koklas Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 δε ξέρω αν γίνεται με κάποιο τρόπο σε όλες τις ρομ αλλά στις τελευταίες 2.3.3 cm roms όπως π.χ. στην typhoon http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 η κάμερα έχει ενσωματωμένη αυτή την δυνατότητα με λειτουργία για focus ή pre-focus επειδη και εγω αυτη εχω πως γινεται??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 ανοιξε την κάμερα και πάτα το κουμπί menu (windows) και επέλεξε advanced options και από εκεί επιλέγεις τι θέλεις να κάνουν τα κουμπιά volume up/down Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Σκέφτομαι να περάσω μόνιμα στο κινητό μου android. Βασικά για αρχή με προβληματίζει το πως θα περάσω επαφές, μηνύματα και ημερολόγιο απο τα windows σε android και το αντίστροφο αν δω πως κάτι δεν μου αρέσει αργότερα... Έχετε να προτείνεται καμιά καλή rom χωρίς bug και σχετικά γρήγορη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Σκέφτομαι να περάσω μόνιμα στο κινητό μου android. Βασικά για αρχή με προβληματίζει το πως θα περάσω επαφές, μηνύματα και ημερολόγιο απο τα windows σε android και το αντίστροφο αν δω πως κάτι δεν μου αρέσει αργότερα... Στο πρώτο post του thread του HD2 υπάρχει σχετικό link με οδηγίες για συγχρονισμό με επαφών και calendar με το Gmail. Αν το κάνεις αυτό μετά συγχρονίζεις πανεύκολα το gmail στο android λειτουργικό σου και περνάνε όλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδια επειδη βλεπω πολλες ρομ βγαινουν με data.img αντι ext3 partition σε τι υπερτερει το data.img? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Το ext3 υπερτερεί έναντι του data.img.το data.img είναι σαφώς πιο αργό από το ext partition. μια από τις καλύτερες κατά την γνώμη μου gingerbread rom η hyperdroid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899 επιτέλους έχει και fm radio.την βλέπω να μένει αρκετό καιρό στο hd2 μου. και με το κατάλληλο cwm partition μπορούμε να έχουμε κοντά στα 300mb ελεύθερα χώρο για εφαρμογές. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11189394&postcount=1826 βέβαια μπορούμε να φτάσουμε τα 340mb αλλά ενεργοποιώντας τα τελευταία 24mb της nand από τον magldr,κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να έχουμε data corruption Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 λοιπον μετα απο πολυ κοπο καταφερα να βαλω αυτη την εκδοδη:http://hd2apps.blogspot.com/2011/01/htc-hd2-apps-android-gingerbread.html#comment-form η οποια τρεχει πολυ καλα.αν καταφερω να βαλω και ελληνικα θα ειναι ολα τελεια.εχω ομως μια ερωτηση.οταν εγαθιστω εφαρμογες απο το μαρκετ καποιες τισ βαζει στην καρτα και καποιες στο τηλεφωνο.αυτες που μπαινουν αυτοματα στην καρτα δεν τρεχουν και για να τρεξουν πρεπει να τις μεταφερω στο τηλεφωνο?ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?υπαρχει τροπος να δουλεψουν απο την καρτα sd? Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 μια από τις καλύτερες κατά την γνώμη μου gingerbread rom η hyperdroid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899 επιτέλους έχει και fm radio.την βλέπω να μένει αρκετό καιρό στο hd2 μου. Πραγματικά πολύ καλή ROM. Η 9 ήταν η πιο γρήγορη απ'οσες δοκίμασα αλλά μου έλειπε το radio και το sense και την άλλαξα. Τώρα που έφτιαξε και το radio νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή για όσουν δε νοιάζονται να χάσουν το sense. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) λοιπον μετα απο πολυ κοπο καταφερα να βαλω αυτη την εκδοδη:http://hd2apps.blogspot.com/2011/01/htc-hd2-apps-android-gingerbread.html#comment-form η οποια τρεχει πολυ καλα.αν καταφερω να βαλω και ελληνικα θα ειναι ολα τελεια.εχω ομως μια ερωτηση.οταν εγαθιστω εφαρμογες απο το μαρκετ καποιες τισ βαζει στην καρτα και καποιες στο τηλεφωνο.αυτες που μπαινουν αυτοματα στην καρτα δεν τρεχουν και για να τρεξουν πρεπει να τις μεταφερω στο τηλεφωνο?ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?υπαρχει τροπος να δουλεψουν απο την καρτα sd? Kάποιες εφαρμογές στο android 2.3 για να τρέξουν πρέπει να είναι στη μνήμη τηλεφώνου.δηλαδή δε δουλεύει σωστά το app2sd της έκδοσης 2.2 που έχουν ενσωματωμένο. αλλά στην περίπτωση της συγκεκριμένης ρομ,επειδή τρέχει ήδη από την sd καλό είναι όλες οι εφαρμογές να είναι στην εσωτερική μνήμη τηλεφώνου.που στην ουσία εσωτερική μνήμη είναι το αρχείο data.img στο φάκελο της rom και μπορείς να έχεις όσο μέγεθος θέλεις.επίσης η τελευταία έκδοση της συγκεκριμένης ρομ με android 2.3.3 πλέον βρίσκεται εδώ Edited March 21, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 τη δοκιμασα κ εγω ...οντωσ πολυ καλη...αλλα να ρωτησω κατι???γινεται να γινουν πιο μεγαλα τα κουμπια??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 πρέπει να πειράξεις το αρχείο build.prop που βρίσκεται στο /system βρίσκεις την γραμμή ro.sf.lcd_density=167 και βάζεις μια μεγαλύτερη τιμή.το κανονικό είναι τα 240 επίσης υπάρχει η εφαρμογή lcd density changer στο market που κάνει την ίδια δουλειά αλλά μετά από reboot επιστρέφει στην αρχική τιμή του build.prop Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Kάποιες εφαρμογές στο android 2.3 για να τρέξουν πρέπει να είναι στη μνήμη τηλεφώνου.δηλαδή δε δουλεύει σωστά το app2sd της έκδοσης 2.2 που έχουν ενσωματωμένο. αλλά στην περίπτωση της συγκεκριμένης ρομ,επειδή τρέχει ήδη από την sd καλό είναι όλες οι εφαρμογές να είναι στην εσωτερική μνήμη τηλεφώνου.που στην ουσία εσωτερική μνήμη είναι το αρχείο data.img στο φάκελο της rom και μπορείς να έχεις όσο μέγεθος θέλεις.επίσης η τελευταία έκδοση της συγκεκριμένης ρομ με android 2.3.3 πλέον βρίσκεται εδώ τι ακριβως ενοεις φιλε μου οτι μπορω να εχω οσο μεγεθος θελω? Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Φιλε bbb εγω στο κινητο μου εχω την typhoon 2.70 την rom hyperdroid που εχεις ειναι καλυτερη απο αυτην που εχω; και αν ναι τι παραπανω εχει; Μεχρι στιγμης παντος ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μου συμβαίνουν τα εξής "παράλλογα".. Όταν μιλάω στο τηλ μετά την συνδιάλεξη ξαφνικά το κινητό γυρνάει σε αρνητικά χρώματα! Συμβαίνει κάποιες φορές που μιλάω στο τηλ και στρώνει μονο με reboot. Δεν ακούω τον συνομιλητή μου σε συνομιλία, ακούγεται λες και το σήμα δεν είναι επαρκής. Δυστυχώς έχω προσέξει ότι και εγώ έχω πολύ καλό σήμα αλλά και αυτός. Το πρόβλημα είναι μόνο σε μένα, εγώ δεν τον ακούω αυτός με ακούει πολύ καλα. Το παράδοξο είναι ότι στρώνει αν φέρω το κινητό οριζόντια στο αυτί μου... Κάποιες φορές που είναι κλειστή η οθόνη δεν ανάβει με τίποτα. Ενώ το ακούω να λειτουργεί απο πισω, πιάνει και τα πατήματα που κάνω στην οθόνη αλλά δε βλέπω τίποτα. Στρώνει μόνο αν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω. Συμβαίνει και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Όταν μιλάω στο τηλ μετά την συνδιάλεξη ξαφνικά το κινητό γυρνάει σε αρνητικά χρώματα! Συμβαίνει κάποιες φορές που μιλάω στο τηλ και στρώνει μονο με reboot. Μόνο αυτό μου συμβαίνει εμένα αλλά νόμιζα ότι είναι πρόβλημα της ROM μου (δες υπογραφή) και δεν έχω προσέξει αν γίνεται μόνο στην κλήση. Ποιά έχεις εσύ; Το άτιμο χθες εμένα μου άλλαξε τα φώτα και μου έβγαζε ότι είμαι στο Περού, αλλάζοντας μάλιστα και την ώρα. Έφαγα τον κόσμο ώρες με κλεισίματα εφαρμογών και widget, εκκαθαρίσεις δεδομένων, διαγραφές από ρολόγια και καιρούς αλλά μόλις έβαζα να κάνει ενημέρωση της τοποθεσίας από τα ασύρματα δίκτυα, διακτινιζόμουν στο Περού. Τελικά έστρωσε πηγαίνοντάς το στη δουλειά. Ελπίζω να μην φάω ήττα στο σπίτι πάλι... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 αυτό με την αλλαγή ώρας και τοποθεσίας το είχα με τα Windows.. δε ξέρω γιατί αλλά συνέχεια μου γυρνούσε μια ώρα πίσω (η περισσότερες κάποιες φορές). Για τα αρνητικά χρώματα.... Αυτή την στιγμή έχω την Typhoon v2.5 αλλά το είχα προσέξει αυτό και σε άλλες Android rom οι οποίες έτρεχαν από την storage card, πριν περάσω android στην nand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 αυτό με την αλλαγή ώρας και τοποθεσίας το είχα με τα Windows.. δε ξέρω γιατί αλλά συνέχεια μου γυρνούσε μια ώρα πίσω (η περισσότερες κάποιες φορές). Ναι όντως, αλλά ήταν πρόβλημα με την ενημέρωση της ώρας από το GSM δίκτυο, δεν είχε να κάνει με την τοποθεσία. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Φιλε bbb εγω στο κινητο μου εχω την typhoon 2.70 την rom hyperdroid που εχεις ειναι καλυτερη απο αυτην που εχω; και αν ναι τι παραπανω εχει; Μεχρι στιγμης παντος ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την rom! τιποτε το ιδιαιτερο.στην hyperdroid εμενα μου αρεσει η αναλυση στα 167 dpi και το γεγονος οτι ειναι κατω απο 100 MB το /system και για τις δικες μου αναγκες δε χρειαζομαι ext partition. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edit τι ακριβως ενοεις φιλε μου οτι μπορω να εχω οσο μεγεθος θελω? Mέσα στο φάκελο android στην sd σου υπάρχει ένα αρχείο με όνομα data.img.αυτό το αρχείο το αναγνωρίζει το android ως εσωτερική μνήμη.μπορείς να επιλέξεις όποιο μέγεθος θέλεις μέχρι 4gb http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301 από εκεί που γράφει extras. επιλέγεις ποιο μέγεθος θέλεις και αντικαθιστάς αυτό που έχεις τώρα μέσα στο φάκελο android.αυτά τα data.img όμως είναι άδεια,οπότε αν θέλεις να αλλάξεις αυτό που έχεις τώρα,πρέπει πρώτα να πάρεις ένα backup των εφαρμογών σου με κάποιο πρόγραμμα π.χ. titanium backup ή mybackup και να τα επαναφέρεις στο νέο data.img Edited March 22, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 καλησπερα..θελω να περασω Nand android και σκευτομαι για αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 .Δεν εχω καταλαβει ομως τι ακριβως παιζει με τον χωρο..με το data.img και το app2sd .αν μπορει να με διαφωτισει καποιος :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 data.img ή data2ext (με δεύτερο ext partition στην sd)--->η εσωτερική μνήμη είναι το μέγεθος του data.img ή του ext partition app2sd--->χρησιμοποιείται συνδυαστικά ο χώρος της nand που απομένει μετά το φλασάρισμα της ρομ με το ext partition της sd. στο ext partition πάνε τα apk των εφαρμογών και η dalvik cache τους και τα υπόλοιπα μένουν στην εσωτερική μνήμη στη συγκεκριμένη ρομ που χρησιμοποιείται app2sd,αν φλασάρεις το clockwork 135M που λέει εκεί θα έχεις κάπου 230mb στην εσωτερική μνήμη (για τα δεδομένα των εφαρμογών---> φάκελος /data) + τον χώρο του ext partition. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 δηλαδη κανω install το MAGLDR 1.13 μετα το clockwordmod και μετα την ρομ? μπορω να βαλω μεγαλυτερο clockword? γενικα θελω να αποθηκευονται στην καρτα...αν μπορεις να μου εξηγησεις την διαδικασια και να προτεινεις καμια καλη ρομ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Αυτο με την ωρα μου το κανει εμενα στις αδερφης μου το σπιτι.με βγαζει καπου στην αμερικη.στο ιδιο σημειο και με τα wm Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) δηλαδη κανω install το MAGLDR 1.13 μετα το clockwordmod και μετα την ρομ? μπορω να βαλω μεγαλυτερο clockword? γενικα θελω να αποθηκευονται στην καρτα...αν μπορεις να μου εξηγησεις την διαδικασια και να προτεινεις καμια καλη ρομ :p To καλή ρομ είναι και υποκειμενικό.προσωπικά αρχικά προτιμούσα sense roms αλλά πλέον προτιμώ cm roms.π.χ. η hyperdroid ή η typhoon που αναφέρθηκαν ήδη στο παρών θέμα για μένα είναι καλές.για κάποιον που θέλει sense μπορεί να μην είναι. η σειρά είναι αυτή που είπες.magldr,clockwork και install το zip της rom από το clockwork.όσο μεγαλύτερο clockwork partition φτιάξεις,τόσο λιγότερο χώρο θα έχεις για αποθήκευση εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη.δεν έχει νόημα να βάλεις μια 2.3 cm ρομ και να φτιάξεις ένα cwm partition 400M γιατί 250mb θα είναι ανεκμετάλευτα στο /system.αν βέβαια η ρομ υποστηρίζει και χρειάζεται data2ext π.χ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=908528 τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά Edited March 22, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 To καλή ρομ είναι και υποκειμενικό.προσωπικά αρχικά προτιμούσα sense roms αλλά πλέον προτιμώ cm roms.π.χ. η hyperdroid ή η typhoon που αναφέρθηκαν ήδη στο παρών θέμα για μένα είναι καλές.για κάποιον που θέλει sense μπορεί να μην είναι. η σειρά είναι αυτή που είπες.magldr,clockwork και install το zip της rom από το clockwork.όσο μεγαλύτερο clockwork partition φτιάξεις,τόσο λιγότερο χώρο θα έχεις για αποθήκευση εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη.δεν έχει νόημα να βάλεις μια 2.3 cm ρομ και να φτιάξεις ένα cwm partition 400M γιατί 250mb θα είναι ανεκμετάλευτα στο /system.αν βέβαια η ρομ υποστηρίζει και χρειάζεται data2ext π.χ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=908528 τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά α δηλαδη οσο μικροτερο clockwork γινεται..και μετα κατευθειαν απλα κανω μεταφορα της εφαρμογης για παραδειγμα στην καρτα μνημης και ολα ειναι οκ? γιατι κατι ειδα οτι πρεπει να κανεις κατι πραγματα πρωτα οπως εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=910000 . Συγνωμη που ρωταω τοσα πολλα..αλλα καινουργιος σε android και δεν τα παω πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Σωστά.Πρέπει αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το app2sd ή το data2ext να κάνεις ext partition στην sd.Αυτό μπορεί να γίνει απευθείας και από τη συσκευή μέσω clockwork.αφού φλασάρεις το clockwork το ξεκινάς και πας advanced--->partition sd card.επιλέγεις το μέγεθος που θέλεις και swap 0mb και περιμένεις να γίνει.η κάρτα θα γίνει φορμάτ,οπότε κρατάς ένα backup στο pc και μετά την δημιουργία του partition τα ξαναβάζεις στην sd και είσαι έτοιμος να φλασάρεις την ρομ.αν δεν έχεις card reader μπορείς από την επιλογή του clockwork--->mounts and storage--->usb mount να βλέπεις την sd από το pc ως δίσκο αποθήκευσης για να μεταφέρεις τα αρχεία σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts