Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το εχω τρελάνει στα reboot αλλα τιποτα.

Εκανα και την εκκαθάριση αλλα και αυτο δεν εφερε αποτελεσμα.

Λες να μην το γλιτωσω το φορμαρισμα;

Οχι τιποτα αλλα αλλα μολις ειχα καταλήξει στο setup και δεν μου παει η καρδια.

Aν δε δουλέψει και αυτό που λέει ο Νίκος πάρε backup με τo titanium και προχώρα σε νέα εγκατάσταση.Μετα επανέφερε τις εφαρμογές σου από το backup και είσαι έτοιμος

Aν δε δουλέψει και αυτό που λέει ο Νίκος πάρε backup με τo titanium και προχώρα σε νέα εγκατάσταση.Μετα επανέφερε τις εφαρμογές σου από το backup και είσαι έτοιμος

Επειδή εγώ τώρα μαθαίνω το adroid, δεν ισχύει αυτό που λέμε στα win ότι με το full restore επαναφέρουμε και τα προβλήματα που υπήρχαν;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

.Παίρνεις full backup του συστήματος αλλά μετά μπορείς να επαναφέρεις επιλεκτικά τις εφαρμογές χρήστη.Αν στην αρχή δουλέψει κανονικά και μετά την επαναφορά των εφαρμογών χρήστη,εμφανιστεί το πρόβλημα,τότε φταίει κάποια εφαρμογή.Αν δεν εμφανιστεί,σημαίνει ότι έγινε κάποιο corrupt στο σύστημα.Πράγμα αρκετά συχνό στις sd android roms.Mε ένα σβήσιμο του data.img και δημιουργία νέου,το πρόβλημα λύνεται.Και η επαναφορά των εφαρμογών δε θα προκαλέσει το πρόβλημα.Επίσης το android δεν έχει registry.ακόμη η επαναφορά των εφαρμογών από το titanium καλό είναι να γίνει,πριν ανοίξουμε το μαρκετ γιατί διαφορετικά δε θα γίνει σωστή σύνδεση των εφαρμογών με αυτό και έτσι δε θα ειδοποιούμαστε για τα τυχόν updates των εφαρμογών. Edited by bbbb

δοκιμασε κανεις αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1185087 να μας πει αν εχει διαφορα στην ταχυτητα απο αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 εκτος απο τα διαφορα φρου-φρου που βλεπω στα Screenshot.ευχαριστω. Edited by menioseten

Τελικά φλάσαρα αυτή Pyramid HTC WWE 1.35.401.1 . Αλλα όταν έκανα reboot μετά το install from zip το κινητό κολλάει στην οθόνη ''HTC quietly brilliant'' για καμια ώρα τώρα και δεν προχωράει στο σετταρισμα του κινητού. Ακολούθησα όλα τα βήματα για clean installation. Mήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Εχω κάνει την όλη διαδικασία 2 φορές σήμερα!

Τελικά φλάσαρα αυτή Pyramid HTC WWE 1.35.401.1 . Αλλα όταν έκανα reboot μετά το install from zip το κινητό κολλάει στην οθόνη ''HTC quietly brilliant'' για καμια ώρα τώρα και δεν προχωράει στο σετταρισμα του κινητού. Ακολούθησα όλα τα βήματα για clean installation. Mήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Εχω κάνει την όλη διαδικασία 2 φορές σήμερα!
με αυτο το προγραμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1090783 θα βαλεις 180-5 και οχι 240-5 που λεει κατω-κατω στο How to flash ROM.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να προστεθούν Ελληνικοί χαρακτήρες στο dialer του τηλεφώνου;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Tελικα δεν με ικανοποιησε η boyppc sense 3.0 και ξαναγυρισα στην TyphooN που σε συνδιασμο με τον Launcher Pro Plus και το Beautiful widgets μοιαζει πολυ με sense.

Eχω δυο-τρεις ερωτησουλες ομως:

-Καποιο mod για να βαλω στην μπαταρια να δειχνει ποσοστο επι τις % (αλλα οχι αυτο που εχει η typhoon) οπως αυτο εδω; http://android.modaco.com/topic/332965-cm7-battery-mods/

-Θελω να βαλω το κλασσικο live wallpaper με τις φυσαλιδες απο το desire, εχω βρει αυτο αλλα λεει για nexus http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=647837

-Πως μπορω να εμφανιζω στις επαφες που εχω στο κινητο τις φωτογραφιες απο το facebook? το ειχα κανει για το sense αλλα εδω δεν ξερω πως και ψαχνω καποιο προγραμματακι.

πες γιατι δεν σε ικανοποιήσε η boyppc γιατι σκέφτομαι ή να περιμένω μια λειτουργική sense 3.0 ή να βάλω μια Desire HD Rom και μαλλον δικια του καθώς δεν έιδα ή μαλλον δεν ξέρω κάποια άλλη καλή sense Rom...???? ΓΙΑ CONTACTS έχει στο μαρκετ κουτρα το DW contacts and phone το οποιο έχει αυτό που θές ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SCROLLBAR ΣΤΟ ΠΛΑΙ όπως στα wm !!!(επίσης έχει και payed pro version που τελοσπάντων "αγοράζεις" ;) ) Χαλίεμαι που δεν μπορώ να έχω πάνω απο 7 screens σε δροιδ... μέχρι στιγμής το βλέπω το ξαναβλέπω αλλά όσο απόλαυση κι αν είναι το δροιδ... το πόσο με βόλεψε το σενσε των wm δεν λέγεται. Παίζοντας σε SD πάντα έβαλα το smooth calendar το οποιο έχει ρυθμιζόμενα τι εμφανίζει και είναι σαν των wm. χααχαχαχ να είχαμε και Cookies home tab σε ανδροιδ !!! :p

Πιο αργη, τρωει περισσοτερη μπαταρια νομιζω και το προβλημα με τα γραφικα ειναι σπαστικο....

πες γιατι δεν σε ικανοποιήσε η boyppc γιατι σκέφτομαι ή να περιμένω μια λειτουργική sense 3.0 ή να βάλω μια Desire HD Rom και μαλλον δικια του καθώς δεν έιδα ή μαλλον δεν ξέρω κάποια άλλη καλή sense Rom...???? ΓΙΑ CONTACTS έχει στο μαρκετ κουτρα το DW contacts and phone το οποιο έχει αυτό που θές ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SCROLLBAR ΣΤΟ ΠΛΑΙ όπως στα wm !!!(επίσης έχει και payed pro version που τελοσπάντων "αγοράζεις" ;) ) Χαλίεμαι που δεν μπορώ να έχω πάνω απο 7 screens σε δροιδ... μέχρι στιγμής το βλέπω το ξαναβλέπω αλλά όσο απόλαυση κι αν είναι το δροιδ... το πόσο με βόλεψε το σενσε των wm δεν λέγεται. Παίζοντας σε SD πάντα έβαλα το smooth calendar το οποιο έχει ρυθμιζόμενα τι εμφανίζει και είναι σαν των wm. χααχαχαχ να είχαμε και Cookies home tab σε ανδροιδ !!! :p

με τον go launcher ex μπορείς να βάλεις μέχρι 30 οθόνες.και επίσης μπορείς να χωρέσεις περισσότερα εικονίδια στην οθόνη από ότι με τον sense launcher

Μάλλον έχεις λάθος spl.μπες στον bootloader και δες τι γράφει.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Πρέπει να βάλω το original δηλαδή? Έχω το spl 2.08!

Η επίσημη 3.14 δε λειτουργεί σωστά με hspl 2.08.

Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω επαναφορά spl original και ενώ βάζω το LEOIMG.nbh χύμα στην κάρτα και κάνω επανεκκίνηση σε bootloader δεν ξεκινάει η διαδικασία και μένει στα τρία χρώματα! Όταν έβαλα spl 2.08 το έκανα με το hspl 4. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό...?

Δοκίμασε με άλλη κάρτα.Η αφου θέλεις επίσημη ρομ,δοκίμασε να βάλεις την 1.66 με την οποία όμως δε θα μπορείς να τρέξεις android από την sd.

Ρε παιδια οταν εχω εχω αναπάντητες κλήσεις η μηνύματα δεν θα επρεπε διπλα στα αντίστοιχα εικονιδια να αναγράφεται ενας αριθμος που να με ενημερωνει ποσες αναπάντητες και μυνηματα εχω ;

Σε Nexus ρομ δεν μου βγαζει τιποτα παρα μονο πανω στη μπαρα ( χρησιμοποιώ τον go launcher)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=16065&d=1272150896

εγκατέστησε το go launcher ex notification το ενεργοποιείς από μενού--->προτιμήσεις--->προχωρημένες--->ειδοποίηση πληροφοριών

Eχω και γω το ιδιο προβλημα. Χρησιμοποιω Launcher Pro plus (εχει ωραια widgets σαν του sense) και το Go dialer, και δεν με νοιαζει που στο εικονιδιο του godialer δεν βγαζει τον αριθμο 2 για δυο αναπαντητες, αλλα κυριως οτι δεν φευγει το notification απο πανω παρ ολο που τις εχω δει και ο αριθμος τους αυξανεται συνεχεια, οποτε πρεπει να ανοιγω την εφαρμογη Phone να τις σβηνω, οποτε στην ουσια αναγκαζομαι να χρησιμοποιω δυο dialers. Πφφφφφφφφφφ.......

Και εγω χρησιμοποιουσα launcher pro plus αλλα μολις ειδα τι παραπάνω κανει ο go launcher ex,ο launcher pro έφυγε..

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk