karhariasgr Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ακριβώς ότι λες!!!! και εγώ είμαι πολλά χρόνια στην HTC και πάντα με Windows Mobile.. άρχισα να ζηλεύω τους κατόχους iPhone για την ταχύτητα και τα πολλά καλούδια τους και μια και το γύρισα σε MAC σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να παω για iPhone .. αλλα η 3,5 οθόνη δε με τραβάει καθόλου σε σημείο που να χαλιέμαι. Θα έπερνε ο κολλητός μου το HD2, πράγμα που θα πει οτι θα το έβλεπα καθε μέρα και θα ξενερωνα με την επιλογή μου, από θέμα οθόνης και μόνο! Κάθε Ιανουάριο αλλάζω συσκευή οπότε λογικά με βλέπω για Desire HD. Στο ποιο πάνω ποστ μου έκανα βλακεία και δεν μου άνοιγε.. είχα ξεχάσει να κατεβάσω το data.img ... :D χεχε.. γιατί υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια του 1 γίγα κ μία των 512 μεγα.. ? τι διαφορές έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 γιατί υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια του 1 γίγα κ μία των 512 μεγα.. ? τι διαφορές έχουν? Ο διαθεσιμος χωρος για την εγκατασταση εφαρμογων Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αχα.. καλή η rom αλλα τελικά είχε δίκαιο!!! δε λειτουργεί η κάμερα!!!! ΖΤΟΝΚ!!!! φτου.. ξανα απο την αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αχα.. καλή η rom αλλα τελικά είχε δίκαιο!!! δε λειτουργεί η κάμερα!!!! ΖΤΟΝΚ!!!! φτου.. ξανα απο την αρχη! Περίμενες μήπως σου κάνει την έκπληξη και δουλέψει?:lol::lol: Δοκίμασε αν θές και την Froyo Sense Revolution 1.7 που λέει ο bbb.Εγώ με αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Και εγώ την 1.7 έχω για βασική χρήση και για δεύτερη την sense hd.Πιστεύω πως η λύση για την κάμερα θα έρθει αν και όταν η htc δώσει για το απλό desire μια ρομ με το νέο sense Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golf_mk2 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδια εβαλα την froyo rom android και μου τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια!Πχ το πρωι που ξυπνησα ειχα 100% και μετα απο 3 ωρες ειχε παει 86% με 3-4 λεπτα τηλεφωνο μονο και ξεκλειδωμα-κλειδωμα 2-3 φορες για να δω την ωρα!Νιωθω οτι με το android η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα!Με το wm με κανονικη χρηση χωρις πολλα πολλα μου ειχε αντεξει και 2,5 μερες περιπου!Με android για μια μερα το βλεπω...Επισης το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι κανω paste mp3 στο φακελο media/ringtones και δεν μου τα εμφανιζει μεσα στις ρυθμισεις ηχου!Κατα τα αλλα μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Και εγώ την 1.7 έχω για βασική χρήση και για δεύτερη την sense hd.Πιστεύω πως η λύση για την κάμερα θα έρθει αν και όταν η htc δώσει για το απλό desire μια ρομ με το νέο sense πως το εκανες αυτο? μπορουμε να βάλουμε 2 rom? αν βαλω δευτρο φακελο με ονομασια πχ. Andrioδ2, θα μπορώ να έχω δυο rom? ποιον booy manager χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737001 Eξήγησα λίγο πιο πίσω την αλλαγή που πρέπει να κάνεις στο startup.txt ανάλογα με το όνομα που θα δώσεις στο φάκελο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Χρήστο μιας και δοκίμασες την 1.7 με τον τελευταίο kernel 6.1 του mdj συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τα χρώματα η φωτογραφική ; ή βγαίνουν φυσιολογικές γιατί εκτός αυτού βγαίνουν και υποφωτισμένες με την 1.6 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Η λύση για το πράσινο flash της κάμερας είναι να αλλάξεις στο build.prop την ρύθμιση που γράφει htcleo σε bravo Με root explorer πάμε στο /system ανοίγουμε το build.prop με την λειτουργία open text editor και βάζουμε τις τιμές που λέει το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9319237&postcount=25 save και reboot και είσαι έτοιμος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδια εβαλα την froyo rom android και μου τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια!Πχ το πρωι που ξυπνησα ειχα 100% και μετα απο 3 ωρες ειχε παει 86% με 3-4 λεπτα τηλεφωνο μονο και ξεκλειδωμα-κλειδωμα 2-3 φορες για να δω την ωρα!Νιωθω οτι με το android η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα!Με το wm με κανονικη χρηση χωρις πολλα πολλα μου ειχε αντεξει και 2,5 μερες περιπου!Με android για μια μερα το βλεπω...Επισης το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι κανω paste mp3 στο φακελο media/ringtones και δεν μου τα εμφανιζει μεσα στις ρυθμισεις ηχου!Κατα τα αλλα μια χαρα... Βάλε αυτήν και θα δείς σημαντική διαφορά στην κατανάλωση σε σχέση με τις υπόλοιπες android roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Η λύση για το πράσινο flash της κάμερας είναι να αλλάξεις στο build.prop την ρύθμιση που γράφει htcleo σε bravo Με root explorer πάμε στο /system ανοίγουμε το build.prop με την λειτουργία open text editor και βάζουμε τις τιμές που λέει το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9319237&postcount=25 save και reboot και είσαι έτοιμος Χρήστο θέλει reboot μετά γιατί όπως λέει και ο Γιάννης θα πρέπει να φτιάξω καφέ .... το έκανα με androidmate ...? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ναι θέλει αλλά μπορείς να κάνεις και hot restart Από το μενού που βγαίνει πατώντας και κρατώντας το power,επέλεξε επανεκκίνηση hot restart Αλλά και το κανονικό reboot θέλει γύρω στο δίλεπτο.Μέχρι να σηκωθείς από το pc,να πας στο ψυγείο,να ανοίξεις το ντουλάπι για το ποτήρι,μετά τον καφέ και τη ζάχαρη θα έχει ξεκινήσει και θα σε περιμένει :lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 εγώ παίδες μπορείτε να δείτε στην υπογραφή μου πως περίπου είναι στημένο το μηχανάκι μου.να σημειώσω πως στην android μου έχω το kernel του mdeejay 6.1 που μου ρουφάει την μπαταρία λες και είναι νεράκι...στην έκδοση 4 kernel του mdeejay είχε λιγότερη κατανάλωση...τώρα μου πάει κάπου στην ημέρα η μπαταρία... Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Περίεργο. :worry: Εγώ δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή στην κατανάλωση με τον συγκεκριμένο Kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golf_mk2 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Βάλε αυτήν και θα δείς σημαντική διαφορά στην κατανάλωση σε σχέση με τις υπόλοιπες android roms. Αυτην εχω φιλε...:X:X Κατι φταιει?Επισης εχει το προγραμμα μεσα περασμενο απο οταν το εγκατεστησα systempanel Lite!Βλεπω μεσα διεργασιες να τρεχουν χωρις να τις εχω ανοιξει!Κανω end All τις σβηνει και αν μπω μετα απο 20 λεπτα παλι ξανατρεχουν!Οπως πχ το email χωρις να το εχω βαλει οπως επισης και το led me know!Κουλα πραματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Προσωπική μου γνώμη μετά απο δοκιμές με διάφορες roms είναι οτι αυτή είναι η πιό οικονομική απο θέμα κατανάλωσης. Αγγίζει σχεδόν τα επίπεδα της κατανάλωσης των wm. Τώρα όσο για τις εφαρμογές που τρέχουν στο background, ε είναι χαρακτηριστικό του android αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golf_mk2 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Προσωπική μου γνώμη μετά απο δοκιμές με διάφορες roms είναι οτι αυτή είναι η πιό οικονομική απο θέμα κατανάλωσης. Αγγίζει σχεδόν τα επίπεδα της κατανάλωσης των wm. Τώρα όσο για τις εφαρμογές που τρέχουν στο background, ε είναι χαρακτηριστικό του android αυτό. Δεν εχω αποψη απο προηγουμενη rom android...εδω και 3ς μερες το εχω περασει μαζι με wm v19.x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Προσωπική μου γνώμη μετά απο δοκιμές με διάφορες roms είναι οτι αυτή είναι η πιό οικονομική απο θέμα κατανάλωσης. Αγγίζει σχεδόν τα επίπεδα της κατανάλωσης των wm. Γενικώς οι rom του mdeejay έχουν αυτό το καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Στην αναμονή είναι πολύ καλές οι ρομ που χρησιμοποιούμε.Προσωπικά συγκρίνω με το joy 845 όπου και εκεί έχω κατανάλωση περίπου 1% ανά ώρα.Οταν όμως έχεις ανοιχτό wifi η μπαταρία γονατίζει πολύ περισσότερο από ότι στα wm.Eχω την εντύπωση ότι το android δε κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τα wm ακόμη και στα native android phones. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Eχω την εντύπωση ότι το android δε κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τα wm ακόμη και στα native android phones. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Έχω ένα HTC Magic με froyo και μου κρατάει άνετα 3 μέρες με κλασσική χρήση! Στην αρχή νόμιζα ότι είναι χαλασμένη η ένδειξη! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 πάντως εμένα μετά από ένα σημερινό κρασάρισμα της mdj 1.6 που σταμάτησε να φορτώνει ξαφνικά (κολλάει στην αρχική οθόνη με το περιστρεφομενο "νόμισμα" κάνοντας επανεκκινήσεις της διαδικασίας συνέχεια) άρχισα να νοσταλγώ τους kernel του hastarin που αν και πιο αργοι μου φαίνονται πιο σταθεροί .... θα δοκιμάσω την 1.7 και βλέπουμε . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Μπορείς να βάλεις kernel του hastarin σε build του mdj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787588 έχει βγάλει διάφορες εκδόσεις με τον καινούριο(από desire hd) αλλά και τον παλιό battery driver που έχει υποστήριξη για extended μπαταρία Edited November 25, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Η λύση για το πράσινο flash της κάμερας είναι να αλλάξεις στο build.prop την ρύθμιση που γράφει htcleo σε bravo Με root explorer πάμε στο /system ανοίγουμε το build.prop με την λειτουργία open text editor και βάζουμε τις τιμές που λέει το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9319237&postcount=25 save και reboot και είσαι έτοιμος Σε παρακαλώ μπορείς να με βοηθήσεις περισσότερο για να κάνω τα παραπάνω; Πως βρίσκω το root explorer k.l.p. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παιδιά όποτε τρέχω android στο HD2 και κατεβάζω κάτι από το Market, κατεβαίνει πολύ πιο αργά από ότι σε κανονικές συσκευές Android, είτε μέσω δικτύου είτε μέσω Wi-fi? Είναι αυτό φυσιολογικό? Συμβαίνει και σε εσάς? Σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος σε αυτό το θέμα και ας απαντήσει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts