Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άνοιξε το my phone explorer βρες τω φάκελο που έχεις τα vcf αρχεία σου καντα import και μετά sync με το νέο σου android η proprietary se τηλέφωνο σου!

Το θέμα ειναι ότι δεν έχω android τηλέφονο πλέον!! έχω ενα παλίο προς το πρόν μέχρι να έρθει το καινούριο.... :(

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη. Θελω να αλλαξω την πανω μπαρα στην CM7 ρομ που φοραω... Υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος και μπαρες να κατεβασω;

Επισης, παιζει να βαλω τα sense live wallpapers?

Mόνο την επάνω μπάρα δεν ξέρω πως αλλάζεις αλλά μπορείς να βάλεις διάφορα themes στην cm7

κράτα ένα backup και άρχισε να δοκιμάζεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1167075

δυστυχώς δεν είναι όλα free

Kαπως φλασαρεις μεσω recovery, αλλα δεν εχω βρει καπου οδηγιες και μπαρες να κατεβασω.

Πως θα μπορώ να κάνω πλέον Sync το HTC με το PC (για επαφές κυρίως με ενδιαφέρει); έβαλα πριν 2 μέρες την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.6.2 Edited by George_mob

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Πως θα μπορώ να κάνω πλέον Sync το HTC με το PC (για επαφές κυρίως με ενδιαφέρει); έβαλα πριν 2 μέρες την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.6.2

Δεν μπορείς, για να δουλέψει το HTC Sync θέλει rom με Sense.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πως θα μπορώ να κάνω πλέον Sync το HTC με το PC (για επαφές κυρίως με ενδιαφέρει); έβαλα πριν 2 μέρες την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.6.2

Ψάξε και βρες το MyPhoneExplorer

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Φίλε μου σ΄ευχαριστώ, με αυτό κάνω τη δουλεία μου και με το παραπάνω!

Το είχα δουλέψει πριν χρόνια με ενα SE που είχα, ωραίο προγραμματάκι.

Thanx και πάλι!

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

εχω κάνει back up me to my phone explorer! πως μπορω να κλανω εξαγωγή των στοιχείων απο εκεί ώστε να τα χρισιμοποιήσω και αλλού?!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

• Administrators
εχω κάνει back up me to my phone explorer! πως μπορω να κλανω εξαγωγή των στοιχείων απο εκεί ώστε να τα χρισιμοποιήσω και αλλού?!

Που αλλού; Τι θέλεις να κάνεις;

Modpic.gif

Πάς στο outlook αρχείο -> Εισαγωγή και Εξαγωγή -> Εξαγωγή σε αρχείο και επιλέγεις σε τι μορφή θέλεις να εξαγάγεις τις επαφές σου.

έχω περασμένη στο τηλέφωνο

την nand rom TyphooN CyanogenMod 7 v3.6.3

πολύ καλή ρομ και σταθερή . έχω όμως ένα

μικρό θέμα με την μπαταρία . δεν κρατάει παραπάνω

από μία μέρα . και χωρίς να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο

γιατί τοσό μικρή διάρκεια ? βλέπω αν τρέχει κάποια

εφαρμογή και την κλείνω με τον task killer . συμβαίνει

και σε άλλους αυτό ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Πάς στο outlook αρχείο -> Εισαγωγή και Εξαγωγή -> Εξαγωγή σε αρχείο και επιλέγεις σε τι μορφή θέλεις να εξαγάγεις τις επαφές σου.

με το αρχείο απο το back up του my phone explorer? θα το διαβασει???

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

έχω περασμένη στο τηλέφωνο

την nand rom TyphooN CyanogenMod 7 v3.6.3

πολύ καλή ρομ και σταθερή . έχω όμως ένα

μικρό θέμα με την μπαταρία . δεν κρατάει παραπάνω

από μία μέρα . και χωρίς να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο

γιατί τοσό μικρή διάρκεια ? βλέπω αν τρέχει κάποια

εφαρμογή και την κλείνω με τον task killer . συμβαίνει

και σε άλλους αυτό ?

Σε γενικές γραμμές Android+HD2, δεν φημίζονται για την διάρκεια που κρατάει η μπαταρία. :cry:

Φρόντιζε να κλείνεις όταν δεν χρειάζεται το WiFi, καθώς και τις αυτόματες ενημερώσεις για να κάνεις εξοικονόμιση ενέργειας.

Σίγουρα η μπαταρία δεν είναι το δυνατό του σημείο αλλά αν τελειώνει υπερβολικά εύκολα χωρίς να χρησιμοποιείς το κινητό,κάτι δε πάει καλά με την εγκατάσταση.

π.χ. εγώ με την typhoon 3.6.2 χθες το βράδυ στις 00.00 είχα μπαταρία 98%.Από τις 1.00 μέχρι τις 09.00 το πρωϊ το κινητό μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία πτήσης.Στις 12.00 το μεσημέρι είχα 93% μπαταρία και από τις 09.00 μέχρι τις 12.00 το κινητό είχε ανοιχτό συγχρονισμό.Mετά από τις 12.00-12.30 έπαιξα με wifi και η μπαταρία έπεσε στα 82%.Τώρα που είναι 15.15 και δε πείραξα καθόλου το κινητό μετά τις 12.30 (ήταν στην αναμονή με ανοιχτό wifi για συγχρονισμό) η μπαταρία είναι στο 79%

Aν το αφήσω στην άκρη θα με βγάλει χαλαρά μιαμισι μέρα

και μενα με την ιδια ρομ, μιαμιση μερα μου κραταει και συνεχεια μιλαω στο τηλεφωνο, λογω δουλειας.

την νυχτα για ενα 6αωρο βεβαια το σβηνω.

Edited by makiskat

Ένα παράξενο πράμα! Απόταν έβαλα καινούρια ΡΟΜ της ίδιας σηράς όταν με πέρνουν τηλέφονο δεν με ακούνε καλά χάνετε η φονή μου! Όταν τους πέρνω εγώ με ακούνε καλά όμως!

Εν το μεταξι ΡΑΔΙΟ δεν άλαξα! Πως εξιγήτε αυτό? Να δοκιμάσω άλλα ΡΑΔΙΟ μύπως στρόσει??

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Δεν είναι θέμα ράδιο αλλά κάποιου fix σχετικά με το μικρόφωνο.Δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162224 φλάσαρε το αρχείο που υπάρχει στο πρώτο ποστ και αν δε μείνεις ευχαριστημένος από την απόδοση,πρέπει να ξαναφλασάρεις τον kernel tytung r11 που δεν έχει αυτό το fix και μετά να βεβαιωθείς ότι στη διαδρομή /system/etc/firmware υπάρχει το αρχείο htcleo.acdb και θα είσαι όπως και πριν.Η να βάλεις παλιότερη ρομ από την 3.6.0 και κάτω Edited by bbbb

Δεν είναι θέμα ράδιο αλλά κάποιου fix σχετικά με το μικρόφωνο.Δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162224,φλάσαρε το αρχείο που υπάρχει στο πρώτο ποστ και αν δε μείνεις ευχαριστημένος από την απόδοση,πρέπει να ξαναφλασάρεις τον kernel tytung r11 που δεν έχει αυτό το fix και μετά να βεβαιωθείς ότι στη διαδρομή /system/etc/firmware υπάρχει το αρχείο htcleo.acdb και θα είσαι όπως και πριν.Η να βάλεις παλιότερη ρομ από την 3.6.0 και κάτω

και αν κάνω απλά back up στο recovery? δεν θα μπορέσω να επανέλθω μετά από εκεί??

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Ναι μπορεί να κάνεις backup στο clockwork και να επανέλθεις στην κατάσταση που είσαι τώρα.

Ναι μπορεί να κάνεις backup στο clockwork και να επανέλθεις στην κατάσταση που είσαι τώρα.

μυπος θέλει απο την 3,5,8 και πίσω γιατί v3.5.9: Updated to cm_bravo_171 base. Updated gps.conf. Included tytung r11 beta 2 kernel έχει το r11 kernel... που απότι κατάλαβα αυτό προκαλέι το πρόβλημα!!

αν και βλέπω v3.6.2: Updated to cm_bravo_182 base. Changed default mic_levels to 400/600. Updated libaudio.so to compatible libaudio.so for "mic fix".

το έχει το ΦΙΧ ενσοματομένο! να πάω σαυτήν μύπως?

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Ο kernel r11 έχει ένα fix για την οθόνη για να ανοίγει πιο γρήγορα από την αναμονή.Ο kernel r12 έχει την αλλαγή με το μικρόφωνο.

Με ποια ρομ έχεις το πρόβλημα που δε σε ακούνε; H 3.6.2 έχει τα απαραίτητα αρχεία που χρειαζόνται για το mic fix εκτός από το αρχείο default.acdb που είναι 126kb,ενώ σύμφωνα με το ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162224 για το mic fix πρέπει να είναι 122kb. Γιαυτό σου πρότεινα να βάλεις τα αρχεία από το ποστ αυτό μιας και περιλαμβάνει το σωστό default.acdb

Edited by bbbb

Ο kernel r11 έχει ένα fix για την οθόνη για να ανοίγει πιο γρήγορα από την αναμονή.Ο kernel r12 έχει την αλλαγή με το μικρόφωνο.

Με ποια ρομ έχεις το πρόβλημα που δε σε ακούνε; H 3.6.2 έχει τα απαραίτητα αρχεία που χρειαζόνται για το mic fix εκτός από το αρχείο default.acdb που είναι 126kb,ενώ σύμφωνα με το ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162224 για το mic fix πρέπει να είναι 122kb. Γιαυτό σου πρότεινα να βάλεις τα αρχεία από το ποστ αυτό μιας και περιλαμβάνει το σωστό default.acdb

εγώ έχω περασμνένη την 3,6,1!! που δεν έχει το ΦΙΞ!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4