Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δε βάλεις android από την nand,πετώντας τελείως τα wm δε γίνεται να ξεκινά κατευθείαν στο android.Σχεδόν άμεσα με την λιγότερη παραμονή στα wm,μπορεί να ξεκινά αν του βάλεις κάποιον android loader όπως ο exceller android loader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737001&highlight=andrtoid+loader και το ρυθμίσεις να μπουτάρει android στα 3 δευτερόλεπτα.

Σε ότι αφορά το αν αξίζει για 200 ευρώ,αξίζει.Σε αυτά τα λεφτά καινούριο ότι και να πάρεις,δεν έχει 4,3" οθόνη wvga ανάλυση και 1ghz cpu.

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ελαφριά εώς μέτρια χρήση ναι φτάνει και την 1,5 μέρα.Προσωπικά δε μπορώ να κατέβω πια,σε κάτι λιγότερο από 4,3" και ανάλυση wvga.το xperia mini από ότι βλέπω έχει οθόνη 3,0" και hvga ανάλυση.Αυτό και μόνο με κάνει να το απορρίπτω.

Καλός παιδιά μόλις το πάρω θα σας ενημερώσω για να με ενημερώσεται για τα περί Andoid HD II κτλ. Ευχαριστώ καλό απόγευμα σε όλους.

Παιδια υπαρχει καμια custom rom για το HD2 που να εχει και ελληνικη γλωσσα;Μολις περασα την ρομ απο τους xda αλλα δεν εχει ελληνικο μενου...
Δημήτρης

Παιδια υπαρχει καμια custom rom για το HD2 που να εχει και ελληνικη γλωσσα;Μολις περασα την ρομ απο τους xda αλλα δεν εχει ελληνικο μενου...

τι εννοεις; για android http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1013852 ή WM http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Edited by ptonis23

Ακυρο παιδια...Λαθος δικο μου...Εχει ελληνικοτατο μενου...Sorry!!!

Δημήτρης

Nαι περιλαμβάνεται στις typhoon 3.7.0 και 3.7.1 που δοκιμάζω από το απόγευμα.Δυστυχώς παραμένει το σημαντικό για μένα πρόβλημα με το screen density σε κάποιες εφαρμογές.Επίσης συνεχίζω να μην μπορώ να αγοράσω εφαρμογές.Και έτσι έβαλα το παλιό market,για να μπορέσω να αγοράσω το tasking plugin της εφαρμογής swipepad

1) Πριν αλλάξω σε android είχα περάσει τις επαφές μου και τις είχα φτοιάξει επιτέλους, μετά απο καιρό, μέσω Outlook. Μπορώ να τις περάσω στο Android τώρα;

2) Πώς μπορώ να περάσω τις φώτο απο το Facebook στις επαφές μου;

Το να έχεις δυο launchers στο τηλέφωνο και να τους αλλάζεις με πρόγραμμα, επηρεάζει την λειτουργία της, την κάνει πιο βαριά ή δεν παίζει ρόλο;

Έχω τρέξει και πέντε ή έξι launchers στο ίδιο build και δεν προξενεί κάτι φοβερό, αλλά οπωσδήποτε "φορτώνεται" η συσκευή με περιττές εφαρμογές μερικές από τις οποίες είναι και βαριές, όπως ο go με τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

New Tablet Tweaks versions:

Tablet Tweaks CM_7.1.0 + cLK tether fix

Tablet Tweaks Nightly 227 + cLK tether fix

Not available at OT yet because Mirror 3 is down.

Τι είναι τα tablet tweaks ;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Στην notification bar μπορείς να έχεις κουμπιά για home,menu,back,search και έτσι δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς τα hardware πλήκτρα της συσκευής

Sent from my HD2 using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους..

Έχω το HD2 από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε και επειδή θέλω να τρέξω εφαρμογές που λειτουργούν μόνο σε Android, σκεφτομαι να εγκαταστήσω Android rom. Έχω όμως κάποιες απορίες...

1. Να εγκαταστήσω ΝΑΝD ROM απευθείας στη συσκευή ή να επιλέξω dual boot από την κάρτα; Τι μειονεκτήματα - πλεονεκτήματα υπάρχουν;

2. Στην αρχή των Android custom ROM υπήρχαν προβλήματα συμβατότητας hardware.Δηλα΄δη δεν λειτουργούσε bluetooth,wifi, κλπ και ειδικά η κάμερα. Πλέον υφίσταται κάτι τέτοιο; Με ενδιαφέρει το κινητό να είναι πλήρως λειτουργικό.

3. Επίσης, με ενδιαφέρει να υπάρχει και στο Android το ΗΤC Sense. Ποια Rom λοιπόν μου προτείνεται;;;

4. Με τις επαφές (τις οποίες έχω σετάρει με το outlook ως backup) τι γίνεται; Το Android κινητό συγχρονίζεται με τον υπολογιστή και το Outlook;

Συγνώμη για τις πολλές απορίες... :rolleyes:

Ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα που να μετραει τα mb. ευχαριστώ.

my data manager https://market.android.com/details?id=com.mobidia.android.mdm&feature=search_result

Στην notification bar μπορείς να έχεις κουμπιά για home,menu,back,search και έτσι δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς τα hardware πλήκτρα της συσκευής

Sent from my HD2 using Tapatalk

Δημιουργεί πρόβλημα με το zmooth pro που έχω τώρα ?

Ποια έκδοση πρέπει να περάσω για την malgdr έκδοση typhoon που χρησιμοποιώ ;

Για τον παραπάνω φίλο που ρωτάει για τα data, 3g watchdog

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα με το zmooth.Και το καλό είναι ότι πατώντας το back key δουλεύει ακριβώς όπως το hardware κουμπί,δηλαδή "σκοτώνει" την εφαρμογή.Το ποια έκδοση θα βάλεις είναι ανάλογα την έκδοση της typhoon που χρησιμοποιείς.Στο πρώτο ποστ της typhoon στο changelog γράφει σε ποιο nightly build βασίζεται.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

Και στη συνέχεια κατέβαζεις το ανάλογο tweak από εκεί που γράφει Tablet Tweaks/cLK Wifi Tether Fix by TheInVisibleGoD:

αλλά τώρα είναι εκτός o server.Επόμενη λύση είναι να τα φτιάξεις μόνος σου με το TTMaker http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18112931&postcount=18611 σύμφωνα με τις οδηγίες.το έχω δοκιμάσει και λειτουργεί κανονικά

Δε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα με το zmooth.Και το καλό είναι ότι πατώντας το back key δουλεύει ακριβώς όπως το hardware κουμπί,δηλαδή "σκοτώνει" την εφαρμογή.Το ποια έκδοση θα βάλεις είναι ανάλογα την έκδοση της typhoon που χρησιμοποιείς.Στο πρώτο ποστ της typhoon στο changelog γράφει σε ποιο nightly build βασίζεται.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

Και στη συνέχεια κατέβαζεις το ανάλογο tweak από εκεί που γράφει Tablet Tweaks/cLK Wifi Tether Fix by TheInVisibleGoD:

αλλά τώρα είναι εκτός o server.Επόμενη λύση είναι να τα φτιάξεις μόνος σου με το TTMaker http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18112931&postcount=18611 σύμφωνα με τις οδηγίες.το έχω δοκιμάσει και λειτουργεί κανονικά

Που είναι το κουμπάκι thanks ;

Ευχαριστώ προσωπικά εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά (mimo κλπ) για όοοοοοοοοοολη την βοήθεια που απλόχερα προσφέρεται σε όλους μας. Είμαστε μακρυά για να κεράσω μπύρες ,επιφυλλάσομαι αν ποτέ έρθεις στα μέρη μας... :beer: :beer:

ρε παιδια εχω τη muiu 3 stable version και θελω να γραφω 160 χαρακτηρεσ με ελληνικα ...πωσ γινεται???δεν θυμαμαι καθολου..
Samsung Galaxy S8 plus.....

Δεν έχω δοκιμάσει miui εκτενώς αλλά αν το πρόγραμμα μηνυμάτων που έχει,δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα,δε μπορείς να γράψεις.Πρέπει να βάλεις άλλη εφαρμογή όπως handcent sms ή go sms pro

Υπάρχει κάποιος εδώ που χρησιμοποιεί clk 1.4.0.1; Αν ναι όταν το κινητό είναι κλειστό και το βάλεις για φόρτιση,πατώντας το power ανοίγει; Η πρέπει πρώτα να αφαιρέσεις τον φορτιστή για να ανοίξει;

Μόλις πέρασα την NDT V.21 ICS2 ice cream sandwich με το νέο CM7.1. Τα σπάει. Επιφάνεια εργασίας με 5 εικονίδια ανα γραμμή

Μια ερώτηση ρε παιδιά. Προσπαθώ να περασω το android market 3.2 αλλά χρειάζεται να αλλάξω τα permissions στο αρχείο. Κρατάω πατημένο το δάχτυλο μου στο αρχείο μου ανοίγει menu αλλά δεν έχει ιδιότητες. Εχει μόνο copy , rename , delete , send κλπ κλπ. καμοιά ιδεά ?

Edited by kosmasgr

1.Xρειάζεσαι κάποιον root explorer όπως π.χ. τον file expert ή τον es explorer

2.Αντιγράφεις πρώτα το αρχείο στο /system/app και μετά πατώντας πάνω του θα σου βγάλει και την επιλογή Permissions όπου και επιλέγεις αυτά που θέλεις να έχεις το αρχείο και κάνεις reboot

Στην επιφάνεια εργασίας με την πλειοψηφία των launcher μπορείς να βάλεις και περισσότερα από 5 εικονίδια.Και αυτό είναι ένας ακόμη λόγος που δε μου αρέσει ο sense launcher της htc.

Για όποιον θέλει να βρίσκεται σε δουλειά :p και να φλασάρει νέα ρομ κάθε βράδυ υπάρχει αυτή η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1076586

"χτίζεται" αυτόματα κάθε βράδυ από τον κώδικα της cyanogenmod team και έτσι κάθε μέρα έχει τον τελευταίο κώδικα.Η διαφορά με τις υπόλοιπες cm7 rom (typhoon,ndt) είναι ότι δεν γίνεται port από τη cm7 rom του desire αλλά απευθείας από τον κώδικα της cm.

Edited by bbbb

Εγκατέστησα τα προγράμματα αλλά θέλει κάποια ρύθμιση για να δει την εσωτερική μνήμη ? δε μπορώ να την βρώ. οταν το ανοίγω δείχνει την SD