dimangelid Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 George_mob Και εγώ NAND Rom έχω... bbbb Άντε να ήταν ανοιχτή τις πρώτες 2 ώρες που έπαιζα μαζί του για να το ρυθμίσω και να βάλω τις εφαρμογές που θέλω. Μετά ήταν σβηστή! Στα Windows Mobile (Energy ROM) ήταν χλιαρό, όχι ζεστό όπως τώρα. Επίσης ουδέποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα στο browsing είτε με 3G/GPRS, είτε με wifi. Το θέμα μου είναι ότι καταναλώνει υπερβολικά γρήγορα την μπαταρία. Έφυγα σήμερα το απόγευμα με 81% μπαταρία και πριν 10 λεπτά ήταν στο 22%, χωρίς ιδιαίτερο σκάλισμα. Με τα Windows Mobile θα ήταν με την ίδια χρήση κοντά στο 55%. Παρατήρησα ότι όταν έχω ανοιχτό το push στο Touchdown Exchange mail ξεκινάει το πάρτυ της κατανάλωσης και του ζεστάματος. Στα Windows ήταν μόνιμα ανοιχτό το Active Sync και δεν έμπαινε ποτέ στον κόπο να ζεσταθεί ή να ξεζουμίσει τόσο την μπαταρία. Υποψιάζομαι μην έχουν κάνει καμιά πατάτα στο service γιατί έχει αλλαχτεί η κεντρική πλακέτα του κινητού. Με την προηγούμενη και με SD ROM είχα ελάχιστα μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με τα Windows Mobile. menioseten Αν και με την Hyperdroid η κατανάλωση ήταν λίγο χάλια, μου φάνηκε καλύτερη από την Typhoon σε αυτό το θέμα. Την NDT GINGER θα την βάλω τώρα και θα δω αύριο τι θα γίνει. Με τις Sense 3 ROM, αν και μου αρέσουν πολύ, δεν θέλω να ασχοληθώ μέχρι να δουλέψει το Power Menu. Είναι λίγο κάπως να μην μπορείς να σβήσεις το κινητό σου με το πλήκτρο που έχει για αυτή την δουλειά :p Με το Touchdown Exchange έχω ένα σοβαρό πρόβλημα: δεν μπορώ να προσθέσω στις επαφές νούμερο από τις τελευταίες κλήσεις. Ζητάει ονοματεπώνυμο, λέει ότι αποθήκευσε την επαφή αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει άλλο πρόγραμμα που να παίζει με Exchange Server 2010; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Είναι λογικό μετά απο μεταφορά μιας εφαρμογής ,απο αυτές που επιτρέπεται, στην SD να ''χάνεται'' το εικονίδιό της και να γίνεται το κλασικό android μετά απο reboot;Μπορώ να το αποφύγω αυτό; Fix γραφικών για sense rom's :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703&page=763 ποστ 7624 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Αυτό γίνεται γιατί μετά το reboot η sd κάρτα ( το fat32 κομμάτι) αργεί να γίνει mount στο σύστημα.η λύση ειναι να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη. αν έχεις ext partition και μεταφέρεις τις εφαρμογές από την sd στη μνήμη τηλεφώνου,θα πάνε στο ext partition Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Αυτό γίνεται γιατί μετά το reboot η sd κάρτα ( το fat32 κομμάτι) αργεί να γίνει mount στο σύστημα.η λύση ειναι να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη. αν έχεις ext partition και μεταφέρεις τις εφαρμογές από την sd στη μνήμη τηλεφώνου,θα πάνε στο ext partition Sent from my HD2 Ευχαριστώ για την εξήγηση. Το "κακό" είναι ότι εχω την pyramid για την tmous έκδοση και δεν εχω ext partition. Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) μετέφερέ τις τότε στην εσωτερική μνήμη.εκτός φυσικά αν δε σου φτάνει ο χώρος Aυτή η sense 2.1 rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1256581 δείχνει να είναι πολύ καλή.Εβαλα χθες την πρώτη της έκδοση και πήγαινε πολύ καλά για sense rom,αλλά δε μου δούλευε το wifi και την έβγαλα.Τα graphic glitches έχουν εξαφανιστεί τελείως.Περιμένω να βγάλει την δεύτερη έκδοση για να την δοκιμάσω καλύτερα. Edited September 11, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Θέλω να χρησιμοποιήσω την ίδια rom σε δυο διαφορετικές συσκευές.Η μία είναι T-Mobile και η άλλη EU.Δουλεύουν κανονικά και οι δύο αλλά δεν συνδέονται ταυτόχρονα και οι δύο στο WiFi.Έχουν την ίδια IP και MAC Address. Είναι εύκολο να δουλέψουν και οι δύο ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Eχουν και οι 2 την pyramid sense με κερνελ rafpigna σωστά; Δοκίμασε με κάποιον root explorer να βρεις το αρχείο /system/proc/calibration.Το ανοίγεις και στην πρώτη σειρά,βάζεις την wifi mac address που θέλεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Eχουν και οι 2 την pyramid sense με κερνελ rafpigna σωστά; Δοκίμασε με κάποιον root explorer να βρεις το αρχείο /system/proc/calibration.Το ανοίγεις και στην πρώτη σειρά,βάζεις την wifi mac address που θέλεις Πολύ σωστά, αυτήν την rom θέλω να περάσω ,αλλά όταν ανοίγω το calibration και αλλάζω την mac address, αυτή επανέρχεται στα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 επανέρχεται στα ίδια αμέσως μετά ή μετά από reboot; και η mac address που βλέπεις είναι 00:90:4c:xx ή 00:11:22:33:44:55 ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 επανέρχεται στα ίδια αμέσως μετά ή μετά από reboot; και η mac address που βλέπεις είναι 00:90:4c:xx ή 00:11:22:33:44:55 ; Επανέρχεται στα ίδια αμέσως χωρίς reboot και η διεύθυνση που εχω είναι η πρώτη. Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 μετέφερέ τις τότε στην εσωτερική μνήμη.εκτός φυσικά αν δε σου φτάνει ο χώρος Aυτή η sense 2.1 rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1256581 δείχνει να είναι πολύ καλή.Εβαλα χθες την πρώτη της έκδοση και πήγαινε πολύ καλά για sense rom,αλλά δε μου δούλευε το wifi και την έβγαλα.Τα graphic glitches έχουν εξαφανιστεί τελείως.Περιμένω να βγάλει την δεύτερη έκδοση για να την δοκιμάσω καλύτερα.Έχεις γράψει ότι δεν σου αρέσουν η sense ρομ αλλά σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1185087 Τα graphic glitches έχουν εξαφανιστεί όπως λέει ,αλλά εγώ τα επανέφερα με ένα fix που δίνει γιατί δεν έπαιζαν τα video του καιρού, δεν είναι και τόσο ορατά όπως στη παλιές έκδοσης ,έμενα προσωπικά δεν με ενοχλούν. η ρομ είναι ταχύτατη και η κατανάλωση τις μπαταριάς πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Έχεις γράψει ότι δεν σου αρέσουν η sense ρομ αλλά σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1185087 Τα graphic glitches έχουν εξαφανιστεί όπως λέει ,αλλά εγώ τα επανέφερα με ένα fix που δίνει γιατί δεν έπαιζαν τα video του καιρού, δεν είναι και τόσο ορατά όπως στη παλιές έκδοσης ,έμενα προσωπικά δεν με ενοχλούν. η ρομ είναι ταχύτατη και η κατανάλωση τις μπαταριάς πολύ καλή. 'Οταν προσπάθησα να την δοκιμάσω μου άρεσα πάρα πολύ, ιδίως η ειδική έκδοση, αλλά το WiFi δεν δούλεψε με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 'Οταν προσπάθησα να την δοκιμάσω μου άρεσα πάρα πολύ, ιδίως η ειδική έκδοση, αλλά το WiFi δεν δούλεψε με τίποτα.Σε έμενα δουλεύει καμπάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Επανέρχεται στα ίδια αμέσως χωρίς reboot και η διεύθυνση που εχω είναι η πρώτη. Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk τότε μάλλον δεν αλλάζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Σε έμενα δουλεύει καμπάνα. Θα την προσπαθήσω πάλι, έτσι κι'αλλιώς έχω ένα θέμα με το eu hd2 Το flash.cfg το αφήνω ετσι: misc ya 1M recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img boot yboot|ro 5M system ya 160M cache ya 5M userdata ya|asize|hr allsize Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Θα την προσπαθήσω πάλι, έτσι κι'αλλιώς έχω ένα θέμα με το eu hd2 Το flash.cfg το αφήνω ετσι: misc ya 1M recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img boot yboot|ro 5M system ya 160M cache ya 5M userdata ya|asize|hr allsize- Require Recovery 5-170-5 as minimum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Πάντως με την άλλη sense rom που ανέφερα πιο πριν,ακόμη και η έκδοση r2 έχει θέμα με το wifi.Για τα graphic glitches με την έκδοση 3 λέει ότι θα δουλεύουν και τα videos του καιρού.Για να δούμε... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 - Require Recovery 5-170-5 as minimum Μπορώ να πω, πως φαίνεται παρά πολυ καλή.Τώρα το WiFi δούλεψε αμέσως (hd2 eu) . Μόνο το βίντεο του καιρού δεν δουλεύει (υπάρχει κάπου fix; ) και το νέο market θέλει εξοικείωση :) Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Εβαλα και εγώ την pyramid special edition μιας και με την άλλη no wifi.Στο πιο πάνω ποστ μου δεν έβαλα λινκ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17321054&postcount=7624 με τη version 3 παίζουν τα videos του καιρού. Σε ότι αφορά την wifi mac address πριν έκανα λάθος στο μονοπάτι.Το σωστό είναι /system/etc/calibration και τώρα που το δοκιμάζω αλλάζει κανονικά η wifi mac address χωρίς reboot Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Μπορώ να πω, πως φαίνεται παρά πολυ καλή.Τώρα το WiFi δούλεψε αμέσως (hd2 eu) . Μόνο το βίντεο του καιρού δεν δουλεύει (υπάρχει κάπου fix; ) και το νέο market θέλει εξοικείωση :) Sent from my HTC Pyramid using Tapatalkναι βαλε το πρωτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17321054&postcount=7624 αλλα θα εχεις καποια glitches. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Εβαλα και εγώ την pyramid special edition μιας και με την άλλη no wifi.Στο πιο πάνω ποστ μου δεν έβαλα λινκ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17321054&postcount=7624 με τη version 3 παίζουν τα videos του καιρού. Σε ότι αφορά την wifi mac address πριν έκανα λάθος στο μονοπάτι.Το σωστό είναι /system/etc/calibration και τώρα που το δοκιμάζω αλλάζει κανονικά η wifi mac address χωρίς reboot Τώρα είναι αργά :lol::lol::lol: Ευχαριστώ πάντως θα το έχω υπ΄όψη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Φιλε bbb σε τι πιστευης οτι ειναι καλυτερη μια sense rom απο μια non sense rom οπως του typhoon; Αν και στην αρχη και σε εμενα μου αρεσαν πολυ η sense rom αλλα απο τοτε που εβαλα την typhoon δεν την αλλαζω γιατι πιστευω οτι δεν εχει προβληματα σαν rom και το κινητο παει σφαιρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Η pyramid που ανέφερε σε προηγούμενο ποστ ο menioseten είναι αρκετά καλή και όχι υπερβολικά αργή.Ομως στο δικό μου hd2 δεν έμεινε παραπάνω από 24ωρο,όχι γιατί ήταν αργή αλλά γιατί μου έκανε το "nosound" bug.Ενα bug κατά το οποίο για κάποιο λόγο γίνεται mute το μικρόφωνο της συσκευής σε ανύποπτο χρόνο.Σε καλεί κάποιος και ενώ εσύ ακούς κανονικά,δε μπορούν να σε ακούσουν γιατί δε λειτουργεί το μικρόφωνο της συσκευής.Συμβαίνει πιο συχνά αν χρησιμοποιείς bluetooth ακουστικό.Λύνεται με reboot αλλά δε ξέρεις πότε θα εμφανιστεί ξανά.Επειδή λοιπόν εγώ χρησιμοποιώ,ξαναγύρισα στην typhoon 3.6.2 και είμαι ικανοποιημένος. Edited September 12, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 βρε παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση για να είναι πλήρως touch το τηλέφωνο, δηλαδή είμαι σε μια εφαρμογή, για να γυρίσω πίσω χωρίς να πατήσω τα κουμπιά της βάσης, να είναι όπως στα wm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 button savior & zmooth Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts