμα με την cache στα 5mb; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Oχι καμμια σχεση με αυτο.στην επομενη nightly που θα βαλω αυριο,θα δοκιμασω κατι και αν δουλεψει θα ενημερωσω. Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μία βοήθεια με τους Drivers χρειάζομαι. Το κινητό όταν το έχω με τρίχρωμη οθόνη κατάφερα να το κάνω από Serial να το δεί USB. Πέρασα MAG αλλά όταν πάω στην επιλογή USB flasher μένει sto Wait usb... και δεν ξαναγράφει USB και η διαχείρηση δείχνει Microsoft USB Sync. Κάποια βοήθεια ? Edited October 30, 2011 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Μία βοήθεια με τους Drivers χρειάζομαι. Το κινητό όταν το έχω με τρίχρωμη οθόνη κατάφερα να το κάνω από Serial να το δεί USB. Πέρασα MAG αλλά όταν πάω στην επιλογή USB flasher μένει sto Wait usb... και δεν ξαναγράφει USB και η διαχείρηση δείχνει Microsoft USB Sync. Κάποια βοήθεια ? Κανε μια προσπάθεια σε άλλη θύρα usb. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 παιδια προχωρησα απο προχτες σε nand εγκατασταση.Εβαλα αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 και μεχρι τωρα ειμαι απολυτως ευχαριστημενος,ολα λειτοργουν πολυ καλα.Τι μπορω να κανω για να μου εμφανιζονται στο μαρκετ παιχνιδια οπως το nova ,asphalt hd κτλπ. Κατι με το chainfire 3d? Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18782376&postcount=19491 για το πως θα βάλεις το παλιό μάρκετ 2.3.χ.Mε αυτό βλέπω και μπορώ να κατεβάσω κανονικά το asphalt 5 hd free και όχι μόνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18782376&postcount=19491 για το πως θα βάλεις το παλιό μάρκετ 2.3.χ.Mε αυτό βλέπω και μπορώ να κατεβάσω κανονικά το asphalt 5 hd free και όχι μόνο to asphalt 5 φαινεται και στο καινουριο μαρκετ.Εννοω παιχνιδια οπως το nova2 hd ,backstad hd και αλλα για τα οποια το hd2 δεν ειναι στις compatible devices και δεν τα εμφανιζει στο μαρκετ αλλα βλεπω video στα οποια τα παιζει μια χαρα! Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ολα οκ τελικα :) Δοκίμασα την rom του Sony Ericcson ARC και θα έλεγα οτι είναι πάρα πολύ καλή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18782376&postcount=19491 για το πως θα βάλεις το παλιό μάρκετ 2.3.χ.Mε αυτό βλέπω και μπορώ να κατεβάσω κανονικά το asphalt 5 hd free και όχι μόνο Σε μένα πάντως που έχω το παλιό market αλλά έχουμε και την ίδια rom το συγκεκριμένο ενώ το κατέβασα και το έκανα εγκατάσταση ,δεν με αφήνει να το παίξω, λέγοντας πως η εφαρμογή δεν κάνει για την συσκευή στην πρώτη οθόνη του παιχνιδιού. Μήπως φταίει η ρύθμιση της ανάλυσης της οθόνης που την έχω στα 220 ppi; Έχω επιλέξει στην οθόνη ξεκλειδώματος μαζί με το ξεκλείδωμα να μου εμφανίζει ένα επιπλέον δαχτυλίδι για το άνοιγμα κάποιας εφαρμογής. Όταν επιλέγω τον συγκεκριμένο τρόπο το τρίτο δαχτυλίδι δεν κάνει τίποτα όπου και να το σύρω στην οθόνη.Όταν επιλέγω άλλο τρόπο, όπως το sliding tab, λειτουργεί κανονικά και έχω δυο sliding tabs στην οθόνη. Υπάρχει τρόπος να δουλεύει με το συγκεκριμένο δαχτυλίδι; Μπορώ να προσθέσω επιπλέον, τρίτη εφαρμογή στην οθόνη ξεκλειδώματος; Έχει επιπτώσεις αυτό στην λειτουργία του τηλεφώνου ή στην κατανάλωση της μπαταρίας; Edited October 31, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 To τρίτο δαχτυλίδι είναι για να ανοίγεις 4 εφαρμογές που θέλεις.πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να επιλέξεις τις εφαρμογές που θέλεις.για το άλλο που ρωτάς άνοιξε την εφαρμογή spare parts και ξε-τσεκαρε το compatibility mode και reboot. Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Υπαρχουν tools φλασαρισματος android στο hd2 για mac? :confused: written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 καλησπέρα σε όλους. Επειδή το thread είναι τεράστιο, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει κάποια πράγματα. 'Εχω καταλάβει πως με την μέθοδο της SD μπορώ να επιλέξω αν θα φορτώσω wm ή android. Αυτό γίνεται με τις nand εκδόσεις; Επίσης τι είναι οι εκδόσεις nand clockwork; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Οχι στις nand roms, θα εχεις ΜΟΝΟ android, και τρεχουν καλυτερα απ αυτες της μεθοδου sd. written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts