Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παιδια μπορει καποιος να μου παραθεσει τα link που πρεπει για να βαλω καποια απροβληματιστη android rom -βημα βημα οδηγιες για να το κανω!Γιατι ειμαι αρχαριος και στην πρωτη σελιδα που διαβασα χαθηκα λιγο!Εχω htc hd2 με wm v14 omega!

Συνιστώ να βάλεις μια Omega 19.x rom που έχει ενσωματωμένο Android loader. Μετά απλά θα πετάξεις στην κάρτα μνήμης σου τον φάκελο Android που θα κατεβάσεις ανάλογα το build που θα χρησιμοποιήσεις. Διάβασε λίγο πιο πίσω για το ποιες rom προτείνονται.

Modpic.gif

Καλημερα παιδια!

Στο HD2 μου εχω περασει την Energy Rom, το Radio 2.15 και εδω και μια εβδομαδα αυτη εδω την εκδοση Andriod: [uPD][bUILD][18.11.10] MDJ FroYo Sense Revolution v.1.7 [kernel: MDJ S6.1]. Το προβλημα μου ειναι οτι η μπαταρια αντεχει-δεν αντεχει 24 ωρες στο sleep. Φανταστειτε οτι με κανονικη χρηση (τηλεφωνα, wifi) δεν αντεχει ουτε τις μισες... Φταιει το Radio η μηπως κατι αλλο?

HTC HD2

Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5

Radio: 2.15.50.14

HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo)

+1 εδώ :O

Κι άλλη μια ερωτησούλα, για να αλλάζω android builds αρκεί να κάνω delete οτιδήποτε έχει σχέση με android από την storage card;;; Ή πρέπει να κάνω και hard reset; :X

όχι hr δεν χρειάζεται -προς θεού- αλλά εάν θέλεις το κάνεις cut paste στον σκληρό σου (folder android μόνο) , και κάνεις paste το νέο build , εάν θες και έχεις χώρο μπορείς με διαφορετικό όνομα android folder να τα έχεις και τα δύο

edit : ερώτηση : εάν αγοράσουμε από market μία εφαρμογή και μετά από titanium backup αλλάξουμε build επανέρχεται ή θα την έχουμε σε εκείνο το build μόνο ;;;

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Καλησπέρα, πέρασα και εγώ Android στη συσκευή μου και μερικές ερωτήσεις.!

Η έκδοση που φοράω είναι

Android 2.2

Αριθμός έκδοσης MDJFroYo Sense -=Revolution=-

Αριθμός λογισμικού 1.7

Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δε μου κάνει συνχρονισμό με το Active Sync σε Windows XP και με το αντίστοιχο σε Windows Seven. Δλδ δε μπορώ να περάσω τις επαφές μου που είναι αποθηκευμένες στο Outlook. Καμιά βοήθεια εδώ? Στα Seven μου βγάζει το εξής μύνημα, μου λέει να τοποθετησω ένα δίσκο στην διαδρομη \Device\Harddisk5\DR15

Tα Windows ψάχνουν ένα πρόγραμμα ADΒ.

Υπάρχει Pad keyboard, δλδ να μοιάζει με πληκτρολόγιο κανονικού κινητού?

Μου κάνει συνέχεια ενημέρωση τα email μου και άλλα σχετικά που έχουν σχέση με το internet. Πως το σταματάω να γίνεται η ενημέρωση όταν θέλω εγώ?

Πηγαίνω Εφαρμογές -> Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί & συγχρονισμός και τα ξετσεκάρω όλα από εκεί για να μη γίνεται αυτόματη ενημέρωση αλλά αυτό επιμένει να ενημερώνει συνέχεια τα δεδομένα του, πχ τα email.

Χτες το μεσημέρι πέρασα για πρώτη φορά Android και από χτες το έχω φορτίσει 2 φορές. Είναι λογικό?

Πάντως η συσκευή πραγματικά πηγαίνει σφαίρα!!! Μακάρι να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε εντελώς τα Windows και να μπει το Android στη συσκευή και όχι στη κάρτα μνήμης.

HEEEEELP!!!

παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στον συγχρονισμό της συσκεύς μου θα ήταν ευχής έργο, δεν έχω τις επαφές μου τα έχω παίξει. όλα τα νούμερα μου είναι άγνωστα και δε θέλω να ξεκινήσω να αποθηκεύω τώρα.

• Administrators
Στο πρώτο post του thread του HD2 θα βρεις πληροφορίες για το πως θα συγχρονίσεις τις επαφές σου (και ημερολόγιο) με το gmail (αυτά σε περιβάλλον windows φυσικά). Μετά σε περιβάλλον Android κάνεις συγχρονισμό εύκολα πάλι μέσω gmail και θα περαστούν κανονικά οι επαφές σου στο νέο λειτουργικό.

Modpic.gif

Συνιστώ να βάλεις μια Omega 19.x rom που έχει ενσωματωμένο Android loader. Μετά απλά θα πετάξεις στην κάρτα μνήμης σου τον φάκελο Android που θα κατεβάσεις ανάλογα το build που θα χρησιμοποιήσεις. Διάβασε λίγο πιο πίσω για το ποιες rom προτείνονται.

Μαλιστα...Ωραιο το να βαλω omega 19.x ειναι ευκολο!Μετα ομως πιο build να πεταξω στην storage card και πως(drag and drop απο το desktop μου)?Αν θες athanaso77 προτεινε μου καποια android rom να βαλω που λειτουργει(σε εμπιστευομαι απολυτα) και μετα αν το κανω και λειτουργησει θα δοκιμασω να παιξω με διαφορες rom!Σε ευχαριστω εκ των προτερων!:X:)

• Administrators
Μαλιστα...Ωραιο το να βαλω omega 19.x ειναι ευκολο!Μετα ομως πιο build να πεταξω στην storage card και πως(drag and drop απο το desktop μου)?Αν θες athanaso77 προτεινε μου καποια android rom να βαλω που λειτουργει(σε εμπιστευομαι απολυτα) και μετα αν το κανω και λειτουργησει θα δοκιμασω να παιξω με διαφορες rom!Σε ευχαριστω εκ των προτερων!:X:)

Βάλε αυτή. Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες...

- Place "Android" folder on the root of your SD card

Μετά από τον Android loader που υπάρχει στην omega, τρέχεις το Android. Τόσο απλά. Απλά έχε υπόψιν ότι την πρώτη φορά θα κάνει 10 - 15 λεπτά μέχρι να φορτώσει (φτιάχνει το αρχείο data.img).

Γιάννη (athanaso77) συγνώμη ρε φίλε αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Καμιά "ελληνική" βοήθεια?

Πιο αναλυτικές οδηγίες από του Γιάννη εδώ δεν πρόκειται να βρεις. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε άλλο.

Modpic.gif

1.Χρήστο (@bbbb) ή όποιος άλλος το έχει δοκιμάσει εάν κάνεις sprite migrate σε build ή συσκευή που έχεις πριν google sync θα σου αλλάξει στο google και τα contacts (;), μήπως , εννοώ δημιουργηθεί κανένα conflict , εκτός και αν μπορείς να επιλέξεις ποιό στοιχείο θα συγχρονίσει και δεν επιλέξεις επαφές ....

2. ως αναφορά το άλλο που ρώτησα πριν (7post) για αγορασμένες εφαρμογές με αλλαγή build θα ισχύουν μετά από επαναφορά με titanium ;

Βάλε αυτή. Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες...

- Place "Android" folder on the root of your SD card

Μετά από τον Android loader που υπάρχει στην omega, τρέχεις το Android. Τόσο απλά. Απλά έχε υπόψιν ότι την πρώτη φορά θα κάνει 10 - 15 λεπτά μέχρι να φορτώσει (φτιάχνει το αρχείο data.img).

Πιο αναλυτικές οδηγίες από του Γιάννη εδώ δεν πρόκειται να βρεις. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε άλλο.

εβαλα το 19.3 omega και ολα οκ!Μετα κανω copy το φακελο android μεσα στο sd και μετα παταω στα αρχεια που λεει να τρεξω CRLCAD ΚΑΙ HARET μεσα απο το sd μεσω του pc αλλα δεν κανει τιποτα!Λες και δεν υπαρχουν...τι εκανα λαθος?Επισης οταν κατεβασα το froyo ειχε μεσα και αλλους 2 φακελους data_512 και data_524!Αυτα δεν τα εβαλα στο SD!Τι εκανα λαθος?

δεν τρέχεις μέσα από το pc !!!!!!

αποσυνδέεις από pc , ανοίγεις τον file explorer τρέχεις τα δύο αρχεία και περιμένεις 10-15 λεπτά

μπορείς να αντιγράψεις το περιεχόμενο όποιου data θέλεις μέσα στο android folder , δεν είναι λάθος αν δεν το βάλεις , θα δημιουργηθεί αυτόματα στο πρώτο φόρτωμα

Edited by mimo

δεν τρέχεις μέσα από το pc !!!!!!

αποσυνδέεις από pc , ανοίγεις τον file explorer τρέχεις τα δύο αρχεία και περιμένεις 10-15 λεπτά

μπορείς να αντιγράψεις το περιεχόμενο όποιου data θέλεις μέσα στο android folder , δεν είναι λάθος αν δεν το βάλεις , θα δημιουργηθεί αυτόματα στο πρώτο φόρτωμα

τωρα οπως ειμαι εχω βαλει μονο τον φακελο android μεσα στην sd μου..δεν εχω βαλει τα data!πειραζει?Αν βγαλω το καλωδιο και παω να τα τρεξω απο file explorer θα ειναι οκ?

ναι λέμε κάν' το να δούμε τι θα γίνει ...:rolleyes:

αν έβαζες και το data θα εξοικονομούσες λίγο χρόνο , προσοχή όχι το folder 1024 αλλά το περιεχόμενό του data.img

ναι λέμε κάν' το να δούμε τι θα γίνει ...:rolleyes:

αν έβαζες και το data θα εξοικονομούσες λίγο χρόνο , προσοχή όχι το folder 1024 αλλά το περιεχόμενό του data.img

το περασα...ολα οκ!θελω να μαθω μονο πως θα περασω τις επαφες μου οπως με το omega που το εκανες με το pim backup!Υπαρχει pim backup και για android?

Edited by golf_mk2

Ειπώθηκε πριν μερικά ποστ , αλλά οι μέθοδοι είναι γενικά δύο :

α. μέσω google sync από τα wm

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035

β. με το sprite migrate που έως τον Ιούλιο θα είναι free

μπορείς να δουλέψεις με την sim έως να διαβάσεις και να μάθεις τα πως και γιατί ....

http://www.spritesoftware.com/Great-for-You/Migrate/How-Does-It-Work-

Edited by mimo

thanks φιλε!Κατι αλλο...Απο android εχει καποια επιλογη για να γυρισω σε wm 6,5 οπως απο τα wm στο android ή πρεπει να κανω restart καθε φορα?

εάν το καλοσκεφτείς είναι η ίδια διαδικασία .

Είσαι με wm και με το haret εξαναγκάζεται η συσκευή να bootαρει σε android

Είσαι σε android και με το reboot bootαρει εκεί που είναι προγραμματισμένη

απλώς η πρώτη διαδικασία είναι πιο "βάρβαρη" για το λειτουργικό wm ...

εάν το καλοσκεφτείς είναι η ίδια διαδικασία .

Είσαι με wm και με το haret εξαναγκάζεται η συσκευή να bootαρει σε android

Είσαι σε android και με το reboot bootαρει εκεί που είναι προγραμματισμένη

απλώς η πρώτη διαδικασία είναι πιο "βάρβαρη" για το λειτουργικό wm ...

Καταλαβα!Με βοηθησες πολυ...Εφτιαξα τα παντα!Εκανα convert και τις επαφες και ολα κομπλε!Μου δουλευει μια χαρα το android!:):)

Με τα προγραμματα πλοηγησης τι γινεται? παιζουν σε HD2 με Android??? και ποια προγραμματα να προτιμησω? (αν και εχω ακουει οτι ακομα δεν υπαρχουν αξιολογα προγραμματα στο επιπεδο Wm)

Αυτο το προγραμμα "Navigation" που βρισκω μεσα σε builds Android παιζει?? Πρόγραμμα πλοηγησης είναι?? Γιατι σε μενα όποτε το ανοιξω ή ψαχνει δορυφόρο και οση ωρα και να το αφησω δε βρισκει τιποτα και δε δουλευει (σε εξωτερικο ανοιχτο χωρο εννοειται) ή ενω παει να μπει με πεταει στο αλλο το προγραμμα το Maps...

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

• Administrators
Με τα προγραμματα πλοηγησης τι γινεται? παιζουν σε HD2 με Android???

Κανονικότατα.

και ποια προγραμματα να προτιμησω?

Απευθύνσου στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

Καλησπέρα εχω ένα θέματα με το μάρκετ,κάποιες μέρες δεν κατεβάζει εφαρμογές κολλάει τρομερή.δοκιμασα από τις ρυθμίσεις εφαρμογών με προσωρινή διαγραφή μνημης αλλά τίποτα.καμία καλή ιδέα;

• Administrators
Καλησπέρα εχω ένα θέματα με το μάρκετ,κάποιες μέρες δεν κατεβάζει εφαρμογές κολλάει τρομερή.δοκιμασα από τις ρυθμίσεις εφαρμογών με προσωρινή διαγραφή μνημης αλλά τίποτα.καμία καλή ιδέα;

Το παθαίνει αυτό το market κατά καιρούς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288568

Modpic.gif

Εχω καεβασει ηχους σε τυπο mp3 ..θελω να βαλω καποιον για ηχο!Σε android πως το βαζω για ηχο κλησης?Στο wm παταγαμε πατητα πανω του και το βαζαμε αυτο δεν κανει κατι παρομοιο...θα ηθελα το ιδιο να κανω και στον ηχο του μηνυματος!Ευχαριστω