bbbb Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Στον file expert πάτα μενού--->more--->settings--->file explorer settings και τσέκαρε την επιλογή root explorer μετά πας πάλι πίσω στα περιεχόμενα της sd και πατώντας 2 φορές το πλήκτρο back σε βγάζει στον κεντρικό κατάλογο και μετά πας στους φακέλους του συστήματος.Μετά για να αλλάξεις τα permissions πατάς πάνω στο αρχείο που θες και επιλέγεις file operations--->permission Edited October 13, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εχω την typhoon και θελω να δοκιμασω μια αλλη. Πως μπαίνουμε στο clockworκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Κατά την εκκίνηση κρατάς πατημένο το power για να μπει στον magldr και μετά επιλέγεις το ad recovery Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Χρησιμοποιώ την NDT GINGER V20 με τον cLK bootloader. Το data μέσω 3G/GPRS πέφτει συνέχεια, για να επανέλθει θέλει reboot το κινητό και όλο το θέμα έχει αρχίσει να γίνεται πολύ εκνευριστικό. Από την άλλη με τον MAGLDR δεν μπορώ να φορτίσω σβηστό το κινητό. Θέλω να φορτίζω σβηστό το κινητό και να έχω σταθερή σύνδεση δεδομένων με 3G/GPRS (ειδικά τώρα που θα μπω στον στρατό) . Τι λύση υπάρχει; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 1.Xρειάζεσαι κάποιον root explorer όπως π.χ. τον file expert ή τον es explorer 2.Αντιγράφεις πρώτα το αρχείο στο /system/app και μετά πατώντας πάνω του θα σου βγάλει και την επιλογή Permissions όπου και επιλέγεις αυτά που θέλεις να έχεις το αρχείο και κάνεις reboot Στην επιφάνεια εργασίας με την πλειοψηφία των launcher μπορείς να βάλεις και περισσότερα από 5 εικονίδια.Και αυτό είναι ένας ακόμη λόγος που δε μου αρέσει ο sense launcher της htc. Για όποιον θέλει να βρίσκεται σε δουλειά :p και να φλασάρει νέα ρομ κάθε βράδυ υπάρχει αυτή η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1076586 "χτίζεται" αυτόματα κάθε βράδυ από τον κώδικα της cyanogenmod team και έτσι κάθε μέρα έχει τον τελευταίο κώδικα.Η διαφορά με τις υπόλοιπες cm7 rom (typhoon,ndt) είναι ότι δεν γίνεται port από τη cm7 rom του desire αλλά απευθείας από τον κώδικα της cm. :bow: Όσο για τον φίλο που ρωτάει γιατί ξανανοίγουν οι εφαρμογές που κλείνει με τον task killer (αλλά και για όσους δεν ξέρουν περί "φιλοσοφίας" του OS Android σε σχέση με την διαχείριση των εφαρμογών του), δυο πολύ καλές αναλύσεις από myphoners είναι αυτές: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313454#post3313454 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313454#post3313454 Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Εχω android 2.3.7 με cm7 και δεν μπορω να στειλω mms εκτος και αν ταυτόχρονα εχω ανοιχτό το ίντερνετ μέσω κινητής. Εννοείται φυσικά ότι όταν προσπάθω να στείλω χωρίς ανοιχτό ίντερνετ τα δεδομένα είναι ανοιχτα. Σαν να μην μπορεί να ανοίξει την γραμμή δεδομένων. Καμία ιδέα κάνεις; Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ευχαριστω. Τωρα απο την typhoon για να βαλω αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 την φλασαρω κατευθειαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Εχει κανενας αλλος αυτο πρόβλημα ? Στο market μέσα απο το κινητό μου δεν υπάρχει η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Kλασσικές βλακείες του νέου market. Ευχαριστω. Τωρα απο την typhoon για να βαλω αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 την φλασαρω κατευθειαν? Καλό είναι επειδή πρόκειται για διαφορετική βάση (cm7-aosp) πριν το φλασάρισμα να κάνεις wipe all userdata.Οπότε κράτα και ένα titanium backup για να επαναφέρεις μετά τις εφαρμογές σου Edited October 14, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 το 3.1.5. έχω δεν αναβάθμισα στο 3.2.0. υπήρχε η εφαρμογή στο μάρκετ. ;( καμοιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Οταν λέω νέο μάρκετ εννοώ αυτό με το wp7 style ανεξαρτήτου εκδόσεως.Την συγκεκριμένη εφαρμογή εμένα μου την βγάζει κανονικά για εγκατάσταση από το web market.Ισως βέβαια φταίει ότι έχω wind αντί για cosmote.Σε άλλες εφαρμογές όμως μου κάνει τέτοια χαζά και στο web market αλλά και στη συσκευή.π.χ. χθες το νέο μάρκετ στην έκδοση 3.1.5 αλλά και 3.2.0 δεν αναγνώριζε τις αγορασμένες εφαρμογές μου και μου ζήταγε να τις ξαναγοράσω.και έτσι έχω ξαναγυρίσει στο παλιό μάρκετ (2.3.3) και είμαι οκ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 ημαρτον σε μένα δε το εμφανίζει καν στο Mobile market. στο web market δεν υπάρχει συμβατότητα. να υποβαθμίσω το μάρκετ σε παλαιότερη έκδοση ? κάποιο λινκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 http://www.multiupload.com/YZ597M3V35 αντιγραφή-αντικατάσταση στο /system/app,αλλαγή των permissions σε αυτά που έχει και το τωρινό και σβήσιμο του marketupdater.apk ή αφαίρεση όλων των permission του,για να μη σε αναβαθμίσει πάλι στο νέο και reboot. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Εχω android 2.3.7 με cm7 και δεν μπορω να στειλω mms εκτος και αν ταυτόχρονα εχω ανοιχτό το ίντερνετ μέσω κινητής. Εννοείται φυσικά ότι όταν προσπάθω να στείλω χωρίς ανοιχτό ίντερνετ τα δεδομένα είναι ανοιχτα. Σαν να μην μπορεί να ανοίξει την γραμμή δεδομένων. Καμία ιδέα κάνεις; κανείς για βοήθεια?? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Εδώ και και τέσσερις μέρες δουλεύω αυτή τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 έχω χρονίσει τον επεξεργαστή στα 1113600 GHz και εκτός από ότι η ρομ είναι ταχύτατη, η μπαταρία κραταει τουλάχιστον μισή μέρα παραπάνω από τις άλλες ρομ που έχω βάλει και φυσικά σε συγκρίσει με την χρήση που κάνω εγώ .σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Tην ερχόμενη τετάρτη παρουσιάζεται η νέα έκδοση android icecream sandwich.Πλέον μένει να δούμε αν τους επόμενους μήνες,το hd2 θα ακολουθήσει τις εξελίξεις ή θα μείνει στην gingerbread Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ότι θα προσπαθήσουν είναι σίγουρο, τόσα δυσκολότερα και σπουδαιότερα έχουν πετύχει μέχρι τώρα, το θέμα είναι αν θα μπορέσει να το τρέξει η συσκευή μας... from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 το "καθαρό" icecream,δεν πιστεύω ότι θα είναι πιο βαρύ από το 2.3 με sense 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 αυτό να μου πεις , αφού τρέχει όχι απελπιστικά τις sense roms που είναι "πανοσήκωμα" ρομ πάνω σε ρομ , αυτό θα το καταφέρει , όρεξη να υπάρχει απ τους devs , κάποια στιγμή πρέπει ν αλλάξουν κι αυτοί συσκευές και αυτοί δεν έχουν και κρίση . :lol::lol: :lol: θέλω ios απελπισμένα να δω το φως το αληθινό :blink: :X θέλω ios at hd2 (πλάκα κάνω) εδιτ : δεν πάει σε σενα Ειρήνη ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Tι να το κανεις το iOS? Αφου το Angry birds υπαρχει και στο Android market :p:p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_56 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδια θελω να βαλω android στο κινητο μου htc hd2 3.14.482.2(04666) ell, Radio 15.42.50.11u Manilla2.5.20181527.0, Ποια ειναι η εκδοση με τα λιγοτερα προβληματα φυσικα εννοω για φλασαρισμα NAND. SPL 3.03.0000 xe. Δοκιμασα απο SD να βαλω το Nexus HD2 Gingerbread V 2.8 ακολουθησα τις οδηγιες απο bytheway.gr και οταν εφθασα στι haret περιμανα πανω απο 20 λεπτα σχεδον ολο το απογευμα αλλα με εδειχνε μια οθονη με καφαλαια HTC στο κεντρο της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλημερα! Θα ηθελα να μου συστησετε μια καλη rom που να τρεχει απο την SD καρτα. Γρηγορη, ελαφρια χωρις πολλα φρου φρου, για να την δοκιμασω. Δεν θελω ακομα να αποχωριστω την omega... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Πώς γυρνάμε από Nand Android σε win; Άκυρο, το βρήκα .... Edited October 16, 2011 by NIKOLAOS68 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Εδώ και και τέσσερις μέρες δουλεύω αυτή τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 έχω χρονίσει τον επεξεργαστή στα 1113600 GHz και εκτός από ότι η ρομ είναι ταχύτατη, η μπαταρία κραταει τουλάχιστον μισή μέρα παραπάνω από τις άλλες ρομ που έχω βάλει και φυσικά σε συγκρίσει με την χρήση που κάνω εγώ .σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Eγω εδω και 5 μερες την φοραω πανω στο HD2. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει το bluetooth και οτι καταναλωνει πολυ μνημη. 290mb απο τα 412mb που λεει οτι εχει το κινητο. σε γενικες γραμμες παει καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 .... Υπάρχει κάποιος εδώ που χρησιμοποιεί clk 1.4.0.1; Αν ναι όταν το κινητό είναι κλειστό και το βάλεις για φόρτιση,πατώντας το power ανοίγει; Η πρέπει πρώτα να αφαιρέσεις τον φορτιστή για να ανοίξει; Εγώ. Δεν ανοίγει και πρέπει να βγάλω τον φορτιστή! Χρησιμοποιώ την NDT GINGER V20 με τον cLK bootloader. Το data μέσω 3G/GPRS πέφτει συνέχεια, για να επανέλθει θέλει reboot το κινητό και όλο το θέμα έχει αρχίσει να γίνεται πολύ εκνευριστικό. Από την άλλη με τον MAGLDR δεν μπορώ να φορτίσω σβηστό το κινητό. Θέλω να φορτίζω σβηστό το κινητό και να έχω σταθερή σύνδεση δεδομένων με 3G/GPRS (ειδικά τώρα που θα μπω στον στρατό) . Τι λύση υπάρχει; Για αυτό υπάρχει λύση; Κοντεύουν οι μέρες για τον στρατό και πρέπει να βγάλω άκρη... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts