Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[quote=sakisdani;

ακουω πολλα γιαυτην εδω [24.APR.2011][cLK/MAGLDR]TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.1.[/quote) ο μάγειρας βγάζει μια από της καλύτερες ρομ που τρέχουν αυτή την στιγμή.επίσης κάνει update την ρομ σχεδόν κάθε μέρα.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Clean Install MAGLDR:

1. Task 29

2. Flash Radio(2.15 Recommended)

3. MAGLDR 1.13

4. MAGLDR 130MB System/4MB Cache (ClockworkMod Recovery v3.0.2.4)

5. Install TyphooN CyanogenMod 7 .zip with CWM

αυτα είναι τα βήματα που ακολουθεις

και για το 5 δες απλά εδώ δεν είναι δήσκολο

http://www.multiupload.com/R2PYG1Z00U είναι PDF με οδηγίες!

Απλά προσεξε να κατεβάσεις την MAGLDR έκδοση.. με την αλλη είναι λίγο ποιο δήσκολο!

δεν μπορω να κανω το 3

σταματαω εδω

Install CWM (ClockworkMod Recovery)a. Power on phone, hold <Power> button until the MAGLDR Boot menu appears

δεν μπορω να μπω σε αυτο το μενου κραταω ποση ωρα το κουμπι Power αλλα τπτ!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!Ποιά έκδοση sd προτείνετε που να είναι γρήγορη, με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και HTC Sence;
george cc

ψαχουλευω το android (εγκατεστημενο σε sd για να το δω πως παιζει)

Εχω να πω απλα οτι εχω μεινει εκπληκτος με ολα! Tα settings τις ρυθμισεις τις επιλογες,πραγματικα εχει τα παντα!!!!! Και εννοειται σαν πρωην κατοχος ενος iphone 3g μπορω να πω οτι το λειτουργικο και τα προγραμματα ειναι πολυ πιο μπροστα!!!

1 Απορια, συνδεοντας το κινητο στην φορτιση παρατηρησα οτι απο 32 βαθμους περιπου που παιζει η θερμοκρασια της μπαταριας ανεβηκε στος 38 και μ φανηκε καπως ζεστο το κινητο κατι που δεν ετυχε εως τωρα να παρατηρησω στα windows..

Ειναι ιδεα μου η ισχυει κατι τετοιο? Παιζει να φταιει κατι στο android??

2. Ποια εφαρμογη για τον καιρο ειναι ισαξια αυτης που τρεχουν τα windows 6.5 να ειναι η πιο εγκυρη πηγη για την ελλαδα και επισης αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι τα γραφικα... ?

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Το 9s-weather παιρνει δεδομενα απο το accuweather,το ιδιο site που παιρνει δεδομενα και ο καιρος στο sense.

δεν μπορω να κανω το 3

σταματαω εδω

Install CWM (ClockworkMod Recovery)a. Power on phone, hold <Power> button until the MAGLDR Boot menu appears

δεν μπορω να μπω σε αυτο το μενου κραταω ποση ωρα το κουμπι Power αλλα τπτ!

Συνηθως αυτο το προβλημα δημιουργειται αν δεν εχεις στη συσκευη σου HSPL 2.08

Sent from my Desire HD using Tapatalk

σκεφτομαι να βαλω android στο hd2 μου.

ΟΛΑ τα προγραμματα των wm τα εχω στην μνημη του κινητου ΟΧΙ στην sd.εαν βρω μια android rom για sd οι φακελοι των εφαρμογων στην μνημη του κινητου πχ program files θα παραμεινου ως εχουν η θα γινει χαμος?επισης στη καρτα μνημης θα γινει χαμος η το android θα εγκατασταθει σε ΕΝΑΝ φακελο μεσα στην καρτα μνημης?

σκεφτομαι να βαλω android στο hd2 μου.

ΟΛΑ τα προγραμματα των wm τα εχω στην μνημη του κινητου ΟΧΙ στην sd.εαν βρω μια android rom για sd οι φακελοι των εφαρμογων στην μνημη του κινητου πχ program files θα παραμεινου ως εχουν η θα γινει χαμος?επισης στη καρτα μνημης θα γινει χαμος η το android θα εγκατασταθει σε ΕΝΑΝ φακελο μεσα στην καρτα μνημης?

Θα γίνει ένας ψιλοχαμός στην κάρτα μνήμης σου αλλά αξίζει να βάλεις android στην συσκευή σου,επίσης οι εφαρμογές σου στο windows mobile δεν νομίζω να επηρεαστούν:happy:

Θα γίνει ένας ψιλοχαμός στην κάρτα μνήμης σου αλλά αξίζει να βάλεις android στην συσκευή σου,επίσης οι εφαρμογές σου στο windows mobile δεν νομίζω να επηρεαστούν:happy:

στην μνημη του κινητου ,στους εκει φακελους θα γινει και εκει χαμος?ρωταω γιατι νομιζω το android μεχρι καποια εκδοση επιτρεπει την εγκατασταση εφαρμογων μονο στην μνημη του κινητου.

επισης με τον τροπο αυτο στο hd2 για να εχουμε android, θα ειναι η συσκευη πληρως android?δηλαδη θα βλεπω μαρκετ κλπ?θα ειναι root?η θα πρεπει να την κανω εγω?

Edited by ilka71

καλησπερα.. πιο πριν περασα μια ρομ στην καρτα την ετρεξα..εβγαζε συνεχεια ενα σφαλμα και την εβγαλα. Οταν γυρισα σε WinMo αναβοσβηνε συνεχεια το πρασινο λαμπακι χωρις να εχω μηνυμα,ειδοποιηση η το οτιδηποτε τελος παντων το εκανα 3-4 reboot εκει αυτο συνεχιζε..και τωρα πριν λιγο σταματησε.τι ηταν αυτο τελος παντων ? :p

στην μνημη του κινητου ,στους εκει φακελους θα γινει και εκει χαμος?ρωταω γιατι νομιζω το android μεχρι καποια εκδοση επιτρεπει την εγκατασταση εφαρμογων μονο στην μνημη του κινητου.

επισης με τον τροπο αυτο στο hd2 για να εχουμε android, θα ειναι η συσκευη πληρως android?δηλαδη θα βλεπω μαρκετ κλπ?θα ειναι root?η θα πρεπει να την κανω εγω?

Η εσωτερικη μνημη του hd2 οταν τρεχεις android απο την καρτα,απλα ειναι σαν να μην υπαρχει στο android.το android δε την βλεπει.αυτο που συνιστω εγω ειναι να παρεις ενα backup με το spb πριν τρεξεις android.σπανια μεν αλλα μπορει να συμβει μετα την επιστροφη απο android σε wm,να "χτυπησουν" τα .exe στα wm και να μην μπορεις να τρεξεις τα προγραμματα σου.οποτε θα χρειαστεις hard reset και επαναφορα του backup.oι ρομ ειναι ηδη rooted.

Θα βλεπεις τα παντα και market και ολα!

Εναι πληρες android και root

Εγω 2 φορες την εβαλα,τη δοκιμασα καλη εμπειρια ειναι,και παρ οτι παιζει απ τη καρτα τρεχει νερακι αλλα τεκικα την εβγαλα γιατι μου κανει τη καρτα μανταρα η μπαταρια ελεω που τρεχει συνεχεια απ τη καρτα δε μου κρατουσε πολυ και γενικως η 3.14 ROM που ειναι απαραιτητη λογο ραδιο δε μου αρεσει καθολου μπροστα στη σταθεροτητα της 1.66

Κοινως η βαζεις nand rom η αγοραζεις 1 φτηνη android συσκευη οπως π.χ. το νεο της wind των 200 ευρω

Εγω παντως στο Λεο προτιμω τα windows:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Θα βλεπεις τα παντα και market και ολα!

Εναι πληρες android και root

Εγω 2 φορες την εβαλα,τη δοκιμασα καλη εμπειρια ειναι,και παρ οτι παιζει απ τη καρτα τρεχει νερακι αλλα τεκικα την εβγαλα γιατι μου κανει τη καρτα μανταρα η μπαταρια ελεω που τρεχει συνεχεια απ τη καρτα δε μου κρατουσε πολυ και γενικως η 3.14 ROM που ειναι απαραιτητη λογο ραδιο δε μου αρεσει καθολου μπροστα στη σταθεροτητα της 1.66

Κοινως η βαζεις nand rom η αγοραζεις 1 φτηνη android συσκευη οπως π.χ. το νεο της wind των 200 ευρω

Εγω παντως στο Λεο προτιμω τα windows:)

Η εσωτερικη μνημη του hd2 οταν τρεχεις android απο την καρτα,απλα ειναι σαν να μην υπαρχει στο android.το android δε την βλεπει.αυτο που συνιστω εγω ειναι να παρεις ενα backup με το spb πριν τρεξεις android.σπανια μεν αλλα μπορει να συμβει μετα την επιστροφη απο android σε wm,να "χτυπησουν" τα .exe στα wm και να μην μπορεις να τρεξεις τα προγραμματα σου.οποτε θα χρειαστεις hard reset και επαναφορα του backup.oι ρομ ειναι ηδη rooted.

με καλυψατε πληρως ευχαριστω!και κατι τελευταιο...απο ποια android version και μετα επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης?(μιλαω για android συσκευες)

τι ενοεις? η 3.14 δλδ δεν ειναι σταθερη?

τι ενοεις? η 3.14 δλδ δεν ειναι σταθερη?

Ειναι ισως λαθος το διατυπωσα απλως ειναι πιο βαρια και κυριως στο γρηγορο ταχυτατο texting που με ενδιαφερει αμεσα οπως και δτο excel εχει τα προβληματακια της οπως εχω πει σε προηγουμενα ποστ και που ειμαι σιγουρος οτι η htc δε προκειτε καν να ασχοληθει να τα διορθωση!:)

με καλυψατε πληρως ευχαριστω!και κατι τελευταιο...απο ποια android version και μετα επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης?(μιλαω για android συσκευες)

Απο τη 2.2. και μετα!

Παντα φιλικα Μανος

Το 9s-weather παιρνει δεδομενα απο το accuweather,το ιδιο site που παιρνει δεδομενα και ο καιρος στο sense.

Συνηθως αυτο το προβλημα δημιουργειται αν δεν εχεις στη συσκευη σου HSPL 2.08

ωχ εχω 1.66....:happy:

πρεπει να κανω αναβαθμιση σε 2.08?

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Ειναι ισως λαθος το διατυπωσα απλως ειναι πιο βαρια και κυριως στο γρηγορο ταχυτατο texting που με ενδιαφερει αμεσα οπως και δτο excel εχει τα προβληματακια της οπως εχω πει σε προηγουμενα ποστ και που ειμαι σιγουρος οτι η htc δε προκειτε καν να ασχοληθει να τα διορθωση!:)

Απο τη 2.2. και μετα!

εννοεις στα windows ετσι? Η στο android ειναι πιο βαρια?

εννοεις στα windows ετσι? Η στο android ειναι πιο βαρια?

Το Android απ τη στιγμή που το τρέχεις κ για όσο τρέχει δεν έχεις σχέση με τα windows

Απλώς έχει η 3.14 κάτι θεματακια όπως στο excel που έγραψα παραπάνω που προσωπικα με ενοχλούν όπως και αφήνει λιγότερη ελεύθερη RAM και αυτό μιλάμε όταν τρέχει τα windows

Είναι όμως απαραίτητη λόγο σωστού ράδιο για να τρέξεις απ τη κάρτα το android.

Παντα φιλικα Μανος

μηπως εκανα χαζομαρα πανω σε στιγμη χαζομαρας και ανυπομονεσιας που πηρα το HD 2 αντι να παρω ενα Desire S? Γιατι περα απο την 4.3 οθονη δεν βλεπω κατι καλυτερο σ αυτο το κινητο απο το Desire S.... Και ναι μεν αξιζει η οθονη αλλα θα προτιμουσα να μην πεδευομαι τωρα με hackies και modding για να εχω το καλο και ωραιο μας android...

Υπαρχει κατι αλλο για το οποιο θα πρεπε να χαιρομαι?

• Administrators
μηπως εκανα χαζομαρα πανω σε στιγμη χαζομαρας και ανυπομονεσιας που πηρα το HD 2 αντι να παρω ενα Desire S? Γιατι περα απο την 4.3 οθονη δεν βλεπω κατι καλυτερο σ αυτο το κινητο απο το Desire S.... Και ναι μεν αξιζει η οθονη αλλα θα προτιμουσα να μην πεδευομαι τωρα με hackies και modding για να εχω το καλο και ωραιο μας android...

Αν το πήρες για Android, όντως δεν έκανες και την καλύτερη επιλογή.

Modpic.gif

ε μα τα ατιμα τα windows mobile δεν εχουν 5 βασικες εφαρμογες της προκοπης...τι αλλο να το κανει καποιος δηλαδη ? :P το πηρα μη γνωριζοντας το τι γινεται στον χωρο μετα απο καιρο απουσιας και αλλαξοπιστιας προς iphone μερια ..Απλα ειχα δει το sense και την μεγαλη οθονη,διαβαζα για τις καλες επιδοσεις του επεξεργαστη...Ε και δεν ειχα δει οτι και τα αλλα εχουν τοσο δυνατο επεξεργαστη!!!!!!!

• Administrators
ε μα τα ατιμα τα windows mobile δεν εχουν 5 βασικες εφαρμογες της προκοπης...τι αλλο να το κανει καποιος δηλαδη ? :P το πηρα μη γνωριζοντας το τι γινεται στον χωρο μετα απο καιρο απουσιας και αλλαξοπιστιας προς iphone μερια ..Απλα ειχα δει το sense και την μεγαλη οθονη,διαβαζα για τις καλες επιδοσεις του επεξεργαστη...Ε και δεν ειχα δει οτι και τα αλλα εχουν τοσο δυνατο επεξεργαστη!!!!!!!

Αν και δεν είναι της παρούσης... το Desire S έχει ελαφρύτερο λειτουργικό και δυνατότερη CPU/GPU.

Modpic.gif

Θα έπρεπε να χαίρεσαι αν π.χ. το πήρες 200€ γιατί σε αυτή την τιμή δε παίρνεις κάτι καλύτερο από το hd2 παρόλο που το android του είναι από xda..μόνο κάτι κινέζικα στυλ blade που έχοντας το δοκιμάσει (με τα σχετικά hacks για την αύξηση της μνήμης και άλλη cooked rom),ξαναγύρισα ικανοποιημένος στο hd2 με nand android αλλά και sd android rom για όταν χρειάζομαι κάποιες φορές τα windows στο hd2. από εκεί και πέρα αν δεν είχες πρόβλημα χρημάτων και ήθελες το hd2 μόνο για android μάλλον έκανες λάθος επιλογή.

Eχω μπει παλι στη διαδικασια να περασω νανδ! Εψαξα αρκετα γιατι ειχα μεινει πισω, αποφασισα να βαλω την TyphooN_CM7_v3.1.2-MAGLDR και εχω κολλησει σε ακυρο σημειο.

Δεν μπορω να συχρονισω το κινητο με το gmail για να εχω τις επαφες ετοιμες να περαστουν στο ανδροιδ (βγαζει σφαλμα και δεν συχρονιζει, εχω δοκιμασει με 2 gmail accounts) . Δεν εχω και outlook να τις περασω απο κει στο gmail.

Εψαξα για το sprite migrate αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει. Εχει ενα λινκ στο site αλλα δεν δουλευει.

edit:

Μολις εβγαλα απο τις επιλογες συχρονισμου το "Tasks" ξεκινησε να συχρονιζει κανονικα!

http://www.google.com/support/forum/p/Google%20Mobile/thread?tid=0d79b24dcff9d578&hl=en

Edited by SagoniasSlutRose

παιδια καλημερα!

μιας και τα windows τα βαρεθηκα ειπα να περασω σιγα σιγα καποιο λογισμικο ανδροιδ. Αλλα δεν ξερω ποιο και τι...Μπορειτε να με συμβουλεψετε? θα θελα επισης να εχω την επιλογη οταν ανοιγω το κινητο να με ρωταει ποιο λογισμικο θελω να ανοιξω και να διαλεγω εγω! γινεται? επισης θελω να σας ρωτησω, καθως το κινητο το χρειαζομαι οπωσδηποτε λογω εργασιας, και τα email ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας, παιζει να μου δημιουργησει θεμα το ανδροιδ στα windows? δηλαδη παιζει να χρειαστω reset και ξανα ρομ απο την αρχη σε τυχον στραβη? (η ειναι ανεξαρτητα?)

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!