Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ πάλι δεν έχω ποτέ μου κολλήματα στα WinMo με Omega 22.5

Δεν το σταματάει τίποτα. Επίσης επειδή σοβαρά με ενδιαφέρει, θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι τα πράγματα που κάνετε στα android και που τα winmo, δεν κάνουν ούτε τα μισά. Ίσως καταφέρετε να με κάνετε να ενδιαφερθώ παραπάνω στο θέμα. (δεν υπάρχει ειρωνία στο post, μην το πάρετε λάθος)

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να σου πω ... να σε πείσω ίσως δεν μπορώ , αν το πρόβλημά σου είναι η λειτουργία των sense όντως υπάρχει θέμα , αλλά ενώ δεν έχω nand android στα wm6.5 καταφεύγω όλο και σπανιότερα και μόνο το office με προβληματίζει σοβαρά στα android (το recalculating στο excel docs to go είναι ανυπόφορο ), το οποίο είναι κι ο λόγος που ασχολήθηκα με αυτά τα διαόλια .

Πάντως , κακά τα ψέματα ένα λειτουργικό για να πετύχει χρειάζεται και τεράστιο market από πίσω ,βλέπε iphone .

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Δεν το σταματάει τίποτα. Επίσης επειδή σοβαρά με ενδιαφέρει, θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι τα πράγματα που κάνετε στα android και που τα winmo, δεν κάνουν ούτε τα μισά. Ίσως καταφέρετε να με κάνετε να ενδιαφερθώ παραπάνω στο θέμα. (δεν υπάρχει ειρωνία στο post, μην το πάρετε λάθος)

φορμαρισμενο χθες με artemis v26 παω να βαλω ταινια 1,4gb και ξεχωριστους υποτιτλους και να το τρεξω με tcmp και κολουσε και η ποιοτητα ηταν κατωτερη....

το μετετρεψα σε android την φορτωσα την ταινια με το moboplayer και επαιξε διχως δισταγμο και με τελεια ποιοτητα η υποτιτλοι ειναι λιγο στο κεντρο και οχι τερμα κατω αλλα μικρο το κακο....

θελεις και αλλα τετοια κοληματα να σου πω?

edit. αυτο το κολημα με τις ταινιες το κανει γενικα μερικες φορες και σε πιο μικρα αρχεια και εκανα ena clean μετα επανακινηση και μετα οταν την ετρεχα την ταινια με το tcmp ετρεχε σωστα!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Βγαίνω offtopic αλλά και εγώ από την αναπαρωγή video του hd2 στα wm δεν είμαι ευχαριστημένος.Δε ξέρω τι του φταίει αλλά παλιότερα που είχα και το acer s200 (που έχει και αυτό τον 1000αρη snapdragon) κάποια video τα έπαιζε πολύ καλύτερα από ότι το hd2.Τώρα με το android λόγω του ότι οι μάγειρες μας πήραν κάποιες βιβλιοθήκες από native android phones με qualcomm cpu που υποστηρίζουν 720p videoplayback/recording τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.Το 720p recording προς το παρόν είναι αδύνατο αλλά συνεχίζουν να γίνονται προσπάθειες για port νεότερου kernel από τον 2.6.32 που αν τα καταφέρουν θα γίνει εφικτή και η εγγραφή 720p.

Το καλύτερο τεστάρισα όταν έβαζα μια ρομ στα wm το έκανε ο γιος μου ,τότε 3 χρονών άνοιγε τουλάχιστον 5 έως 6 εφαρμογές ταυτόχρονα και εάν το τηλεφωνώ δεν κολουσε σε αυτόν τότε η ρομ για εμένα ήταν καλή. τώρα που έκλεισε τα 4 και έβαλα τα android το έχει ξεφτιλίσει, πίστεψε με μονό που παίζει τρία παιχνίδια μαζί και εννοώ μια παίζει το ένα ξαφνικά βάζει το άλλο τα παραταει ,βλέπει φωτογραφίες παταει ότι βλέπει και δεν κολαει μονό αυτό φτάνει .

εγώ HD movies δεν έχω βάλει και δεν έχω δοκιμάσει, γιατί πολύ απλά δεν είναι στην ανάγκη μου να γεμίσω τόσο πολύ την μνήμη μου.

όλα αυτά που λέτε εσείς τα δοκιμάζετε σε SD Android? Εγώ και την SuperRam που πήγα να δοκιμάσω πάλι. Μένει κανα 30 λεπτό στο HTC, και μετά το κάνω reset.

Δεν ξέρω αν γενικά με την NAND τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά απο τα WinMo, δεν θέλω να φύγω, οπότε ψάχνω την καλύτερη - λειτουργική λύση σε SD

Θα σκεφτόμουν να δοκιμάσω για πλάκα και NAND μέσα στο ΣΚ, για να περάσω λίγο το χρόνο μου. Αν έχετε κάποια δοκιμασμένη άψογη ρομ, πείτε μου :)

Edited by WebViRuS

Υπάρχει μια εφαρμογή που δείχνει το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας και mb σε συνδρομητές wind;Ξέρει κάποιος που το βρίσκω;

Επίσεις με την εφαρμογή zmooth ποίες είναι οι "χειρονομίες" και ποιά συγκεκριμένα για το kill application που έκανε το back πλήκτρο;

Έχω διαβάσει το faq της εφαρμογής αλλά για το kill δεν βρήκα κάτι.

εγώ HD movies δεν έχω βάλει και δεν έχω δοκιμάσει, γιατί πολύ απλά δεν είναι στην ανάγκη μου να γεμίσω τόσο πολύ την μνήμη μου.

όλα αυτά που λέτε εσείς τα δοκιμάζετε σε SD Android? Εγώ και την SuperRam που πήγα να δοκιμάσω πάλι. Μένει κανα 30 λεπτό στο HTC, και μετά το κάνω reset.

Δεν ξέρω αν γενικά με την NAND τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά απο τα WinMo, δεν θέλω να φύγω, οπότε ψάχνω την καλύτερη - λειτουργική λύση σε SD

Θα σκεφτόμουν να δοκιμάσω για πλάκα και NAND μέσα στο ΣΚ, για να περάσω λίγο το χρόνο μου. Αν έχετε κάποια δοκιμασμένη άψογη ρομ, πείτε μου :)

βαλε αυτηhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951και δεν σε βλεπω να γυρνας πισω στα wm,πιστεψε με.

Υπάρχει μια εφαρμογή που δείχνει το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας και mb σε συνδρομητές wind;Ξέρει κάποιος που το βρίσκω;

Επίσεις με την εφαρμογή zmooth ποίες είναι οι "χειρονομίες" και ποιά συγκεκριμένα για το kill application που έκανε το back πλήκτρο;

Έχω διαβάσει το faq της εφαρμογής αλλά για το kill δεν βρήκα κάτι.

Δεξιά menu,αριστερά back,βελάκι προς τα πάνω το home.Το kill application με το back δε γίνεται με αυτές τις εφαρμογές.Αν θες software πλήκτρο για αυτή την λειτουργία,δες τα tablet tweaks http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1031607 που εγκαθίστανται στην notification bar.

αντιμετωπίζει κανείς άλλος προβλημα με το κινητό του, να μην ακούει τον άλλο ή να τον ακούει τρομερά παραμορφωμένα? γμτ.. μου συμβαίνει συνέχεια, μετά από λίγο στρώνει μόνο του μετά μπορεί να το ξαναπάθει. Άλλαξα rom και εξακολουθεί να το κάνει και σε αυτή, τι να κάνω?

σκέφτηκα να αλλάξω μεγαφωνάκι αλλά δε νομίζω να είναι αυτό. Επίσης σκέφτηκα να το γυρίσω σε Windows 6.5 αλλά και τι με αυτό? Θα πρέπει να τα δουλέψω αυτά και να περιμένω να δω αν θα το κάνει και εκεί? Και αν ναι? πέταμα η συσκευή?

Μάλλον έχει να κάνει με το Android. Βάλε windows mobile για να δεις αν είναι πρόβλημα της συσκευής.

έχω την εντύπωση ότι αν παίξω με το APΝ, δλδ ανοίγω και κλείνω το internet στο κινητό, βγάζω και βάζω μερικές φορές την μπαταρία διορθώνεται το πρόβλημα. το APN το έχω εγκατεστημένο για να έχω κλειστό το internet, δε το ανοίγω ούτε το δουλεύω, μόνο το wifi, δε ξέρω αν αυτό το διορθώνει ή τυχαίνει..

• Administrators
Μου φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο να δημιουργεί πρόβλημα στο ακουστικό. Έχω καιρό να παίξω με android στο HD2 αλλά εκτιμώ πως δεν έχει να κάνει αυτό.

Modpic.gif

βαλε αυτηhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951και δεν σε βλεπω να γυρνας πισω στα wm,πιστεψε με.

Αυτή έχω βάλει και πραγματικά με έχει αφήσει άφωνο!! Έχει αλλάξει εντελώς το τηλέφωνο.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το πληκτρολόγιο HTC_IME mod το οποίο αφού καταφέρω να το επιλέξω, μετά από λίγο ξαναγυρνάει στο default:mad:

athanaso77 και όμως ρε συ το έλυσε το πρόβλημα έτσι, την επόμενη φορά θα ξαναδοκιμάσω πάλι με το APN να δω αν το λύνει άμεσα.

Μήπως αν δοκίμαζα καμιά άλλη rom android, εκτός από τις TyphooN που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, μπορεί να έλυνε το πρόγραμμα ή μόνο τα μανήσια windows θα δείξουν?

για sd δες εδω....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518

για nand και εγω εχω ακουσει πολλα καλα λογια για αυτην εδω, και θα την περασω στις επομενες ωρες θελω να πιστευω!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 οπως ειπε και ο menioseten

Edited by sakisdani

παλι κολησα εδω

τα κανω σωστα τα βηματα

4. Install CWM (ClockworkMod Recovery)

a. Power on phone, hold <Power> button until the MAGLDR Boot menu appears

b. Select option „USB Flasher“ (press <Volume down>, <Volume up> buttons to change menu option, press <Call> button to select)

c. From the PC, flash the ClockworkMod Recovery version posted in OP of TyphooN thread (run DAF.exe)

και με βγαζει αυτο το προβλημα....

An error has occurred

Read below for more information

Error Description: USB init failed

Info: .\RSPL\RSPL.cpp (736)

καποιος να βοηθησει

αν έχεις στον υπολογιστή σου το activesync κάνε δεξί κλικ στο system tray στο εικονίδιο του και από το connection settings απενεργοποίησε το allow usb connections και ξαναδοκίμασε

Φιλε sakisdani για να τρεξεις το daf.exe πρεπει να το τρέξεις με δεξί κλικ και με την επιλογή εκτέλεση ως διαχειριστής για να μπορεσεις να το κανεις εγκατασταση! και σε εμανα μου το εβγαζε αυτο σε win vista αλλα με εκτέλεση ως διαχειριστής μου το εκανε κανονικα εγκατασταση!

athanaso77 και όμως ρε συ το έλυσε το πρόβλημα έτσι, την επόμενη φορά θα ξαναδοκιμάσω πάλι με το APN να δω αν το λύνει άμεσα.

Μήπως αν δοκίμαζα καμιά άλλη rom android, εκτός από τις TyphooN που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, μπορεί να έλυνε το πρόγραμμα ή μόνο τα μανήσια windows θα δείξουν?

λοιπόν τελικά δεν εχει να κάνει με το APN και τον έλενχο του ίντερνετ που έλεγα.. καμία σχέση. Κάτι παιζει με το root, αν πειράξω κάποια εφαρμογή η οποία χρησιμοποιεί το root κολλάει ή ξεκολλάει, αντιστοίχως, από το πρόβλημα.

Μήπως κανείς ξέρει τι παίζει με το root και τι μπορώ να κάνω?

ρε παιδες καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα τα φωτα σας. εχω βαλει αυτην την ρομ BOYPPC-SHIFTPDA GINGER HoneyComB και πραγματικα το τηλεφωνο λειτουργει τελεια. αλλα υπαρχει ενα θεμα οσον αφορα το καλιμπραρισμα του κινητου. η ρομ δεν εχει εφαρμογη για να γινει αυτο με αποτελεσμα σε καποια παιχνιδακια που ανιχνευουν κινηση στο τηλεφωνο π.χ. need for speed, snowboard κ.α. δεν λειτουργει σωστα. εχω δοκιμασει να το ρυθμισω με εφαρμογες διαφορες που κατεβασα απο το μαρκετ και ενω δειχνει να ειναι ενταξει μετα απο καλιμπραρισμα στα παιχνιδια εξακολουθει να υπαρχει προβλημα. γνωριζει κατι καποιος να βοηθησει στην κατασταση αυτη:

Καλησπερα εβαλα στο κινητο το προγραμμα FULL SCREEN CALLER ID το μονο προβλημα μου ειναι οταν χτυπαει το κινητο παταω απο την οθονη απαντηση αλλα δε δουλευει,το κουμπι κλεισιμο ομως δουλευει.οχι τιποτα αλλο το πληρωσα και 4 ευρω,μπορει να βοηθησει καποιος

Δεξιά menu,αριστερά back,βελάκι προς τα πάνω το home.Το kill application με το back δε γίνεται με αυτές τις εφαρμογές.Αν θες software πλήκτρο για αυτή την λειτουργία,δες τα tablet tweaks http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1031607 που εγκαθίστανται στην notification bar.

Σε ευχαριστώ αλλά όταν το κατέβασα προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση αλλά μου έβγαλε κάτι με σφάλμα ανάλυσης δεν είμαι σίγουρος.Τώρα ψάχνω να βρώ που υπάρχει αυτό το αρχείο που κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το βρώ.Γενικότερα δεν ξέρω αν κατεβάσεις μια εφαρμογή απο το market ,που αποθηκεύεται; Αν κατεβάσεις μια εφαρμογή (apk) που πρέπει να την βάλεις;

Επίσης το zmooth μου αρέσει αλλά πως μπορώ να το αγοράσω για να έχω όλες τις επιλογές;Γενικότερα πως γίνονται οι αγορές στο market;

Edited by cb600f

Σε ευχαριστώ αλλά όταν το κατέβασα προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση αλλά μου έβγαλε κάτι με σφάλμα ανάλυσης δεν είμαι σίγουρος.Τώρα ψάχνω να βρώ που υπάρχει αυτό το αρχείο που κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το βρώ.Γενικότερα δεν ξέρω αν κατεβάσεις μια εφαρμογή απο το market ,που αποθηκεύεται; Αν κατεβάσεις μια εφαρμογή (apk) που πρέπει να την βάλεις;

Επίσης το zmooth μου αρέσει αλλά πως μπορώ να το αγοράσω για να έχω όλες τις επιλογές;Γενικότερα πως γίνονται οι αγορές στο market;

Δε κανεις εγκατασταση μεσα απο το λειτουργικο.ξεκινας το clockwork και το εγκαθιστας απο την επιλογη install zip from sd card.λειτουργει μονο σε cyanogen roms

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk